Šeštadienis, 20.04.2024, 08:00
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gegužis » 22 » 2012 05 20 Pranešimas iš Vidinės Žemės
19:36
2012 05 20 Pranešimas iš Vidinės Žemės
Mes esame užsiėmę darbais kurie yra susiję su tektoninėmis plokštėmis bei aplinkos struktūra, kas turi būti stebima ir nuolat reguliuojama, kad apsaugoti viską kas yra brangu šioje planetoje. Kartais mes pakylame į paviršių ir atliekame testus bei stebime seisminius judėjimus, jų padarinius išorinio pasaulio miestams. 
Mes esame paruošę planą dėl būsimų seisminių judėjimų kurie gali sukelti jums problemų. Norime jums padėti, mūsų broliai ir sesės, kai ateis tinkamas laikas susitikti mūsų dviem pasauliams kurie dalinasi ta pačia planeta. Jau seniai norime susitikti su jūsų žmonėmis. Mes labai stebimės, jog tik labai nedaugelis jūsų gyvenančių paviršiuje žino apie mūsų egzistavimą. Tai buvo viena iš geriausiai saugomų jūsų pasaulio paslapčių. Apgaulės bei melo pagalba jūsų žmonės buvo suklaidinti, jog žemė susideda tik iš akmenų ir nuosėdinių sluoksnių. Tai visiškai netiesa, nes vidinė planetos dalis yra kupina grožio, spalvų, saulės ir būtybių iš daugelio vietų, ne tik iš šios planetos. 

Mes greitai norėsime palydėti keletą jūsų išrinktųjų individų į mūsų vidinės žemės realybę. Norime jums parodyti vidinės žemės grožį, nes ji yra ne vien tik graži iš išorės, bet ir iš vidaus. Laukiame šios dienos, kai galėsime išvysti jūsų nustebusius veidus, kai jūs nukeliausite į ten, ką jūs iki šiol laikėte dugnu po savo kojom. Mes turime labai daug ką jums papasakoti bei paaiškinti, nes laiko vis mažėja, o mes turime apie daug ką su jumis pasišnekėti.

 

Kaip daugelis jau turbūt supratote, visa mūsų planeta, kurią mes vadiname namais, ketina pakilti į aukštesnes galaktikos dimensijas. Viskas be galo pasikeis tiek jums, tiek mums, kai pakilimas įvyks. Mes norime jums aprodyti savo rūmus bei namus, mūsų laukus bei miškus, mūsų upes ir upelius, mūsų ežerus ir netgi mūsų vandenyną. Taip mes turime visus šiuos nuostabius dalykus ir norime jais pasidalinti su jumis. Ar jūs  taip pat  norite susitikti su mumis? Ar jūs norite sužinoti apie savo seniai prarastus brolius bei seseris, kurie buvo dingę iš jūsų bendruomenės per amžius? Jai jūs norite susitikti su mumis pasakykite „aš noriu su jumis susitikti". Jai jūs norite pasidalinti mūsų turtais ir patyrinėti vidinę Žemę tuomet taip ir bus, nes ši planeta, visa ši planeta yra mūsų planeta, kuria mes kartu dalinamės ir ji nebebus atskirta žemės sluoksniu, kas dabar skiria dvi šlovingas civilizacijas. 
Bet jai mes norime susitikti prieš tai reikia atlikti tam tikrus darbus, jums pažadame jog šis susitikimas tikrai įvyks ir jis įvyks dar iki tol kol įvyks pakilimas. Yra tiek daug darbų iki šio įvykio ir mes esame užsiėmę tuo kasdien. Mes, esantys žemiau paviršiaus kuriuo jūs vaikščiojate, esame labai užsiėmę, kaip kad ir jūs, matome būdus, padedančius pritraukti pokyčius reikalingus šiuo metu šiai planetai. Mes padedame savotiškai, užtikrindami jog šis pakilimas jums būtų lengvas ir ateinančiomis dienomis pilnai paaiškinsime jums kaip prie to prisidėjome, mūsų broliai ir sesės iš viršutinio pasaulio. 
Šiai dienai galime pasakyti jog nemažai savo laiko praleidžiame apribodami pastangas tų, iš jūsų pasaulio, kurie pasiryžę sunaikinti bei sugriauti jūsų pasaulį ir kontroliuoti jūsų žmones. Mes stebime jų judėjimą, jų veiksmus ir netgi jų mintis ir norime jog jūs žinotumėte, jiems niekados nebus leista užsiimti savo drastiškais veiksmais, nes mes to neleisime, nes tai yra draudžiama, turime daryti viską kas tik įmanoma, kad apsaugoti mūsų nuostabią motiną, kuri yra mūsų planeta ir kuria mes dalinamės kartu.
Jums nereikia bijoti sąmokslininkų ir jų pakalikų, išsiblaškiusių per šį pasaulį, nes turime jiems planų ir jie turės atsakyti už savo veiksmus prieš jus, savo žmones, vardan troškimo, turto ir valdžios. Mes esame su jais keletą kertų jau susidoroję, šios planetos istorijoje. Tai jau ne pirmas kartas, kai mums tenka stoti į kovą prieš juos. Jūsų praeityje yra buvę incidentų, kai mums yra tekę panaudoti armijos pajėgas, prieš sąmokslininkų kontroliuojamas pajėgas, kuriuos bandė įsiveržti pas mus. Tai gali nustebinti kai kuriuos iš jūsų, bet mes žinome, jog tarp jūsų yra tokių, kurie yra apie tai girdėję ir mes sakome jog tai, ką jūs skaitėte, tas kas vyko netolimoje jūsų praeityje,yra tiesa. 
Mes buvome priversti gintis, nes jūsų armijos įžengė į mūsų realybę su tikslu mus užkariauti. Buvome priversti panaudoti savo skraidančią techniką, kuri skrenda jūsų dangumi žaibo greičiu, nes jautėme realią grėsmę, kuri kėlė pavojų mūsų žmonėms ir mūsų gyvenimo būdui. Norime jog jūs suprastumėte, mes niekada nenaudotume jėgos prieš nieką šioje visatoje, jai tai nekeltų grėsmės mūsų gyvybėms. Taip ir buvo jūsų praeityje, mes išsaugojome kiek tik galėjome jūsų gyvybių ir jūsų Laivyno, tokiu būdu mes pademonstravome savo karinį pajėgumą apsaugodami savo žmones ir miestus, esančius po jūsų žeme. 
Mes nebematome tolimesnės reikmės naudoti savo karinę jėgą, nes pasiekėme susitarimo su daugeliu skirtingų jūsų armijų iš paviršinio pasaulio. Matome ateinančias dienas praeinant taikiai, be jokio armijos įsikišimo iš oficialios ar laisvai samdomos armijos iš jūsų pasaulio. Tikrai nebūsime pirmi, kurie paims ginklus į rankas, jūs galite būti tuo tikri, nes mūsų intencijos yra sąžiningos ir taikios visada ir norime jog šis ateinantis periodas praeitų kuo taikiau.

Mūsų laukia geresnės ir šviesesnės dienos ir jūsų paviršinis pasaulis greitai patirs neįtikėtinus pokyčius, kas atneš pabaigą tokiai dideliai kančiai, kurią daugelis kentė taip ilgai. Tai mus labai džiugina, nes mes ne kartą norėjome įsikišti ir padėti jums daugelyje sričių, bet negalėjome, dėl sąmokslininkų valdomos jūsų armijos. Greitai tai pasikeis, nes atėjo laikas visoms jūsų pasaulio armijoms sudėti ginklus ir iškelti vėliavą, kuri atspindėtų paliaubas, taiką, meilę, vienybę, toleranciją, supratingumą ir dalinimąsi. Tos dienos, kurios buvo kupinos gobšumo ir pasipelnymo, kankinimų, žudynių, griovimo ir karo, su išsimėčiusiais taikos periodais, jau baigiasi. Vietoje to dabar virš horizonto aušta nauja diena, kupina taikos ir klestėjimo kiekvienam jūsų visuomenės nariui ir tai niekada nesibaigs, nes jūs daugiau niekada nebepatirsite senojo modelio, paremto karu ir smurtu. Taip ir bus, nes tai yra tai, kaip turi būti šiai planetai, mūsų planetai, jog galėtume tęsti kelionę per šia nuostabią visatą.

 

Mes darysime viską kas mūsų galioje, kad išvystume šią dieną ir mes tęsime savo pastangas toliau paversdami šią naują dieną ir šia naują viziją realybe kiekvienam iš jūsų, kuris nori pereiti į naują paradigmą ir patirti daugiau to, ką ši visata gali jums pasiūlyti. Padėkite mums savo pastangomis, skleisdami žodį apie mūsų egzistavimą čia, giliau po šios planetos paviršiumi. Pasakykite savo draugams ir savo šeimai, netgi žmonėms kuriuos jūs sutinkate trumpam pokalbiui, kad jūs turite vidinės žemės šeimą, kuri buvo atskirta nuo jūsų per daugelį amžių. Bet tik tiek mus ir teskiria, nes mes visada buvome su jumis ir visada būsime. Pasakykite jiems, jog mes laukiame susijungimo su jumis ir kad mes siūlome daug dovanų su taika ir draugyste, meile, norėdami padėti savo broliams ir sesėms, žmonėms, kurie vadino išorinį pasaulį savo namais, kai mes vadinome vidinę Žemę savo namais tūkstančius metų. 
Buvo laikai, kai mes taip pat vadinome išorinį pasaulį namais, bet tam tikri įvykiai žemės paviršiuje privertė mus ieškoti prieglobsčio viduje nuo žalingų įvykių, kurie kartais vyksta planetos paviršiuje. Visa tai yra geologinių pokyčių dalis, kuriuos planeta patiria per savo kelionę. Čia nėra nieko paslaptingo ar neįprasto, tai tėra mokslas ir mes pilnai viską paaiškinsime visiems, ką mes išmokome apie žemės tektonines plokštes, plutą ir mantiją, kurie to norės. Nuo jūsų niekas nebebus slepiama ir jūsų mokslo bei istorijos knygos bus papildytos informacija, kas leis jums gilintis į tai dar daugelį dienų, nes yra dar tiek daug naujo, ką jūs išmoksite apie mokslą, įvykius ir apie būtybes, kurios atvyko ir išvyko į šia planetą ir suformavo ją tokią kokia ji dabar yra. 
Mes labai laukiame tos dienos kai galėsime pasidalinti savo išmintimi su jumis, ir labai laukiame jūsų pasidalinant daugeliu dovanų su mumis. Mes norėtume daugiau išgirsti istorijų apie jūsų asmenines keliones ir apie jūsų kaip bendros visuomenės kelionę. Daug ko mes galime išmokti vieni iš kitų ir nėra tokių problemų, kurių negalėtume išspręsti dirbdami kartu. Mes laukiame šios progos dirbti kartu, ir sakome jums, jog jau nebe daug liko iki to, kai mūsų du pasauliai atskirti taip ilgai, taps vėl vienu. 
Mes esame jūsų draugai bei šeima iš vidinės Žemės. Mes esame Agahrtiečiai. Būkite taikoje ir gerovėje.

Kanalas: Greg Giles

Vertė: Donatas

Originalas: http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/todays-message-from-inner-workings-of.html


Peržiūrų: 9047 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/6
Viso komentarų: 1441 2 3 ... 14 15 »
+1  
1 valdismartin   (22.05.2012 20:10) [medžiaga]
galetum pasakoti kiekvienam sutiktam, bet kad patys artimiausi netiki smile

-1  
2 Doremi   (22.05.2012 22:15) [medžiaga]
jei jau jie kalba apie karą, apie kariuomenę ir ginklus, tai aš nenoriu pas tokius pačius kaip ir čia
ir netikiu jų gerumu, nes jie turi kariuomenę
fui

-1  
3 qaz   (22.05.2012 22:50) [medžiaga]
galiu pasakyt, kad kai buna sunku, metas, kada yra pasimetimas, taip sakant, tada islenda visoki patarejai gelbetojai ar dar koki ir jie, tik tuo naudojasi, galiu duot ir aiskesny pavyzdy , gal ir neaiskesnis, bet konkretus, likes jau daugybe metu o gi kai Jezus badavo 40 dienu, tai tada atejo jo gundyt velnias, manau daukas skaite, tai va ka noriu pasakyt, panasiai ir dabar vyksta ir matyt vyko ir vyks.
jau vien sunku buna badaujant o dar velniai visoki lenda, reiktu o ko reiktu gal atsargumo .

-1  
4 Eufemija   (23.05.2012 11:12) [medžiaga]
Nepanasu tai kiek i minetus anksciau "good cops"? Jie ateina tada, kada jiems patogu ir pasivadine gerieciais tikisi sviesios ateities? Tiek metu lindeti tyloje ir saugoti savo turtus, kad tik dabar islisti? Jei tai isties butu buvusi tokia dvasinga civilizacija, o ne vien technologiskai iskylusi i aukstumas, ji tokiais budais nesireikstu ir patogiausioje situacijoje sau, nevaidintu gelbetojo. Ateiviu tematika todel ir islieka tabu ir pajuoka visuomeneje, nes jie patys norejo, kad taip butu, kad veliau baimes ir smalsumo jausmais galetu valdyti zmogu. Turime islikti stiprus vidumi ir atskirti savo sviesa nuo kitu. Good cops labai daznai buna ne tokie, kokie atrodo.

-1  
5 Swan   (23.05.2012 11:18) [medžiaga]
Taip gaz, žmonės išbandomi, krizė, nusivylimas, darbo netekimas, šeimos griuvimas ir t.t. kas gi sunkiu momentu gali padėti, visokios sektos, kurios tik dar labiau melžia pinigus, politikai žadantys geresnę ateitį, nu dar yra ateiviai, kurie išgelbės pasaulį...Briedas totalus...Svarbiausia nepanikuoti, ramiai gyventi savo normalų gyvenimą, rūpintis artimais ir kaimynais ir džiaugtis tuom ką turi..Juk audros visada praeina, tai laikina.

-1  
6 Violeta   (23.05.2012 12:37) [medžiaga]
SEKTA -VADINASI PASIKORES...

0  
7 Violeta   (23.05.2012 12:39) [medžiaga]
ACIU uz nusotabu laiska.....as juos labai myliu...jie piesia man zenklus danguje keleta metu....paskutinis buvo fantastiskas pauktis feniksas....tai mate musu kiemo visi vaikai....

+1  
8 Barnis   (23.05.2012 12:48) [medžiaga]
Jie leidzia mums tobuleti patiems, bet kai ateina prazutis jie islenda is apacios ir neleidzia galutinai suzlugti. Jei jie islenda mums sunkiu laiku tai reiskia jie blogi ir naudojasi mumis, o jei islystu gerais laikais tai tada visi sakytu, kur jie buvo kai mums ju reikejo, jie tik nori pasinaudoti mumis.. Tai zmones apsispreskit ir jeigu jus tokie pesimistai ir viska neigiat tai ko isviso cia lankotes ir skaitot visus straipsius? Jeigu jum taip patinka rasineti nesamones eikit i delfi.lt ir ten rasinekit savo komentarus.
Doremi, tu esi gera? tai jeigu tave kas uzpulti tu leistumeisi musama ar gintumeisi? Tai tiesiog ginyba ir tai yra naturalu. Koks as bebuciau geras neleisiu, kad mane kas puldinetu, as ginciausi..
Kodel jus manote, kad pazangus technologiskai negali buti ir dvasiskai pazenge? Svarbu technologija naudoti kurybai, o ne naikinimui.

+1  
9 Violeta   (23.05.2012 12:56) [medžiaga]
super mintis tavo Barni
Jiems neidomu matyt rasyt i DELFI...nes greit bus protestas..pries Lryta,delfi ir 15 minuciu...LNK dar prideciau..
zmoens nepirks ,neskaitys sio slamsto...

0  
10 Doremi   (23.05.2012 13:03) [medžiaga]
barni, aš nesu išmintinga ir apsiskaičiusi štai tokiuose reikaluose, tačiau sava galva galvoju, nevykdau kvailų įstatymų, įsakymų, pirmiau pamąstau
kaip pavyzdį pateiksiu tau, kad būtų aiškiau
vyriausias sūnus buvo kalbinamas likti virštarnybiniam kariuomenėje, kad būtų pasiūstas į iraką
sūnus nudžiugo, o, alga bus gera
o aš pasišiaušiau
- už judo grąšius neparsiduosi, irako žmonės tau nenusikalto, ir lietuvai nenusikalto, todėl prispaudi uodegą ir sėdi namie
trumpa buvo kalba
jei tie požemio gyventojai demonstruoja ir giriasi karine galia- gero nelauk
jei jau mes ne vieni visatoje, tai turi būti šviesūs dvasingi protai be karinės galios
turi būti pasaulis be smurto, prievartos, manipuliacijų, melo
turi būti, aš tau sakau ir tuo tikiu
man nesirodo visoki ateiviai, o tai spjaunu į snukį, nebijau aš jų, neįdomi aš jiems, žemietė
nykštukus esu mačiusi, tačiau jie manes bijo

1-10 11-20 21-30 ... 131-140 141-144
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0