Penktadienis, 29.03.2024, 13:13
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Apie Viska
CreativemData: Trečiadienis, 14.11.2012, 13:56 | Pranešimas # 946
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 8
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Atsiprašau, nepagalvojau. Aš iš tos kartos kai po ruski ni bum bum biggrin Vertimas nebus labai super tikslus, greicau pazodinis.

"
Viena, ko visi nepastebi yra tai, kad autorius sako "musu samonė transcenduoja (arba pereina) sia fizinę realybę ir patiria tokį nuostabų ir stiprų egzistavimą, kad net žmonių kalba negali to appibūdinti (aprašyti)" Taigi visi žodžiai einantys po to yra tik vieno zmogaus bandymai ta neapibudinama atpasakoti. Pereiti laika ir erdve, tapti viena su viskuo kas egzistuota, zvaigzdziu dulke ir viskas. Viena su viskuo. Jokio atskyrimo. Jokio dangaus, jokio pragaro, jokio Dievo. Jei sutiksi Buda pakeliui, uzmusk. Tu neturi sutikti Budos, tu turi atsigrezti i savo vidu ir surasti ten budos prigimti savyje. Tu nestovi pries "Dieva" ir nekalbi su juo, ar esi vertinamas jo. Viso atskyrimas ir yra iliuzija. Net kova tarp gerio ir blogio yra atskyrimo iliuzija. Geris ir blogis, sviesa ir tamsa - tai yra dvi puses vienos monetos. Pazodinis pragaras yra apibudinamas kaip vieta po zeme (apacioj) su grubiomis( issiraizgusiomis) saknimis, demonu veidais ir niekada nesibaigianciais kankinimais. Tai yra tik juokinga judejiska-kriskcioniska retorika valdyti zmones per baime. Pozemis (suprask pragaras) nera blogis. Ten visas gyvenimas prasideda. Susiraizge medzio saknys nera blogis, jos yra medzio dalis, kuri surenka naudingas medziagas vandeni ir maitina likusia medzio dali. Demonu veidai... baik juokus! Bek! Gelbekis, nes tai juk demonai susiraizgiusiose saknyse! Prasau! (cia ironiskai ji ta zodi vartoja) As neabejoju, kad to zmogaus patyrimas yra tikras, tik gaila, kad jis apibunda tai per baime grindziama, gerio pries blogi religine paradigma. Kai mes iš tikrųjų sutraukom ( pereinam) musu fizinio ribotumo raiscius, nebeliks jokio dualumo, apie kuri bus galima kalbeti, nuo kurio reiks begti, pries kuri kovoti ir apie kuri reiks perspeti. Negailestingas ir pagarbus taps Viena skaicioje sviesoje ir nesibaigiancioje meileje. Demonizuoti "pozemi" tapatinant su blogiu yra tolygu demonizuoti moteriska prada, moteri, nes sakyti kad motina zeme yra bloga ir tamsi. Tamsa yra tai, kur visa prasideda... sekla zemej, visciukas lukste, drugelis kokone, vaisius gimdoje. Ten yra tamsa, nes taip turi buti. Tai yra didzioji paslaptis, tai kas nepazistama. Kol mes neperlipsime ( nepereisime) per dualumo, vieno dalyko priesinima kitam, tol niekada nesuvoksime vienumo (buvimo viena) ir kiekvienas tai turi rasti sau viduje, savo patyrimuose ir tada dalintis kaip didziausia brangenybe (cia ji apie scrapbookus kalba, kurie populiarus jav yra, kaip palyginima duoda) kaip kronika, kurioje surasyti musu patyrimai, tam kad ikveptume, motyvuotume kitus surasti jiem tai, kas tinka jiem. Ir tada mes susibursim ratu dainuosim, soksim, valgysim, kursim, grosim, augsim ir mylesim , busim tyriausia Dvasios israiska su savo trukumais ir fiziniu apvalkalu, savitumu. Ir nesivargink skaityti knygu... iseik i lauka, i gamta, pakalbek su medziu arba susirask iskasta "pozemi" ir pabendrauk su tom susiraizgiusiom saknimis, jos tau papasakos viska, ka tau reikia zinoti."

Cia is tikro ziu labai panasu ka naujausias straipsnis apie mokytoja ir mokini kalba.
 
NIBIRUData: Trečiadienis, 14.11.2012, 19:13 | Pranešimas # 947
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 9
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Geris ir blogis, sviesa ir tamsa - tai yra dvi puses vienos monetos.Paaiskinkit man ,vistai,tai kaip cia dabar.Vienur rasoma neturi buti blogio ,neisileisti jo,bet cia as suprantu ,kad ir ggeris ir blogis sudaro visuma ,bendruma.Kaip gyventi sioje zemeje be emociju? Kuo giliau i miska ,tuo daugiau medziu.Mano galvoje tik du klausimai kaip? ir kodel?
 
virgisData: Trečiadienis, 14.11.2012, 19:47 | Pranešimas # 948
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kaip jūs galvojat? Baimė, neapykanta, pavydas pyktis yra gėris ar blogis? Ir iš kur tai atsiranda? Iš "pragaro" išlenda, kaip moko religija, ar iš mūsų galvų, o tiksliau minčių? Atsakydami į tai, atsakysite ir į savo klausimą kaip?
Gyvenimas - pamokos, kad įgauti patirtį, būtiną sielos evoliucijai. Ar gali siela pasiekti pilnavertę evoliuciją, neišbandžiusi visų galimų kelių, visų variantų, kokie tik įmanomi. Atsakydami sau į tai, atsakysite ir į klausimą kodėl?
Reikėtų sakyti, kuo giliau į mišką, tuo įdomiau, nes noriu suvokti viską... Tamsa yra tik tai, kas neapšviesta, kur nėra šviesos. Blogis tik tai, kas nėra meilė. Taigi spręsti ir pasirinkti jums, ką jūs norite patirti ir kokios jums patirties trūksta, nes ką paskleisit, tą ir patirsit...
Sėkmės Su pagarba ir meile
 
virgisData: Trečiadienis, 14.11.2012, 20:08 | Pranešimas # 949
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Tik labai mažą savo elipsinės trajektorijos, dalį Nibiru praleidžia šviesoje. Nes jos trajektorija driekiasi tarp Sirijaus ir Saulės sistemos, apima 3600 metų laiko periodą. Artimiausias priartėjimas laukiamas 2030 metais. Tai planeta "klajoklis", išstumta iš Sirijaus sitemos ir dabar nepriklausanti niekam, nei Saulės sistemai, nei Sirijaus. Todėl, tai dažniausia įvardijama kaip tamsos simbolis, siejama su Anunakiais, Slaptąja Pasauline Vyriausybe ir t.t.
Bet ir tamsa, kaip jau žinote yra Dieviškumo dalis, taip pat kaip ir šviesa, kaip ir mes, nėra nei priešų nei geriečių, yra tiks skirtinga patirtis ir pamokos, mokytojai ir mokiniai, viskas yra viena...
 
NIBIRUData: Trečiadienis, 14.11.2012, 22:04 | Pranešimas # 950
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 9
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
toki nika pasirinkau del paslapties,kuri gaubia sia planeta.Ir su ja as nesitapatinu,nors siaip man paslaptys patinka.Galima visko prisifantazuoti.Aciu uz zinias apie sia planeta.O del to blogio,tiesiog tureciau i urva koki listi ir ten sedeti, kad nieko pikto nepasakyciau. Labai stengiuosi nekonfliktuoti,bet man tai reiskia nespresti jokiu reikalukai susiduri su abejingumu, tai taip ir norisi saukti ,kad isgirstu..
 
virgisData: Trečiadienis, 14.11.2012, 22:48 | Pranešimas # 951
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (NIBIRU)
.O del to blogio,tiesiog tureciau i urva koki listi ir ten sedeti, kad nieko pikto nepasakyciau. Labai stengiuosi nekonfliktuoti,bet man tai reiskia nespresti jokiu reikalukai susiduri su abejingumu, tai taip ir norisi saukti ,kad isgirstu..

Įlysti į urvą yra lengviausia, bet ar mums tai naudinga, nėra veiksmo, nėra pamokų, nėra evoliucijos, kaip aš suprantu. Ir kažin ar tas vienuolis, vienatvėje medituojantis kalnuose gauna didesnę patirtį, nei bomžas prie šiukšliadėžės. Taigi veiksmas yra gyvybė, judėjimas. Tik reikia visada siekti balanso, o tai jau meistriškumas, išlikti šviesiam tarp tamsių ir dar jiems pagelbėti.
O šaukti, kad išgirstų, kai to nenori, tai jau laisvos valios suvaržymai, žinoma vėl reikalinga subtili tolerancija, kaip ir visur, bent jau man taip atrodo. Aš irgi to mokausi...
 
NIBIRUData: Ketvirtadienis, 15.11.2012, 10:50 | Pranešimas # 952
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 9
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aciu uz labai grazu paaiskinima,as tik pradedu ieskoti saves ir tai gaunasi kaip ejimas per kalnus.Kazkur azsilipusi ant kalnelio matau saules sviesa,bet ilipusi i loma atsiduriu tamsoj...Ir vell kili i kita,tik aukstesni,bet ar duobe uz jo nebus gilesne?Man atrodo kad kita zmogu lengviau pazinti is jo sneku ,veiksmu ,nei pati save.Kai meluoja kiti tu patiki arba nepatiki ir nusijuoki, o kai zmogus meluoja pats sau ir jau itikejo i ta mela ir tai tapo jo gyvenimu.A TIMK IS JO MELA ,IR TU TAPSI JO PRIESU.O al mes visi gyvenam sukurtame mele tik kiekvieno kitoks?
 
MildaData: Ketvirtadienis, 15.11.2012, 12:51 | Pranešimas # 953
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 158
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
NIBIRU,turbut taip ir yra,kad esam itikeje kiekvienas i savo mela,
bet taip pat esam teisus kiekvienas savo atzvilgiu.
Kas vienam- melas ,kitam bus -tikriausia tiesa,arba atvirksciai.
Nemanau kad imanoma is zmoniu atimt mela ar kazka kita,
kai tie asmeniski isitikinimai tam zmogui taps atgyvena,paprasciausiai-juos paleis.

Nu man taip atrodo smile
 
spurgelisData: Ketvirtadienis, 15.11.2012, 14:04 | Pranešimas # 954
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš nevisai taip manau,kad kiekvienas yra įtikėjęs į savo melą. Didžioji dalis yra įtikėję į svetimą melą-visuotinę iliuziją,o tik nedaugelis žino ir tiki ir pasitiki savo TIESA-savo realybe. O tos tiesos nelabai kas gali ir atimti,nes tai to žmogaus,jei jis suvokia aiškiai savo tiesą,jis bus garantuotas ja ir jokie pasikėsinimai jam tiesiog negalios. Bet jei jis pyksta,kai bandai atimti,tikriausiai tai tėra iliuzija.
Taip kad mes visi gyvenam savo realybėje-savo tiesoje,tik ne visi tai žinome,ne visi tai suvokiame,ne visi tam norime atsimerkti. O tie,kurie jau yra atsimerkę,drąsiai žengia pirmyn,nebijodami kas jų laukia,nes žino,kad jie patys tai pasirinko,patys tai prisitraukė ir tai jų pačių galimybės skintis į priekį,be baimes,bet su troškimu.


Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
CreativemData: Ketvirtadienis, 15.11.2012, 14:15 | Pranešimas # 955
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 8
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš ir panašiai kaip Virgis galvoju. Viskas yra pamokos. Ir tikrai ne rami jūra išugdo gerą jūreivį.
Tačiau kaip nibiru, atrodo vieną dieną o jau supratau, jau tikrai tikrai žinau. Ir žėk tuoj gaunu testą savo žiniom patikrinti. Ir suprantu, kad dar nieko nežinau, tik mano atidumas šiek tiek padidėjęs. Kai tik jaučiu kad vieną žingsį žengiau į priekį, tuoj ateina jausmas, kad du žengiau ir atgal. Būna dienų kai pasidžiaugiu, kad žengiauatgal, nes tai reiškia, kad tuoj dar daugiau suprasiu. būna dienų kai tiesiog daug kas atrodo kaip viena didele iliuzija. tiesa, kuo toliau tuo mažiau tokių dienų.

Tiem kas angliškai supranta šiandien šiek tiek klausiau vieno interviu. Naudingas klausymas į temą smile

http://www.youtube.com/watch?v=0F-QpYtCW0Q
 
BraskeData: Antradienis, 04.12.2012, 21:25 | Pranešimas # 956
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
grizau biggrin kas pasiilgot? love as tai pasiilgau visu labai smile

į dangų su čebatais
 
MildaData: Trečiadienis, 05.12.2012, 10:13 | Pranešimas # 957
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 158
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Labas,Braskyte,ilgai taves nebuvo smile
man atrodo ,kad visi cia spejo taves pasiilgti smile
 
BraskeData: Pirmadienis, 10.12.2012, 10:53 | Pranešimas # 958
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
laisva diena turiu. pagaliau damusiau ka buvau praleidus, ojej, nesikomentuoja man biggrin niekad nemaniau, kad busiu sitokia be nuomones biggrin

monntuk, Tu dinges, va sito gaila sad


į dangų su čebatais
 
monntosData: Trečiadienis, 12.12.2012, 01:23 | Pranešimas # 959
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dirbu daug paskutiniu metu
 
BraskeData: Trečiadienis, 12.12.2012, 10:37 | Pranešimas # 960
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
supratau. nu dirbk, zinok, ilgiuosi kiss

į dangų su čebatais
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Поиск: