Antradienis, 19.03.2024, 06:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
  • Страница 76 из 76
  • «
  • 1
  • 2
  • 74
  • 75
  • 76
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Apie Viska
algis95Data: Penktadienis, 13.10.2017, 13:23 | Pranešimas # 1126
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 3
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Laba diena.Skaitant ezoterinę literatūrą susidaro įspūdis, kad žmogaus gyvenimas labai stipriai priklauso nuo Aukštesniųjų jėgų  malonės.70 procentų žmogaus gyvenimo kaip ir nulemta.Tik koks 30 procentų prikauso nuo jo pastangų.Tau negalima to, negalima ano.Reikia atidirbinėti karmines skolas, atidirbti 7 kartų senelių ir bobučių nuodėmes. Visems skolingas. Ar įmanoma būtų kaip nors dingti iš Aukštesniųjų jėgų regėjimo lauko ir ramiai užsiimti savo reikalais.Pav. ,,išsilaisvinti''--išeiti už matricos ribų ir gyventi ramiai nepatrūkdamas.Ačiū.
 
virgisData: Penktadienis, 20.10.2017, 04:37 | Pranešimas # 1127
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Įmanoma, jei nebeskaitysi ezoterinių "briedų" ir gyvensi savo gyvenimą suvokdamas kas esi iš tikro.Kad visada buvai ir būsi laisvas, tobulas, niekada negimstantis ir niekada nemirštantis, nesvarbu kas be nutiktu materijoje. Gali siekti suvokimo viso šito, o gali ir ne, nuo to nieko nepasikeis. Tu ir esi Gyvenimas, esi tam kad džiaugtis tuo ir būti laimingu tuo kaip yra. Būti čia ir dabar. Kančios tik praeityje ir ateityje, tik proto ribose, bet tu ne protas ir ne kūnas, tu už viso šito ezoterinio ir kitokio "Aukščiausiojo" ribų, ko protui niekada nesuprast ir neaprėpti deja.
Tad gyvenk žmogau visa širdimi, nustojęs save kaltinti, guosti, tobulinti "sielas" ir tt, nustok save riboti ir varžyti tokiais ankštais rėmais į kurios nori tave įsprausti protas.
 
algis95Data: Penktadienis, 27.10.2017, 18:39 | Pranešimas # 1128
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 3
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Laba diena.Jei neskaityti ezoterinio ,,briedo'' tai ką skaityti tuomet patartumėte?Juk visas šis tinklapis yra sukurtas kažkokiu tai tikslu?[gana didelis tinklapis].Ar šiaip sau iš neturėjimo ką veikti? Manau, kad ne.Gal tobulinant protą visgi galima ką nors suprasti?Ką jūs pavyzdžiui skaitote?

Добавлено (27.10.2017, 18:39)
---------------------------------------------
Sąmonė-daugiamatė.Reiškia protas gali kažką tai.

 
laumeData: Sekmadienis, 29.10.2017, 18:50 | Pranešimas # 1129
Майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 97
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Mano nuomonė apie šį tinklapį ir jo administratorių Virgį.

-Tinklapis buvo sukurtas tam, kad tam tikros tarnybos , deja ne LT, testuotų žmonių sąmonę ir , remiantis įvairiomis dvasinėmis doktrinomis , o ypač ,,new age'' , diegtų iškreiptą informaciją [ šiame tinklapyje ypač

populiarus buvo SEUL REIČEL.  kuris pirmoje savo knygoje teigė[ per pirmapradžius kūrėjus] , kad jis netiki DIEVU.
VIRGIS [ dar klausimas ar tai ne DI]  atsidūrė ant priekalo tarp konkuruojančių dvasinių mokyklų ir grupių.
Galėjo būti ir kitų   tinklapio kūrėjų tikslų.  Bet jie nesitikėjo, kad į jį įsijungs tokie, kaip Vytautas, spurgelis, BRAŠKĖ,  laume, ... na ir kiti , kurie nepanoro atvirai paskelbti savo duomenys [ tiksliai negalėjo pagal pareigybes]

BET  geriausia tinklapio pusė,-- buvo galima siųsti šifruotes, kurias neigė montes, gėlė ir dar kai kas.
 
PlejadieteLinaData: Penktadienis, 08.12.2017, 18:37 | Pranešimas # 1130
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 47
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Labukas visiems!      Na, mane vis traukia ateiti i si tinklapi! Paskaitinejau straipsnius (naujus, nes as cia ne naujoke), atejau pasiziureti i cia!..., nes norejau ISSAKYTI SAVAJA NUOMONE, ir... lb nustebau, radus komuntaru, kurie patvietina cia esamus (ypac LAUMES) komentarus!    Bet pirmiausia - atsakysiu kai kuriems komentatoriams: 

ALGI95 :  iseiti is Matricos remu, mes negalime, mes esame Kurejo leles! Nera jokiu 30 procentu, kurie priklauso nuo pacio zmogaus pastangu! Mums YRA VISKAS PASKIRTA! NET... MINTYS!!! Tas mintis mums siuncia (pastoviai) musu kompiuteris - Angelas Sargas. Ir tegul neskiedzia nesamones Virgis, - kad nereikia tobulintis, nes mes esame niekada negimstantys ir niekada nemirstantys - , NES TAI YRA GRYNA NESAMONE!!! Nereikia tobulinti Sielos, kaip kad raso Virgis, BET... VIRGI - TU JUK NE AUKSCIAUSIASIS, O... IR TAS PASTOVIAI TOBULEJA!!! As zinok Virgi, perskaicius Tavasias mintis - vos ne i soka papuoliau! Is kur Tu Virgi esi, KAS TU ESI IS TIKRUJU???????? Mes negimstantys, bet juk mes Gimstame - atskylame nuo Kurejo, kai Jis to panori! Kodel tada Virgi sakyk, yra skaiciuojamas Dvasios - Sielos gyvenimo laikas - pagal KOSMINI REGISTRO LAIKA??? A, gali Tu man Virgi atsakyti?????????????????????????????????  Niekada nemirstame? Betgi mirsta TIE, kuriu Sielos (Dvasios) buna negristamai isskaidomos!!! Virgi, ATSIPEIKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлено (08.12.2017, 18:12)
---------------------------------------------
ALGIS95 : atidirbti 7 kartu seneliu ir bobuciu nuodemes? - Taip, tai atidirbama, bet... tokias nuodemes (karma) atidirbineja tie, KURIE BUTENT SU TOKIA KARMA GIMSTA I TA GIMINE, KURIE TURI TOKIA KARMA, KOKIA REIKIA ATIDIRBTI TIJE GIMINEJE! Taip, kaltinti saves negalima, viska reikia priimti taip, kaip yra, BET TOBULETI BUTINA!!! ALGIUK, Samone YRA DAUGIAMATE, ir protas irgi tobuleja! Virgis liepia neskaityti ''BRIEDU'', tad kam tada jis yra sukures si tinklapi, kokiu tikslu????????????????? Nu, cia JAU MAN IDOMU PASIDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKAITYTI YRA BUTINA, - tai daug, lb daug duoda zmogui!!! Tai KODEL tada Gerb. Virgis neatsake i Tavaji Algi klausima, - KA TADA SKAITYTI PATARTUMET - ?
VIRGI, vis tik imki ir pasakyki: KAM, KOKIU TIKSLU YRA SUKURTAS SIS TINKLAPIS?????????????? KAS TU TOKS IS TIKRUJU ESI??? Kodel Tu neegzistuoji Fb, ar kur nors kitur???

Добавлено (08.12.2017, 18:31)
---------------------------------------------
LAUME, ACIU, KAD TU ESI! TU DAUK ZINAI, JAUTI IR SUPRANTI! TAIP, sis tinklapis YRA SUKURTAS TAM, KAD TAM TIKROS TARNYBOS TESTUOTU ZMONIU SAMONE, O YPAC, KAD ISKREIPTU TIKRASIAS ZINIAS!!! As jau seniai ta masciau, tyrinejau, dabar jau zinau TIKRAJA TIESA! Ja Jums parasiau, TAD, BRANGIEJI mano, - A T S A R G I A I  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлено (08.12.2017, 18:37)
---------------------------------------------
VIRGI, Gerbiamasis, as jau seniai vis rasydavau Tau, i Tavo el. pst., tyrinejau Tavaja samone, klausdavau Tave, ir laukdavau Tavojo atsakymo! Na, jau viskas aisku, as JAU ZINAU TIESA!  -  TINKLAPIS BUVO SUKURTAS TAM, KAD TESTUOTU ZMONIU SAMONE IR DIEGTU ISKREIPTA INFO!!!!!!!!!!!!!    VIRGI, jau zinau, TU ESI -   DI. 

 ACIU, DIDZIULI ACIU, KURIS EINA IS MANO PACIOS SIRDIES GELMIU, as tariu SPURGELIUI, VYTAUTUI, LAUMEI. ACIU JUMS, KAD ESATE! MES  L A I M E S I M E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
donatassvbData: Trečiadienis, 28.02.2018, 14:00 | Pranešimas # 1131
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki.
Noriu pasidalinti vienu neįtikėtinu tinklalapiu, kuris yra labai į šios svetainės temą. Savo laiku jūsų svetainė man labai padėjo pasistūmėti pažinimo keliu. Dėkui jums už tai.
Taigi, čia nuoroda [RU]kalba:
https://www.as-gard.com/

P.S. O gal kas vertimais užsiimat į lietuvių? Manau tokia info kiekvienam svarbi.
 
wioletaData: Ketvirtadienis, 30.06.2022, 13:03 | Pranešimas # 1132
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
.

Pranešimą pakeitė wioleta - Ketvirtadienis, 30.06.2022, 13:23
 
edvinasumData: Penktadienis, 23.06.2023, 09:37 | Pranešimas # 1133
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
o niekas negalvojot padaryt susiėjimų ir gyvai apie viską pabendrauti? galima būtų suorganizuoti, nupirkti erdvę, sustatyti kėdes..  https://www.kedziurojus.lt/lankytoju-ir-viesuju-erdviu-kedes/

Pranešimą pakeitė edvinasum - Penktadienis, 23.06.2023, 09:38
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
  • Страница 76 из 76
  • «
  • 1
  • 2
  • 74
  • 75
  • 76
Поиск: