Penktadienis, 29.03.2024, 11:32
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Apie Viska
BraskeData: Trečiadienis, 12.09.2012, 11:31 | Pranešimas # 451
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
na, kai ten atejau, neturejau problemu jokiu. o po to jos eme rastis. priezastis - kuitimasis negatyve ir tikejimas tuo, ka tau sako negatyvaus apie tave, pasekme - problemos.
ir matau, kaip elgiasi ir kaip kalba zmones, kurie ten murkdosi. nu nieko gero.

uztenka samoninghai paziureti i tia, ka darai. ir viskas matosi.


į dangų su čebatais
 
DoremiData: Trečiadienis, 12.09.2012, 11:45 | Pranešimas # 452
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
kuitimasis negatyviuose dalykuose iš tiesų nelai gerai, gal pakaktų pripažinti kad turi netikusią savybę ir pasistengti vis mažinti jos kartojimą,
nuolatinis žmogaus baksnojimas kažkokiu neigiamu pagaliuku, pvz,
tu kvailys
tu paleistuvis
tu tinginys
ir t.t., priveda prie to, kad žmogus taip ir pasijaučia ir galiausiai taip gyvena
bet jeigu baksnosime teigiamu spygliuku
tu darbštuolis
tu gudruolis
tu sėkmingas
jis tuo patikės ir toks taps labai greitai
kaip jūs manote, kokiu būdu yra auklėjami vaikai gausioje šeimoje?
būtent tokiu principu ugdomos vaiko gerosios savybės ir talentai ir labai lengvai, nes pelnytą pagyrimą žmonės stengiasi pateisinti, kaip ir kažkada padarytų klaidų priminimus, žmogus nesamoningai pakartoja, kad pateisintų,
taip, aš toks
psichologija tai vadinama
 
BraskeData: Trečiadienis, 12.09.2012, 11:51 | Pranešimas # 453
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
zinau, jog yra psichologu, kurie ta puslapi mate.
nieko gero. bet jeigu kas nori pats patikrint ar bala slapia - pirmiyn.

ir tas butinas dalykas, kad kitas zmogus tau atidarytu rysi su dievaizin kuo, pajungti paskui visi ten. kaip ta ivardina visiskai nesvarbu, uztenka fakto, kad be to kito zmogaus isikisimo rysio su savimi neatstatysi. taigi. o sita praleidziat is pradziu, tik gelytes rodot.

manau teisinga iskart tai pranest, o tada liks norintys, o ne itraukti per psichologinius zaidimus.


į dangų su čebatais

Pranešimą pakeitė Braske - Trečiadienis, 12.09.2012, 11:58
 
DoremiData: Trečiadienis, 12.09.2012, 12:08 | Pranešimas # 454
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
štai vilary, vieno žmogaus išreikštas nusivylimas jūsų puslapiu ir pagalba
tik vieno, neabejok, yra ir dar
pasakė drasiausias
todėl įsigilink į žmogaus pastabas ir ištaisysi lengvai savo darbo klaidas
 
BraskeData: Trečiadienis, 12.09.2012, 16:06 | Pranešimas # 455
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
ir dar vienas dalykas.

zinot buna pasitaiko, kad itrauktu zmoniu seimos nariai kitiem papasakoja. kad susikalbet nebegalima. kad elgesys neadekvatus. kad pajamos ne i seima o ten eina. sektu veikla istatymu nedraudziama.


į dangų su čebatais
 
ViliariData: Trečiadienis, 12.09.2012, 18:09 | Pranešimas # 456
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Doremi,

yra labai lengva apkaltinti vėl kažką. "Kažkur nuėjau, kažką paskaičiau, man pasidarė blogai ir t.t." Pala, o tai kur žmogaus paties atsakomybė? Kur asmeninis sprendimas? Aš geresnės apie žmones nuomonės, nemanau kad jie kaip lapeliai skrenda ten, kur vėjas papučia. Ir tikrai nei vienam nebaksnoju, kad tu blogas, tu toks, tu anoks. Tik bandau padėti pamatyti priežąstis kodėl taip yra. Mes visi esame nuostabūs ir dieviški. Viskas yra nuo Dievo. Kiekvienas iš mūsų yra reikalingas ir svarbus. esu dėkinga kiekvienam, kuris šiuo metu yra Žemėje, ir tiem, kurie nuolat auga ir tobulėja, ir tiem, kurie galbūt neišsiblaivo, ir tiem, kurie mato tik materialų lygį. Nes visi atlieka savo misija. Nes juk ne kiekvienas turi prabusti. Tokių reikia nedaug. Kiti turi gyventi savo, SAVO gyvenimą. Bet kuriuo atveju, kiekvienas iš mūsų atsakingi už savo gyvenimą. Ir jei man įvažiavo į mašiną, ar banke apgavo aš nesakau, o, kokie niekšai. Aš iškart atsisuku į save ir klausiu savęs kodėl, ką turiu suvokti, išmokti. Tik nuo žmogaus priklauso ar jis matys negatyvą, ar suvoks, kad negatyvas - tai galimybė augti ir keistis. Kiekvieno teisė rinktis.Aš ne burtininkas, nemosikuoju lazdele ir nekeičiu gyvenimo, nes kaip Virgis jau kažkam rašė - mes esame kūrėjai ir kūriame savo gyvenimą patys.

Braške, o apie sektą - čia jau rimtas kaltinimas. Ar tu prisiimi atsakomybę už tokius teiginius?

P.S. Braške, pirmiausia reikia įsigilinti kas yra sekta. Nes pagal tai, ką dabar parašei sektoms galime priskirti daug ką: visus seminarus ezoterinius (juk ten mokami pinigai), masažai, joga, reiki, rebrefingas ir t.t. Taip po gi mokyklos, darželiai ir pan smile

P.P.S. Rekomenduoju paskaityti naują Joe Vitale knygą "Prabudimas". Tai ką mes pasakojame žmonėms ten viskas aiškinama dar paprasčiau. Labai panašiai dirba Biruta Komolova, Sendy Stevenson "Budintojuose" informacija irgi viens prie vieno, netgi maldos panašios.

P.P.S. beje, kalbant apie pinigus. Turim nerealų pavyzdį. Pas mus ateina vyras konsultacijoms. Jis tikrai nieko nemoka, bet žmonai sako, kad moka. Kur išleidžia pinigus, gali atsakyti tik jis )))))) Įtarimą kur - turiu.
 
BraskeData: Trečiadienis, 12.09.2012, 18:17 | Pranešimas # 457
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
taip, as pilnai prisiimu atsakomybe.

į dangų su čebatais
 
spurgelisData: Trečiadienis, 12.09.2012, 21:03 | Pranešimas # 458
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Norėčiau ir aš čia kažką pridurt,ale kam taukšt beleką ar tą patį per tą patį. Tad tik noriu palaikyti labai tolerantiškus ir šviesius VILIARI pasisakymus. Kiek skaitau šitoje diskusijoje jūsų pamąstymų,tai matau,kad Viliari labai sutampa su mano požiūriu. smile ir be abejo,labai įdomu išgirsti ir visai kitoniškas nuomones,patirtis ir išjautimus smile

Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 08:00 | Pranešimas # 459
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
labai dažnai žmonių kalbos skiriasi nuo darbų, kai kurie apdovanoti oratoriaus sugebėjimais , pritraukia mases
šiaip jau, kiekvienas darbas turėtų būti atlygintinas, ypač tas, kur reikalauja asmeninių investicijų, bet mano protui visai nesvetimas ir dovanojimas,
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 09:37 | Pranešimas # 460
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
Quote (Braske)
ir tas butinas dalykas, kad kitas zmogus tau atidarytu rysi su dievaizin kuo, pajungti paskui visi ten. kaip ta ivardina visiskai nesvarbu, uztenka fakto, kad be to kito zmogaus isikisimo rysio su savimi neatstatysi.


kadangi i sita neatsakyta, tai vel iskeliau.

taip.
1. verbavimas vyksta zinau kuriose vietose ir butent ten, kur ateina zmones turintys problemu, nebezinantys kur kreiptis
2. po to jie usglusinami "maldom", kurias pats Dievas liezuvi nusilauztu tardamas
3. jiems iteigiama, kad jie turi kur kas didesniu propblemu nei mane. jei zmogus problemu vistik neturi, apie jas suzino is mmatanciuju ir patikekit - mazai nepasirodys. kaip minimum praetiam gyvenime lupote kazkam oda ar metete kudikius i sachta, kaip galit ramiai miegot dabar?
4. vis akcentuojama, kad jie skendi negatyve ir jiem reik valytis (svariu tai ner)
5. metodas, o stebukle, zinoi vieninteli teisinga kelia is negatyvo
6. kad isvalyt negatyva, privalai atstatyti rysi su savim, kuris prarastas, ner kalbu, pas visus. ta rysi tau atstatyt gali tik kai kurie zmones. as tris zinau, bet vienas pagrindinis, jei du nesusitvarko, siuncia pas trecia, jis visagalis, pagrindinis, jau rysius atstates, ir karma isvales, jokio negatyvo jame nera. jis tik sivecia ir sviecia zmonem kaip saule.
7. rysys atstatomas ir visi pradeda mastyti vienodai, kalbeti vienodai ir elgtis vienodai. beje, turinys kliedesinis. jei neaisku ka turiu omeny, galima paprasyt, parodys kaip jie "dirba" ir sveikam zmogui klausimu nebekils.
8. pinigai vaidina ne paskutini vaidmeni. kazi ar Guru pagrindinis darba turi? ar tik sviecia zmonems.
dar testi?
9. visa kita, kas mus supa, kas parasyta ir kas naudojama (bet kokia knyga, meditacija, bet kas absoliuciai) - tai iskreipta nedieviska informacija. tikraja ir dieviska informacija ir zinias turi tik matantys.
10. nematantys, bet norintys matyti, atsiklausia matanciu ivairiuose gyvenimo kl;ausimuose, nuo smuklmenu (ar man dalyvauti skype konferencijoje yra pagal DP?) iki rimtu dalyku ( mano vaikas krenta epilepsijos priepuoliuose, uzdariau gyvenimus su vaiku, bet nesiliauja, gal matantys padetu?)
11. DP yra dieviskas p;lanas, kuri zino tik matantys, rekomenduojama juo sekti, nes kitaip bus besdos. nezinote savo DOP? ne beda - klauskite ir matantys mielasirdingai pades.
12. ir prizas - jus esate dievai ir kuriate pasauli, taigi ir praeiti gyvenimai jusu buvo ypatingi, paprastu zmoniu cia nera, stai siame gyvenime jus nevykusi bedarbe ,mokytoja? o stai buvo gyvenimu... kur jus buvot tarpgalaktinio lygio magas, uzdares priejima prie akasu kroniku... taigi, nenusiminkit, jus vel tapsite didingi sios metodikos deka, jus - dievai!!!
tai stai. kas norit - pirmyn stebuklingo Metodo pagalba nusvisit greit. igysit matyma ir matysit viena ir ta pati visi. love love love

Добавлено (13.09.2012, 09:23)
---------------------------------------------
sorry jei as neskani, bet situ dvasiniu bliatstu tai jau nepalaikysiu. manipuliuoti zmonemis yra slykstu.

Добавлено (13.09.2012, 09:28)
---------------------------------------------
ir tai, kad tamsta manote, jog tai as turejau problemu ir nepripazinau savo kaltes....

viena moteri zinau, kuri po daug metu isejo is Tikejimo zodzio. visiska depresija ir saves nuvertinimas. ten iteigtas. ka pasake Tikejimo zodis jai pavymui? "nepripazisti savo kaltes". taigi, cia tuoj pareiksit,kad kalte nedieviska ir jus tokiu energiju neturit, kad tai mano ten koks aklumas, taip, savo kaltes as nematau ir jos nera ir saves nuvertinimo kliedesiai man iteigti nebus. ne dievas as, bet zmogus. o jus jei manot, kad esate dievai ant tiek, jog turite teise zaisti zmoniu sielomis ir psichika... taip?
tiesiai drebiu, tokia jau bunu. ir neketinu to anuliuot.

vienintelis dalykas, del ko pati isbridau is sitos peklos - kad proto vistik neanuliavau, kaip jus siulet. cia tikroji priezastis.

ir patikekit, yra daugiau zmoniu, kurie proto neanuliavo.

Добавлено (13.09.2012, 09:37)
---------------------------------------------
cai is tavosielos forumo. pati pradzia, paaiskinta kaip reaguoti i ten gaunama info tiems, kas ateina proto neanuliaves

Svarbu

"Dėkoju sau, kad skaitau ši foruma, kuris nuves mane mano dievišku keliu ir atvers man akis į visų dievišku dalykų esmę. Išsakau ketinimą priimti visą informaciją, kuri išdėstyta šiame forume, man lengviausiu ir suprantamu dievišku būdu. Aš, turėdamas laisvą valią, pasirenku tik tą man reikalingą informaciją, kurią galiu priimti šiuo metu pagal mano dvasinį lygį, tik tą informaciją, kuri padės man pažinti ir suprasti save tokį, koks aš esu iš tiesų. Prašau pastatyti visas dieviškas apsaugas, dieviškus filtrus, kurios man reikalingos apsaugoti priimamai informacijai. Prašau išvalyti ir pašalinti visa negativa ir nedieviškas energijas, kurios manje sukyls, kai as skaitysiu ši foruma. Prašau Dievo - Tevo nukreipti mane i mano Dieviška plana lengviausiu ir greiciausiu budu. Ačiu."


į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 09:39 | Pranešimas # 461
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
surprised eina šikt wacko
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 09:48 | Pranešimas # 462
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
Doremi, man tikrai geda del to, kad as ten buvau.

į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 09:53 | Pranešimas # 463
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
gėdytis nereikia, tai ieškojimai, tai kelias, ir atsirenki kas tinka tau kas ne
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 09:57 | Pranešimas # 464
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
taip, pamoka. kvailumo ir naivumo pamoka.

na, bet dabar galima suprasti mano skepticizma. kai tik izvelgiu dvasinetryda - iskart man per sirdi pereina.

nors abejones man irgi siule anuliot. nes jos trukdo siu dievisku ziniu isisavinima.

Добавлено (13.09.2012, 09:57)
---------------------------------------------
kadangi mintis turi tokia pacia kuriamaja galia, kaip veiksmai, tai turi nuolat sekt ka galvoji, pilna atsakomybe prisiimt. u prisiemiau.. ir tas negalejimas galvoti to, kas galvojasi, tik dieviskai pagal DP galvoti... pagalvok i kokia busena gali atvesti.


į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 10:07 | Pranešimas # 465
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
braški, viskas, baigiam pykti, tavo gyvenime to forumo jau nėra, tu ir vėl savarankiška, pati tvarkai savo jausmus, savo gyvenimą, savo ateitį,
dabar žinai daugiau ir supranti daugiau, nei prieš ateinant į tą forumą,
išminties įgijai- tai yra gerai
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Поиск: