Penktadienis, 19.04.2024, 00:33
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
  • Страница 1 из 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 18
  • 19
  • »
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Besikeičiantis supratimas
SetData: Trečiadienis, 16.02.2011, 16:08 | Pranešimas # 1
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš esu apsiskaitęs apie populiarias religijas ir visų jų bendrą prasmę gan supratau, tai yra žmogaus ribų nurodymai, ko jis negali peržengti. Aš save skaitau kaip supratusį religijos prasmę, todėl mano nuomone jos man nebereikia. Ir mano pastebėjimas krikščionybėje: šventoji trejybė, tai kaip įkalinimas trejose dimensijose, kad niekur kitur neištrūksi

Perskaičiau ką radau apie masonų veiklą, jų įtaką pasaulyje. Jie mano nuomone gan įdomūs žmonės gal ir būtų įdomu prisidėti prie jų, bet nenoriu duoti priesaikos visam gyvenimui, jeigu aš nieko naudingo ten nenuveiksiu arba tai bus man nenaudinga. Beprasmės problems nėra reikalingos.

Internete radau gan daug istorijų apie susitikimus su nelabai žemiškais gyventojais/padarais, kurios parašytos labai įtikinamai, bet vis nesutampa su realybe. Viskas atrodo labai gražu ir malonu, jie rūpinasi, prižiūri lyg krikščioniškasis "dievas", o rezultatų nematyt. Man tikrai būtų malonu sustikti ir pasikalbėti so kokiu Indigo arba kitokio tipo nei žmogus gyventoju, apsikeisti informacija, pasimokyti. Dėja manau, kad tos istorijos liks istorijomis, o aš taip ir nepasimokysiu ir neįgysiu naudingos patirties.

Kas mane labiausiai dabar domina, tai pasikalbėti arba pasimokyti iš pirminio šaltinio, tai yra su kitais gyventojais. Žmogaus gyvenimas man atrodo ganėtinai beprasmis jeigu nieko nesugebėsi padaryti kas turėtų didesnę reikšmę.

 
RmXasData: Sekmadienis, 20.02.2011, 22:04 | Pranešimas # 2
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Daug izymiu zmoniu buvo masonai nuo rasytoju ar muzikos kurejo iki karaliu ar netgi prezidentu smile ir dabar tos organizacijos gyvuoja uzslaptintos ir galimas daiktas kad sitoms organizacijoms priklauso prezedentai ir karalei kino zvaigzdes ir t.t smile .. asmeniskai nenoreciau priklausyt organizacijai nes kiekviena organizacija yra kurema kazkokiu tikslu ir orentuodamasis y virgio tekstus .. galima manyti kad visos organizacijos susijusios ir valdomos ateiviu smile bet yra isimtis

O religija tai apgaule biblija seneuse 1600metu senumo o zinant dabartiny amziu per 410 metu je galejo iskraipyti kaip tik norejo smile


Netikra gimimo data
 
virgisData: Pirmadienis, 21.02.2011, 09:58 | Pranešimas # 3
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Labai gaila , bet jūs ne teisūs Masonai , tai tamsos tarnai. Jiems priklauso visokie Rabinovičiai ir kiti, paskaitykit nuorodas , kurios prie tekstų ar jums reikia viską sukramtyt kad suprastumėt. Ne viskas tai ką jie apie save sako ar pasakoja. Bet dabar tai jau antraeiliai klausymai. Pagrindinis dalykas dabar pasikeisti visiems viduje, nes to reikia kad galėtume gyventi esant aukštesnėms vibracijoms. O kas liečia Masonus ir kitas žemo dažnio būtybes, visos jos čia dalyvauja šiame Mūsų Didžiajame Eksperimente su tam tikra konkrečia užduotimi. Iš tikro jų būtybės irgi kaip ir Męs savo noru sutiko vaidinti tokį vaidmenį, sakyčiau dar žymei sunkesnį, nei Mūsų. Jų nereikia teisti ar keikti, nes tai ką daro jie buvo sugalvota pačių Mūsų, aukščiausiojo Aš ir reikia pasakyti, kad tą rolę jie atliko gerai. Mes bendrai sukūrėme tokią genetiką ir tokias Sielos savybes, kurių niekada nebuvo kosmose, o tai reiškia kad Didysis Eksperimentas pavyko ir visi męs tame dalyvavę, nesvarbu šviesos pusėje ar tamsos, nusipelnėme pagarbos už puikiai atliktą darbą.
Eksperimentas baigiasi oficialiai paskelbta 2012 gruodžio 22 dieną. Tai nereiškia kad tuo baigsis Mūsų darbas, Męs Šviesos darbuotojai Įžengsime į naują Kokybę, pirmą kartą Kosmoso istorijoje, kartu su savo fiziniais kūnais. Na o tai jau naujo Eksperimento pradžia. Todėl Mūsų kūnai keičiasi, nes į žemę, artėjant jai prie Galaktikos cento veikimo zonos, ateina energijos žymiai aukštesnio dažnio, kurios veikia Mūsų kūnus. Vieni tai jaučia labiau, nes Jų čakros buvo mažiau užblokuotos, kiti to dar kol kas nejaučia, bet nepriklausomai nuo to fiziniai kūnai keičiasi visų.
Tai aš pajutau ant savęs, ko anksčiau nejusdavau. Pirmą kartą tai įvyko ne per seniausiai. Naktį iš vasario 17 į 18 dieną. Pirmiausia aš ilgai rašiau (jūsų labui, nes mano siela nori, kad aš taip daryčiau), taip pat daug skaičiau, vis daugėjančios info šia tema (tiek kiek jos ateina dabar, niekada tiek nebūdavo, aš jos net neieškau, kartais užtenka pagalvoti apie kokį nors iškilusį klausymą ir man iš karto atsiverčia tas puslapis kur randu atsakymą. Atsiguliau kažkur po 12 valandos. Niekaip negalėjau užmigti. Apie 2 val. nakties truputi užsnūdau kažkur apie 20 min. ir staiga prabudau. Atsibudęs pastebėjau, kad mano kūnas - virpa. Tai yra ne dreba nuo šalčio ir nesipurto kaip nuo srovės, o virpa tarsi magnetiniame lauke ir gana stipriai, po kiek laiko nustojo. Užmerkiau akis ir man po kiek laiko akyse pasirodė šviesa, tarsi kažkas šviečiantis prabėgo pro langą. Aš staigiai atsimerkiau, bet nieko nemačiau. Taip daugiau ir neužmigau. Tiesa apie 3 val. nakties gaunu SMS iš savo jaunėlio, kad paskambinčiau. Paskambinau. Jis paklausė kur jam rasti filmuką su Kiša (tas kurį siūliau ir jums būtinai pažiūrėt), jį ir kitą info, mano vaikai nenorėdavo priimti, o dabar paskambino 3 val. sėdėdamas kažkur su pana ir jam užsinorėjo pasižiūrėt.
Tuo dar viskas nesibaigė. Aš kas rytą einu į autobusų stotelę vienu ir tuo pačiu keliu ir vykstu į darbą. Bet tas rytas buvo ne paprastas ir aš, kaip paprastai išėjęs iš namų, jei dangus būna giedras, visada mėgstu stebėti dangų(nes kartai pastebėdavau UFO, tai mano gyvenime buvo 3 kartus). Taip ir tą ryta stebėjau kas darosi danguje ir staiga kai tik aš užėjau už savo namo, pamačiau mėnulį, kuris mane labai nustebino. Pirmiausia jis buvo labai žemai, tai yra prie pat horizonto, antra - jis buvo labai didelis, kokius 5 kart didesnis nei paprastai (tai aš supratau vėliau). Na bet žmonių buvo ne daug ir niekas į tai nekreipė dėmesio. Kai nuvykau į darbą, kolegos man pranešė, kad tą naktį buvo stipri elektromagnetinė audra (pagal mane, aukštesnio dažnio bangos). Dar kas mane nustebino, tai kad nemiegojęs parą aš jaučiausi, tarsi būčiau išsimiegojęs visą savaitę, energija tiesiog liejosi per kraštus, kai lyg aš bučiau pasikrovęs nuo kokio tinklo. Žinoma aš viską suprantu, kas vyksta, bet man tai buvo pirmą kart. Dažniausiai aš stengdavausi paaiškinti kitiems, jei galėdavau, kas darosi.
Tai pasikartojo ir šiandien naktį, tai yra iš 20 į 21 dieną, tik visa tai buvo žymiai silpniau, bet kūnas trumpam virpėjo, tiesa didesnę naktie dalį miegojau, sapnavau kažką, kas man davė suprasti kad man reikia numesti kažkokį svorį (gali būti karmos). Išėjau į lauką, kaip visada ir pirmiausiai pasižiūrėjau į mėnulį. Kas mane nustebino, kad jis buvo visiškai kitoje vietoje, maždaug apie 60 laipsnių kampu, imant nuo tos vietos kur buvo prieš tris paras, antra jis buvo gana aukštai virš horizonto ir penkis kart mažesnis. Stotelėje pasikalbėjau su vienu žmogumi, ar jis ko nors nepajautė nepaprasto. Jis mane nustebino. pasakė, kad paskutiniu metu kažkas darosi ir jis negali suprasti kas. Jis man pasakė kad sekmadienį buvo žūklėje ir nieko nesugavo, nes žuvis iš vis nekimba, to kaip sako jis niekada nebūdavo, kaip sakoma nors katinui, bet parnešdavo.
Norėčiau kad ir kiti pasidalintų savo pojūčiais jei ką pajusite, taip bus mums lengviau keistis visiems kartu, apsitariant.
 
virgisData: Pirmadienis, 21.02.2011, 12:41 | Pranešimas # 4
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Galvoju gal parašyt apie tuos visus "juoduosius" brolius, nors apie vienus, reptilijų civilizaciją jau rašiau, kitas tekstas, dar nebaigtas. Bet yra dar info ir apie patį dėdę Šetoną, kaip vadiname jį męs, nors tikras jo vardas - Ganogturnas.
 
virgisData: Pirmadienis, 21.02.2011, 13:36 | Pranešimas # 5
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Set)
Perskaičiau ką radau apie masonų veiklą, jų įtaką pasaulyje. Jie mano nuomone gan įdomūs žmonės gal ir būtų įdomu prisidėti prie jų, bet nenoriu duoti priesaikos visam gyvenimui, jeigu aš nieko naudingo ten nenuveiksiu arba tai bus man nenaudinga. Beprasmės problems nėra reikalingos.

JAV, Džordžijos valstijoje stovi paminklas, kuriame akmenyje iškalti 10 naujos pasaulio tvarkos punktų. Paminklą pastatė masonai. Čia glaustai pasakyta tai, kas platesnėje versijoje išdėstyta Siono protokoluose:

1. Žmonijos populiacija turi būti 500,000,000 milijonų individų, nes taip bus išlaikyta pusiausvyra su gamta.
2. Kontroliuoti gimstamumą.
3. Suvienyti žmoniją viena nauja kalba.
4. Valdyti geidulius, tikėjimą ir tradicijas.
5. Apsaugoti žmones teisingais įstatymais ir teismais.
6. Leisti tautoms spręsti savo vidaus reikalus, o išorės - sprendžiant pasaulio teisme.
7. Likviduoti nereikšmingus įstatymus ir nereikalingus pareigūnus.
8. Subalansuoti asmenines teises su visuomeninėmis pareigomis.
9. Vertinti tiesą, grožį ir meilę siekiant darnios harmonijos.
10. Nebūti žemės vėžiu ir saugoti gamtą.
„Mes esame didelių persitvarkymų išvakarėse. Mums reikalinga gerai valdoma krizė ir tautos savo noru priims naują pasaulio tvarką”.David Rockeffeler, Tarptautinių santykių tarybos narys, Trišalės komisijos pirmininkas, bankininkas, sionistų lyderis, Bildenbergo klubo narys.
Sunku patikėti, kad žmogaus protas gali sukurti tokius dalykus. Manęs jau nebestebina tas faktas, kad suokalbių teorijos tyrinėtojai dažnai nesugeba žmonėms suprantama kalba išaiškinti, kodėl pasaulio galingieji nuolat vykdo protu nesuvokiamus eksperimentus. Todėl ir kyla mintys, jog tokius dalykus gali kurti ne žemiškas protas, reptilijos žmogaus pavidalu, ateiviai, puolę angelai, galaktikos virusas ir t.t
Tam, kad atsirastų nauja, naujos eros religija - su vienu vieninteliu valdovu ir dievu, būtina kaip reikiant praplauti žmonėms smegenis globaliniu mastu. Tuomet sukurtos naujos taisyklės ir ritualai bus privalomi visiems. Niekas neabejos, kad jie primesti dirbtinai. Ir bus nauji vadovai, nauji dvasiniai lyderiai, kurie visada žinos, kaip turi būti iš tikrųjų, o žmonės galės tik spėlioti kaip reikia teisingai gyventi ir niekad neatspės, nes kokie žmogiški supratimai apie teisingumą, teisę, moralę nebegalios. Žmonės užsinorės naujos pasaulio tvarkos patys, iš baimės ir nevilties, nereikės net agituoti. Tam egzistuoja chaoso valdymo teorija, kai pirma dirbtinai sukuriama betvarkė, o po to neva pasiūloma išeitis - ateina gelbėtojas ir įvedama nauja tvarka, rodant pirštu į tariamus objektyvius socialinių procesų dėsningumus arba mirtiną grėsmę iš kosmoso. Jeigu nori išvengti grėsmės, pritark naujai tvarkai. Jei nenorėsi būti solidarus su pavojuje atsidūrusia pasaulio bendruomene, būsi priverstas, arba sunaikintas.
Šiandien nebetikiu galingųjų deklaruojama “gera valia”, “laisve, lygybe, brolybe”, “meile ir rūpesčiu žmonėmis” ar panašiais lozungais, nes faktai apie naudojamus metodus prieš paprastą žmogų, kurie nuolatos iškyla viešumon net ir oficialioje spaudoje, verčia galvoti, kad tikslas yra kitas. Koks tas kitas tikslas? Šiandien pasaulis panašus į nuo kalno paleistą mašiną. Niekas negali jos sustabdyti, o ji, kuo toliau tuo labiau įgauna klaikų pagreitį, o stulpas jau prie pat. Ką daryti? Šokti lauk jau per vėlu. Nežinia ar suveiks oro pagalvės.

Kažkas pataria priimti viską kas vyksta kaip neįpareigojantį žaidimą. Manau kad tai geras pasirinkimas. Kai įvyks “bum”, mažiau skaudės. O gal iš viso neskaudės? Tačiau tai būtų paviršutiniškas sprendimas, reiktų kažkaip bandyti išvairuoti? Bet kokiu atveju kažkas šiandien galvoja - “kuo blogiau tuo geriau”. Ir vis dėl to neurologinis reliatyvizmas sunkmečiu padeda. Jis padeda neužsikabinti už televizinių marazmų apie būtinybę solidarizuotis vardan sistemos išgelbėjimo. Sistemos, kuri yra lyg girnapusė ant kaklo. Nieko neišeis, mašina jau pakalnėje.

 
SetData: Antradienis, 22.02.2011, 22:36 | Pranešimas # 6
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
1. Žmonijos populiacija turi būti 500,000,000 milijonų individų, nes taip bus išlaikyta pusiausvyra su gamta. - aš už
2. Kontroliuoti gimstamumą. - aš už
3. Suvienyti žmoniją viena nauja kalba. - aš už dalinai
4. Valdyti geidulius, tikėjimą ir tradicijas. - aš tai jau darau
5. Apsaugoti žmones teisingais įstatymais ir teismais. - aš už
6. Leisti tautoms spręsti savo vidaus reikalus, o išorės - sprendžiant pasaulio teisme. - aš už
7. Likviduoti nereikšmingus įstatymus ir nereikalingus pareigūnus. - aš už
8. Subalansuoti asmenines teises su visuomeninėmis pareigomis. - aš už
9. Vertinti tiesą, grožį ir meilę siekiant darnios harmonijos. - aš tai jau darau
10. Nebūti žemės vėžiu ir saugoti gamtą. - aš tai jau darau

Dėl energetinių bangų tai aš sutinku, pats kartais sugebu sumąstyti tai, ko paprastai nesugebu. Netgi sudėtingą matematinį uždavinį sugebėjau išspręsti mintyse gulėdamas lovoje apie 3 nakties žiūrėdamas į žvaigždes. Būna naktų kai aš ant tiek gyvibingas, kad net nemiegojus nejaučiu miego trūkumo, dėja, tai pasitaiko retai.

Virgi, iš tavęs daug informacijos netgi prieštarauja kai kurie sakiniai patys sau. Ar galėtum paremti savo visus žodžius šaltiniais, nuotraukomis arba pakankamais žodiniais įrodymais? Nes didžiają dalį tavo parašyto teksto mano protas savaime atmeta kaip neteisingą.

Priedo nesulaukiau atsakymo į klausimą: ką toliau man veikti?
Turiu omenyje su savo protu. Sunkiai, bet po truputį sugebu atlikti du veiksmus vienu metu arba du skaičiavimus. Bandau suvokti daugiau nei 3 erdves vienu metu, arba visatos netuščią tuštumą.
Su savo rega "paekspermentavęs" matau visai kitokius vaizdus, nebūdingus žemei. Galiu visai išjungti regą žiūrėdamas į šviesą, tai yra apakti laikinai.

Jeigu tu turi noro rašyti, rašyk, bet paremk savo žodžius kodėl taip manai arba kodėl taip yra.

 
RmXasData: Trečiadienis, 23.02.2011, 12:39 | Pranešimas # 7
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
1.Del populiacijos ,zmoniu individu skaiciaus ribojimas -tai jau korupcija , laisves aprobojimas , nepasakosiu tiesiog duosiu linka ir suprasi kdl tjp manau http://dvasineekonomika.blogas.lt/zeme-gali-ismaitinti-150-mlrd-zmoniu-4.html
2. pirmas ir antras ystatymai seip turetu reiksti tapaty , logiskai pagalvojus juk kaip kontroliuosi zmoniu zemeje skaiciu jaigu nekontroliuosi gimstamumo ?..:)
3.Suvienyti žmoniją viena nauja kalba.Nu cia nematau nko blogo
4.Valdyti geidulius, tikėjimą ir tradicijas.. Tai daro religija kuria set pats apsmeize pradzioje rasydamas o dbr teigi kad tai darai . Dbr nesuprantu tu su religija ar pries?
5.Apsaugoti zmones .Nuo ko gi juos reikia saugoti? O gi nuo kitu zmoniu .istatymai ir teismai nepades kol patys zmones nenores pasikeisti ar nesupras kad kenkdami kitiems daro bloga paciam sau .(pagal virgio teksta tie kurie linke daryti bloga turi ta reptilijos gena ir jau nebepasitaisys nors ir jiems turi buti duotas sansas).. pavyzdys teisingumo sistemos .. mano puzbrolis padare blogu darbu uz tai jis ses 2 metams ir advokatas praso 1.500LT uz tai mano puzbrolis metais sedes trumpiau . Tai kur teisybe vadinasi visi dalinasi pinigus jeigu advokatas zino viska tiksliai . Pagal ju istatymus turetu buti tvarka bet jos nera ir nebus.
6. Neturiu prie ko prikibti.
7.Tai jau daroma , bet tik tai daro ne patys pareigunai o zurnalistai , viska i viesuma parodo bet yra laidu kurios yra ir papirktos , tai pasireiskia tuo kai ape tapaty ivyki dvi laidos rodo skirtinai ir aiskina skirtingai susiklosciuses padetis taip ir buvo su tais pedofilais , tik dbr konkreciai nelabai galiu padakyti kuri laida buvo papirkta , zodziu patys turetumete atskirti tiesa nes tai nesunku sveiku protu suvokiant. Aisq zurnalistu darbas yra sursti sencacingos informacijos uz tai jie gauna pinigus , bet kur yra policijos pareigunai ? Jie patys vieni kitus gina ir dauguma prokuroru papirkti , kad netirtu vienos ar kitos bylos . CIa jau tokia pas mus sistama , paprastas zmogus vienas yra bejegis pries ja .
8.Nu cia nko negaliu komentuoti.
9.Vertinti tiesą, grožį ir meilę siekiant darnios harmonijos.(nelabai supratau ko jie nori)Nu cia bisky nerealu juk kiekvienas esame asmenybe ir suvokeme tiesa grozy meile visi vis kitaip . Harmonija reikalinga zemeje tarp zmogaus gyvuno ir gamtos ,, gyvenk ir leisk kitam gyventi``.
10.Nebuti zemes veziu. Nu ausku reikia saugoti gamta nesiukslinti ,kiekvino zmogaus pareiga. Zemeje sios ribos yra perzengemos ir kertami miskai kuriu vis mazeja , saudomi gyvunai del malonumo ,elektrines hidro jos atsinaujinancios bet naikina zuvu populiacijas .Atomines elektrines ju detaliu radiacija ilgai neisnyksta ir ja panaikinti kainuoje velniskai daug . Dar siuolaikines technologijos turi kur tobulet .

Skamba lyg 10 dievo ysakymu smile
Del energijos man tj tik sunkoka uzmikti bet per kazkiek laiko uzmiegu ,daugiau nko negaliu pridurti .

Set viskas jau nebetoli ir nesunku juk palaukti , jeigu viskas prades pildytis , kas buvo pranasystese patikesi virgiu ir be kiekvino jo zodzio patvirtinimu (viskas nutiks engvesne ir sunkesne forma pagal zmoniu norus ir pns jeigu skaitei virgio tekstus turetum suprasti).
Ka tau ir visiems kitiems daryti buvo parasyta smile

Jai kokiu klaidu parariau tai sory ,, nera laiko skaityti ka rasau ir taisyti ,,


Netikra gimimo data

Pranešimą pakeitė RmXas - Trečiadienis, 23.02.2011, 12:40
 
virgisData: Trečiadienis, 23.02.2011, 13:06 | Pranešimas # 8
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Set)
Virgi, iš tavęs daug informacijos netgi prieštarauja kai kurie sakiniai patys sau. Ar galėtum paremti savo visus žodžius šaltiniais, nuotraukomis arba pakankamais žodiniais įrodymais? Nes didžiąja dalį tavo parašyto teksto mano protas savaime atmeta kaip neteisingą.

Man atrodė kad aš ir taip daug pateikiu įrodymų, antra kodėl aš kažkam turiu įrodinėt, aš neturiu laiko tam nes info plaukia be sustojimo. Aš tik bandau pasidalinti tuo ką gaunu ir aptarti. Na o jei jums trūksta įrodymų Tam yra paieškos sistema, kuria gali naudotis visi. Kur konkrečiai kas prieštarauja, pateikit ir pasvarstysim. Aš nesu visažinis, galiu ir klysti visi mes žmonės tam ir atėjome į šį fizinį pasaulį kad įgauti patirties ir sukurti svarbiausią kūrinį - patį save, na o patirtie be klaidų kažin ar išeis....
 
virgisData: Trečiadienis, 23.02.2011, 13:29 | Pranešimas # 9
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Set)
Priedo nesulaukiau atsakymo į klausimą: ką toliau man veikti?
Turiu omenyje su savo protu.

Paklausei tik dabar. Su protu galima daryti tik vieną - lavinti, tai yra kaupti info, analizuoti ir t.t., kad peršokti kokybinius barjerus, plačiau pasiskaityk straipsnyje " Sąmonė ir protas" Na ir dar gabumai atsiras, laikas kaip matot įdomus viskas keičiasi, keičiamės ir mes. Dar gali užsiimti meditacija, tai irgi lavina, tiksliau atveria kelius į kitas erdves.
http://rusbiz.clan.su/blog/atlanticheskaja_joga/2010-09-08-4366
 
RmXasData: Ketvirtadienis, 24.02.2011, 10:45 | Pranešimas # 10
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Добавлено (24.02.2011, 10:45)
---------------------------------------------
Sendien atsigulaiu kaip visada sunku uzmikt .. pradejo lyg durtu sirdies vietoje ir zemeu .. negalejau ant to sono gulet ir .. dar glvos kaukuole pakausio vietoje eme spausti lyg kazka y mano smegenine noretu igrusti kazka toks spaudimas buvo .. O kai paskaitau ydemiau ce apie valanda ar ilgiau pradeda lyg spausti is virsaus lyg kazkas butu uzdeta ant galvos .


Netikra gimimo data

Pranešimą pakeitė RmXas - Ketvirtadienis, 24.02.2011, 10:48
 
SetData: Ketvirtadienis, 24.02.2011, 18:33 | Pranešimas # 11
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš pats savo minčių pagalba sugebu gan daug padaryti, kaip akupunktūrą, užklausiu koks taškas yra pažeistas arba ką tvarkyti reikia, ten kažkaip nusiunčiu energijos ir gan geriau pasidaro(žinoma ne iš karto), bet viskas labai priklauso nuo situacijos. Aš galiu nukreipti skausmo signalą, tai yra nejausti skausmo, bet vėl gi yra silpnoji vieta kur to padaryti negaliu. Kaip sakoma galiu "nužudyti" bet kokias emocijas. Čiaudulys yra tai, kas sunkiausiai suvaldoma.
Sugebu išjungti regą arba matyti visiškai žemei nebūdingus vaizdus.
Savęs pažinime praleidau gan daug laiko ir manau kad žinau jau gan neblogą dalį.

Virgi, meditacija ir tobulėjimu ir taip užsiimu, skaitau ir mąstau gan daug, mano nuomone mano mokymosi tempas yra gan greitas. Iš pirminio šaltinio, tai yra kalbančio žmogaus daug lengviau įsisavinu informaciją, todėl aš taip nekantriai noriu susitikti su daugiau išmanančiu žmogu ar ne žmogum.

 
FutonasData: Antradienis, 22.03.2011, 17:26 | Pranešimas # 12
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki
Truputi paliesiu religijos klausimą. Noriu pasakyti, jog tam, kad rasti tiesa reikia visas religijas sudėti į vieną. Taip išgausime tiesą, Visos religijos talpina savyje didelę išmintį. Sudėjus jas visas į vieną gausime Gnosis. "Tikroji Gnosis yra visuotinės žinios, kurios išlaisvina sielą iš Kančių. Šios žinios buvo išreikštos visų didžių pasaulio šventųjų ir nušvitusių sielų." citata iš www.gnosis.lt
„Visos religijos yra brangūs perlai, suverti ant auksinio dieviškumo siūlo.“ - Samael Aun Weor (žmgus atgaivinęs senają Kristaus religiją).
Plačiau kas tai yra gnosis: http://www.gnosis.lt/Izangine-Informacija/Kas-Gnosis.html

Set rašė: "Aš save skaitau kaip supratusį religijos prasmę, todėl mano nuomone jos man nebereikia. Ir mano pastebėjimas krikščionybėje: šventoji trejybė, tai kaip įkalinimas trejose dimensijose, kad niekur kitur neištrūksi "

Iš esmės, mūsų protai sau leidžia daug ką manyti, bet nebutinai teisingai. Pvz krikščionių biblijoje slypi neapsakoma išminti, bet retas intelektualus gyvūnas klaidingai vadinamas žmogumi(man šis posakis patinka smile ) tai supranta.
Tikiuosi nebūti pasmerktas smile

Добавлено (22.03.2011, 17:26)
---------------------------------------------
Kas liečia tiesą tai manau kiekvienam bus įdomu perskaityt:
http://www.gnosis.lt/Istraukos-Is-Rastu/Tiesa.html

 
virgisData: Antradienis, 22.03.2011, 18:37 | Pranešimas # 13
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Apie tavo tą gnosį aš jau komentavau, jei nematei tai pakartosiu....
Ačiu už pasiūlomą, bet tai ne man, per daug religinga, visuotina vieninga religija. vieninga šalis, pasaulinė vyriausybė ir t.t... Aš nepripažįstu religijų, bet kokių, aš laisvas žmogus, tai žymiai geriau...Tikintiesiems tik į rojų o aš kur noriu galiu..
"Tas, kuris pabudina sąmonę, gali studijuoti šalia Mokytojo kojų, gali artimai kalbėtis su Kūrėjais, kurie inicijavo kūrinijos aušrą". Kodėl prie kojų tik? Manęs tai netenkina, todėl kad aš pats Angelas.... kaip ir visi jūs ir nenoriu prie kojų...
"Šios studijos nėra nepastoviems žmonėms, nei silpnos valios žmonėms. Šios studijos reikalauja begalinio Tikėjimo." Tikėjimas patogus kvailiems žmonėms, kurių galva sunkiai dirba. Jiems lengviau aklai tikėti nieko negalvojant. Tikėjimas-baisus ginklas tautos mulkinimui. Tikrai tikintis žmogus baisus savo fanatizmu, nesugebėjimu ne tik kad suprasti, bet ir išklausyti kitokį požiūrį. Tikėjimas pilnai paralyžiuoja sąmonę. Tikrai ir šventai tikintis žmogus yra "zombis", praradęs žmogišką esmę, esantis beprotišku ginklu, rankose tų kas jį pririšo prie vienokio ar kitokio tikėjimo
 
FutonasData: Ketvirtadienis, 24.03.2011, 19:40 | Pranešimas # 14
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Nepagalvok, jog agituoju tapti kazkokiu gnosio ispazineju, ne. Pati gnosis ideja sako, jog zmogus turi visu atsakymu ieškoti savo viduje.
Aš panašios nuomones apie religijas kaip ir tu, bet jose yra ir kai kas gero(tarkim biblija, koranas ir kitos knygos, tereikia tinkamai jas suprasti jose daug pasakyta tiesos). Gnosis laikau isvis iskirtine, nes iš jos išsivystė kriksčionybė ir kitos dabartinės religijos. Gnosis yra tikriausios žinios, ir butent šias žinias ir yra stengiamasi nuslepti... (bet tai jau kita istorija).
Aišku, puiku jei sugebi kontaktuoti su savo Esybe, bendrauti astralinem pasaulyje su Baltaja brolija ir kitais būdais gauti teisinga info. Bet sprendžiant iš tavo pasisakymo apie angelus, esi ikalintas naivume. Angelais tampama, o ne gimstama(fizinis gimimas), siuo atveju tiktu ir toks pasakymas. Vien, del tos priežasties jog žmogus teturi 3% samones, o visa kita ikalinta Ego. Tik, sunkaus darbo ir milžiniškos valios dėka mes igyjame savo samone(siela). Ir tikejimas cia reikalingas, tam kad nenusiviltum po nesekmes. Nezinau, kaip tu supranti tikėjima, bet savo vietoje jis yra naudingas. Vat jei aš tikinsiu žmones, jog reikia aukoti bažnyčiai pinigus, ar eiti išpažinties ir bus atleistos nuodemes tuomet toks tikejimas tikrai yra destruktyvus, nes šiuo atveju tikima klaidingais dalykais. O kad zinoti, kas yra tiesa reikia ja patirti neignoruojant faktų, bunant nuoširdžiu sau. Tai vat sutinku su tavim jog, tikejimas blogai, bet tik kai nesugebama objektyviai aiskintis kas yra tikra tiesa.
O siaip susidaro įspudis, jog gnosis domėjais iki tos vietos kur perskaitei "tikejimas" smile Beje zodis "Gnosis" - reiškia "žinios", vien tai daug ka pasako.

Добавлено (24.03.2011, 19:40)
---------------------------------------------
Vienas klausimas tau Virgi: kodėl keli į šį saitą info kuria taip pat reikia tikėti, nes nei vienas mes nematem reptiliju, ar krajono ir pan. ir tai kaip tu sakai paralyžuoja mūsų sąmones? Manau visame šitame tikėjimo reikale yra kur kas gilesni dalykai. Ir mes to nesuvoksim, kol galvosim protu kuris yra ribotas. Arba tikesim jog esam angelai nors istikruju neverti nei zemes kirminelio, nes esam beveik demonai smile

Pranešimą pakeitė Futonas - Ketvirtadienis, 24.03.2011, 19:21
 
virgisData: Penktadienis, 25.03.2011, 11:03 | Pranešimas # 15
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Futonas)
Vienas klausimas tau Virgi: kodėl keli į šį saitą info kuria taip pat reikia tikėti, nes nei vienas mes nematem reptiliju, ar krajono ir pan. ir tai kaip tu sakai paralyžuoja mūsų sąmones? Manau visame šitame tikėjimo reikale yra kur kas gilesni dalykai. Ir mes to nesuvoksim, kol galvosim protu kuris yra ribotas. Arba tikesim jog esam angelai nors istikruju neverti nei zemes kirminelio, nes esam beveik demonai smile

O kas jums sakė kad reikia tikėti... Aš taip niekada niekam ne sakiau. Tai yra informacija kuri man pasirodė įdomi ir aš nusprendžiau pasidalinti ja su kitais....Kiekvienas pasirinks kas jam patinka. Ne vienas man jau siūlė prisijungti prie ko nors ar "patikėti" visokie zetai, zeitgeist.lt, gnoistikai, siriusai ir t.t. Aš pasirinkau laisvę, tai mano kelias ir man tai patinka. Na o tikėti manimi ar dar kažkuo aš nesiūlau ir nesiūlysiu...Niekas neverčia žmonių skaityti to kas čia parašyta per prievarta ir būtinai patikėti. Bet jei kažkas skaito - vadinasi tai reikalinga. Aš savo tinklapio niekur ne reklamavau ir ne "prasukinėjau", apie jį žinojo tik mano artimieji. Rašyti pradėjau dėl to kad "Siela" pareikalavo. Na o dėl tos religijos tai aš jau pasakiau, man ne priimtina nė viena, kokia ji bebūtų....nesvarbu vienijanti, apjungianti ar dar kažkokia. Toks aš buvau visada kiek save atsimenu. Dar sovietmečiu, kai visi buvo spaliukais ir pionieriais, man pavyko to išvengti, kartais pasinaudojant gudrumu...Tiesa , trumpam buvau patikėjęs Sąjūdžiu, bet tik trumpam.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
  • Страница 1 из 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 18
  • 19
  • »
Поиск: