Penktadienis, 29.03.2024, 02:57
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Kas nutinka po mirties? Galimos pasekmės. (Po mirties.)
Kas nutinka po mirties? Galimos pasekmės.
algData: Pirmadienis, 01.12.2014, 23:31 | Pranešimas # 1
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki,

užvedžiau šią temą, nes norėjau aiškiau suvokti, kas mums nutinka po mirties. Kokios pasekmės mūsų laukia. Manau, tai labai svarbi tema, visgi, kuo geriau suvoksim savo pasirinkimų galimas pasekmes, tuo paprasčiau mums bus priimti teisingus sprendimus.
Prašau visų pasidalinti savo sukauptomis žiniomis ar patyrimais šia tema.

Pasidalinsiu savo nuomone apie tai(visai tai yra tik iš perskaitytų knygų ar straipsnių). Iš principo nuomonės šia tema išsiskiria. Vieni sako, kad po mirties bus viskas gerai, kad ten gera ir pan. Kiti pamini ir galimų labai blogų dalykų.

Taigi apibendrinu, kad aiškiau suvoktume klausimą:
1) yra tikrasis "aš"/siela,
2) ir asmenybė(personality). Iš principo tai yra tavo protas(gyvuliškas pradas).

Taigi, kas mane domina, tai kas nutinka su jais abiejais? Ar po mirties tu išlieki kaip asmenybė? Nuo ko priklauso, į kur tu patenki - į gražias vietas ar į blogas? Kokie galimi variantai?

Pvz, esu skaitęs Novykh knygas. Jose kalbama tikrai stipriai pesimistiškai. Jose teigiama, kad po mirties tavo asmenybė(tai kas tu esi dabar) išlieka ir gali egzistuoti net tūkstančius metų, iki tol, kol kuri nors iš naujų tavo sielos asmenybių susilieja su siela/nušvinta.

Jose teigiama:
tarkim tu dabar esi "asmenybė nr.1", po mirties, kai siela vėl sugrįžta į kūną, atsiranda nauja asmenybė, ją pavadinkim "asmenybė nr.2", po jos mirties ir kai vėl grįžtama į kūną, sukuriama "asmenybė nr.3" ir t.t. Knygose teigiama, kad senosios asmenybės išlieka ir jos tampa tarsi stebėtojomis, kurios gali tik bejėgiškai stebėti, ką daro naujausia asmenybė. Iš principo, patenki kaip ir į kalėjimą, ir taip gali praeiti tukstančiai metų. Ar tai gali būti tiesa? Ar gerai supratau, ką norėjo pasakyti Novykh? Ar ta asmenybė, kuria esi dabar, po mirties išliks ir pateks į tokią sferą, panašią į kalėjimą, kur nieko tu negali pakeisti, tik stebėti? Ar taip tau jausis po mirties?

Gerai, taigi pagal Novykh, taip būna, kai siela yra kūne. O kas tada, kai nėra kūno? Kai siela dar nėra per naujo įsikūnijusi? Kur tada asmenybės yra?

Sprendžiant pagal Novykh knygas, yra viena siela, kuri duoda gyvybę toms galbūt tūkstančioms asmenybių ir jos visos išlieka ir tarsi gyvena atskirus gyvenimus? Taip tiesiog išsiveda logiškai galvojant.

Virgi, gal tu geriau supranti šitus dalykus.

Ačiū


Pranešimą pakeitė alg - Pirmadienis, 01.12.2014, 23:43
 
virgisData: Trečiadienis, 03.12.2014, 19:43 | Pranešimas # 2
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kad ką nors suprasti daugiau. Pirmiausia reikia teisingai išsirinkti žmogaus konstrukcijoje. Taigi, kas sudaro žmogų? Kokios jo pagrindinės komponentės? Tai yra trys pagrindinės:
Asmenybė - tai kas turi pasirinkimo laisvę ir priima sprendimus, energetinė-informacinė substancija.
Gyvuliškas pradas - materiali žmogaus dalis, globalaus materialaus proto "vietininkė", na dar kartais vadinama Ego.
Siela - nepriklausanti materialiam pasauliui dalelė, dvasinio pasaulio, Dievo dalelė mūsų konstrukcijoje, apie kurią viskas ir sukasi.Visos kitos žmogaus konstrukcijos dalys, visi subtilūs kūnai, tame tarpe ir fizinis  - egzistuoja tik tam, kas siela subręstu, sukauptų įgytų reikiamos patirties.
Bet tą reikiamą patirtį pilnam subrendimui, kad po to galėtu grįžti pas Kūrėją, kaip subrendusi Nauja Dvasinė Būtybė, kaip naujas Angelas, ji gali įgauti, būtent tik per Asmenybę, tik per susiliejimą su ja. Tai yra per tą energetinę-informacinę substanciją, kuri pati pradeda formuotis tuo metu, kai siela įeina į fizinį kūną. Kitaip sakant, siela įkvepia tą gyvybę, suteikia tą taip vadinamą pirminį postūmį (ezosmosą) nuo kurio ir prasideda Asmenybės formavimasis ir vystymasis.
Dabar, kas kur keliauja. Siela turi du variantus ir abu susiję su Asmenybėmis, kurios formuojasi ir kurios priima lemiamą sprendimą ne tik sau, bet ir savo Sielai. Pirmas variantas - Siela apsijungia su Asmenybe, jai pasiekus atitinkamą dvasinį lygį ir vibracijas, gyvenimo eigoje ir kaip nauja Dvasinė Subrendusi Individuali Dvasinė Būtybė, grįžta į Dievo pasaulį, į Amžinybę, tai yra ten iš kur ir atėjo į šį pasaulį tam, kad iš tos savo  nusileidusios dvasinės sėklos, fizinio kūno ir visų kitų kūnų apvalkale, subrandinti tą Angelą.
Antras variantas, Asmenybė nesubręsta dvasiškai, nesugeba susijungti su siela. Tada po fizinio kūno mirties. Siela kartu su buvusia Asmenybe, kaip papildomu užsiaugintu nereikalingu apvalkalu, laikinai keliauja į dvasinį pasaulį, kad sulaukti sekančio įsikūnijimo fiziniame kūne, kartu su buvusia asmenybe, jau subasmenybės kokybėje, arba to rūko kokybėje, kuris tik papildomai iškreips šviesą eienenčia nuo Sielos kitai naujai besiformuojančiai asmenybei. Ir toks procesas kartosis iki tol, kol pagaliau kuri nors sekanti Asmenybė susilies su siela ir kaip Dvasinė būtybė paliks reinkarnacijų ratą. Tai ir yra taip vadinamas Sielos išgelbėjimas, o tuo pačiu ir pačio savęs kaip Asmenybės. Ir tai tau kaip Asmenybei duodama tik kartą. Na o po to, kai asmenybė apvaisina sielą, visi tie filtrai iš krūvos subasmenybių, kaip ir visos kitos energetinės sudėtingos konstrukcijos, su visais kitais kūnais, kaip pagalbinė įranga tikslo pasiekimui anihiliuojasi, tai yra pradingsta, kaip ir bet kuri materija,nes tai laikina pagal prigimtį.
Na o kur Gyvuliškas pradas dingsta? Jis bet kokiu atveju miršta, kartu su fiziniu kūnu, kaip ir viskas kas materialu ir laikina.
Taigi, kaip jau supratai manau, kad Asmenybė turi irgi tik du variantus: arba į amžinybę, apsijungus su Siela, arba į subasmenybes, papildant jų gretas laikinam egzistavimui, su visu savo tuo emociniu nešuliu, kurį sukaupia per tokį niekingą savo gyvenimą kol ta siela nevirs Dvasine Būtybe. Nes kada gimsta drugelis - kokonas nebereikalingas.
Štai tokia yra Tiesa, bet vienas dalykas yra ją gauti ir visiškai kas kita ją priimti. Tai priklausys kas tavyje ima viršų. Jei dominuoja Gyvuliškas pradas, žinoma jis stengsis padaryti viską, jog to nepriimtum. Kas nori būti įveiktas? O jei pas tave dar prasimuša nors vienas sielos spindulėlis, jei dar nors kartais pasitiki intuicija ir ją dar girdi, tai ji tau pasakys, o tiksliau pati pritrauks ten, kur reikia. Nesielvartauk, jei to nepriimsi, vadinasi tam dar ne pakankamai paruošiai indą indą švariam šaltiniui. Svarbiausia, priimti teisingą sprendimą - be įtakos. Kokį sprendimą priimsi tą ir gausi. Arba tu tarnauji sistemai, kurios vergas ir esi, arba Dievo pasauliui? Viskas priklauso nuo tavęs ir tavo sprendimo. Tikėti čia nereikia nes tai ne religija, tai - Žinios ir Žinojimas. O pajausi tai tik tada, kad išmoksi įsiklausyti pats savęs. Tačiau šios žinios reikalauja darbo, kas žmonėms labai nepatinka, dėl puikybės ir tingėjimo.
Nežinau gal ką ir praleidau, nes kai bandai pateikti viena, tai atrodo kad reikia tiek daug pasakyti..
Ir dar šis forumas jau miręs, vargu ar dar kas nors paskaitys, o tuo labiau parašys. Kaip jau ir sakiau, žmonėms nepatinka tai, kas priverčia juos dirbti su savimi ir keistis, Gyvuliškas pradas taip lengvai nepaleidžia, todėl jie taip ir plaukia savo tuo popieriniu laiveliu gyvenimo upe pasroviui, kol tas jų iliuzijų laivelis galop sušlaps ir ištiš. nors apie tai jie stengiasi negalvoti, užmušant savo gyvenimo laiko visokiomis laikinomis iliuzijomis, kol pagaliau ateina Game  Over.
Taigi, kol tu gyvas, kol dar gali atlikti lemiamą ir paskutinį savo pasirinkimą, iki paskutinio atodūsio dar turi šansą ištrūkti iš čia, tuo pačiu išgelbėjant sielą iš to nesibaigiančio reinkarnacijų rato. Sėkmės tau mano drauge
 
algData: Ketvirtadienis, 04.12.2014, 10:30 | Pranešimas # 3
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ačiū labai už išsamų atsakymą.
 
monntosData: Šeštadienis, 06.12.2014, 19:04 | Pranešimas # 4
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Geriausias budas gaut visa reikiama info.Tai mirt samoningim.
 
virgisData: Sekmadienis, 07.12.2014, 17:20 | Pranešimas # 5
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Mirt nebūtina, pakanka tik susiliesti su dvasiniu pasauliu per Siela...Bet tam reikia dirbti, keisti save,persiformuoti, kas kai kam yra baisiau už mirtį. Štai kame problema
 
monntosData: Pirmadienis, 08.12.2014, 21:11 | Pranešimas # 6
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Gal per daug tiesmukiskai skamba mano ats.,
 
spurgelisData: Trečiadienis, 10.12.2014, 00:39 | Pranešimas # 7
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Pabusti yra mūsų dvasinė prigimtis. Anksčiau ar vėliau tai pavyks padaryti,nes persimiegojimas laužo ne tik kaulus. O pirmas gurkšnis šviesos ką tik atsimerkus visada yra skausmingas, kartais dėl savisaugos vėl trumpam užsimerki,kartais tenka patrinti akis,bet galiausiai pripranti ir atsiveria tau tiesa visame savo skaistume-gaivinanti ir nešanti ant aukščiausios bangos tiesiai į tikslą. smile

Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 11.12.2014, 10:56 | Pranešimas # 8
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
praneškit man,kai numirsit kuris,kas ten,kaip ten,ką su savimi pasiimti,o kas nebūtina
kol kas žinau tik vieną transporto priemonę į ten-grabas,
galvoju,-gal su ratukais būtų geriau,o gal slides pritaisyt,gal gėlių tiek nereikia-jos pūva ir skleidžia nemalonų kvapą
o gal kaip tik reikia ir daug
papasakokit,kuris jau lankėtės jau ten
ar higienos priemones pasiimti ar ten duoda?na ir visa kita
 
virgisData: Penktadienis, 12.12.2014, 05:22 | Pranešimas # 9
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Taip Doremi,kada save laikai tik mėsos gabalu, tai grabas ir bus ateities vizija. tačiau tai,kas tavyje dabar galvoja, kas priima sprendimus ir renka patirtį, ta energetiinė-informacinė substancija į grabą neis, kad ir kaip norėtum.
O keliaus kartu su Siela, kaip gaubiantis tirštas rūkas ir kuo daugiau krėsi šunybes, tuo daugiau tas rūkas bus tik tirštesnis ir sekančiai sielos besiformuojančiai asmenybei jau bus dar sunkiau prasimušti, prisišaukti savo spindulių ją. O kas liečia šios Asmenybės-Asabos, tai jei teks kentėti tarp dviejų galingų jėgų, suspaustai kaip silkei. iš vienos pusės jaus ir matys dieviško pasaulio realybę puikumą ir artumą, iš kitos pusės, bus stipriai veikiama Gyvuliško proto, velnio, demono, ar kaip be pavadinsi. O spaus ir veiks būtent per visa tą negatyvą, kurį dabar kraunatės ir kuo dabar daugiau susikrausit tokio savo "turto", tuo daugiau žviegsit po to, kaip pjaunama kiaulė, "už ką ir kodėl?",bet ką nors pakeisti jau tikrai nieko nebegalėsit, tik stebėti kančiose. tai ir vadino žmonės pragaru.
Tačiau visada turite šansų ir kitokiam pasirinkimui, kol dar gyva, iki paskutinio atodūsio, kad ir kuo būtumėt dabar. Juk pakanka tik pasukti Sielos gelbėjimo keliu, priimti tokį sprendimą. kaip atsimenate iš Biblijos, net didžiausiam nusidėjeliui, kuris prikaltas prie kryžiaus šalia Jėzaus kankinosi, supratus gyvenimo esmę ir paprašius tik vieno, sielos išgelbėjimo, jam tai buvo suteikta. tačiau jam pasisekė, kad atsidūrė laiku ir vietoje, gavo tokią dovaną. Bet mes dar turime visi laiko ne tik dovanai, bet ir patys sąžiningai, dirbant kas diena, užsitarnauti tos tikros laimės. Sėkmės jums pasirinkimuose ir jūs tikrai ne mėsos gabalas, tai galiu tvirtinti, tai ir pati ne sunkiai galit sužinot, užtenka tik noro ir pasirinkimo
Laisvo ir nepriklausomo pasirinkimo, atmetus visus šablonus nuo sistemos
O dėl higienos priemonių, tai jos paprastos - tik šviesios švarios mintys ir darbai, nežiūrint į nieką, kas ne nutiktų, tik tai gali gali suteikti bent jau ramybę, be kančių. Na o jei ir toliau sau įkyriai rinksitės tik mėšlą, tai žinoma kad jis tik slėgs savo svoriu ir kuo jo daugiau bus, tuo daugiau slėgs. Tai labai nelengva: turime išmokti susiturėti, palikti savyje vietos kitam. Viskas paprasta kaip visada. Kiekvienas gaus to, ko nusipelno ir visiškai nesvarbu supranta jis tai, sutinka su tuo ar ne. Kaip sakoma nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Niekas neliepia gyventi kaip aklas viščiukas, šansas duodamas kiekvienam prisiliesti prie žinių ir atlikti pasirinkimą,kiekvienas tik pats pasirenka kam tarnauti.
Tinginystė ir baimė - du pagrindiniai stabdžiai kurie neleidžia žmogui apsispręsti  teisingai, žymiai paprasčiau jam gyventi "po senovei, kai visi" Bet ar verti tie laikini malonumai kūnui, tiems būsimiems palaikams to, kad atsisakyti šanso būti amžinu? Manau ne. Ir dar, niekada negausite ko nors, neįdėję darbo, taip ir čia, tikrą laisvę reikia užsitarnauti ir pirmiausia, peržengiant per patį save, savo šablonus, iškreiptus įsitikinimus ir menkavertes svajiones
 
DoremiData: Šeštadienis, 13.12.2014, 17:03 | Pranešimas # 10
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
kantrybė tavo neišsenkanti,rašai,aiškini,atsakinėji į kvailiausius klausimus
tik aš turiu labai idividualų supratimą ir siekius,kurių skelbti viešai nenusiteikusi,nes visi taip pat turi suprasti atrasti,matyti individualiai
mano mintys-tik man
todėl sakau,niekas iš ten negrįžo ir neapsakė
čenelingais netikiu
tavo mintims pritariu,bet kas įrodys ,kad tai tiesa?
 
monntosData: Šeštadienis, 13.12.2014, 21:33 | Pranešimas # 11
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kas irodytu,kad tai ne tiesa biggrin
 
virgisData: Šeštadienis, 13.12.2014, 23:10 | Pranešimas # 12
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kiekvienas pasirenka ką jam daryti gyvenime. Skorpionas kandžiotis, vienuolis jį gelbėti, nesvarbu kad jam įkas, vagis ir plėšikas vogti plėšti, policininkas juos gaudyti, vieni pasiskiria užduodančiais klausimus, kiti atsakinėtojais ir nesvarbu ko jie beklaustų...
Kas liečia įrodymų. Kaip galiu įrodyti tai, ką jaučiu? kaip galiu įrodyti tai, ką žinau? Galiu tik pateikti žinias ir instrumentus darbui, kad tai pasiekti, pateikti žinias, kad tai žinoti, tai yra, priimti ar nepriimti, jei indas ne pakankamai švarus, prikimštas nuorodų. Bet į tai kaip tik ir nebereikia tikėti, nes tai ir nėra tikėjimas. Kuris kiek sakyčiau netgi menkina Dievą, savo tuo tikėjimu ar netikėjimu. Aš netikiu Dievu, nes aš žinau tai ir jaučiu, jaučiu šilumą Jo, jaučiu tai, ko neaprašysi ir niekaip neišreikši ir man jau nebereikia nieko ieškoti ar tikėti. Dabar lieka tik tarnystė ir tobulėjimas. Ko linkiu ir jums, surasti tą savo stotelę ir tam, kas ją suranda, nebereikia įrodymų, nes viskas tampa aišku ir be įrodymų. Įrodymai reikalingi tik protui, o po to, kai susilieti pats su tuo, kas neapsakomai daugiau viso to žodžių žaidimo, pykčių ir ginčų, jie net neverti ir menkiausio mūsų dėmesio, tu paprasčiausiai džiaugiesi ir gyveni tame ir nori kad tai pajaustu ir kiti, toks poreikis padėti jiems tik dar daugiau didėja, kad ir kiti galėtu užbaigt beprasmes kančias tarnystėj velniui, duoti jiems pasirinkimą. Kas dar gali būti geriau? Tik dar daugiau tobulėti ir dirbti...
Viskas nuolat keičiasi, todėl nieko negalime laikyti išbaigtu. Lavinkite savo pojūčius, kad pažintumėte permainas pagal pirmuosius požymius – tai leis lengviau priimti permainas ir prisitaikyti prie jų. Vienintelis daugelio tiesos kriterijus šiandiena gali būti –  intuityviai jausti, kas atitinka tiesą. Intuicija – telepatinis dvasios kanalas. Tačiau tam reikia atmesti savo išankstinius įsitikinimus, kas nėra taip paprasta, kaip atrodo.
Jūsų šiandieniniai pasirinkimai ir veiksmai rytoj taps ne tik jūsų biografija, bet ir jūsų esybe. Teisingas savęs suvokimas leidžia teisingai suprasti gyvenimą.
 
valdasData: Trečiadienis, 17.12.2014, 23:17 | Pranešimas # 13
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 11
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Besidomintiems mirties kaip proceso "technine" ir informacine puse, siūlau paskaityti puikias knygas  Стрельникова Л.Л., Секлитова Л.А. Рождение. Смерть.Карма. 2 dalys. Tai visiškai nauja, niekur kitur neskelbta enciklopedinio tipo informacija. Jas galima rasti rusiškuose torentuose rutracker.
Man asmeniškai skaitant šias knygas šokiravo tai, kad viskas aukštesniųjų dvasinių būtybių suprogramuota, viskas valdoma ir reguliuojama. Žinoma, yra paliekamos tam tikros laisvos valios ribos.
 
virgisData: Penktadienis, 19.12.2014, 22:35 | Pranešimas # 14
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kam rusiškai kai jau visa tai senai išverčiau lietuviškai http://atsibudimas.ucoz.com/news....-16-492
http://atsibudimas.ucoz.com/news....-13-491
http://atsibudimas.ucoz.com/news/atmintis/2013-08-26-493
http://atsibudimas.ucoz.com/news/gyvenimo_programa/2013-09-03-495
http://atsibudimas.ucoz.com/news/miegas_ir_sapnai/2013-09-13-496
Mano nuomonė, dalis tiesos yra primaišyta, bet kaip ir visada, didžioji dalis informacijos skirta tam, kad pririšti, bauginti, sumenkinti. Nemanau jog žmonės klausosi dvasinio pasaulio. taip, jiems diktuojama, bet nežino kieno diktuojama. Iš tikro, net nesusimasto, jog žinių tai ten ir nėra, nėra nei kelių, nurodančių kaip mums išsigelbėti, apart reikalavimų, ir įtikinimų, jog nuo mūsų niekas kaip ir nepriklauso, kad mes banalios dvasinių būtybių marionetės, teikiančios jiems maistą - energiją. Tas tai gal ir tiesa, iš daugelio tokias ir paverčia, avelėmis, bet mumyse yra ta dieviška dalelė ir mes turime galimybę rinktis. Ir tai yra šventa niekam neliečiama, jokiems ten Nurodantiesiems ar dar kam nors. Taigi vertinimas tokių žinių nulinis. Jūsų teisę rinktis žinoma, galit ir skaityti save marionetėmis.
 
valdasData: Pirmadienis, 22.12.2014, 09:52 | Pranešimas # 15
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 11
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Paminėti straipsniai yra epizodai iš pačių pirmų Seklitovos ir Strelnikovos knygų ir jie beveik nesusiję su šia forumo tema. Paskutinės autorių knygos žymiai brandesnės ir lengvai skaitomos,  informacija nebeepizodinė, susisteminta.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Kas nutinka po mirties? Galimos pasekmės. (Po mirties.)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск: