Ketvirtadienis, 25.04.2024, 13:10
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
valdismartinData: Trečiadienis, 18.01.2012, 22:11 | Pranešimas # 376
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Doremi cia nepaslaptys o zinios skirtos visiems smile
Viliari tai kai susitiksim ka mes veiksim? ar tu su komanda ateisi, ir su kuriuo man ten kalbeti reikes? smile
gali uz ta pati pasakyti kas ten per energijos, koks jos tikslas? smile
tu jau prisilietus isgydai zmogu? kiek laiko tai uztrunka? smile ar tavo komanda juos gydo kol tu zurnala skaitai biggrin
 
DoremiData: Trečiadienis, 18.01.2012, 22:32 | Pranešimas # 377
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
viliari, eee,
aš nežinau...aš dar žioplinėju ir nesu įsitikinusi
tik drįstu manyti
valdismartin, viskas čia gerai, aš naudojuosi jūsų žiniomis,
fūūūūūūūūūūū, perskaičiau tą genocidą popiežinį
nu jo, kad jie raini snukiai- čia visi žino, bet kodel jie lieka nebaudžiami
istorija bažnyčios baisi, ir kelias bažnyčios krauju nuplautas
ir vėlgi galvoju,
bažnyčia- tai institucija, tas pats kaip ir seimas ar teismas, toje institucijoje sėdi žmonės,
tik žmonės, ne dievai, o klysti yra žmogiška
jeigu būtų mano valia,.... biggrin žemė būtų teisuolių buveinė
 
xMxData: Trečiadienis, 18.01.2012, 22:39 | Pranešimas # 378
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Doremi,
Bet dėja ne tavo ir ne mūsų valia... Be to ir jais yra manipuliuojama..
Jie lieka nebaudžiami dėl, to kad jie tai visą ir valdo.
Apie bažnyčia žinai. Taigi pagalvok ar reikia ja tikėt, ar neužtenka namuose atsisesti ir pasimelst. Kam reikia eiti į bažnyčią ir ten melstis, išpažint nuodemes, klauptis bile žino, kam. Reikia tikėt Dievu, o ne Bažnyčia.

Valdismartin,
Tam yra privačios žinutės smile


Pranešimą pakeitė xMx - Trečiadienis, 18.01.2012, 22:49
 
EmaneiData: Sekmadienis, 22.01.2012, 16:40 | Pranešimas # 379
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 9
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki:)
Jau kurį laiką domėjausi visai šiais dalykais, ir viskas atrodė labai įdomu ir nuostabu, kad ir pati galvojau, kaip būtų smagu "prabusti". Tačiau taip atsitiko, kad kuo daugiau skaičiau, tuo lskirtingesnę informaciją aptikau, todėl nusprendžiau į viską žiūrėti kritiškai ir dabar noriu pasidalinti savo atradimais:)

Čia video anglų kalba, nusakantis, kaip "prabudimas" gali sunaikinti žmoniją:
http://www.youtube.com/watch?v=kEs45vvqdto
http://www.youtube.com/watch?v=k-Bc8OW1IPc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PFFoLsrbbSI&feature=related

Ten rašoma, kad jiems labai naudinga tai, jog daug žmonių tikės tuo. Kodėl? Gal todėl, kad pasireikš vienybė, meilė, artumas ir atsiras nauji vadovai, kurie kaip Hitleris žadės nuostabią ir šviesią ateitį? Ar tik čia ne NWO apvilktas nuostabaus grožio ir pažadų drabužiais?
Ten pasakojama, kad greičiausiai visi kataklizmai ir karai prasidės taip, kaip, kad aprašyti Biblijoje.

Tiems, kas suprantate angliškai - būtinai pasižiūrėkite, na o kitiems pabandysiu papasakoti trumpai, kas ten pasakojama.
Ten pasakojama, kad su žmonėmis besikalbančios esybės, verčiančios dalintis svarbia naujiena - yra ne kas kitas, o apsimetelės dvasios, kurios kalba apie tą patį, bet kiekvienam žmogui prisistato kuo tik nori: ateiviais, šviesos darbuotojais ir pnš. O tikėjimas, kad visi visatos gyventojai yra viena didelė šeima ir, kad Kirstaus esybė reinkarnavosi daugybė kartų į nušviestuosius ir prabudusius privers mus patikėti ir tuo, kad kažkoks naujas mūsų mokytojas (antikristas) yra ne kas kitas, o pats mūsų mylimas Jezus Kristus naujame persikūnijime. Biblija perspįjo žmoniją, kas laukia ir kad reikia saugotis visokių dvasių ir neleisti būti apgautiems.

Dar įtarimą kelią tinklamis, mokantis nušvietimo, su įtartinu ženklu (http://pathofenlightenment.org/)

Man taip pat kyla klausimas, kodėl http://viduje.puikiai.lt/sirius2011/ tinklapyje skelbiamų laiškų valdovų aprašymuose dažnai sušmėžauja įtartini ženklai. Pasitikrinkite Ciklopėjų, Kuthumi, Sen Žermeną, Serapį Bėjų (kas ten per gyvatė), Šyvą (ženklas ant delno labai įtartinas). Gal turite kokių minčių?

Beje skaičiau interviu su buvusi iluminati nare, kuri pabėgo iš jų draugijos, ji pasakojo, kad jie labai sipriai tiki visokiomis dimensijomis... Ji taip pat minėjo, kad jie beveik visada apie savo tolimesnius siekus praneša filmų dėka. Kam teko matyti naują serialą V. Vizitas? Istorija apie taikius ateivius, kurie siūlo meilę ir taiką... tik dėja, tai visiškai žmonių kvailinimas. Gal vėliau rasiu tą interviu, kuriame ji viską pasakoja, bet jis angliškai.
Taip pat žinoma, kad krikščionys yra jų priešai (Amerikoje lyg ir krikščionys paskelbti teroristais (kažkur buvau užmačius tokią naujieną, bet negaliu garantuoju tikslumu), o krikščionybė draudžia bet kokį bendravimą su dvasiomis, vizualizacijas ir pnš., kurias taip kala mums dabar visiems į galvą per paskutiniuosiu metus... nekyla įtarimų, kodėl? Gal todėl, kad nepasimestų žmogus ir nebūtų apgautas?

Be to, pasikrinkite internete istorijos, kuriose žmonės pasakoja matę rojų, pragarą ir Jezų savo klinikinėse mirtyse. Pragare daug daug daugiau žmonių patekusių nei rojuje ir visi jie buvo paprašyti grįžti į žemę ir įspėti žmoniją, kad pragaras yra realus dalykas ir kad blogosios dvasios dabar daro viską, kad tik kuo daugiau žmonių ten įsitemtų, o DIevui labai skaudu, nes žmonės atsisako juo tikėti ir jis pagelbėti negali. Biblijoje parašyta, kad tik maža dalis žmonijos Dievo karalystę matys, nes daug bus apgautų.

Taigi, aš rekomenduoju pasitikrinti iš ko gaunate žinias, nustoti eiti nušvitimo keliu, atsiversti Bibliją, atsisukti į Dievą ir prašyti jo apsaugos. Tai, mano manymu, vienintėlis mūsų sielų išgelbėjimas, nes mes turbūt maudomes mele daugiau nei mums patiems atrodo... Ir dar pamąstymui: ar rojaus gerio ir blogio pažinimo medis tik nebus kažkuo susijęs su atsibudimu? Ar man vienai jie kažkaip asocijuosai?

P.S. Na, dar galite pasidomėti Maitreya.
http://www.youtube.com/watch?v=1gi68lzwzYM ten šone pilna video apie tai, kad tai antikristas (pati nepažiūrėjau dar, tik akį užmečiau). Taip, kad jis jau tarp mūsų ir seka gražias pasakėles su gražiais ateities vaizdais...

Čia neblogas tinklapis tiems, kurie moka angliškai http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/illuminati/svali.htm
 
xMxData: Sekmadienis, 22.01.2012, 17:57 | Pranešimas # 380
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Emanei,
Sveika smile
Pradžioj pasakysiu - nusiramink smile
Quote
kaip "prabudimas" gali sunaikinti žmoniją
Quote
Gal todėl, kad pasireikš vienybė, meilė, artumas ir atsiras nauji vadovai, kurie kaip Hitleris žadės nuostabią ir šviesią ateitį? Ar tik čia ne NWO apvilktas nuostabaus grožio ir pažadų drabužiais?
Tai čia jau neprabudimas, o žmonių bukinimas, vertimas "daržovėm" ir pan.... Aišku tai irgi vyksta, apgaudinėja žmonės, juos maišo skirtinga informacija, bet mes čia ne to siekiam smile

Quote
Beje skaičiau interviu su buvusi iluminati nare, kuri pabėgo iš jų draugijos, ji pasakojo, kad jie labai sipriai tiki visokiomis dimensijomis...
Yra aišku tokiu bendrijų, kur žmones paverčia "melžiamom karvėm" Buvau iėjęs ne į vieną "dvasinio tobulėjimo" saitą - buvau šokiruotas, kiek jie yra žmonių įtraukę. Ten kaikuriuose išvis beveik nieko iš žmonių nelikę. Pagrinde tai angliški forumai.

Quote
Ten pasakojama, kad su žmonėmis besikalbančios esybės, verčiančios dalintis svarbia naujiena - yra ne kas kitas, o apsimetelės dvasios, kurios kalba apie tą patį, bet kiekvienam žmogui prisistato kuo tik nori: ateiviais, šviesos darbuotojais ir pnš.
Mes čia nesiruošiam kalbėtis su visokiom būtybėm ir pan. , o stengiamės įsiklausyti savęs, savo širdies...

Quote
Taip pat žinoma, kad krikščionys yra jų priešai
Viskas čia tokios nesamonės... Kuria visokias istorijas, iliuzijas, nukreipia žmonės nuo esmės. Tu mėtaisi, ieškai visokių argumentų, nežinai, kas tiesa, į viską žiuri su kritika - aš tave, kuo puikiausiai suprantu, bet tau reiktu nusiramint ir į tai pažvelgt švariu protu smile

Quote
Be to, pasikrinkite internete istorijos, kuriose žmonės pasakoja matę rojų, pragarą ir Jezų savo klinikinėse mirtyse.
Mato, kuom tiki ir ką nori matyti.

Quote
Pragare daug daug daugiau žmonių patekusių nei rojuje ir visi jie buvo paprašyti grįžti į žemę ir įspėti žmoniją, kad pragaras yra realus dalykas ir kad blogosios dvasios dabar daro viską, kad tik kuo daugiau žmonių ten įsitemtų
Netikiu aš jokiu pragaru, nebent žemesniesiais pasauliais, kuriuose, gal ir kiek panašu į visą tai, iš ten sunkiau pasprukt(žemesnės vibracijos), pilna visokių būtybių ir esybių, ten tamsiau, niuriau(bent man), pilna visokių vilionių ir t.t Toks mąstymas, kad yra tik Rojus ir pragaras žmones tik varžo.

Quote
taip, kaip, kad aprašyti Biblijoje.
Quote
Biblija perspįjo žmoniją
Quote
atsiversti Bibliją
Kiek galima su ta Biblija? smile Nepastebėjai, kad per daugdažnai ją mini? smile

Quote
Taigi, aš rekomenduoju pasitikrinti iš ko gaunate žinias, nustoti eiti nušvitimo keliu
Tikrinti gerai smile o nustoti eiti šviesios keliu biggrin - nesupratau smile Pasakyk, tada, kokiu keliu reiktų eiti? smile

Atleisk jeigu įžeidžiau, supygdė kitoks mano požiūris, ar kad ne visą tavo postą tinkamai išnaginėjau... Nes truputi laikas spaudžia ir taip pat neesu tam labai nusiteikęs smile


Pranešimą pakeitė xMx - Sekmadienis, 22.01.2012, 17:59
 
RmXasData: Sekmadienis, 22.01.2012, 18:02 | Pranešimas # 381
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Taipat tau galiu uzduoti klausima . Ar geras zmogus nenusidejas ,zodziu sventas bet netikintis i biblijiny dieva pateks i pragara ? jei taip tai dievas nesupranta pats ko nori ir mes jam tik kaip zaisliukai . smile Jeigu Meile nuves i pragara tai vadinasi biblijoj viskas atvirksciai .. dievas yra velnias o velnias yra dievas .

Netikra gimimo data
 
PlejadieteLinaData: Sekmadienis, 22.01.2012, 19:18 | Pranešimas # 382
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 47
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
BENDRAMINCIAI,
Apie save parasiau psl. ''Besikeiciantis supratimas'', tad nesikartosiu. Kam idomu, atsiverskit ir paskaitykit.
EMANEI, Tu dar esi darzelinuke, dar tik pradejus savo ieskojimu kelia. As suprantu Tave. Kazkada' pries dvidesimt penkis metus, ir mano Kelias prasidejo nuo Biblijos. Joje mazai Tiesos, daug kas rasoma simboliskai, be to Biblija daug kartu perrasyta, ir tas kas ja perrase, pakeite taip, kaip jie, Juodieji norejo. Kad galetu valdyti zmones.Dziaugiuosi tuo, kad Tu nesustoji, eini ieskojimu keliu toliau.
Apie pragara Tau teisingai parase XMX.
Kas is tikruju buvo Pazinimo medis, tai skaityki ''Sviesos keliu''. Ten Tu rasi daug info apie Anunakus. Sie Dievai - Kurejai Zmonijai padovanojo Blogi. Toks buvo Dieviskasis Planas. Is tiesu Gerio ir Blogio, kaip tokio nera. Cia tik zmogaus supratimas. Begaliniame Kosmose yra VIEN MEILE. O Meileje viskas ir randasi. Taip, ir mumyse yra Blogis. Nes pas KUREJA tai yra. O kas yra pas Kureja, tas yra ir Jo kuryboje. Supraskit tai, PER BLOGI VYKSTA TOBULEJIMAS.
Antrojo Jezaus Atejimo nebus. Bus tik, ir jau vyksta - SAMONES VIRSMAS. Didziuju Ivykiu eigoje ateis Tas, kuris tures Jezaus, Budos aspektu. Tai bus Viespats Maitreja.
Neapsigaukite, Antraji Jezaus Atejima inscezinuos Anunakai. Tai bus holografinis intarpas.

DOVANOJU JUMS VISIEMS SAVO MEILE.

Добавлено (22.01.2012, 19:18)
---------------------------------------------
APIE POVILA ZEKA:
Povilas kontaktuoja su Anunakais, nes Jis pats turi Anunaku DNR.
Kas liecia pasiruosima Perejimui, ir pati Perejima - Pakilima, tai tiksliausias zinias rasite Vitalijaus Giberto portale. Siaip, kas bus is tikruju - niekas nepasakys, NES NEGALIMA. Zmonese kiltu baime, chaosas, o to nereikia, nes siomis energijomis maitinasi Anunakai.

MIELI mano BENDRAMINCIAI,
Turiu ir as klausimu, juos Jus rasite psl. ''Besikeiciantis supratimas'', tad AR REIKIA PARASYTI IR CIA ?
Ten rasite ir mano patarimu.

 
xMxData: Sekmadienis, 22.01.2012, 20:05 | Pranešimas # 383
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (PlejadieteLina)
Tu dar esi darzelinuke, dar tik pradejus savo ieskojimu kelia
Su šiuom teiginiu drįsčiau nesutikti smile Manau, kad ji gana daug pažengus smile - pusrėtinai smile Laikai keičias, viskas spartėja, sąmoningumas didėja smile Jaunesnioji karta, pastebėjau, pradėjo gana sparčiai bust. Dar ne dauguma, bet jų vis daugėja smile


Pranešimą pakeitė xMx - Sekmadienis, 22.01.2012, 20:06
 
EmaneiData: Sekmadienis, 22.01.2012, 20:12 | Pranešimas # 384
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 9
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Daržalinukė:)) Na gali būti, nes labai neseniai apskritai pradėjau visu šituo domėtis, bet labai daug prisiskaičiau visko šiomis temomis.

Čia dėl tos Biblijos aš:) Niekada nebuvau religingas žmogus ir ramiai sau gyvenau, bet va kai pradėjau domėtis pomirtiniais gyvenimais, kas įvyko neseniai, labai daug literatūros atrodau. Vienur rašo, kad reinkarnaciaj yra ir ji net aprašyta biblijoje, kitur rašo, kad jos nėra ir biblijoje buvo pameluota, kitur rašo, kad mirštant juos pasitinka Jėzus ir aprodo pragarą ir rojų ir liepia grįžti ir pasakyti visiems, kiti mirę savo tiesiog susitinka su palaima, susitinka visus pažįstamus ir ruošiasi vėl inkaruotis. Suprantama, kad nežinia net kuo tikėti, kai pats nesi tiesiogiai kažko patyręs, tad atsirenki, kas palankiausia. Aš pasirinkau tikėt į Biblinį Dievą, kuris gąsdina, jei nepaklusi jo valiai, nes labai jau bijau amžinybę praleist kančiose (tarp kitko, irgi dėl tų perrašinėjimų Biblijos svačiau, tai viena tikinti panelė buvo patikinusi, kad specialiai ten su kažkuo patikrino tuos vertimus ir jie labai atitiko tuos pradinius variantus. Na žinoma, teko skaityti ir tokių pasisakymų, kad labai daug ten viskas pakeista, tad vėlgi, pačiam reikia pasirinkti kuo tikėti:)
Čia tiems, kurie labai skeptiškai žiūri į tą pragarą ir rojų, tikrai rekomenduoju pasižiūrėt bent kelių žmonių pasisakymsu šia tema ir jų patirtis. Tikrai atrodo įtikinama, jie visi apsako tuos pačius pojūčius ir tą pačią baimę. Ir ne visi iš būna tikintys su tokiom patirtim, kad būtų galima sakyti, kad mato tai, apie ką daug skaitė ar galvojo. Gal galėtumėte paaiškinti tokį fenomeną? Nes aš tai nelabai tuose dalykuose apskritai nusimano ir net nebežinau ar noriu, nes BAISU viskas:))

Negalvokit, kad aš čia kažkaip kritiškai jus besidominčius ir praktikuojančius vertinu, nes buvau įsitikinusi, kad tai, kas ir meilės ir šviesos tikrai turi būti gera, na bet dabar kyla abejonių.
Biblijoje (vėl:D) būvo pasakyta, kad reikia saugotis pranašų avies kailyje, kurie vilkai yra viduje. IR, kad tas, kuris nuklaidins daug žmonių nuo kelio, būtent prisistatys su šviesa... brr

Čia dėl to ėjimo šviesos keliu dabar:) Esmė ne ta, kad siūlau pradėt eiti tamsos keliu ar panašiai, tik siūlau dar kartą permąstyti ar tai nėra pavojinga:)

Negaliu daug tau apie tokius dalykus papasakoti, nes pati esu ganėtinai nauja šitame reikale, BET iš žmonių pasakojimų supratau, kad taip, jei nevykdysi jo valios (evangelinio mokymo), reiškia jo nemyli, o jei nemyli - reiškia eik į pragarą:(

Na skaičiau aš apie tuos ateivius, genetinę inžineriją ir šiaip beveik viską perskaičiau čia ir patikėjau, žinoma, bet va dabar abejoju, kiek tame tiesios. Na neneigiu, kad jie egzistuoja, bet va klausiu savęs ar nebuvau apgauta kokiais nors suklastojimais ar panašiai:)

O va Viešpats Maitreja mane ir baugina, radau daug informacijos, kad jis turės antikristo rolę...

Na tai va, esmė ta, kad melo pinklėse atrasti tiesa atrodo beviltiška, na bent jau man. Norėčiau pasikalbėt su Dievu ir jo paklaust, bet net ir per pabandymus nenustebčiau, jei kas nors juo tiesiog apsimestų:))

Na, man irgi sunku patikėti, kad keliant savo vibracijas (tampant geresniu žmogumi) gali vest į kažkokį blogį, todėl net nebūčiau suabejoju anksčiau, kad viskas čia gerai, bet va patyrinėjau ir prie "nubudimo" ir panačių dalykų beveik visada šmėžauja negeri ženklai. Gal galite paaiškinti kodėl? Turbūt kažkuo visgi susiję?

Tik nepykit ant manęs, kad čia kalbu va taip:) Tiesiog pamąstykit, gal viski kažkas ne taip. Aš irgi pabandysiu dar surast atsakymus į dvejones:) Turbūt geriausia tiems, kurie išvis nežino nieko, kas pasauly vyksta ir ramiai sau gyvena:)

Na va, radau ir interviu su kunigu:

- Kokius leidinius vadinate okultiniais?
- Sapnininkus, užkalbėjimų knygas, visokius diktavimų iš anapusinio pasaulio užrašymus. Pasirodo, dabar kone kiekvienas gali ne tik girdėti balsus iš anapus, bet ir išleisti tuos kliedesius. Jei žmogus remiasi į Evangelijos pamatą, jam nereikia viso šito šlamšto, marazmo, balasto. Įtartinų dalykų.
Per 25 savo kunigystės metus esu nemažai bendravęs su burtininkais, ne vienam padėjau grįžti į Bažnyčią. Tokiems žmonėms ypač reikia Dievo Gailestingumo. Žinau, kad kai kurie baigė gyvenimą savižudybe, psichiatrinėse ligoninėse. Jų vaikai patyrė didelių bėdų, tarp jų - jau aiškių demoniškų apsėdimų. Kai taip nutinka, žmogus susimąsto, ir štai vienas kitas burtininkas ateina sakramentų. Kalbamės, tariamės: viskas, baigiame šitą, pradedame kitą etapą. Tų, kurie nemeta burtininkystės, nesmerkiu ir nekritikuoju, tačiau aišku, kad tik laikinai tamsusis pasaulis (jų supratimu, tai šviesusis pasaulis: Baltoji brolija, angelai ir pan.) neša gėrį. Anksčiau ar vėliau ateina atpildo akimirka. Tada jie atvažiuoja pagalbos. Jokiu būdu negalima barti šių žmonių, atsidūrusių pavojuje. Užtenka pasakyti: Dievas myli tave tokį, koks esi. Nuo to prasideda atsivertimas, blogio atsisakymas, priklausomybės atidavimas Dievui.


Pranešimą pakeitė Emanei - Sekmadienis, 22.01.2012, 20:14
 
xMxData: Sekmadienis, 22.01.2012, 20:28 | Pranešimas # 385
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Emanei,
Quote
Aš pasirinkau tikėt į Biblinį Dievą,
Aš tavo pasirinkimo nekeisiu smile Tavo valia smile Bet laikui bėgant tu suprasi, kiek ten yra tiesos smile
Quote
Čia tiems, kurie labai skeptiškai žiūri į tą pragarą ir rojų, tikrai rekomenduoju pasižiūrėt bent kelių žmonių pasisakymsu šia tema ir jų patirtis.
Nu aš tau sakau - Nėra biggrin Pats buvau žemesniuose pasauliuose - bet ten joks nepragaras biggrin
Quote
O va Viešpats Maitreja mane ir baugina, radau daug informacijos, kad jis turės antikristo rolę...
Žinai aš ir apie tai nebuvau girdėjęs, bet neesmė - man net neidomu smile - dažnai sakai "baugina"/"bijai" - tau reikėtų padirbėti su šiomis energijomis smile

Aš tau vieną dalyką patarčiau. Atleisk jei isižeisiu smile Mesk tu tą bibliją smile Galvok savo galva smile Aklas jos tikėjimas tau tikrai tau nepadės smile Būk nepriklausoma, būk laisva. Visa reikalinga informacija yra mūsų viduje smile Aš pasikliaunu savo širdimi, aš irgi perėjau panašų etapą, buvau suabejojęs ir pan. - aišku aš ta biblija tai netikėjau, bet situacija buvo panaši smile


Pranešimą pakeitė xMx - Sekmadienis, 22.01.2012, 20:30
 
valdismartinData: Sekmadienis, 22.01.2012, 21:02 | Pranešimas # 386
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
galvokit apie love ir bus ispresta jusu diskusija smile im sending so much love for every smile from light smile
we all are lightworkers smile working for light smile becouse we wanna be light smile love is unity, unic smile we are unic becouse we working for light smile

Добавлено (22.01.2012, 21:02)
---------------------------------------------
aciu kad jie neskaito tos biblijos smile

 
RmXasData: Sekmadienis, 22.01.2012, 22:45 | Pranešimas # 387
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ka galiu pasakyti popiezius ir tas slepe kunigus pedofilus .. koks cia gali buti dvasingumas .... :)? gal nezinojai kad seniause biblija 1600metu senumo ? mazdaug o kristus buvo pries 2012 smile 400 metu praejo ir perrasymas po perrasymo .. gal zinai apie tokius masonus arba kitas organizacijas kurios veikia istisus amzius ? .. pasidomek smile ir pasikliauk savim visi mes einam iki sviesos smile visi ja ras ,, bet kada , nuo kiekvieno priklausomai smile

Netikra gimimo data
 
valdismartinData: Sekmadienis, 22.01.2012, 23:01 | Pranešimas # 388
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
RmXai Teisingi zodziai smile

Добавлено (22.01.2012, 22:51)
---------------------------------------------
Laisva valia smile

Добавлено (22.01.2012, 23:01)
---------------------------------------------
o kaip noretusi, kad visi butu angelic human race smile visi angelai visi myli smile ir visur aplinkui meile smile

 
DoremiData: Pirmadienis, 23.01.2012, 13:02 | Pranešimas # 389
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
sveiki
jau nemaža perskaičiau archyvo temų, galiu šiokią tokią nuomonę sulipinti
Virgis padirbo didžiulį darbą, tur būt protingas, apsiskaites žmogus, su degančia kūrybine liepsna
skaitau kasdien, ir vis įdomiau
nuo vaikystės man patiko knygos, esu graužikė, bet skaitymo turinį renkuosi kruopščiai
taigu, įnikau į virgio raštus lygiai taip, kaip nuo dešimties metų į pasakas
ir jokio skirtumo tarp to ir ano,
anuomet tikėjau pasakomis kaip buvusia tikrove senais, senais laikais, taip tikiu ir dabar, bet ne tai svarbiausia
knyga- mano sielos maistas, be puslapio nė vienos dienos, jaučiu alkį, tarsi fizinį, tik kitokį
,man malonu skaityti jūsų pasakas
dabar apie logišką mąstymą
dažnai, o gal ir visada logika pakiša koją subtiliuosiuose jutimuose ,matymuose, bet vistik, per gyvenimą supratau, kad visa išmintis ir atsakymai slypi paprastume
turiu omeny liaudies mediciną, diagnostiką, minties skaitymą, telepatiją, girdėjimą supančios gamtos ar aplinkos
tai pagrįsta paprastumu, be didelių išvedžiojimų
kitą kartą suku galvą, kuriu galimus variantus, kol galiausiai atsakymą atrandu kaip tik "paprastuose pelenuose"
daugelis dėkoja virgiui už straipsnius- aš nesu išimtis, dėkinga esu, kad sugrąžino mane į tą praėjusį laiką, kai būdama maža žaidžiau su augalais, vabalais, šuniukais, kačiukais, kalbėjausi keistom kalbom su kažkuo sėdinčiu medyje ar po šaknimis, gėlės vazone ar vandenyje....buvo gražu ir ne liūdna leisti dienas vienai, nes jau rytinis spindulys tyčia badydavo veidą kad greičiau atsibusčiau
va, virgis priartino mano pasakišką vaikystę
vistik, aš katalikė ir savojo, paveldėto tikėjimo neišsižadu
reptilijos sutampa su vaizduojamu pragaru, jų galimybės pasiversti bet kuo- tai pasakų personažas apie kvailį, gopšų velnią
esu įsitikinusi kad viskas sutvarkyta paprasčiau, bet man to nesuvokti dar, ir kas aš tokia, kad viską žinočiau wacko
skaitysiu ir vėl, klausimų neturiu, nes priimu visas istorijas taip, kaip ir parašiau
man malonu skaityti
iki biggrin
 
MinijaData: Pirmadienis, 23.01.2012, 14:13 | Pranešimas # 390
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki,

Jau gana seniai skaitau Virgio straipsnius ir forumą. Esu beveik viską perskaičius, išskyrus kelis kurie nesudomino.
Aš irgi esu katalikė, tikėjimo neišsižadu, bet iš tikėjimo priimu tai kas man reikalinga. Aklai tikėti biblija negalima, nes daug kartų redaguota, neparankūs bažnyčiai įrašai visiškai panaikinti. Tikėjimo dievu reikia iškoti savyje. smile Niekada dievo nesuvokiau, kaip kokio senuko sėdinčio danguje ir teisiančio. biggrin Man dievas energija, kuri yra visur ir visame kame. smile
Netikiu pragaru ar dangumi, aprašomu biblijoje. ( nors vaikystėje 6m., kai pirmą kartą išgirdau apie religiją, pirma mintis buvo, kad mes ir gyvename pragare smile .) Yra tik skirtingų vibracijų pasauliai. Kiekvienai esybei ar būtybei savo.
Mirties nebijau smile Siela juk nemirtinga.
Dievas nėra baudžiantis kaip rašo biblijoj. Jis yra kaip tėvas, leidžia vaikams eiti savo keliu, leidžia klysti ir suprasti savo klaidas, bei iš to pasimokyti.
Bažnyčia uždraudė žmonėms domėtis dvasiniu augimu, nes daug lengviau valdyti neišprususius, baimėje gyvenančius žmones. Bažnyčia praktiškai visą laiką buvo prieš mokslo naujoves.
Kiekvienas žmogus gyvenimui turi pasirašęs savo dieviškajį planą. Deja gimdami jį pamirštame, kaip ir praėjusius savo gyvenimus.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: