Penktadienis, 19.04.2024, 20:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Dvasinis kinas (Filmukai pagal Krajono, Kiraelio,... čenelingus)
Dvasinis kinas
tadeuskozlovskiData: Pirmadienis, 30.06.2014, 11:48 | Pranešimas # 1
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kviečiu Jus paremti dvasinį projektą, kurio produktas yra multiplikaciniai filmukai dvasinėmis temomis. 

Aš kuriu laisvai platinamą multiplikacinių filmukų seriją, kūrių pagrindas yra meistrų Krajono, Kiraelio, Archangelio Michailo, Motinos Gajos, Grupės, El Morijos, Sen-Žermeno ir visos Šviesos Šeimos perduoti čenelingai, Ramtos ir Roberto Monro knygos bei savo gyvenimo patirtis. Projekto esme yra žmonijos sąmonės vystymas, savęs supratimas kaip dvasia žmogiškajame kūne, mūsų VIENOS šeimos perduotu žinių sėklų sėjimas. Filmukų pagrinde bus šios temos: visatos kūrimas, žmogaus ryšys su Dievu ir su Angelų karalyste, gyvenimas iki gimimo žmogiškajame pasaulyje ir po šito neapsakomai nuostabaus nuotykio, žmogaus gyvenimas iš dvasios ir žmogaus pozicijos, žmonių vienybė nepriklausomai nuo odos spalvos ir religijos, finansinės gausos sukūrimas savo gyvenime. Taipogi daug žmogų dominančių ir reikalaujančių dėmesio temų. Jei žmogus žinotų, kad pas mus VIENA MOTINA ir VIENAS TĖVAS, abejoju, kad jis kariautų su SAVO BROLIAIS IR SESERIMIS SAVO ŠEIMOJE. Pas žmoniją yra visos priežastys mylėti ir tapti viena šeima žemėje ir su visa visata ir nei vienos priežasties stabdyti savo evoliuciją. 
Aš ketinu prie kino industrijos energijų pajungti dar vieną energijos šaltinį. Visatos išminties, visatos žinių bei visatos meiles šaltinį. Tos energijos išsisklaidys po visas kino industrijos energijas ir žiūrinčių žmonių širdyse. Tai bus kūriniai padedantys žmogui pereiti į naujas energijas, vystytis dvasiškai bei prisiminti kuo iš tikrųjų Mes esame. Pasodintos sėklos išaugs suaugusiu žmonių ir kas labai svarbu mūsų vaikų širdutėse – sąmoningų esamo ir būsimo pasaulio kūrėjų! 
Pradžioje filmukai bus įgarsinti lietuvių, rusų ir anglų kalbomis. 
Multiplikacinių filmukų kūrimas tai nuostabus procesas reikalaujantis daug laiko, darbo ir įkvėpimo. Šitam projektui aš skiriu beveik visą savo sąmoningą laiką. Dabar aš renku lėšas šitam projektui įgyvendinti ir kviečiu Jus dalyvauti. Būsiu labai dėkingas ir laimingas bet kokiam finansavimui iš Jūsų pusės.
Projekto adresas http://lightmovie.org/
 
DoremiData: Penktadienis, 04.07.2014, 11:06 | Pranešimas # 2
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
čenelingai-ar esate įsitikines,kad tai tiesa?
suaugę ,ir tai ne visi atsirenka informaciją
krauti vaikų smegenis lengva,todėl būtina žinoti tiesą ir tik tiesą
jokiu būdu neprisidėsiu prie tokio projekto
nepamirškite-atsiras daug pranašų....................bus lengva suklysti
 
xMxData: Antradienis, 08.07.2014, 00:03 | Pranešimas # 3
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Hau,
Nežinau kodel aš čia užsukau, bet jei .. tai tada...

Filmukai būtų programavimas, taip pat kaip masinių informacijos priemonių. Tik Programos kito tipo. To pasekoje vaikai, kaip užprogramuotos dėžės darytų tą ir elgtųs taip, kaip jiem būtų įteigta vaikystėje(vaikystėje ypač ikrenta į pasamonę). Daugelis visokių čenelingų skamba gražiai, gana daug tiesos, bet yra ir briedo, kuris apvilktas gražia pakuote, kuriai taip lengvai pasiduoda žmonės. Kaip viskas vyksta: žmonės klauso/skaito tuos visokius pranešimus ir jie džiagias kad tiek daug tiesos, toji informacija sukialia geras emocijas ir per tas emocijas, nesamonigus dalykus tiesiog ingoruoja. O Vaikas tai isvis viską aplink ims kaip tiesą - jis mokosi iš aplinkos, yra labai imlus.

Bet iš kitos pusės man patiko tokie geri ketinimai, kurie dar ir per idėją išreikšti. Taigi mano patarimas būtų toks, kaip mūsų, mielosios Doremi smile - teikt tą informaciją, kuri tikrai yra teisinga. Pasikliaukit savo jutimais, kuri informacija yra gera kuri ne. Taip pat žmogus kuriantis kažkokį produktą turi išmanyt gerai tą sritį. pavyzdžiui rašant knygą, kurioje norima kažko išmokyt, turėtu pateik informaciją, kad suprastų ne tik jis, o kiekvienas skaitantis. Danžnai pasitaiko kad išleista knyga buna tik kakokių neaiškių terminų ar minčių šuolių kratinys.

Be to, aš bučiau linkęs prie to, kad reiktu vaikus ar netgi suaugusius žmones aklėt/mokyt būt savarankiškiems, samoningiems, sugebančiais mastyt patys, o ne grūst  informacijos ir sakyt, kad "čia ir čia tiesa, net nežiūrėk kitur - tau nereikia..." smile


Pranešimą pakeitė xMx - Antradienis, 08.07.2014, 00:04
 
Aras3796Data: Sekmadienis, 17.05.2015, 09:02 | Pranešimas # 4
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 10
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ar channeling yra teisybe ar ne, spresti turi tai interesautojas ! As taip galvociau, kad nepriklausomai is kur informacija ateina, pagrindinis dalykas ar man ji artima, ar gerai vibruoja su manimi !
Ir dabar SETH  - auksciausias lygis mano pazinimu !
Bashar  - doskonaliai issaiskina viska !
Rusiskai Vadim Zeland butu butu labia placiai suprantamai apie viska !
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Dvasinis kinas (Filmukai pagal Krajono, Kiraelio,... čenelingus)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: