Šeštadienis, 20.04.2024, 08:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Apie Viska
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 15:14 | Pranešimas # 481
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
bedieviskos kalbos devil

į dangų su čebatais
 
ViliariData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 16:21 | Pranešimas # 482
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
biggrin oi, merginos, pralinksminot biggrin Doremi, Braske manęs nesunervavo, iš katės išmokau dzenbudistiškos ramybės )))) O vat dėl tavo pastabos man esi 100% teisi. Aš niekaip neišmokstu nepriimti asmeniškai. Kol kas viską priimu asmeniškai ir tu esi jau ne pirmas žmogus, kuris dėl to man duoda pastabą. Ačiū.

O dėl kontrolės, aš stengiuosi kontroliuoti tik save, ir šiek tiek savo vaikus, kol jie dar nėra suaugę. Visi kiti - jų asmeninis reikalas. Ir jei kažkas bando mane apgaudinėti - tai ne mano reikalas, tai jo sąžinės reikalas. Aš gyvenu vadovaudamasi nuostata - gyvent su švaria sąžine, kad bet kurią akimirka pasitraukiant iš gyvenimo, nereikėtų dėl kažko raudonuoti ar gailėtis.
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 16:53 | Pranešimas # 483
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
biggrin štai ir esminis bruožas kuo tu skiriesi nuo manes pvz,
tavo vietoje jau kad duočiau tam guru į žilę angry
ir ispirčiau velniop
kam man vyras, jei ans snarglys tik
negerai leisti save apgaudinėti, iš esmės ir kilo šis ginčas dėl pusgalvio guru kaltės, todėl,saugodama savo garbę, savo tinklalapio garbę, išmangūryčiau rupūžei skiauterę angry
aitų jis duoną rankų darbu užsidirbt, plytas nešiot, o tingėtų?- testimpa badu
o tu nuolaidžiauji, stengiesi gera būti, o kam reikia tavo gerumo?kas jį vertina?visi galvoja kad bijai, tai kailin neduodi, vajnos nepakeli taip, kad kvartalas skambėtų
a wacko ką aš čia mokau?
raganiškų blogybių wacko
bet sveika tokiems guru prikirpt uodegą, dėt kontrolę su ataskaitom
dabar duok in tarpuragę- pamatysi kap pamėlynuos paakiai biggrin
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 17:26 | Pranešimas # 484
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
VI, nieko asmenisko, man metodas nepatinka, o ne Tu biggrin

į dangų su čebatais
 
ViliariData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 17:50 | Pranešimas # 485
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Braske, ačiū, aš supratau smile Ir pati sakai, kad negali visiems tikti vienas metodas. Taip nebūna, nelogiška ))) Iškart įtarčiau kažką nešvaraus.

Kas liečia Jevgenijų, Braske, aš manau kad tiesiog "nesutapo Jūsų biolaukai" smile Matau, kad tiesiog Jūs vienas kito nesupratote. Nes aš matau daug kitų atsiliepimų, kiek daug jis padėjo, pagelbėjo. Bet normalu, kad būna nesusišnekėjimų. Čia kaip su metodu, nu negali tu visiems patikti ir būti geras smile Netgi Kristus ne visiems patiko, netgi Dievą kiek žmonių keikia.

Doremi, forumas nėra mano. Aš esu tik viena iš įkūrėjų, dabar jis visų, kurie dirba, auga ir tobulėja. Dabar ten jau kiti padeda ateinantiems. Aš paskutiniu metu retai turiu laiko atsakinėti jame. Todėl ir šiame forume taip ilgai nesilankiau. Štai kodėl sakau, kad nereikia prie nieko prisirišti, visi auga, tobulėja savarankiškai, tik dalinasi ir tariasi savo patirtimi. Nėra guru, mes visi guru biggrin tik kiekvienas savo lygyje ir srityje. O dėl ryšio atstatymo, tai apskritai ryšys yra natūralus dalykas, duotas mums nuo Dievo. Tik mes turime šimtmetinę amneziją, todėl kaip ir žmonėms po traumų tenka mokytis vaikščioti, šnekėti, taip ir šiuo atveju tenka mokytis. O visa esmė - tiesiog patikėti kad tai natūralu ir patikėti savimi, kad tu tai gali, kad tai nėra VIP ratelio bruožas. Tik va, patikėti savimi ir yra pas mus didžiausia bėda. Lengviau patikėti kitais :(.

Manau šią temą išsėmėme jau smile Jūsų pastabas merginos supratau, jas peržiūrėsiu ir pažiūrėsiu ką reikia keisti. Ačiū Jums už išsakytą nuomonę smile
 
xMxData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 17:53 | Pranešimas # 486
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Man ten daug kas nepatinka, daug kame yra neaiškumų, bet aš negalių kitų teist ar smerkt už tai, ko nežinau ar nesuprantu smile Ir aplamai ta smerkimo forma labai jau juokinga ir, manyčiau, visai nereikalinga biggrin

Puolat Vilari nieko pilnai nežinodomos. Gaunasi vos ne, kaip vienas užrėkė, kitas nepagalvodamas prisijungia, vien dėl to, kad geriau pažystamas/draugas. Ir dar man atrodo, kad tu Braške perdėdi biški. Tu vadovaujies savo nusistatymais. T. y. nusistatei prieš visą tą reikalą ir eini ta linkme. Matai tik to reikalo minusus ir tave tai dar labiau paskatina. Gal viso to pradžia pas tave būtų tai, kad tu nenorėjai priimt tokio fakto, kad tu visdėlto nesi tokia gera, kokia save laikei, ir iš to išpūtei didžiulį burbulą ir į jį inikai. Be to pas tave yra keistas mąstymas, kad visi esantys aplinkui yra tavo priešai, kad visi tau nori pakenkt. Ir tavyje, mano manymu, vis dėlto yra keršto troškimas tiem žmonėm, dėl to kad tipo nesugebėjo tau padėt, nors pagrinde tu pati buvai kalta dėl to.(aišku tu su tuo, manau nesutiksi) Tavo priešišką nusistatymą turbūt dar lemia tavo užslėptas pavydas jiems, nes jie jaučias laimingi, ko tu negalėtum priskirt sau. Psichologinės žinios taip pat neileidžia tau priimti kitokią tiesą. Tad pamegink atsiribot nuo viso šio reikalo ir ramiai pamastyt ar tau tikrai to reikia, ir kur tai gali tave nuvest. Aišku aš su vina dalim tavo teiginių linkęs sutikt, bet tai neduoda teisės juos teist/šmeižt. Aš žinau, kad šiuo savo tekstu tau sukėliau pykti, atsiprašau dėl savo tokio tono, kuris galbūt panašus į žmones, kuriuos minėjai. Tiesiog nemačiau kito būdo, kaip tau dar kitaip paiškint, kad tu susimąstytum sad Aš tau pakenkt nenoriu, parašiau tą kas man atrodė tiesa, galbūt aš klystu, bet čia yra toks mano suvokimas.

Doremi,
Tu vos ne aklai pasikliauni Braške, palaikai ją, nes tu ja pasitiki. Taip pat remiesi gyveniška patirtimi ar žiniomis ir tai priskiri šiam atvejui, daugiau nepanagrinėjus.

Gal aš jus labai supygžiau, bet aš tiesiog tiesiai šviesiai pasakiau, kaip atrodo iš šono. Ir aš tikrai nenorėjau nieko įskaudint smile
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:01 | Pranešimas # 487
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
nu xMx, ne, as nesu kalta del nieko, ypac del to, ka sugalvojo guru, ko tikrai neturiu. taip, nesu maloni ir jei man bjauru, taip ir sakau. kodel tureciau but maloni? smeiztas yra melas. as galiu padet parasa po visais savo zodziais. ju tonas negali visiem patikt, nu ir kas.

Добавлено (13.09.2012, 18:01)
---------------------------------------------
nesugebejo man padet? man nereikejo nieko padet. bet padejo. nori nenori ten padeda.


į dangų su čebatais
 
xMxData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:03 | Pranešimas # 488
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sakai problemų pas tave nebuvo, o po to neva atsirado. Ar tikrai nebuvo? smile
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:06 | Pranešimas # 489
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
tipo nori man pasakyt, kad turiu problemu, apie kurias nezinau? biggrin

į dangų su čebatais
 
xMxData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:12 | Pranešimas # 490
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
aj, nesvarbu, gali pamiršt, ką rašiau biggrin Nesikišiu aš tada į šia užvsestą diskusiją biggrin
 
spurgelisData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:40 | Pranešimas # 491
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Visi mes turim problemų,jei taip siaurai įvardint,nes mes-žmonės. Tik nevisi pripažįstam,kad tai kas su mumis vyksta,yra mūsų pačių veiksmų pasekmės,geros ar blogos -nesvarbu. ir jeigu mums kitas pasako kokį mūsų blogą bruožą,tai nereik šiauštis ir sakyt,kad jis mato tai,kas yra pas patį. Ypač jei tokį bruožą pamini ne vienas žmogus. Aš pvz savo gyvenime jau išmokau ramiai tai priimt ir pirmiausiai nepult atgal,o tikrai nuoširdžiai panagrinėt-gal tikrai tas pas mane yra,jei jau pastebi ne vienas. jei tau pamini šviesus žmogus tavo minusus,tai nereiškia,kad jis linksniuoja tavo"nuodėmes" viešai ar tau pačiam bado akis ir nori tai tau pripaišyt,o priešingai,kad pats atkreiptum į save dėmesį ir panagrinėtum iš kur tai kyla tavyje. Man šioje "srityje" padėjo ne koks guru, kunigas ar "Jėzus Kristus" smile smile smile smile smile ,o mano pačios vyras,tą jis sugeba taip nuoširdžiai ir subtiliai padaryti,kad savo individualiu šviesėjimo keliu sugebu eiti labai sklandžiai ir pačiu tinkamiausiu būdu ir tempu-pati. smile Sėkmės visiems priimant atvirumą su savimi smile

Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:50 | Pranešimas # 492
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
jo jo. matyt nieks nesake, kad nusiurbineji zmones energetiskai ir tuo megaujasi tavo tamsios dalys, nors pati to nesupranti. va ir panaikink sita. mat nebuvo kitu problemu, kazka sugalvot reikejo.
va dabar man sako, kad as pikta ir kerstinga - taip. as tokia ir neketinu tapt balta pukuota. man tai nenaudinga butu. vsio.

Добавлено (13.09.2012, 18:50)
---------------------------------------------
ir kad sex prievarta pati pasikvietei, patinka tau... isvalyk, pakelk, anuliok. ir uzdaryk gyvenimus. pasiusk energetiniu kompensaciju ir samoningumu tam anam. pagal DP. nes jei sito nepridursi, karma uzsidirbsi ir gali [pakenkt. ka tik mastai, viska pagal DP (klaust matanciu)


į dangų su čebatais

Pranešimą pakeitė Braske - Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:52
 
xMxData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:50 | Pranešimas # 493
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O tai Braške, koks skirtumas? biggrin Tu parinies dėl to, ka tau pasakė. Kam to reikia? biggrin
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:54 | Pranešimas # 494
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
matai, tau ner skirtumo, o as viska darau nuosirdziai ir iki galo. viska, ka darau.

į dangų su čebatais
 
xMxData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 18:57 | Pranešimas # 495
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Na, bet aš nesiparinu dėl to, kad man pasako, pvz.: kad aš tipo, koks nors vampyras, ar koks reptilija biggrin Ar dar kažka ne taip darau. Tai ramiai atsisėdu ir pagalvoju, o gal tame yra dalis tiesos ir keičiu save. O jei ne tai spjaunu ir viskas biggrin
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Поиск: