Ketvirtadienis, 18.04.2024, 11:29
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
monntosData: Pirmadienis, 30.01.2012, 14:30 | Pranešimas # 421
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
RmXas,
Buvau parases ilga teksta,bet nutriniau,ner prames manau biggrin niekas ten nesiurbe tavo energijos ir nezombuoja zmogaus biggrin pereinamas laikas ir tiek.

Добавлено (30.01.2012, 14:30)
---------------------------------------------
Sita nukopinau del zmoniu kurie jau pasitumeja ,patobuleja ir labai prasau gaut atsakyma is jusu.

Kūrėjo Karalystė yra jūsų viduje, ji visur aplink, Ji nėra mediniuose ar akmeniniuose pastatuose.

„Perskelk medžio gabalą - ten esu aš, pakelk akmenį ir ten rasi mane.“

„Tas kas supras šių žodžių prasmę, neragaus mirties skonio.“

- Jėzus Kristus, iš knygos „Evangelija pagal Tomą“

Jei matot visame kame dauguma tik blogi (bet dievas kurejas ir yra visur) ar tai nesigauna isvada,kad mes kureja ir priskiriam prie blogio.Kaip tada tobulet,jei tuo paciu mes ir atstumem kureja? net ir pasimest galima. Gal bus kas su svisesne galva ir paasikins paprastai?


Pranešimą pakeitė monntos - Pirmadienis, 30.01.2012, 14:31
 
ViliariData: Pirmadienis, 30.01.2012, 15:51 | Pranešimas # 422
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (monntos)
Buvau parases ilga teksta,bet nutriniau,ner prames manau


Šiame forume gerbiama kitų nuomonė, ir niekas nieko "neprametinėja".

Quote (monntos)
niekas ten nesiurbe tavo energijos ir nezombuoja zmogaus pereinamas laikas ir tiek.


Galima mąstyti taip ir toliau tęsti gyvavimą smile Žmogus klausia, aš atsakau tai ką matau energetiniuose lygiuose.

monntos,

tu teisus, kiekviename iš mūsų gyvena kūrėjas, gyvena dieviškoji dalis. Kiekvienas iš mūsų yra Dievo dalis. Netgi Dievas yra sudarytas tiek iš Šviesių, tiek iš Tamsių energijų (in-jan, minusas-pliusas), esmė tik tame, kokios energijos dominuoja smile Blogio, kaip tu sakai, vengti nereikia, nes tokiu būdu nėra tobulėjimo. Ar galėtum tobulėti nepažindamas dalies energijų? Eliminuok iš savo gyvenimo dalį negatyvių energijų ir tu apribosi savo augimą. Įsivaizduok, kad mokaisi mokykloje ir atsisakai pavyzdžiui biologijos. Ar pilnas bus tavo mokymosi procesas? smile
 
monntosData: Pirmadienis, 30.01.2012, 16:55 | Pranešimas # 423
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Mes kaip ir apie tapati pasnekejom.Negatives energeijas gali pakeist gerom,tiksliau tarent is negativo padaryt teigema.Beto gal tu gali man atsakyt i klausima kur esu uzdaves anskciau apie tas butybes juodas su deganciom akym?Viliari,
 
ViliariData: Pirmadienis, 30.01.2012, 17:16 | Pranešimas # 424
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Vienareikšmiško atsakymo kas tai nėra smile Reikia žiūrėti konkretų atvejį, kad galėčiau tau atsakyti. Nes 1. būtybės, energija gali priimti įvairias formas skirtingose vibracijose, 2. tai ką mes matome, dažnai sąlygoja mūsų sąmoningumas ir tai "įspraudžia" į mums priimtinas ribas. Pvz. Sielas, Dvasias aš pagrinde matau "žmogiškame" pavidale ir jos pačios man rodosi tokiame pavidale, nes man taip lengviau, paprasčiau priimti. Netgi Dievą aš dažniausiai matau tokiame pavidale. Jei paprašau rodytis energijomis, tada vaizdas pasikeičia smile

Tad sukonkretink klausimą ir aš atsakysiu.
 
EmaneiData: Pirmadienis, 30.01.2012, 17:20 | Pranešimas # 425
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 9
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kaip manot ar ta Šventoji Dvasia iš Biblijos yra mūsų Aukštesnysis Aš?
Skaičiau knygą tokią, kur parašyta, kad kai medituoji ar bandai įsiklausyti į savo Auštesniuoju Aš keičiasi vibracijos ir tada demonai tai pastebi ir pradeda atakuoti žmogų (nežinau, kaip tas atakavimas pasireiškia), ten buvo parašyta, kad yra būdas kažkaip apsaugoti savo sielą, kad demonai nepastebėtų vibracijų pokyčio ir neatakuotų, o žmogus tuo tarpu galėtų ramiai sau su savimi dirbti, bet nebuvo ten parašyta, kaip tai padaryti. Ar žinote, kaip apsisaugoti? Man dabar net mokytis pamedituot baisu, kad blogiau neprisidaryčiau ko:))
Toje pačioje knygoje parašyta, kad kai mes meldžiames (paprastai žmogus meldžiasi kažkam), tai malda būtent pasiekia tik šio pasaulio dievą, taip vadinamąjį Liuciferį, kuris čia laiko žmones įkalintus. Tai kaip tada melstis? Į vidų? Kaip žinoti, kada teisingai meldžiamasi?
Beje, jau ne vienoje vietoje skaičiau, kad demonai visada su žmonėmis kalba švelniu balsu, kad prisivyliotų. Ką manote apie tai? O išvis, ar įmanoma taip padaryti, kad demonai jokie ir apsimeteliai apskritai nelįstų prie žmogaus?
 
ViliariData: Pirmadienis, 30.01.2012, 17:27 | Pranešimas # 426
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Emanei,

viskas įmanoma smile Kai augi, valaisi, jokiems demonams tampi nepasiekiamas. Dėl maldų galiu pasakyti taip, maldos eina tam, kam jos yra dedikuojamos. Jei kreipsiesi į Dievą-Tėvą, jis ją ir gaus, jei į savo Aukštesnįjį Aš, gaus jis, jei į Liuciferį, gaus Liuciferis, jei nededikuosi niekam, pasiims tas, kuris bus arčiausiai smile Dažniausiai tai būna ne Dievas.

Apsaugos yra pas kiekvieną žmogų ir jomis rūpinasi Dvasia. Bet jei yra iš praeities daug susitarimų su nedieviškomis būtybėmis ar kitomis Esybėmis, saugokis kaip nori, bet per susitarimus viskas praeina kiaurai.

Kalbėti būtybės švelniai moka ir labai noriai tai daro. Labai paslaugios biggrin Tačiau savo energijos pakeisti jos negali. Ir pagal energetiką labai lengva atskirti kas su tavimi kalba. Be to, ačiū Dievui, kad subtiliuose lygiuose niekas nemeluoja. Išsisukinėti moka, bet meluot negali. Tad jei užduosi tiesioginį klausimą, kas kalba, jie privalo atsakyti. Aš jei kažką pajuntu iškart klausiu, ar man atsako mano Dieviška komanda. Kai gaunu atsakymą "Ne", aiškinuosi kas ir kokiu būdu pralindo smile Ir kaip man jį išsiųsti namo.
 
monntosData: Pirmadienis, 30.01.2012, 18:16 | Pranešimas # 427
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
daug nieko nepapasakosiu,Isejau i lauka ir kitam kieme pamaciau,kad stovi ir ziuri ir ,kad viduri nakties jis dar uz ja juodesnis.Kadangi buvau isgeres,pagalvojau,kad jau man balti arklei ar juodi velniai.Grizau i kambari ir pasikveciau dede.Isejas i lauka paklausiau ar nematai kasko tokio neiprasto.Jis man papasakojo,ka mato ir tai buvo taspats ka ir as matau.Tada pradejom galvot,ka ten matom,bet eit nesinorejo nei vienam paziet. Besnekant atsirado antras toks pat ir man nespejus nieko pasakyt,,Dede sako ziek dar vienas atsirado.Tai lik ir juokais mes nusprendem eit i vidu kol ju ten dar daugiau neatsirado.Jei buciau mates vienas,nurasiciau ant gerimo,bet damar matem abu.Gal kaip tu ir sakai,gali igaut koki nori pavidala,tai gal sitas buvo tinkamiausias,kad labiau pagalvociau apie permainas.Neitin malonus jausmas,kaip nakty kambary kur ir taip nieko nematai dar uzsipildo tamsa isleto.leidzianti tilu garsa kurio net negaliu apibudint priglunda prie taves ir lik sprestu ka su tavim daryti.Pasako atejom taves ir dar ka nors sneka,bet nepatikdavo man su jeis sneket.Turbut meiliausi zodziai dar ne laikas.Gal ir nebuvo taip blogai,nes pakeiciau savo gyvenima.Daug visokiu daliku buvo i kuriuos noreciau gaut atsakymu.Daznai girdziu balsus tik stengiuos i juos nereguot,nes ne visada jie teisus ir su jeis sneket nesinori,nes poto sunku sustot.Jauciu,kad esu stiprei isbalansuotas ir nelendu per giliai i tuos reikalus,nes tik paineva gaunas.Kuo pasitikiu tai tik spalvom kurias matau.Dekui uz ats.
 
DoremiData: Pirmadienis, 30.01.2012, 19:01 | Pranešimas # 428
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
biggrin biggrin biggrin o tu daugiau nebegerk
 
monntosData: Pirmadienis, 30.01.2012, 19:32 | Pranešimas # 429
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
jei nezinojei-informuosiu biggrin Du zmones tu paciu daliku nemato,jei balti prasideda biggrin Neimanoma tongue
 
ViliariData: Pirmadienis, 30.01.2012, 20:13 | Pranešimas # 430
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Doremi,

su kiekviena diena į mane kreipiasi vis daugiau žmonių su regėjimais ir girdėjimais. Ir tai jau nebe fantazijos, ir alkoholiui visko irgi nurašyt nebegali. Todėl žmonės ir ėmė susimąstyti, kas gi vyksta iš tiesų, tai kokia yra tikroji realybė, ar viską mes matome teisingai?

monntos,

tu teisus, dviese to paties vaizdo nematytumėte, jei tai nebūtų tikra smile Ir širdyje tu žinai atsakymą. Tai tikrai nebuvo Dievo pasiuntiniai. Alkoholis atveria labai daug priėjimų prie žmogaus. Štai kodėl rekomenduojame dvasiškai augantiems vengti alkoholio visose jo formose, netgi airiška kava gali leisti būtybėms įsikūnyti. Paprastam žmogui mano žodžiai turbūt skamba kaip iš fantastikos srities ir nenustebčiau, jei man pasiūlytų apsilankyti pas gydytojus smile Tačiau aš mačiau ir žinau realius dalykus, kuriuos kiti pamato tik filmuose kaip scenaristų fantastikos rezultatą.

monntos, tavo ryšys su žemaisiais pasauliais labai tamprus. Todėl tu taip "lengvai" matai būtybes, tamsą. Jos nemato reikalo su tavimi meilikauti, nes tavęs vilioti nereikia, jos mano kad turi kontrolė tavo Esybės. Tos būtybės, kurias tu matei kieme, buvo tavo "palydovai", prižiūrėtojai, stebėtojai. Maždaug tokios jų pareigos. Realių veiksmų imtis prieš tave jie negali, maksimum pagąsdinti. Nebent tu suteiktum leidimą. Bet kol kas tu gerai laikaisi, net išgėręs sugebi išlaikyti maksimalias apsaugas nuo būtybių.

Mano patarimas tau, nebijoti jų, bet ir nežiūrėti atmestinai. Jei pasiryžęs atsisveikinti su jomis, turi kreiptis tiesiogiai į Dievą ir išsakyti ketinimą savo Esybės vardu eiti tik Šviesos, Dieviškos Meilės ir savo Dievišku keliu. Tada anuliuok visus šiuo metu įmanomus anuliuoti susitarimus, kontraktus, sutartis, įsipareigojimus, priesaikas, tame tarpe kraujo ir amžinas, duotas tamsos ir nedieviškiems pasauliams, nedieviškoms būtybėms, Velniui, Demonui, Šėtonui. Anuliuok visus negatyvius ir nedieviškus ryšius bei kanalus su aukščiau išvardintais. Tada paprašyk Tėvo dieviškos apsaugos savo Esybei nuo visų išvardintų ir pagalbos einant Šviesos keliu.

Pradžiai tiek. Apie rezultatus informuok. Jei turi daugiau klausimų, rašyk
 
monntosData: Pirmadienis, 30.01.2012, 21:25 | Pranešimas # 431
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Viliari,
Va del to ir atsisakau alkoholio,nes tai sustiprindavo,balsus regejimus.Tuos du kur maciau,nepasakiciau,kad jie mane isgazdino.Labiau priverte mane pabusti is miego,pamastyt,kad yra ir daugiau ir svarbesniu daliku nei AS.Dar vaikas buvau ir svaigalu net nebuvau ragaves,jau tada neaisku kas mano galvoj dares.Taip yra savija atsakimai,bet nugalet save ,tai sunkiau nei kaska kita.Del to ir ieskau,kad kas galetu duot koki kabliuka kurioj vietoj yra iskilus siena ir as ja galeciau isspirt ir pamatyt kas uz jos.Del tu dvieju siektiek ir aiskiau man,lik ir suprantu,bet dar visko iki galo nesuvirskinau.
 
DoremiData: Pirmadienis, 30.01.2012, 21:52 | Pranešimas # 432
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
biggrin aš pajuokavau
iš tiesų, tai kiekvienas renkasi tai kas jam reikalinga, savo valios, reikalavimų niekam neprimetu, pati taip pat renkuosi tai kas man reikalinga
už priklausomybę turinčius žmones telieka tik melstis ir prašyti pagalbos jiems, nieko daugiau,
beje- tai veiksminga biggrin
 
monntosData: Pirmadienis, 30.01.2012, 22:02 | Pranešimas # 433
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Zinai as tai po tavo juoku pasijaust galiu kaip handziulnikas paskutinis biggrin
 
RmXasData: Pirmadienis, 30.01.2012, 23:33 | Pranešimas # 434
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aciu viliari smile

Netikra gimimo data
 
DoremiData: Antradienis, 31.01.2012, 13:20 | Pranešimas # 435
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
montos, nesutirštink spalvų, tu nepasijutai kandžiulniku paskutiniu, nes to ir nesakiau
kas liečia kandžiulnikus......tai žmonės, gyvenantys tarp mūsų, gal jūs mieste atsiribojate nuo jų, mes kaimiečiai, bendraujame, jei reikia- padedame, susitikę sveikinamės, kalbame, reikalui atsiradus. paprašome pagalbos darbuose, jei kuris dar pajėgus, todėl klaida būtų juos niekinti,
jie žmonės ir nėra blogesni už kitus, tik skiriasi jų gyvenimo būdas, mat mes socialūs, o anie nesocialūs
žeminti ir pravardžiuoti yra neteisinga
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: