Ketvirtadienis, 28.03.2024, 17:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
xMxData: Šeštadienis, 24.12.2011, 22:21 | Pranešimas # 301
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Čia jo reikalas, kaip jis užsivardina. O jei jum kažkas nepatinka, tai gal kažkas negerai ir su jumis? - nepagalvojot? wink Kalbat apie meilę visiems biggrin - tai reikia mylėt visus, net ir tuos, kurie jum nepatinka...
Ciklinatės ant to, ko nereikia smile - mažiau reikia kritikuot kitus smile
Be to, kaip Set sake - iš kur jūs žinot, kad šaltinis patikimas? wink
 
valdismartinData: Sekmadienis, 25.12.2011, 11:53 | Pranešimas # 302
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Edens truth. War in heaven part 1 ir part 2. Is viso ten yra 16 vaizdu. Cia youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=v9nPEtIDzNw&feature=related
It calls cardinal aweikining.
 
SetData: Pirmadienis, 26.12.2011, 16:18 | Pranešimas # 303
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš esu velnias, pasivadinęs Set, aš niekuom nenusipelnęs, nes tik sielas vogiu. Savo vardo nekeisiu, nes tai mano palikimas, kurio palikti negaliu, todėl tęsiu savo vardo dalią.

Atgal prie realybės.
Vėl kažkokiais "historical fiction" pasakojimais ir jų veikėjais remiesi, kad apibūdintum kitus, kurie nėra tokie, arba elgiasi kitaip negu tu. Kiek pamenu tai vadinasi religija.
Tikėjausi, jog ką nors įdomaus papasakosi, bet klydau, vėl tie patys fantaziniai kliedesiai, tik iš kito šaltinio.
 
ViliariData: Pirmadienis, 26.12.2011, 18:51 | Pranešimas # 304
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Pažiūrėkite į viską ne iš žmogiškos pozicijos: Velnias, Šėtonas, Demonas - jie visi turi savo vietą Visatoje ir savo užduotis. Gal tai Jums nuskambės keistai, bet jie irgi dieviškos būtybės, sukurtos tam, kad kitos dieviškos būtybės jų pagalba gautų pamokas. Žinoma, ne viskas taip paprasta. Šių trijų Esybių istorija daug sudėtingesnė, bet žmonijos kol kas nepasiekė tikroji jų istorija. Daugelis blogybių buvo atliekama prisidengiant šiomis Esybėmis. Juk koks skirtumas, ar ant jų sąskaitos bus viena blogybe daugiau ar mažiau. Tokiu principu vadovavosi tie, kurie taip elgėsi. Supraskite teisingai, aš neginu nei Velnio, nei Šėtono, nei Demono. Tiesiog siūlau Jums peržengti tradicines mąstymo ribas ir pažvelgti gyliau bei plačiau. Net ir šios Esybės turi galimybę į išganymą.
 
MikizData: Antradienis, 27.12.2011, 10:42 | Pranešimas # 305
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 15
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Galiu pasakyti tik tai, kad religija ir protas yra du nesuderinami dalykai. Ta informacija apie "kvantinius šuolius" yra dar didesnis "lochotronas", nei esamos religijos.
Forumas pavadintas atsibudimas ir kur čia rasti atsibudusi žmogų? Kol kas randu čia nuo vienokių kliedesių nulipusius ir ant kitokių kliedesių užsikorusius žmogeliukus. Išstudijuokite protevių vedas tik ten rasite normalesnę pasaulėžiūrą.
 
RmXasData: Antradienis, 27.12.2011, 13:05 | Pranešimas # 306
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Taip kol pats nesupranti niekas uz tave nesupras smile .. Dazniausiai zmoniu reakcija yra juokas , lyg uzprogramuota o kai jau supranta , iskarto dinksta juokas paziuri visai kitomis akimis smile pvz .. As pasakojau draugui kaip as sukuriau nematoma psi rutuli kuris lyg magnetinis laukas rankas stume atgal .. draugas zvenge , paprasiau pabandyt bandydamas ir nesusilaike juoku , bet pagaliau susikaupe ir jam isejo , tada jau neeme juokas ... ta sugebam visi smile Bet nepraktikuoju daugiau gali isderinti energiju tekejima chakromis

Netikra gimimo data
 
ViliariData: Antradienis, 27.12.2011, 13:57 | Pranešimas # 307
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Mikiz,

studijuoti galima daug ką ir gal net vertėtų. Tačiau mūsų protėviai taip ir nesugebėjo prabusti ir pakeisti sąmoningumo. Jei jiems būtų pavykę, mes dabar būtume kitokioje realybėje. Ir beje, tie protėviai ir buvome mes patys. Dauguma mūsų Žemėje įsikūnijome jau ne vieną ir ne du kartus. Skaičiuoti galime tūkstančiais kartų.

Kitas dalykas, ką tu skaitai "prabudęs". Kas tau yra prabudęs žmogus? Dauguma šiame forume jau yra prabudę. Nes jie jau mąsto ir mato, kad realybė nėra tokia paprasta, kad gyvenimas nėra tik darbas ir malonumai. Kiek prabudusių žmonių yra pasiekę meistriškumą - čia jau vėlgi kitas klausimas.

Tiems, kas supranta rusiškai, gal bus įdomu paskaityti. Grupės pranešimai duoda įkvėpimo smile http://lightworker.ru/beacons_of_light/articles/december_2011.php


Pranešimą pakeitė Viliari - Antradienis, 27.12.2011, 14:39
 
xMxData: Antradienis, 27.12.2011, 15:01 | Pranešimas # 308
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ooo Mikiz sugryžo biggrin Ir vėl su savo kritika biggrin
Aš nesuprantu, kas tau čia vis kliūna? wink
Jeigu, kas nors tau kažką pasako, tu iškart užsipuoli, argi čia gerai? ;D
Priimk, išanalizuok kitų duodamą informaciją, o ne iš kart atmetinėk happy
Tavo žinutėse per daug pesimizmo.


Pranešimą pakeitė xMx - Antradienis, 27.12.2011, 15:03
 
virgisData: Antradienis, 27.12.2011, 15:13 | Pranešimas # 309
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Mikiz)
Išstudijuokite protevių vedas tik ten rasite normalesnę pasaulėžiūrą.

Aš tas vedas perskaičiau senei ir ne kartą. Jos neprieštarauja tam, kas rašoma čia. Tik gal nesutampa datos, nes ir tai paaiškinama. Linijinė istorija turi daug siūlų, kurį paimsi taip ir bus. Tai ne svarbiausia. O kas savrbiausia, pasaulėžiūra ta pati beveik... Ką aš tau galiu patart, užsicilkinai žmogeli ant vieno ir daugiau nieko nematai, o tai jau prisirišimas, ar kaip pats pavadinai, religija. Kaip ir Levašovas vis dar kovoja savo nematomam fronte, net jau ir neberašo nieko, kas buvo parašyta ant to ir liko, per susitikimus tik giriasi kiek perskaitė jo knygų, mala kiekviena kart tą patį, nė vienos minties naujos, visus kitus vadina kvailais ir paklydusiais tik jis atsieit viska čią žino, o iš tikrųjų taip nėra, Užstrigo vienam lygyje, gal jau laikas ir jam pabusti. Ar vis laukia, kada jo paprašys gelbėti pasaulį?... Pirmapradžiams gerai, bet toliau reikia žiūrėt, neužsiciklint. Jis pats sakė, ir sako, ieškokite atsakymų patys, nelaukite kad juos kas duos ir padarys už jus. Apie tą žmogų galiu daug gero pasakyti. Taip jis man atvėrė akis, bet jis nėra idealas, kuriam reikia nemastant tik pritarti. Ieškokit savo kelių. O jo knygas visas ir ne po karto perskaičiau. Tai kiek galima tas pačias skaityti, man reikia vystytis o ne stovėt tam pačiam lygyje ir laukt kol kas įvyks, o gal neįvyks. Tai pamastyk dar kartą.... atibusk, tam matyt čia ir esi šiuo metu. Tuo labiau, kad čia rasi visko, o ne viena kažką, lieka tik pasirinkti. Aš jau tas pamokas praėjau, todėl manau galiu patarti kitiems, einantiems paskui, taip jūs išvegsit klaidų ir judėsit pirmyn žymiai greičiau. Paleisk pykčius, nusiramink ir apgalvok. Niekas čia taves nenori ižeisti ar paniekinti, tai tavo Ego kovoja su visais, norėdamas pademonstruoti savo svarbą. Pabandyk per širdį, gal išeis. Pyktis neapakina - jis gimsata iš aklumo...
Su pagarba ir meile Virgis
 
MikizData: Trečiadienis, 28.12.2011, 10:16 | Pranešimas # 310
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 15
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kaip matau jau "kvantinį šuolį nuo proto padarėte. Jus nepykite ant manęs aš ne vien Levašovo teorijomis domiuosi, bet jei Jus man siūlote "lihtworkerius", tai ką aš žinau, gal tikrai aš miegu, o Jus nebe smile Kiek suprantu, tai jei sociumo kritinė masė žmogeliukų pradeda suprasti kažkokią tiesą, tai automatiškai pradeda suprasti ir visa grupė. Tai va manau socialiniai parazitai pasistengė, kad dalis tikėtu kliedesiais, dalis kvantiniais šuoliais, kita dali "tvarkytu" demonus, ir t.t. kad nesusidarytu kritinė masė.

Virgi matau Levašovas ant tavo Ego užlipo wink Jautiesi labeu patiręs biggrin
 
ViliariData: Trečiadienis, 28.12.2011, 10:29 | Pranešimas # 311
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Mikiz,

o ką tu vadini socialiniais parazitais?
 
MikizData: Trečiadienis, 28.12.2011, 10:50 | Pranešimas # 312
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 15
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
"Socialiniai parazitai" terminą įvedė N. Levašovas, tai jei įdomu pažiūrėk video į tą temą.
http://video.cherdyntsev.ru/levashov
 
xMxData: Trečiadienis, 28.12.2011, 14:09 | Pranešimas # 313
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Miki,
Gerai. Tu vis kritikuoji mus, kad ne tuom užsiėmam, pasiklydę esam t.t. Tai pasakyk nors kartą, ką mes turėtumėm daryt, ko turėtumėm siekt, pagal tave? Gal, taip pat, tu galvoji, kad mes taip aklai pasitikim tais "LightWorker'iais" ?
 
virgisData: Trečiadienis, 28.12.2011, 14:52 | Pranešimas # 314
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Socialiniai parazitai, pagal Levašovą, būtybės - gyvenančios kitų saskaita, kurie nieko nekuria, o tik naudojasi. Pagal mus - tos pačios tamsos jėgos. A, tiesa ten dar yra kosminiai parazitai, kurie valdo tuos socialinius: masonus, semitus pagrinde. Bet ir tose pačiose vedose pavadinta Tamsos jėgos, praktiškai tas pats ir nežinau ko čia nervintis. Man pavyzdžiui tai visai neprieštarauja, pažiūrėk plačiau.
Mikiz, gelbėtojų čia nereikia, jau buvo ir dar aršesnių...Taip, matau ir nebandei širdies paklausti, o gaila. Bet kiekvienam savo. Noriu padėkoti už mums suteiktas pamokas. Ačiu tau. O toliau eikime kiekvienas savo keliu, jei nėra sąlyčio taškų
Su pagarba ir meile
 
MikizData: Trečiadienis, 28.12.2011, 17:52 | Pranešimas # 315
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 15
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Taip ir nesupratau ko Jums čia reikia ir kokiu tikslu čia renkatės. Kad Virgiui nereikia mokytoju tai čia faktas jis čia guru. Dar norėčiau paklausti ko man širdies paklaust? biggrin
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: