Penktadienis, 19.04.2024, 22:30
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
labailabaiData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:49 | Pranešimas # 1021
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 10
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Vat aš šitai ir suvokiu, kad tai tėra tik žaidimas ir nėra laiko žaist ir pasakotis vienas kitam patirtis, rodyt savo gėlytes vienas kitam ir kartu džiaugtis jomis ar paliūdėt(taip visas gyvenimas ir praeina, o ką pasieksi?), žinoma tas malonu, taip ir daryčiau, jei nebūčiau skaitęs gnosio, bet kai suvoki, kad to nori tik tavo EGO, o ne siela, nes Siela neturi jokių norų, Siela iš Dievo pasaulio, kur yra amžina laimė, šviesa ir 0 norų(EGO), o va mes tik bandom ta pasaulį imituot pasąmoningai jo ilgėdamiesi, puolam vienas kitam šypsotis, meilių linkėt, sakom aš neteisiu, sakyk man ką nori, aš geras, aš į tai įsijautęs ir jau beveik įsivaizduojiu esantis ta šviesa, aš ta šviesa nieko neturinti ir nieko neteisianti, kuri ir yra Dievas, bet tai tik imitacija, kuri ne be EGO pagalbos vykstanti ir kaip tai pavojinga gnosyje galima rast, būna iš tikro tokių išsivaliusių žmonių, bet kaip man atskirt, kuriam galiu pasisakyt, kuris tikrai švarus, o kuris tik imituoja, vat kai negali atskirt ir užkimbi ant imituojančių šviesą kabliukų, taip su sektomis ir vyksta. Juk bendraudamas su angelu gali su juo aptart ir mistines patirtis ir galiomis "pasigirt" jam ir tai net nebūtų pasigyrimas, na žodžiu Šviesos būtybės ir taip mumis kiaurai mato smile O kaip žinot, kuris iš turinčių žemišką kūną pasiekė JAU tokį lygį?

Pranešimą pakeitė labailabai - Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:09
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:50 | Pranešimas # 1022
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
tau mano zodziai atreodo gaslus? nuo sugedimo laipsnio priklauso.

as turiu omeny, kad tavo amzius toks, kad yra hormonu pikas ir labai nesveika nekreipt demesio i savo kuno poreikius, ka jus ten darot visi. nuo hormonu itakos daug kas priklauso, mintys taipogi. nuotaika. savijauta. taip kad darai blogai sau, ne kitam.

nuo tu paciu hormonu tau ir mano zodziai gaslus atrodo. nes jie tokie nera.


į dangų su čebatais
 
FutonasData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:14 | Pranešimas # 1023
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Braske, ar būtinai turi būt blogas, kad matytum blogį?

Aš manau, geriau už tave suprantu kas yra hormonai kaip jie veikia mano amžiuje ir daugybe kitų medicininių klausimų kurie liečia šią temą, man tai nėra svetima...

Turėtum Braske, pasidomėt giliau kaip veikia tantra. Gnosyje mes puikiai suvokiam, kad užlaikyta ir netransformuota energija žaloja kūną, todėl visi kas domisi gnosiu žino, jog šia energija privaloma nukreipti taip, kad ji maitintu sąmone (jau kartojuos), bendrai visą mūsų kūną, taip pat, kad maitintu smegenis. Kaip manot kodėl vyresnio amžiaus žmonės tampa tokio surambėjusio mąstymo? Todėl, kad per gyvenima dėl klaidingo suvokimo iššvaistė kūrybinę energiją ir kenčia to pasekmęs ir savaime aišku tai ignoruoja, nes kitaip negali dėl ankstesnio griaunančio jų egzistenciją veiksmų.

Добавлено (27.12.2012, 17:06)
---------------------------------------------
Iš esmės nesuklysčiau teigdamas, kad visos žmonių problemos yra todėl, kad jie švaisto kūrybine energija ir to nesuvokia.

Dėl šios priežasties yra tiek daug skyrybų pasaulyje ir vis daugėja, su lig seksualinio laisvumo didėjimu. Žmonės susideda vedami susižavėjimo ir aistros vienas kito kūnui, kai ta aistra patenkinama žmogus suvokia baisią realybę, kad jokių tikrų jausmų čia niekada nebuvo, įvyksta skyrybos...

Добавлено (27.12.2012, 17:14)
---------------------------------------------
Beje ar manot, kad mūsų kūnas toks idijotas, kad gamina, eikvoja daug energijos ir sukuria hormonus tam, kad mes juos poto tiesiog pašalintume? Ar nemanote, jog toks procesas kažkada baigsis, nes tai ko nevertinam iš mūsų yra galutinai atimama?

 
BraskeData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:24 | Pranešimas # 1024
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
tai tu manai kad permiegot su mergiote ir pabaigt normaliai yra blogai?

Добавлено (27.12.2012, 17:24)
---------------------------------------------
tantra domejosi mano diedas buves. nes negalejo baigt dfel psichologiniu problemu. tai reik kazkaip ta pateisint.


į dangų su čebatais
 
monntosData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:26 | Pranešimas # 1025
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Futonas o nemanai,kad dar tau reiktu daugiau parinkt ziniu,pries atveriant burna?Nes tu dabar toks susirupines pasaulio gerove kuri ale katik pradejo ristis zemin ir tik tu vienas gali tai isgelbet.Nepersistengi ?
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:28 | Pranešimas # 1026
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
Цитата (Futonas)
Braske, ar būtinai turi būt blogas, kad matytum blogį?


taip. va butent taip ir yra. koks esi pats, ta ir matai.


į dangų su čebatais
 
labailabaiData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:31 | Pranešimas # 1027
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 10
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dar pasakysiu: jūs norit matyt laimingus žmones, taip? Aš irgi noriu ir žinokit net nesmagu pasidarė, jūs čia kiti taip įsisvajoję, įsijautę į meiles, džiuges būsenas, ignoruodami savo tamias puses ir jūs žmonės iš tikro laimingi ir ką aš darau kišdamas gnosį jums? Ogi budinu iš tų laimingų būsenų, jei perskaitysit gnosį ir suvoksit kokį brudą nešiojatės subliukš tos jūsų laimingos būsenos burbulas ir busit nusiminę, žiauru..., bet noris, kad žmonės susivoktų iš kitos pusės... žinau, koks skausmingas tas susivokimas ir žinau, kad tada nematysi tų laimingų žmonių veidų(kad ir iliuzijų sukeltų), o kas nori matyt žmones nelaimingus???. Bet dėja tiesa karti, juk jei Dievo pasaulis norėtų, kad žmonės būtų laimingi iliuziškai, tai visiems galėtų duot visko ko jie geidžia nuo aukštų dvasinių išgyvenimų/patirčių, kurios teiktų laimę iki žemų, nu pagal poreikius, net narkotikus, bet Dievo pasaulis suvokia, kad tai tik laikina, kad vis tiek teks susidurt su skaudžia realybe, todėl ir yra gana griežti visokie religiniais mokymai, bet kas nori laikytis griežtų taisyklių ir sunkiai dirbt?, visi nori būt LIMINGI ir tai suprantama, bet būna, kad jūsų toks dabar tobulėjimo etapas, turit išsisapnuot tose iliuzijose ir nieko čia nepadarysi ir daryt nereikia, todėl ir domėtis jokiais gnosiais iš tikrųjų nereikia jums, užtai ir sakoma, kad ne visiems reikia žinot, ne visi pajėgūs vairuot lenktyninį automobilį, įsodinsi - padarys avariją ar užsimuš, todėl ir aš negaliu labai čia aiškint to gnosio, nes ne visi tiek pribrendę, bet kaip sakau yra pribrendusių, kurie užsiima žaidimais, sakykim maloniais žaidimais, šitą Atsibudimo pulapį panašiai ir vertinu
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:35 | Pranešimas # 1028
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
nu va, pasakei kaip vertini kitus ir kvit cool

a jei dar ka nori pasakyt, tai maukis kelnes geriau, sutvarkysiu as tave biggrin tau ir visisem aplinkiniam bus sveikiau biggrin


į dangų su čebatais
 
FutonasData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:36 | Pranešimas # 1029
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Matai aš visų pirma to ką tu vadini normaliai taip nevadinu. Tu eini su minia, o aš nuo jos tolstu, nes kaip senovės romėnų filosofas Seneka yra pasakęs, kad ten kur yra minios pritarimas ten nėra tiesos. Kaip galima sekti mase žmonių (visuomene) kurioje visi apsimeta laimingi, nei vienas iš tiesų nepatyręs tikros laimės... Ir jei tikėsiu tuo ką ji moko kokiu aš tapsiu, ar ne tokiu pačiu kaukėtu žmogumi?

Aš suprantu, kad tau gali kilti klausimas kaip tuomet gimsta vaikai, tačiau gnostikams tokių klausimų nekyla, o tai aiškinti čia aš neužsiimsiu, tik iškils daugybė kvailų klausimų.

Iš vis, manai man niekada nekilo tokių abejonių kaip ir tau? Aš tiesiog nenustojau domėtis ir ieškot atsakymų, ir tikrai ne be savo Esybės pagalbos žinau ir suprantu tai ką dabar suprantu.

Linkiu ir tau, kad tavo Esybė tave vestų ir skatintu raustis prie esmės prie TIESOS.
 
monntosData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:36 | Pranešimas # 1030
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Braske, ar būtinai turi būt blogas, kad matytum blogį?

As ir galiu atsakyt biggrin Pavadinkim geris geras zmogus ir ka vadinam blogiu,ten matys geri.Kada pradesi suvoks situos zodzius,busi jau pasistumejas.
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:42 | Pranešimas # 1031
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
jau man sex srity abejoniu nebera. gyvenu bisky ilgiau nei tu ir zinau kai ka daugiau ir issamiau. kad turi problemu - akivaizdu. beje, galec duot psichoterapeuto-seksologo numeri. 100lt uz valanda ir susivoksi kaip ten kas yr pas tave. maziau gyvenimo prasmes ir esmes klausimu kils tada.

į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:45 | Pranešimas # 1032
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
kuo labiau žmogus kovoja su įsivaizduojamomis problemomis, tuo daugiau praranda energijos. Tie žmonės, kurie gyvenimą grindžia kategoriškumu, visada kovoja, o tuo pačiu nepastebi labai svarbių dalykų. Jie neįsileidžia į save labai didelės Visatos dalies
alio, jūs, naujokai....... wink prašau ramiai, braškę čiupinėt aštriais nagais nevalia, nori dantis pagaląst?-ateik čia pas mane
sena kaip pasaulis patarlė
geram visur gerai
aš paaiškinsiu jum pacukai ka tai reiškia
geras žmogus pritraukia aplinkon tik gerus, mylintis- tik mylinčius, teisingas- tik teisius
ir atvirkščiai
blogis traukia blogį, vagys susipažįsta tik su vagimis, melagiai su melagiais, visokio plauko skelbikai ir patiklių žmonių pinigų viliotojai taip pat sėdi susirinkę į krūvą
taigi, tas fufu, kam tu priklausai, kokiam ratui ir ką matai aplink save?dovanų negavai?nemyli niekas?
o tas labailabai, kas tau darosi?
klausykit, gyvenimas- ne kreditų unija, nieko neduos skolon nei kreditan
gyvenimas -indėlių bankas
kokius indėlius krovei- tokias palūkanas išmokės,
kiek gausiai krovei-tiek gausiai gausi
LAIMINGA BŪK, BRAŠKI IR VISI MANO SENIEJI DRAUGAI
 
FutonasData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:48 | Pranešimas # 1033
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
monntos, geras žmogus nėra ignoruojantis žmogus, ten kur yra blogis jis mato blogį. Mums būtina skirti blogio nuo gėrio, kad nepasiklystume.

Aišku, jei žiūrėt aukštesne logika nėra nei blogio nei gėrio, nes viskas kilo iš vieno šaltinio, tiesiog galima sakyt yra kaip yra. Bet kadangi mūsų pasaulyje egzistuoja dualumas, egzistuoja dalykai kuriuos galima įvardinti blogais-neteisingais ir dalykai geri-teisingi.
 
monntosData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:50 | Pranešimas # 1034
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kasko jum truksta matau :D:D:D cia apie kuriuos zmones snekat apie laiminguosius svnetuosius ar dar kaip bepavadinsi,,,,Su jumis net neina i diskusijas :D:D:D Sneka Braske kuriai patinka sex ir jai net nera noro plaukioti energija busenoj padembesiais :D:D:D sneku as kuris saves nelaiko sventuoju ir ka vadinat blogiu as jo turiu daugiau nei jus abu.As daug patirties turejau ir nuo jos nebegu,jos nenustumiu ir neapsimetu kad jos nebuvo.Visas nuodemes turbut surinkes ,nusidejalis is didziosios raides.tu net turbut nemates ir net neisivaizduoji koks gali but abejingumas,nulis gailescio.Galvoji gailiuosi save del konors ir kaltinu save ir man reikalingas tavo gnosis bei tavo kelias.Gal nori isgelbet mano siela? Ateik tada pas mane i pragara.Patirk mano gyvenima,elkis ,kaip as elgiaus,darik tokius dalikus nuo kuriu zmonem siurpai per kuna pereis isgirsdus.Tada kaip pereisi viska,ateik ir mokink.Arba tyledamas eik savo keliu
 
FutonasData: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:55 | Pranešimas # 1035
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Doremi nenoriu jūsų ižeisti, bet tai ką jūs kalbata man yra suvokiama ir tuo pačiu juokinga, nes sugebu į dalykus pažvelgti giliau nei dauguma jūsų. Per vakar ir šiandien tai supratau... galit vadinti mane išdidžiu... o aš visvien liksiu atviras ir kiek galėdamas nuoširdus.

Aš drįstu teigti, kad jūs kurie mane vadinate jaunu ir nepatyrusiu klystate labiau nei galit įsivaizduot (jeigu galit). Nugyventas laikas nėra rodiklas išminčiai, aišku visi senyvo amžiaus asmenys nori taip manyti. Nesakau kai kurie iš jų tikrai yra teisūs, bet ne visi ir pastarieji akivaizdu drąsiausiai kalba apie savo patirtį.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: