Penktadienis, 29.03.2024, 16:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
monntosData: Penktadienis, 24.02.2012, 19:36 | Pranešimas # 451
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kas tavo kuna uzgrobineja?
 
RmXasData: Penktadienis, 24.02.2012, 19:52 | Pranešimas # 452
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
kitos butybes :)ne fizines

Netikra gimimo data
 
monntosData: Penktadienis, 24.02.2012, 22:43 | Pranešimas # 453
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
jei atvirai,tai keistai skamba.Tai jos tave kontroliuoja daro ka jos nori su tavo kunu?
 
RmXasData: Penktadienis, 24.02.2012, 23:39 | Pranešimas # 454
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
jeigu tikjsliau tai tai yra busena kai zmogus bludina smile As netgi viena karta maciau ka darau , nieko negalejau padaryti , buvo galvoje ta reikia padaryti ir viskas . smile

Netikra gimimo data
 
monntosData: Sekmadienis, 26.02.2012, 02:18 | Pranešimas # 455
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Pats asmeniskai,tai manau galima paaiskint ir kitaip-nebutent kad tave valdet jau kaskas kitas.Norimvienaip padaryt,padarom kitaip ir poto stebimes kodel taip pasielgem,bet jei pajieskom atsakyma,ir randam juos.Kad pamirstam dalikus kuriuos tikrai norim pamirst ar jie susieja su kuom ko nenorim prisimint.Padarom dalikus kuriu nenorim,bet istiesu kaskada patis to norejom,,,nors ir poto garsei net negalim to leist sau pripazint.Proto teatras.Cia lik kaskas panasaus,kaip nenoriu nu tikrai nenoriun dar tiksliau tingiu lipt is lovos ir eit i toaleta,bet kaskokia navaldoma jiega mane iskele is lovos ir as jau ten.Nepyk,sunkiai itikinama.Nors aisku gali but stipresnio itaiga kitam,bet vistiek manau zmogaus asmenine galva jam priklauso ir jis tik ja ir valdo.Man ir yra buve daliku kurie iskart sukele minti,gal cia kas mane valde,kad savo galva taip negalejau padryt,to tikrai nenorejau ir pns kas sukele daug minciu paciam sau.Bet poto pi ilgesnio saves nagrinejimo ir isaiskejo,kad buvo del ko.
 
RmXasData: Sekmadienis, 26.02.2012, 03:24 | Pranešimas # 456
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Nepasakiau tau visko iki galo todel susidarei klaidinga vaizda . Ta nakty kai uzmigau ir atsikeliau jau lunatikos busenoje maciau kaip as issiemiau kaldra is uzvalkalo padejau ant kedes ir uzsimeciau uzvalkala tik ir deki ir uzmigau , atsikeliau susales . Aisku buna kad lyg per sapna atsikeli ziuri i zmogu atsistojes ir jo nematai atrodo kad ten stovi koks vaiduoklis matai kaip per didele migla . Kai pasake mano varda tada as supratau kad lunatikuoju ir momentalei atsiguliau .Cia ne noru pildymas , cia kartais nelogiskas elgesys . As kartais uzmiegu su viena bliuske o atsikeliu su kita kaip tai paaiskinsi ? , Nesistenk paaiskyt smile

Netikra gimimo data
 
PlejadieteLinaData: Sekmadienis, 26.02.2012, 21:11 | Pranešimas # 457
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 47
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
RmXas,

Gal tai tik lunatizmas ... O gal prie Taves jau prilipo negeros Butybes?! Jauciu, jog palaikai rysius su Viktorija ... Jauciu, jog buvai su Ja susitikes?! Tarp kitko Tu naudoji meditacija, kurios as prasiau nenaudoti komentaruose, ar pameni?.. Na o apie tai, ka as jauciu, jei klystu, - tada PRASAU NEPYK ant manes!

Dovanoju Tau Meile ir Siluma!
 
RmXasData: Sekmadienis, 26.02.2012, 21:23 | Pranešimas # 458
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
As nepalaikau jokiu su bendravimu susijusiu rysiu smile nebuvau su je susitikes smile As naudoju meditacija tik kai jauciu kad man jos reikia smile ji gerai veikia mano mintis , nuramina , suteikia ramybes smile atstato pusiausvyra smile beto meditacija teigemai veikia zmoigaus smegenis .. Nepykstu , bet ka tu jauti nebutinai turi buti tiesa ir jeigu klysti del manes gali klysti del visu smile .. As klausiau virgio kas man yra , jis sake kad mano kunas buvo uzgrobtas ir sake ka daryti smile .. suteikiu jums meiles jums visiems blogiems ir geriems smile ..

Netikra gimimo data
 
ViliariData: Sekmadienis, 26.02.2012, 22:41 | Pranešimas # 459
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Oho, esu pasirodo jau pripažinta tamsa. Lina, jūs esate drąsi moteris, nes asmeniškai aš niekada nedrįsčiau niekuo apkaltinti žmogaus, apšaukti jį tamsiu. O jūs karmos nebijot smile Aš prisimenu, kad jūs jos neturite, bet taip juk galima ir užsidirbti ją iš naujo.

Juokai, juokais, bet aš žinoma neturiu tokios patirties saviugdoje kaip jūs. Aš užsiimu tuo intensyviai tik du metus, bet štai ką aš supratau ir išmokau. Prabudęs, dvasiškai augantis žmogus visų pirma ima skleisti meilę, pagarbą ir supratingumą. Nes kuo labiau mes augame, tuo geriau matome, kad kiekvienas turi savo kelią, kad kiekvienas turi savo tikslą šio gyvenimo ir kad kiekvieno iš mūsų pamoka yra tai suprasti ir su meile priimti. Vienam tinka meditacijos, kitam užtenka jogos, kitas ieško kur kas gilesnio prabudimo, o dar kitam išvis pagal dievišką planą nesuplanuota šiame gyvenime pažinti dvasinį pasaulį. Yra ir tokių, ir jie tikrai nei prastesni, nei blogesni.

Taigi, atsižvelgiant į tai ką parašiau, man Lina kila abejonių ar tikrai jūs einate šviesos keliu? Ar tikrai jūs skleidžiate meilę, o gal siekiate kaip tik apjuodinti, sukiršinti, sujaukti mintis, nuvesti į šoną? Sakote esanti Kūrėja, taip kaip kūrėja, turėtumėte matyti gylius, matyti visatos esmę, dieviškų būtybių esmę, dieviškumo esmę, galų gale - Dievo esmę. Aš pažiūrėjau Anunakus, kas jie tokie, kam jie yra, ką jie veikia. Aš - ne iš jų, kaip benorėtumete tuo įtikinti. Ir jie beja, nėra tamsūs, jie iš pilkųjų. Viena iš ateivių rasių, su savo pamokomis, savo misija ir savo pažinimo keliu. Taip sakant, vieni iš daugelių. Tad vėlgi, kaltinant juos žmonijos bėdomis, ar apšaukiant juos tamsiaisiais, reikėtų gerai pagalvoti, ar 100% esate tuo įsitikinusi. Čia Žemėje mūsų teisingumo sistema šlubuoja, bet dieviškas teisingumas veikia puikiai smile Karmos valdovų nepažįstu, negirdėjau apie tokius, bet Karminę Tarybą žinau. Ir jie dirba tiksliai ir besąlygiškai.

Kitas dalykas, tai ką rašau, tai ką aš žinau ar moku, visuomet sakau kad tai mano požiūris, mano žinios ir mano patyrimas. Tai nėra absoliuti tiesa. Taip, aš dirbau pagal metodiką, pagal kurią dirba jau daug žmonių. Vien čia, Lietuvoje pažįstu ne vieną dešimtį žmonių, kurie su jos pagalba atstatė ryšį su savo Dieviška Komanda. Dar daugiau pažįstu tokių žmonių už Lietuvos ribų. Ir tai nuolatinis darbas su savimi, nuolatinis augimas. Tai ką aš žinojau prieš mėnesį, dabar aš žinau giliau, aiškiau ir iš kito rakurso. Su kiekvienu laipteliu aukštyn, aš vis labiau suvokiu, kad tolerancija, žmonių priėmimas ir gerbimas, tokių kokie jie yra, kitokio kelio, kitokio požiūrio pagarba - yra viena iš pagrindinių pamokų šiame gyvenime. Aš niekada nesiūlysiu žmogui dirbt pagal vieną ar kitą metodiką, nes kiekvienas turi pats nuspręsti kas jam tinka ir ko jis nori.

Lina, jums asmeniškai ačiū už man suteiktą pamoką. Viskas kas vyksta gyvenime yra ne šiaip sau, tai yra ženklai, signalai. Skaitant Jūsų pranešimus, supratau, kad ne viską esu pradirbusi ir suvokusi pakantumo, tolerancijos, atjautos energijose. Ir dar, prieš kaltinant mane, reikėtų pirma bent jau pažinti mane, mano šeimą, mano aplinką ir tai ką aš veikiu smile

P.S. Lina, dvasinis augimas yra begalinis. Tai, kiek esate pasiekusi, tėra tam tikras lygis. Ir jums prieš akis dar daug pažinimo ir atradimų. Tame tarpe išmokti priimti kitus ir suvokti kodėl Jūs matote taip, kaip matote ir suvokiate taip, kaip suvokiate. Su kiekvienu dvasiniu laipteliu Jūs pakilsite vis aukščiau ir pažinsite vis naujus horizontus. Tai ką dabar laikote absoliučia tiesa, paaugus dvasiškai atrodys visiškai kitaip. Tai nuolatinis pažinimo savęs, Visatos ir Dievo savyje džiaugsmas. Linkiu Jums pažinti Dievišką Tiesą ir besąlygišką Meilę.
 
OrmedijaData: Sekmadienis, 26.02.2012, 23:01 | Pranešimas # 460
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 6
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki Mielieji, ar priimsit i jusu jauku bureli? smile ziuriu, diskusijos verda, skaitau jau senokai ir foruma, ir tai, ka Virgis raso. Aciu jam.
Ir knieti mano Sirdelei isiterpti kur ne kur smile
 
RmXasData: Sekmadienis, 26.02.2012, 23:07 | Pranešimas # 461
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Labas malonu kad musu bendraminciu daugeja smile sveika atvykus biggrin

Netikra gimimo data
 
OrmedijaData: Sekmadienis, 26.02.2012, 23:16 | Pranešimas # 462
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 6
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aciu Ramunai smile Perskaiciau stai Viliari ilga laiska ir taip gera ir sviesu pasidare. Jauciu visa savo Esybe, kad zmogus kalba Tiesa.
Su tokiom graziom mintim ir eisiu miegoti. Jau velu, tamsiosios jegos bunda....


Pranešimą pakeitė Ormedija - Sekmadienis, 26.02.2012, 23:19
 
PlejadieteLinaData: Sekmadienis, 26.02.2012, 23:18 | Pranešimas # 463
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 47
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
VILIARI,

Kaip supratau, Viliari, Tu nesupranti net kas yra tie Anunakai. Dievai - Kurejai is Plejadziu Juos Sukure, tad as labai gerai zinau, kas Jie yra is tikruju. Is naujo perskaityk straipsnius apie Juos, tada suprasi. Apie Ju sukurima pas mane eina zinios is Atminties, kur yra irasyti visi musu buve Gyvenimai ir visa visa praeitis.
Ir del Karmos Valdovu ne taip supratai. As minejau Karmos Valdovus, kurie yra Anapus - kitame Matmenyje.
Taip, Dvasinis augimas yra begalinis, - nes musu Kelias dar labai labai ILGAS, kol mes tapsime Tikrais Kurejais ir KURSIME KITAS VISATAS.

TAIKOS IR RAMYBES, TAU VILIARI.

Su BESALYGISKA MEILE - apkabinu Tave.
 
monntosData: Pirmadienis, 27.02.2012, 20:41 | Pranešimas # 464
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
pats seniau lunatikodavau.Esu daliku miegodmas daug visokiu pridares.Duosiu ir pvz,kaip mazas buvau atsikeliau nulupau nuo fotelio turekla medini ir atejau iki mociutes,ja pajudines paklausiau ar jus sito pagalio ieskojot ir beja ji taip iskeles lik truktelciau.Prabundu ir ziuriu pro duris ar pro langa ir neaisku ar matau ten ka ar ne ir daug dar visokiu variantu buvo,bet nemanau,kad ten i mane kas ilindo ir valde mane.Bet kad su nervais ne viskas tvarkoj pas mane ,tai cia faktas biggrin

Pranešimą pakeitė monntos - Pirmadienis, 27.02.2012, 21:03
 
AirijanData: Antradienis, 28.02.2012, 15:55 | Pranešimas # 465
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 43
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Klausimas forumiečiams - kokia apsauga yra nuo prakeikimų ar nužiūrėjimų? Kaip apsaugoti mažus vaikus? Baimės tam neturiu, bet žinių trūksta. Ačiū labai happy
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: