Antradienis, 23.04.2024, 10:46
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Besikeičiantis supratimas
BenasData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 10:06 | Pranešimas # 91
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
būtų prasminga diskutuoti argumentuotai ir logiškai, todėl siūlau dar kartą susimąstyti kam žmogui duotas protas, kas yra intelektas, argumentai, logika...

http://skeptikas.org/logika-ir-argumentai/

o čia apie jūsų "komercinį dvasingumą" net straipsnį aptikau

http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/acicenaite-apie-komercini-dvasinguma.d?id=37337369

...taigi, geriau mokykitės medituoti, transcenduoti, eikit į "nušvitėlių" paskaitas, pirkite jų knygeles ir ramiai ganykitės "kūrėjo" ganykloje - ne tau Martynai mėlynas dangus. Tuo tarpu savame prote esantys pasitenkinsime supančios gamtos stebuklais (ne "antigamtos").

kuo tiesesnio jums kelio į šviesą,
su meile, amen, om...
smile
 
virgisData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 11:50 | Pranešimas # 92
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Benas)
o čia apie jūsų "komercinį dvasingumą" net straipsnį aptikau

Aš galvojau kad tamsta šiek tiek protingesnis. O tau pasirodo įdomu tik konfliktuoti ir tik lieti purvą...
Tai gal žinai kiek man moka??? Aš gi skleidžiu komercinę info. Kvailiau nesugalvojai...
Iš tavęs 5$ už valanda..., gal daugiau nebenorėsi lankytis lol
 
BenasData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 15:02 | Pranešimas # 93
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
na, aš suprantu, kad esi protingesnis ne tik už mane, bet ir už daugumą žemės gyventojų... tačiau argumentų kaip nėra, taip nėra? Tuomet save laikydamas "šviesos darbuotoju" tu niekuo nesiskiri nuo tų daugybės "napoleonų", "hitlerių", kurie nerūpestingai leidžia savo dienas nuo visuomenės apribotuose namuose, mat anie taip pat šventai įsitikinę tuo, ką apie save, kitus mano...
tai ar diskutuosi argumentais, ar ir toliau ieškosi priekabių?
 
virgisData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 15:27 | Pranešimas # 94
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Benai
Gyvenk laimingai, džiaukis gyvenimu ir paleisk tą pyktį, kurį laikai nustatęs prieš mus. Susprogdinsi savo vieną negatyvų fantomą. Tu pamatysi kaip tau pasidarys lengviau gyventi, patikėk. Ačiu tau už suteiktas man pamokas, tu stengeisi... Atleisk man jei kuo nors tave įžeidžiau... juk aš tau jau rašiau, kad man nebereikia ginčytis, nėra tame prasmės... įrodyti kad kažkuris yra teisingesnis ir tuo pasigirti prieš kitus. Tai tik beprasmis energijos švaistymas, negatyvių energetinių fantomų sudarymui.. Pabandyk paleisti tas energijas, nusiraminti....
Su meile ir pagarba mano sielos broli... v :v:
 
ViliariData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 15:44 | Pranešimas # 95
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Labas Benai,

klaidų nedarau smile Energijos yra įvairios. Šiluma, įtampa, vibracija, šviesa, dažnis ir t.t. Aš kalbėjau ne apie šitas. Bet tai nebeturi prasmės. Aš nenoriu niekam įrodinėti tiesos ir įtikinėti. Tu lygiai toks pat tikintis kaip aš. Tik tu tiki į protą ir logiką, į šią realybę. Jei toks tavo pasirinkimas, tu ir tikėk. Manau, laikas viską sustatys į savo vietas.

Ir ačiū už norą užjausti smile Tik kad man nereikia užuojautos. Jei kalbėti tavo terminais, esu labai laiminga, nes turiu mylima ir labai įdomų darbą, nuostabius vaikus, kurie puikiai mokosi ir yra geri piliečiai, turiu daug draugų, padėtį visuomenėje, namus, gerbūvį. Puiku, jei tau to užtenka. O man ne. Manęs netenkina brangus butas, gera mašina, prestižinė vaiko mokykla. Aš nematau tame prasmės, jie man nesuteikia gyvenimo pilnatvės. Kai tu pažvelgi į savo vidų, ką ten matai? kad praeis dar n metų ir išnyksi kaip dūmas? DUlke buvai, dulke pavirsi? Ir tave tai tenkina? Kokia tavo gyvenimo prasmė?

Į mano klausimus atsakyti nereikia. Aš juos tau pačiam uždaviau. Nes tai atsakymai kuriuos turime rasti sau, kitų jie nedomina smile Manau Benai tu tinkamesnis būsi kituose formuose. Šis, kol kas nelabai tau tinka.
 
BenasData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 16:01 | Pranešimas # 96
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Virgi, kad "paleisti pyktį", reikia būti įpykusiam. Negaliu sau leisti tokios prabangos... Vis dėl to norėčiau prašyti tavęs būti sąžiningu.
Ar sutinki pradėti nuo pradžių? Paimkim kurį nors vieną "konspiracijnį" objektą/hipotezę, kad ir ateivius ir padiskutuokim kaip protingi. Ar galėtum išdėstyti kuo remiantis tu padarei sau išvadą, kad ateiviai egzistuoja? (tikiuosi tu nebuvai asmeniškai su jais susidūręs? kitaip čia ir diskutuoti neišeitų, pasiduočiau iš karto) Atmeskim visus OBS, o tik faktai, logika, argumentai, įrodymai...

Добавлено (29.09.2011, 16:01)
---------------------------------------------
Viliari, tu atsiliepei, smagu.

Quote (Viliari)
Energijos yra įvairios. Šiluma, įtampa, vibracija, šviesa, dažnis ir t.t. Aš kalbėjau ne apie šitas. Bet tai nebeturi prasmės.

tai pasakyk apie kokias, nes tai esminis klausimas, dėl kurio tave "sukirtau", gal būt nepelnytai?
Quote (Viliari)
Kokia tavo gyvenimo prasmė?

tu nepatikėsi, mano gyvenimo prasmė labai banali: kuo smagiau nugyventi savo gyvenimą ir to išmokyti savo vaikus, artimuosius, draugu, pažįstamus... viskas smile
taigi, lauksiu patikslinimo apie energijas.
 
VidmantaskunData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 16:44 | Pranešimas # 97
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Virgis daug straispnių išvertė.... smile Benai ką tu pagalvosi kai pamatysi kosminius erdvėlaivius ir jų bus daug,labai daug.Ką tada visi skeptikai sakys ar galvos ? Iš baimės drebės, nes keisis jų įsitikinimai ? O, jei vis dar abejoji-laikas parodys.Pamatysim.Virgis ir taip daug laiko praleido versdamas tuos straipsnius.... Virgi ar gali pasakyti papasakoti apie savo paties dvasinę pažangą ? Ar jau sugebi atlikti Jungiamosios Čakros Pulsaciją ? Neturėčiau taip klausti....bet vis tiek įdomu- ar jau tai pasiekei ?
 
xMxData: Penktadienis, 30.09.2011, 19:19 | Pranešimas # 98
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Pamatys, nepamatys - bus matyt tongue Bet man Benas tikrai patinka, pagyvina forumą, gerus prikolus skaldo biggrin Iš kitos pusės - visai linksma kai yra skeptikas. Virgis pateikia vienus faktus , Benas kitus smile Bet Benai, turėtum suprast, kad abiejų argumentai vienodai svarūs, vienodai teisingi, nes mes nežinom ar teisybę sako tie "Mokytojai", tai pat nežinom, kiek teisybės pasako mūsų mokslininkai biggrin

To Vidmantaskun,
Norėčiau pasiūlyti tau, būti atsargesniam, kalbant apie šiuos dalykus žmonėms arba žmonių grupėms. Nevisi žmonės gali vienotai tai priimt: gali but apjuoktas, prarast statusą visuomenėje, ir po to nieko negalėt pakeist. Geriau tai daryti palaipsniui, geriausia- įdirbt techniką, žiūrėt kaip žmonės reaguoja i kievieną ištartą žodį, ar frazę, nes aš kiek esu matęs postų tavo šiame forume tai man susidaro toks įspūdis. O gal as klystu? smile
 
valdismartinData: Penktadienis, 30.09.2011, 20:31 | Pranešimas # 99
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
to Beno Ego.
uzsimerk ir pagalvok kas tu esi? bezdzione ar begaline samone?
pagalvok apie meile, ka jauti?
pagalvok apie neapykanta, ka jauti?
kuris jausmas tau labiau patinka, tai ir bus energija, vibracija. Kai skleidi meile vibruoji aukstus daznius, energija.
tu kaip mazas vaikas. kazka nori parodyti cia, bet niekam tai neidomu, jie tik nori tau padeti. skleidi neigiama energija o gauni teigiama, tikiuosi to vaiku nemokai, kaip ir nemokai tikiuosi maitinti savo ego kita saskaita, daug maz jauciu ka reiskia tavo smagus gyvenimas.
Ateiviai nesirodo zmonems, nenori ju gasdinti, labai retai kada ateiviai vibruoja tuo paciu dazniu kaip zmogus. todel ir nematome ju. Pilkieji grobe zmones, del dnr atstatymo. Ateiviai slepiami todel kad nesugriutu ju didzioji menulio matrica. OBJEKTAS - menulis. HIPOTEZE - visi kosminiai kunai sukasi aplink savo asi. Ar gali paneigti sita hipoteze?
Kai mano ego buvo kaip pas hitleri, ar ta pati napeleona, kai nekreipiau demesio i jokius man siunciamus zenklus, svarbiausias as buvau, jo as linksmai gyvenau taskiau pinigus, ir visus laikiau prastesniais uz mane, buvau nesustabdomas ir nevaldomas. Ir atejo toks metas kai mane kazkas turejo sustabdyti.
Vaziavau i lenkija pasitusinti. nu ir sustabde mane ateiviai, dingo visas sustrumas mano, apsukau masina ir atgal minti pradejau, mintis tik viena buvo, kad tik nesunaikintu manes, tokia didziule energija butu jauciu net plaukelio neliktu is manes. Kaip tu isivaizduoji tai ivyko? kaip policininkas stovi pilkas ateivis ir sustabdes pasake, tu blogas, nebedaryk taip, vaziuok namo?
Jie man parode ka jie gali, didziule galia, didziule energija, priverte mane pasijusti skruzdele, niekalu kuris gali buti sunaikintas akimirksniu.
tik neseniai supratau kas tai buvo, anksciau kai neturejau zalio supratimo kas yra dievas, galvojau kad tai deivas, nes kitaip paaiskinti negalejau,
Ir visa tai deka virgiui, nuo jo sito puslapio as atradau tikraji as, viskas prasidejo nuo jo atsakymu i mano klausimus.
turejau labai pazeminti savo vibracijas kad parasyti tai, jauciausi bjauriai.

tikiuosi beno tu greit atrasi tai ko net slapciausioje savo svajoneje net neisivaizduotum tai esant imanoma.
Su meile valdismartin


Pranešimą pakeitė valdismartin - Penktadienis, 30.09.2011, 20:33
 
VicariousData: Šeštadienis, 01.10.2011, 00:33 | Pranešimas # 100
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Noreciau pasidalinti situo video http://www.youtube.com/watch?v=Ufl_Nwbl8xs&feature=player_embedded#!
 
VidmantaskunData: Šeštadienis, 01.10.2011, 11:48 | Pranešimas # 101
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Yra įvairių ateivių rasių.... todėl bukit atsargūs.Yra tokų baisų kosminių būtybių su savo planais.Jie norėjo atimti iš mūsų gamtą,kad mes gyventume taip sakant jų bio-techno dėžutėse.O patys labai domėjosi mūsų sodydomis.Keista... kosminiai jų laivai pagaminami iš mūsų gamtos o mes nieko nenutuokėm apie tai kaip sukurti erdvėlaivį.... Panašūs į grybą jų laivai ir varomi mikro organizmų pagalba.Kuriama energija.O mes primytyviai naudojom griaunama energiją,degindami benziną ir taip varydamiesi į priekį.Jeigu būtume jautresni ir daugiau bendrautume su gamta senai būtume supratę kaip pasigaminti erdvėlaivius.O tie ateiviai nepėsti.Kai kurie iš jų kaupdavo mūsų energiją-emocijas.Buvo pas juos indelis su iš visos žmonijos sukaupta agresija.Pav.jeigu norėjo jie žmogų supykinti tereikėjo jiems čia atskristi .... ir nukreipti š žmogų piktumo spindulį.VALDISMARTIN tu pasipainiojai vienam iš jų po kojom,ir jie nukreipę į tave buvo menkinimo išdidumo spindulį.Ir tu pasijutai mažas.... silpnas ,bejėgis... tad ar dabar žinot kur nueina visa tamsi jūsų energija ? Arba į žemę nueidavo arba ateiviai ją pasigriebdavo.Tačiau jei yra tamsi yra ir šviesi.Tamsai galima pasipriešint šviesa.Jei VALDISMARTIN būtų buvęs stipresnis būtų ir įveikęs tą jų spindulį.Jie tokius medalionus turi ant kaklo.Juos ir reikia iš jų atimti kol neprisižaidė.Ilga istorija... sužinojau iš Vladimiro Megre knygų ir norėčiau kad jas kas tik gali perskaitytų.Kitą kartą martin sukaupk šviesą savy ir atremk tą jų silpna smūgį sava šviesa nes tu esi žmogus ir tai gali ....o ta rasė kosminių klajoklių silpna, nes už bet kokios didybės slypi baimė.Treniruokis nepasiduok ir pamatysi .... argi šviesūs ateiviai taip elgtūsi ? Jeigu būtum sutikęs šviesų ateivį jis būtų parodęs daug ką ... daug ką papasakojęs...ir tau padėjęs...o šiaip jie beveik nesirodydavo ...nenorėdavo žmonių gasdinti. Jei galvosi apie ateivius didingai jie tą tavo energiją gali pasiimti sau ... ir iš jos vėl tą tamsų skystį kurti.Galvokit kad esat Dievo vaikai ir kad gyvenat šviesioj planetoj.Čia pilna šviesnešių.... sunku man buvo visa tai parašyt... pavargęs kažko atsikėliau...

Добавлено (01.10.2011, 11:36)
---------------------------------------------
TAIGI: Tai kaip jūs galvojot apie ateivius tokią energiją jiems ir nusiūsdavot.Kai apie juos galvojat savo mintimis būdavot pas juos.Nes ten kur tavo mintis ten ir tu ir tavo energija.O jie išmoko ta energija naudotis.Ir kai kurie specialiai pasirodydavo tam kad kai kuriuos pagasdintų.Na žmogelis pamatė juos tarkim,išsigando,o žmogui greit neišėjo iš galvos tas susitikimas ir jis vis bijodavo ateivių,galvodavo apie juos baugiai,jautėsi menkas.Ateiviai tą žmogaus energiją susiurbdavo, paversdavo skysčiu,įdėdavo į savo pražutingus medalionus ir ten laikydavo.Ir turėdavo baimės energijos kurią galėdavo nukreipti prieš žmones.Bent jau taip elgėsi tamsios rasės.Bet ačiū Dievui ,kad tos tamsios rasės keisis greitai ... Tad pagalvokit kaip jūs mąstot apie ateivius ? Ar vis dar ketinat jų bijoti kad jie kauptų jūsų baimę o po to jos energija naudotų prieš kitus žemiečius arba netgi prieš jūs ? O gal pykstat kad jie taip elgiasi ? Tai jie ir pykti gali sukaupti ir taip pat naudoti prieš žemiečius.Pagalvokit.Manykit jog galit įveikti visą tamsą ir kad ateiviai tie tamsieji ir panašiai yra kaip gyvūnai.Supraskit.... pagaliau.

Добавлено (01.10.2011, 11:40)
---------------------------------------------
Tai sužinojau iš Vladimiro Megre knygų apie Anastasiją...knyga atverė man šviesius,nuostabius jausmus.Ten tik skyrius toks buvo: Skraidanti Lėkštė-Nieko ypatingo

Добавлено (01.10.2011, 11:48)
---------------------------------------------
VADLISMARTIN-tu esi žmogus su 12 čakrų.... tu tikrai pagal jėgų lygį gali įveikti ,bet kokį tamsios rasės ateivį.Prašau savęs nemenkinti.Tu gi...žmogus-Dievo vaikas.Nelaikyk savęs skruzde.Tai buvo tik to ateivio tamsus spindulys iš jo medaliono arba dar kas ten žino kokia technika.Patyrei daugybės žmonių sukauptą pyktį....juk ant ateivių ir pyko, ir bijojo, ir jais žavėjosi, ir garbino, ir aukštino juos.

 
valdismartinData: Sekmadienis, 02.10.2011, 03:25 | Pranešimas # 102
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dekui uz pasidalintas mintis, as tada nebuvau tiek pazenges. Dabar pasielgciau visai kitaip.
Tas daiktas, lenkesi lenkesi po biski ir tapo kaip grygas jis tikrai buvo panasus i gryba, angry ir tas spindulys buvo platus, ryskiai raudonos spalvos.


Pranešimą pakeitė valdismartin - Sekmadienis, 02.10.2011, 03:34
 
VidmantaskunData: Pirmadienis, 03.10.2011, 18:38 | Pranešimas # 103
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
http://www.wix.com/dangerutek/sviesa Mano Galingoji Dieviškoji AŠ ESMI Butie! Aš kreipiuosi į Tave prašydamas (-a) apglebti Žemės planetos žmonijos samone Tavaja Palaima ir prikelti iš miego tuos, kurie užmiršo, del ko atejo i žemiškaji plana šiuo Didžiu Planetos Perejimo laiku i daugiaplane buti.
Mano Galingoji Dieviškoji AŠ ESMI Butie! Pažadinki sava Dieviškaja Ugnimi kolektyvine žmonijos samone ir ineški jon žinia apie Didiji Perejima, duodama praregejima visoms miegančiu žmoniu samonems ir darydama visu Šviesnešiu pažadinima efektyvu.
Mano Galingoji Nenugalimoji Ugningoji Dieviškoji AŠ ESMI Butie! Padaryki galima visiška pertvarkyma samoneje visu musu planetos žmoniu, likusiu iki Didžiojo Perejimo dienu.
Mano Galingoji Dieviškoji AŠ ESMI Butie! Aš prašau Taves sujungti mane su visomis manosios Monados išraiškomis tam, kad tai padetu man ir žmonijai pasiruošimo Pakylejimui procese.
Teesie Dieviškojo AŠ ESMI Buvimo valia!
Teprabunda žmonijos kolektyvine samone!
Teivyksta Perejimas i daugiaplane buti tinkamu planetai laiku!
AMEN!

Iš Sen Žermeno laiško „Darbas su žmonemis per AŠ ESMI“. Reiketu visiems Šviesnešiams ši šaukini kartoti kasdien, kad prabustu visi žmones ir lengvai ir greitai ivyktu Didysis Perejimas!

2011 m. rugsejo 15 d. (prieme Marina Šulc, Latvija) http://viduje.puikiai.lt/sirius2011/?x=10273

Добавлено (03.10.2011, 18:38)
---------------------------------------------
Prašau pažiūrėti tas nuorodas.Ten yra straipsiniai tam Latvijos tinklapy.Bet ten lietuviškai išversta.

 
virgisData: Antradienis, 04.10.2011, 15:20 | Pranešimas # 104
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Vidmantaskun)
Iš Sen Žermeno laiško „Darbas su žmonemis per AŠ ESMI“. Reiketu visiems Šviesnešiams ši šaukini kartoti kasdien, kad prabustu visi žmones ir lengvai ir greitai ivyktu Didysis Perejimas!

Nesupyk, bet prieš duodamas nuorodas, pradžioje pasižiūrėk bent jau mano straipsnių pavadinimus, nereiks beprasmiškai kartoti tą patį. O info per Marina nepatariu labai tikėti 50/50
Sėkmės su meile...
 
SetData: Antradienis, 04.10.2011, 16:35 | Pranešimas # 105
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Virgi, ar dar turi informacijos apie koralų pilį? Suintrigavo.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Поиск: