Penktadienis, 29.03.2024, 01:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
xMxData: Ketvirtadienis, 28.07.2011, 17:01 | Pranešimas # 106
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki norėjau paklaust, gal kas žino kuom skiriasi žydai nuo baltųjų, tiksliau genetika?
 
ViliariData: Ketvirtadienis, 28.07.2011, 20:10 | Pranešimas # 107
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O man įdomu ar pas mus yra dar lietuviškų "gyvų" forumų kaip šis, ar šis mūsų vienintelis toks? Kai atsidarai rusų ar anglų kalba ezoterinius puslapius, tai jų tiek daug, o Lietuvoje - štilis. Keista
 
SetData: Penktadienis, 29.07.2011, 00:21 | Pranešimas # 108
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Nėra blogio ar gėro gamtoje, yra tik žmogus.

Kodėl mes čia atėjo m dirbti su negatyviom energijom? Ir kodėl išvis yra toks skirstymas? Pavyzdžiui aš savo nuomone esu neutralios energijos, neprisiskiriu prie vienos ar kitos pusės, nes tame nėra naudos, tik dar daugiau painiavos. geriau jau suprasti kas yra nulis, o paskui gilintis į visą kitą.

Kalbat apie vibracijas kažkokias, man labai įdomu, apie KIENO vibracijas kalbat? Materijos (eterio)? Nes mano supratimu skirtumas tarp žemų ir aukštų vibracijų yra tiktais skaitinis, o ne geros ar blogos jos. Ir kaipgi dažnis atspindi geruma/blogumą?
 
virgisData: Penktadienis, 29.07.2011, 07:18 | Pranešimas # 109
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (xMx)
Sveiki norėjau paklaust, gal kas žino kuom skiriasi žydai nuo baltųjų, tiksliau genetika?

Apie tai gali pasiskaityti straipsnyje mano "Istorijos vingiai po antros planetarinės katastrofos"
"Urai nusprendė atlikti genetinius eksperimentus, tikėdamiesi pakeisti juodą Dravidų ir Nagų genetiką į gerąją pusę, tai yra įlieti savojo kraujo. Urai kurie buvo tobulai įvaldę genetinę inžineriją, paėmė kaulų geltonųjų smegenų ląsteles iš juodosios rasės vyrų, kaip labiausiai tinkamas ląsteles tam tikslui. Geltonosios smegenų ląstelės, dalinimosi metu, pagamina baltąsias kraujo ląsteles, kurių viena iš pagrindinių funkcijų yra statybinė.
Tos ląstelės, kraujo srauto nunešamos į žmogaus audinius, kuriuose iš jų, priklausomai nuo būtinumo, formuojamos vienos ar kitos ląstelės, reikalingos daugialąsčiam organizmui. Geltonosios kaulų smegenys randasi skeleto kaulo ertmėse ir šonkaulių viduje. Todėl patogiausiai jas paimti iš šonkaulio.
Tas veiksmas ir patvirtinamas biblijoje. Skirtumas tik tame, kad ne "paėmė" šonkaulį o iš jo išėmė geltonųjų kaulų smegenų. Jei būtų paimtas šonkaulis būtų likęs ne porinis šonkaulių skaičius o liko visi 12.
Pakeitė Y - pasyvią juodųjų vyrišką chromosomą į X - pasyviąja baltųjų moterišką chromosomą. Todėl pasyviosios chromosomos x - baltosios rasės žmonių, susijungė su pasyviosiomis chromosomomis juodosios rasės žmonių, perduodamomis per vyrišką lytį.
Dirbtinai sukūrus dvigubą su pasyviais požymiais moteriškų chromosomų rinkinį, gavo hibridinės pilkosios rasės porūšio moterišką embrioną. Tokie embrionai, išnešiojami baltųjų moterų, duodavo mergaites kurios jau nenešė savyje psichinių ir elgesio savybių, jau ne būdingų juodajai rasei, o dalinai būdingų baltajai.
Tokiu būdu buvo sukurta "judėjiška IEVA"- pilkojo porūšio moteris, kuri pagal jos kūrėjų idėją, turėjo atvesti juodosios rasės palikuonis į šviesą. Kad genetinė korekcija taptų dominuojanti, juodosios rasės palikuoniams, turėjo praeiti laiko periodas pokyčiams susikaupti. Tik tada, kai pakeistos genetikos nešiotojų skaičius pasieks kritinį skaičių, tai yra dominuos, įnešti genetiniai pakitimai pasidarys dominuojantys ir negrįžtami.
Bet tokio laiko reikalingo užbaigti genetinę transformaciją, juodosios jėgos nedavė. Savo sukurtoje sakralinėje vietoje, biblijoje vadinamame "EDEMAS", parazitinės juodosios jėgos per likusią juodosios rasės genetikos dalį, pilkajame porūšyje įvykdė gana sėkmingą bandymą atstatyti savajai sistemai. Atstatymas nepavyko pilnutinai, bet buvo pakankamas, kad paversti Urų darbą niekais. Tai vyko poros šimtų metų laikotarpyje.
Viskas grįžo į senas vėžes. Kali-ma kultas po truputį vėl tapo populiarus (dar ir šiais laikais Indijos provincijose kartais įvyksta žmonių aukojimas šiam kultui). 2006 metais prieš mūsų erą, arijai vėl buvo priversti organizuoti žygį į Dravidiją. Vėl buvo išvaryti žyniai ir magai, propagavę žmonių aukojimą (tai giksosai, kurie vėliau užgrobė valdžią Egipte).
Tai biblijoje aprašoma, kaip išvarymas iš rojaus Adomo ir Ievos (Giksosų )."
 
ViliariData: Penktadienis, 29.07.2011, 08:21 | Pranešimas # 110
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Set

1. esi teisus kad gamtoje nėra blogio ir gėrio. Tiesa sakant šios sąvokos apskritai yra neteisingos. Yra pasirinkimas ir galimybės. Ir kiekvienas turi prigimtinę teisę į laisvą pasirinkimą.
2. Pavydas, neapykanta, išdavystė, egoismas, netolerancija ir t.t. - kaip manai, šios energijos kokios? Neutralios, teigiamos ar neigiamos? Jis tave pakylėja nuo Žemės, suteikia tau spranus, duoda įkvėpimo kūrti, dovanoti, džiaugtis?
3. Kai tave apšaukia viršininkas (jei toki turi :)), kai susipyksti su šeimos nariu, kai į tavo mašiną kas nors atsitrenkia, kai žlunga tavo ilgai puosėlėti planai tu sugebi į viską pažiūrėti ramiai, įvertinti situaciją, suprasti iš kur ir kodėl tai kyla ir transformuoji aplink save esančias energijas į atjautą, meilę, džiaugsmq ir pasitikėjimą? Jei taip, tada puiku. Vadinasi tu puikiai moki dirbti su negatyviomis energijomis.
4. Tik vienas iš mūsų tikslų ateinant čia - išmokt dirbt su negatyviomis energijomis. Šiaip jau kiekvienas iš mūsų turi konkrečius savo tikslus ir užduotis. Apie tai galima visą straipsnį parašyti
5. Apie vibracijas kalbėjau visos Esybės: materijos ir ne materijos. Jei kistų tik vienos kurios dalies vibracijos, Esybėje įvyktų disbalansas, struktūriniai pažeidimai. ŽEMOS vibracijos nėra BLOGOS vibracijos. Tai tik apibrėžia lygius. Būdamas vienos vibracijos, tu esi viename lygyje, būdamas kitos vibracijos esi kitame lygyje. Tik tiek. Mineralai, augalų ir gyvūnijos pasauliai vibruoja žemesnėmis vibracijomis: ar jie yra blogi? Jokiais būdais. Tai tik galimybių spektras. Jei bandyt pažiūrėt į tai labai labai supaprastintai, tai įsivaizduok apverstą smaigaliu žemyn piramidę. Jei esi apačioje, tavo galimybių "plotis" yra siauriausias. Kuo aukščiau kyli, tuo galimybės "platėja". Tikiuosi, kad aiškiai sugebėjau paaiškinti. Nes daugumą informacijos aš priimu regėjimais ir pojūčiais, ir kartais elementariai pritrūksta sugebėjimo žodžiais tai išreikšti.
 
virgisData: Penktadienis, 29.07.2011, 09:54 | Pranešimas # 111
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Viliari)
Tik vienas iš mūsų tikslų ateinant čia - išmokt dirbt su negatyviomis energijomis. Šiaip jau kiekvienas iš mūsų turi konkrečius savo tikslus ir užduotis. Apie tai galima visą straipsnį parašyti

Tai prašom, senei laukiame, bus labai naudinga visiems..... su pagarba help
 
SetData: Šeštadienis, 30.07.2011, 10:42 | Pranešimas # 112
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
2,3. - Man jokio skirtumo, iš visko įkvėpimo gaunu.
4. Hmm... Mano tikslas sumažinti žemės poluliaciją bent 20 kartų. Bus įdomu.


Pranešimą pakeitė Set - Šeštadienis, 30.07.2011, 10:42
 
valdismartinData: Šeštadienis, 30.07.2011, 17:10 | Pranešimas # 113
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
2,3. - Man jokio skirtumo, iš visko įkvėpimo gaunu.
4. Hmm... Mano tikslas sumažinti žemės poluliaciją bent 20 kartų. Bus įdomu.

To> Set, o mano tikslas kad tokie kaip tu akvariume sliauiziotu.
Ka gi , bus idomu.
 
RmXasData: Šeštadienis, 30.07.2011, 18:07 | Pranešimas # 114
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O mano tikslas padaryti kad jus susitaikytumete ir eitumete vieningai smile

Netikra gimimo data
 
valdismartinData: Sekmadienis, 31.07.2011, 17:48 | Pranešimas # 115
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
kaip galima eiti su juo vieningai? Jei jis nori sumazinti zemes populiacija, tai puiku, tegu pradeda nuo saves. biggrin
 
RmXasData: Sekmadienis, 31.07.2011, 21:11 | Pranešimas # 116
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Viskam savo laikas smile

Netikra gimimo data
 
valdismartinData: Antradienis, 02.08.2011, 18:27 | Pranešimas # 117
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Klausimas To Viliari.
Kaip tu padedi zmonems? Pamatyti tai kas vyksta istikruju.
Kadangi i Tibeta as neskrisiu, lieku cia ir bandau ismokti tai ko cia atejau. Ismokti sunkiausio.
Bet kad tie zmones tiek atbukinti, tiek buki. Kad jie nieko nemato.
Ateisi sakysi tu toks saunus galetum va paskaityti sita straipsni apie ..... tau tikrai to reikia labaiu uz viska.
NEEE. nera laiko, gal, jei pasakys taip, tai pameluos. Maksimoj jam negaila 2val. rinktis tas siuksles ir stoveti eilei puse val. tada ilips i banko masina pirkta isimoketinai, kuri nuverteja belekiek per diena. Bet laiko skaityti jam nelieka. Jis tik dirba dirba arba vagia. Toks jo tikslas siame gyvenime.
Arba kadangi as esu ne vedes kartais pasiklausau tu jaunu mergycku, ka jos ten sneka. Shopping ir tas grazus krepsininkas.
Apie jaunus vyrus as patylesiu.
Kai pasiklausai apie ka zmones dainuoja tai.....

Geriausias variantas yra duoti zmogui pinigu ir patyleti. Va tada jam bus gerai.
Kaip tu jam gali padeti jei jis neiseina is savo kuno supratimo? Jis sedes visa diena ir galvos kaip jam viskas blogai ir nesiseka ir vis pinigu mazai.
Dar man patinka kurie mane moko, kuno lygmeni aisku. Nors ju paciu gyvenimas per 50m nugyventas yra apgailetinas.

Kaip pritraukti daugiau pinigu, kad galeciau paskirstyti kitiems kuriems ypac reikia?
Sakai kad as galesiu materelizuoti daiktus 5d. Man dabar reikia to! o ne tada kai ir taip viskas bus gerai.
Ka reiksia jei as materilizuosiu daikta jis bus poliarizuotas?


Pranešimą pakeitė valdismartin - Antradienis, 02.08.2011, 18:28
 
SetData: Ketvirtadienis, 04.08.2011, 17:23 | Pranešimas # 118
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Eh, pyk nepykęs. nepradėsiu meilikauti kiekvienam nepatenkintam.

Kiek bandžiau meterealizuoti daiktą iš savo energios nieko nepavyko.
Tai darydamas pastebėjau, kad įdėjęs pastangų galiu įžiūrėti savo kūno energiją, lyg kibirkščiuotų elektra, lyg ugnikalnio paviršius besispjaudantis magma, bet tai ką matau neturi spalvos, o tik keičia aplinkui esantį vaizdą.
O kas gražiausia, tai kad galiu matyti naturalios materijos ornamentus, akmenų, smėlio, žemės, rūdos bet ne augalų... Bandžiau su medžiu ir mediena - NIEKO. Jų lyg nėra ar nebuvo ten išvis, dingsta iš akių.
 
RmXasData: Sekmadienis, 07.08.2011, 19:12 | Pranešimas # 119
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
As noriu paklausti kas atsitinka sielos lygmenyje kai isimylime is pirmo zvilksnio .. smile

Добавлено (07.08.2011, 19:12)
---------------------------------------------
Ar cia mano klausimai toki neiveikiami ar nebandot atsakyt biggrin kaip paklausi taip ir negausi atsakymo


Netikra gimimo data
 
SetData: Pirmadienis, 08.08.2011, 22:58 | Pranešimas # 120
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Klausk Čekuolio, atsakys jis tau viską. Nieko aš tau gero nepasakysiu, tebus pilstymas iš tuščio į kiaurą.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: