Ketvirtadienis, 25.04.2024, 07:30
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Apie Viska
OzkelaData: Šeštadienis, 18.08.2012, 22:21 | Pranešimas # 361
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 1
Statusas: Off Lain
Laume, ačiū ir Tau už viską, prasmingų tyrinėjimų ir iki kito smile
 
AldasData: Sekmadienis, 19.08.2012, 00:15 | Pranešimas # 362
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 60
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Ozkela)
XmX, galvoju,kad gėrimas padeda tada,kai žmogus gerai save žino ir žino, kad jam kitaip neina atpalaiduot,kas prikaupta,tik tuo atveju. Bet čia turbūt jau stažą šiokį tokį reikia turėti

C2H5OH yra tai ka zmones vadina alkoholiu, trys pagrindiniai elementai sudarantys grubiai 90-95% fizinio kuno. Pasakyt kad alkoholis yra blogai tai tas pats kas pavadint fizini kuna setono ishmislu. Kas nors susimaste kodel alkoholis kartais vadinamas spiritu? Spirit isvertus is anglu kalbos reiskia dvasia ir tai tikrai nera sutapimas (teko girdet kad alkogol arabu kalboj reiskia setona, viena neaisku is kur to zodzio saknys nes islame alkoholis yra grieztai draudziamas). Taigi gerdami alkoholi mes istikruju geriam dvasia (kadangi viskas aplink yra samone, tai liecia ir visa kita). Kaip jau kazkur minejau nieko sitoj planetoj nera zalingo, viskas priklauso nuo kiekio ir intensijos. Visai neseniai pats ant saves padariau viena eksperimenta su organiniu sidru is anglijos (alkoholi opries tai beveik negerdavau budavo kad net kelis metus is eiles ir tik retkarciais vyno taure).
Pirmas labai svarbus momentas kuri pastebejau yra tai kad geriant kunas pasakys kada gana. Jeigu ta signala 'stop' praleisit tada jau tik valios pastangom zmogus nustos gert. Kaip pastebet ta 'stop' signala tiksliai nusakyt negaliu, pats pajauciu kartuma burnoj ir galiu pasakyt kad isgertas kiekis yra tikrai nedidelis. Tokiu atveju ir is kuno puses ir is samones puses buna nedaug pokyciu ir galima daryt meditacijas nes Spirit yra 'viduj' . jausmas yra labai idomus, viena ryta buvau acibudes lyg kuno viduj butu pakurta pirtis, visas kunas "dege" is vidaus. taip kad kultura reikalinga visur, net ir geriant alkoholi. Kaip minejau alkoholio kunui reikia visai visai nedaug ir pats kunas pasakys kada gana bet jeigu ir toliau kitom dienom gersit tai jo reikes vis maziau ir maziau.
Quote (Ozkela)
Dar girdėjau triuką,atseit labai senas ir patikimas- pagalvot kas slegia ir eiti vemti. Tik kažkaip man neestetiškai pasirodė visa tai cry , plius pykina ir taip,kai kokios nesąmonės eina-reiškia organizmas tvarkosi pats.

naudoju sita triuka pavadinimu - ishsivemimas, tik jis nera jau toks fizinis ir slykstus. Darau tai visados gamtoj kai aplink nera ne vieno zmogaus, sakykim iseinu velai vakare pasivaiksciot i koki industrini-komercini parka kur zmoniu praktiskai nebuna o aplink dar ir medziu daug. Leidziu naturaliai kazkuom pasipiktint, sakykim baznytine inkvizicija viduramziais ir ka jie daro iki siol. Leidziu sau garsiai sakyt bet ka (kaip sakiau svarbu kad nebutu jokiu zmoniu aplink) ir tai ir yra ishsivemimas. Pyktis tada liejasi laisvai ir neteko dar nekart gyvenime matyt kad gamta del to butu nors karta papriestaravus. jeigu kam idomu galiu papasakot apie 'pykti' kaip gydomaji "instrumenta" ir kaip zmones "uzmirso" ji naudot pagal paskirti nes tai yra labai galingas irankis.


Pranešimą pakeitė Aldas - Sekmadienis, 19.08.2012, 00:18
 
MildaData: Sekmadienis, 19.08.2012, 08:35 | Pranešimas # 363
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 158
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Papasakok smile

Kas liecia alkoholi,tai man gurksnio uztenka,kad galva apsvaigtu.Lyg ir nedaug,bet nepatinka tas jausmas.Bet jei sakai kad nieko baisaus,tai tikiu smile
O nuo isgerto kiekio aisku kad priklauso,jei as isgersiu kibira vandens ,man tikrai bus bloga,juk nesakysiu tada kad ir vandeni gert nesveika biggrin
 
monntosData: Sekmadienis, 19.08.2012, 09:46 | Pranešimas # 364
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Vienas pazystamas sako man.Isgeriu siektiek ir eiles eiluoju,taip viskas eiliuojasi ir padainuot galiu biggrin Issigaruoja ir vel nieks nebesigauna.
O paziejus is sono jam niekas ir nesigauna.
Ka geriausiu atveju padaro alko,tai atjunge tuo tarpu senus kompleksus ir tu jauties laisvesnis,beabejo atsiranda vietos ,taip pavadinkim kuribiskumui biggrin
Ir kas poto,gal dinksta kompleksai seni ? Na nelabai,jie kaip buvo taip ir lieka.Bet juk taip gera buvo,kaip kaskuriuo tarpu atrode,kad ju nera.Tai gal dar po stikliu sielos gyvibingumo gerimo biggrin Retas atvejis,kad zmogui gana tik keliu gramu ir kad ju bus gana iki senatves.Moterim dar maziau reikia,kad vis noretu daugiau.
Po valia ir ale galvoj zenklu stop,Slepesi testoterono kiekis zmogaus organizme.Kuo jo maziau turi tuo didesnis sansas,kad tau vis nores alko dazniau pakartot.
Biski alko iskart isplecia kraujagysles,tai gal ir nera taip blogai,jei issigaravus jos taip pat greit nesusitrauktu.
ir manau cia galima test apie pasekmes.Zmogaus kunas fantastiskas,tiek daug visko,mazos kuno daleles atlieka toki darba ,kovoja su virusais gamina reikiamas medziagas,palaiko gyvibe,tiek daug visko ir atsakingi uz skirtingus dalikus,kiekvienas organas atlieka savo darba ir beto pasigamina kaskoki kieki alko kraujuja.Kazin ar jam reikia papildomos dozes biggrin

ALDAI-nedarik zmoniu alkohogilikais.
Parasai zmonem neblogu minciu,bet kartais ,kaip prisigalvoji.Tai toks jausmas,kad tikrai tavo testoteronu kiekis kraujija jau zemiau normos.

Добавлено (19.08.2012, 09:46)
---------------------------------------------
MILDA- tai gal po stikliuka ir po maziuka biggrin Kiek pamenu is kaimo esi.Ten manau tikrai problema daug didesne su alkoholizmu. Bet jei Aldas sako,juk saunu galima ir ismaukt gurksneli.Juk stipri valia manes neprives prie bomzo kuris guli gatvej.Juk bomzas jau ryja o as tik laseli biggrin
Klausimelis,gal kuris galetu ats.Ar manot,kad alkoholigas pradejo gert bonkom iskart,ar nuo to pat mazo laselio paragavimui.Ir ar galvojat,kad kuris bent prasigeres zmogus negalvojo,taip pat,kaip visi pries paimant pirma laseli,kad mazas lasas tikrai manes neprazudys ir as tikrai nebusiu alkoholikas.
Mano gyminaitis,jaunas buvo pies alko,18 gimtadienis vos lasas,kaip visi draugai apsiveme guli.Sportuojantis su gera galva.Lasas po laso akmeni prataso.40 metu ,daug patirta nemalonumu,gincai seimoj ,prabeges gyvenimas veltui,skiribos,susirasta nauja handziulnike truktelta jei i nosi ,mirtis ,jam kaleimas.O toks perspektivus jaunuolis buvo.Pvz cia galima vardyt belenkiek,kiek viens pats maciau.Bet juk as tai tikrai tokiu nebusiu as juk stiprus,ka cia man ligintis i alko biggrin

 
BraskeData: Sekmadienis, 19.08.2012, 10:58 | Pranešimas # 365
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
xMx, tie horoskopai laikrasciuoise zuranluose ir internete yra totalus niekas ir su astrologija nieko bendro neturi. biski as domiuosi ir ten yra mokslas is tiksliuju, kol issiaiskinsiu praeis metai ne vieni, kad galec ka pasakyt manau. ir bendros frazes nieko nebereiskia, tik neprofesionaluma. pradejusi gilintis manau, kad astrologai Lietuvoj net per mazus ikainius turi savo darbui.

Laume, liutas biggrin liutai mano draugai ir meiles ypatingos arba priesai didziausi, ner viduriuko, pati turiu liutiskumo del menulio, hrrr devil

o del to snapso tai sitaip as jums pasakysiu: kas nori gerti, ras priezasciu visada ir kuo toliau, tuo isradingesniu smile cia nieko juokingo. jei pati noriu prisilupt, tai reiskia tik viena - ner pusiausvyros manyje ir nenoriu jos atsatatinet, pabegt tik nuo saves ir nuo gyvenimo - visa priezastis tik tame - aplaidumas vidinis ir tingejimas. visa kita yra niekai ir saves pat4eisinimai. kokiu tik ju negirdejau. mano tetis tarkim pabaigoj jau gere, nes neisgeres galejo mirt. taip kad zmones sugalvoja belenka, kad tik galetu sau ta leist. narkomanai taip pat kalba visokius briedus, kodel jiems reikia svaigintis.

tik as izvelgiu pavoju, jei jau tie pateisinimai kuriami ir nebegeda del to, kad geri. cia turbut riba arba jau lipama per ta tvora anapus.


į dangų su čebatais
 
xMxData: Sekmadienis, 19.08.2012, 10:59 | Pranešimas # 366
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
blemb monntos nesitikejau is taves tokiu minciu biggrin stipria valia turi biggrin respectas biggrin
 
BraskeData: Sekmadienis, 19.08.2012, 11:01 | Pranešimas # 367
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
ai sakiau pasakysiu smile taigi pasirodo as turejau namie but ir i jokius susitikimus nevaziuot vakar, nes buvau reikalinga labiau budama namie biggrin svecia turejau netiketa ir aciudie, kad neisvaziavau, tikrai svarbu buvo smile sutapimu ner biggrin

į dangų su čebatais
 
xMxData: Sekmadienis, 19.08.2012, 11:04 | Pranešimas # 368
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Braske,
Žinau as visa sita reikala del tu horoskopu biggrin
Gal jus kitaip manot pagal mano postus, nes pastaruoju metu negaliu nieko issamiai parasyt biggrin
 
OzkelaData: Sekmadienis, 19.08.2012, 11:15 | Pranešimas # 369
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 1
Statusas: Off Lain
Kefyro galima įkalti, jame yra šiek tiek alkoholio biggrin

Aldai, įdomu dėl tų pykčių plačiau.

Ir dar pasitikslinti noriu-ar vadinamo ,,išsivėmimo" tikslas yra ,,išsimesti" kas prikaupta,taip?Ir daugiau nebegaminti. Bet gi galima jį dar ir sustiprinti.

Kartais rašydavau ant lapo,kas slegia ir sudegindavau,tad būdavo įvairiai.jei koks menkas niekas,tai gerai suveikia, bet jei kas rimčiau,tai atrodė, kad dar tik ,,pamaitinu" ir nusėda žemyn. Plius gerai suveikia,kad ne kokios padrikos mintys galvoje, o viskas aiškiai ant lapo,kažkaip susivokt greičiau gaunasi.


Pranešimą pakeitė Ozkela - Sekmadienis, 19.08.2012, 11:17
 
BraskeData: Sekmadienis, 19.08.2012, 11:59 | Pranešimas # 370
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
xMx paziek ar mano sapnas issipildys, a? smile

į dangų su čebatais
 
xMxData: Sekmadienis, 19.08.2012, 12:14 | Pranešimas # 371
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
ei as neekstasensas biggrin
Sapnu as tavo tikrai nemaciau ir nezinau, kaip galeciau ir aplamai ar verta biggrin


Pranešimą pakeitė xMx - Sekmadienis, 19.08.2012, 12:16
 
BraskeData: Sekmadienis, 19.08.2012, 12:19 | Pranešimas # 372
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
bet sitas toks superinis buvo, mmm biggrin o ka pamanei - taip, ne?

į dangų su čebatais
 
MildaData: Sekmadienis, 19.08.2012, 12:24 | Pranešimas # 373
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 158
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Monntos,po maziuka stikliuka man gal ir nepakenks biggrin

Istikruju kaime ka matau aplink ,jau gaunasi alk. vartojimas ne didesne problema kaip kitur,
Bet visiska katastrofa,baisiau negu baisu ... wacko
Kartais pagalvoju,kad cia jau man psichologiskai gaunasi is principo visiskai negert,kad bent kazkokia atsvara tam butu...
Turbut...
Tikriausiai...
Taip galvoju...
biggrin
 
xMxData: Sekmadienis, 19.08.2012, 12:53 | Pranešimas # 374
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
nezinau ka tu sapnavai, bet labiau taip nei ne. bet galiu klyst nes ten daug emociju buta. Aplamai - dazniausiai buna taip, kad sapnai lieka sapnais arba juos reikia suprast kitaip(pagal simbolius).
 
BraskeData: Sekmadienis, 19.08.2012, 12:55 | Pranešimas # 375
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
o aciu super, nors kiek i ta puse ir jau but gerai man biggrin

į dangų su čebatais
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Поиск: