Ketvirtadienis, 28.03.2024, 23:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugsėjis » 25 » A. L. Džouns Telos –3
18:44
A. L. Džouns Telos –3

Noriu jums duoti trumpą septynių pagrindinių Dieviškų Spindulių arba Liepsnų apžvalgą. Labai naudinga kas diena koncentruotis į vieno iš jų energijas. Tuos spindulius, kaip srautą, į musų Planetą siunčia Kūrėjas, iš savo šaltinio. Kas diena mes gauname visų septynių Dieviškų Spindulių energiją, bet kiekviena savaitės diena turi savo dominuojantį spindulį.

Darbas su septyniais Spinduliais padės jums subalansuoti septynias pagrindines čakras, palengvins jūsų kasdieninį gyvenimą. Septyni Spinduliai, o vėliau dar penki, kol kas jums dar nežinomi, subalsuos ir sustiprins jūsų pasiekimus prašviesėjimo kelyje.

Sekmadienis, sustiprėja Geltonojo Spindulio, Dieviškojo Proto ir Išminties įtaka.

Atkreipkite dėmesį į Dieviško Proto būvimą kas dieną su visomis smulkmenomis – o ypatingai sekmadienį. Dieviškasis Protas atvers jūsų nuosavą protą Dieviškos Išminties supratimui. Tikroji išmintis visada ateina su Aukščiausių perspektyvų supratimu ir Aukščiausia sąmone. Kai jūs sujungsite savo sąmonę su Aukščiausiu Dieviškuoju Protu, eisite par gyvenimą lengvai.

Pirmadienis, sustiprėja Karališkojo Žydrojo Spindulio, Dieviškos Valios įtaka.

Apie Dievišką valią atsiminkite kas dieną, kiekvieną savo gyvenimo minutę. Pasiduokite Dieviškai Valiai. Nesvarbu kokie įvykiai vyksta aplink jus. Tai pats greičiausias kelias pasiekti dvasinio meistriškumo ir dvasinę laisvę. Kai tik jūs pasiduosite Dieviškai Valiai, jūsų gyvenimas taps labiau harmoningas. Valykite protą, kūną ir sielą ta energija ir jūs gausite daug naudingų dovanų iš Visatos.

Antradienis, sustiprėja raudonai-rožinio Dieviškos Meilės Spindulio įtaka.

Susikoncentruokite į performuojančią ir išgydančią Dieviškos Meilės energiją. Meilė – tai ta pati substancija, kuri kuria, pertvarko, gydo ir harmonizuoja viską aplinkui. Raskite laiko prisiliesti prie Dieviškos Meilės liepsnos. Meilė – tai jėga, kuri veda prie visų jūsų norų įvykdymo. Kuo jūs daugiau pripildote save Dieviškumo Meilės energija, tuo mažiau bus apribojimų jūsų gyvenime, tuo daugiau jūs būsite savo likimo šeimininkas. 

Trečiadienis, sustiprėja  smaragdo žalumo spalvos Dieviškumo Išgydančios Liepsnos įtaka.

Nukreipkite išgydančią energiją į visas jūsų gyvenimo sferas. Ta energija išryškins ir subalansuos visas jūsų klaidas, kurias jūs sukūrėte savo gyvenime. Įsivaizduokite sau nuostabią smaragdinės energijos gydomosios Šviesos tėkmę ir nukreipkite ją į visas jūsų gyvenimo sritis, kur būtinos apsivalančios permainos. Žaliasis spindulys taip pat valdo Dieviškąjį Priteklių ir Klestėjimą. Kvieskite tą spindulį savo fizinių ir dvasinių norų išpildymui.

Ketvirtadienis, sustiprėja  Auksinės Prisikėlimo Liepsnos Spindulio įtaka.

Susikoncentruokite į tą Spindulį dėl atgijimo ir jūsų dieviškumo palikimo atstatymui. Jūs – dieviškas kūrinys, nusileidęs į Žemę žmogaus kūne mokymuisi. Kadangi jus turite patamsėjusią sąmonę, jūsų dieviškumas jums uždarytas. Kai tik jūs kreipsitės į violetinę ir auksinę Atgijimo Liepsnos energiją, jūs galėsite atstatyti visus savo dieviškumo atributus. Ta nuostabi Liepsna paruoš jus finaliniam pakylėjimo ritualui. Pakylėjimas buvo ir vis dar išlieka pagrindiniu, inkarnacijų šioje planetoje, tikslu.

Penktadienis, sustiprėja Akinančiai Baltos Valančios Pakylėjimo Liepsnos Spindulio įtaka.

Pakylėjimas – alcheminė santuoka arba dieviškas apsijungimas jūsų žmogiškos esybės su Jūsų Dieviškąja Esybe, išsivalymo nuo visų ydų procese, per daugelį inkarnacijų. Susifokusuokite į išsivalymą, visų negatyvų, melagingų tikėjimų, blogų santykių ir įpročių, kurie nekelia jūsų dvasingumo, išryškinimui. Užpildykite savo auros lauką, kiekvieną savo fizinio kūno ląstelę, jūsų mentalinį, emocinį ir eterinį kūną švaria balta Pakylėjimo Liepsnos Šviesa. Medituokite kas dieną, pripildant visų spindulių energija savo kūnus. Tai jūsų dvasinio progreso pagrindas.

Šeštadienis, sustiprėja prasiskverbiantis violetinio Persitvarkymo ir Laisvės Spindulio įtaka

Tą dieną atkreipkite dėmesį į Violetinio Spindulio tonų įvairovę. Šis spindulys pats stebuklingiausias. Violetinė Liepsna neša pasikeitimų, alchemijos, laisvės nuo apribojimų vibracijas, diplomatijos ir daugelio kitko. Kai tik jūs pripildysite savo auros lauką ir širdį ta nuostabia Violetine Liepsna, jos vibracijos pradės valyti jūsų gyvenimą nuo trukdžių ir karmos, kurie užgriozdina kelią į jūsų dvasingumą. Naudokite violetinį spindulį kas dieną, o ypatingai šeštadienį, kada jis labiausiai stiprus ir jis jums gerai pasitarnaus.

Kaip matote visi Spinduliai svarbūs. Nė vienas iš jų negali būti paliktas šone. Visi jie dirba kartu didžioje harmonijoje, nešdami energijas jūsų sielos ir prarasto rojaus atstatymui. Dvasinis meistriškumas pasiekiamas kas dienine praktika su tais spinduliais. Jie veiks jūsų naudai tol, kol jūs dirbsite su jais. Niekas ir niekada nepamaišys jums laisva valia dirbti su jais ir niekas nepadarys tai už jus. Dvasinis progresas galimas kas diena pritaikant Dieviškus dėsniu, Dievišką energiją, per septynių spindulių panaudojimą. Labai svarbu kas dieną pašvęsti nors nedaug laiko jūsų vidiniam dvasiniam darbui. Kreipimasis į septynis  Dieviškumo Spindulius atvers žymiai platesnį kosminių dėsnių panaudojimo supratimą. Giliai įkvėpkite, susidarykite vaizdinį ir pripildykite save šia nuostabia Dievo Liepsna.

Prašviesėjimo Liepsna. Antrojo Spindulio Energija

Adama- Šiuo atsakingu Žemei laiku, kai ji pereina į žymiai aukštesnę sąmonę ir šviesos dimensiją, čia gimusiai kiekvienai sielai, labai svarbu suprasti kas vyksta planetos energetiniame ir fiziniame evoliucijos planuose. Niekada anksčiau jūs neturėjote tokių svarbių užduočių.

Neabejotinai, kad dabar jums kaip niekada reikalingas aiškumas ir pilnas dieviškosios esmės supratimas, ką jūs šioje planetoje veikiate, jūsų tikslų ir užduočių, kurias sau nustatėte, supratimas. Atėjo laikas pasinaudoti atsiveriančio pakylėjimo lango privalumais. Kūrėjas myli visus ir kiekvieną atskirai, dėka jo beribės atjautos, sklindančios iš Pačios Jo Širdies, visi jūs galite išsivaduoti nuo užsklandos, skiriančios jus nuo Dievo. Nuo tos užsklandos, kurią jūs patys sudarėte prieš daugelį metų.

Jūs čia vystėtės daugelį metų, apriboti "dvasinio miego” lygiu, kas davė jums ištisą diskomforto, nelaimių ir skausmo masę. Jūs pasirinkote atsiskyrimo kelią, kad įgauti ypatingą patirtį ir užmiršote, kaip dieviškumas gali pasireikšti jūsų gyvenime. Daugelis "gerokai gurkštelėjo” šiame nenatūraliame jums egzistavimo kelyje ir kreipėsi pas Kūrėją pagalbos. Kiekviename jūsų gyvenime, sieloje atsispausdavo neteisingi religiniai įsivaizdavimai apie Dievą ir apie save, jūs sekėte apribotais religiniais mokymais, kurių lyderiai siekė liaudies kontrolės, paklusnumo ir dvasinio neišprusimo tikslų. Daugelį, religinės dogmos, kurias jie priėmė kaip tikėjimo sistemas, įtraukė į nesibaigiantį neteisingų įsivaizdavimų sukuri, užveriant akis nuosavam dieviškumui ir per daugelį įsikūnijimų neleido atverti tikrojo savo Aš.

Mes trokštame kalbėtis su jumis dvasios lygyje, kuris savo esme yra švarus. Tikras dvasiškumas labai paprastas ir gali būti paaiškintas mažoje brošiūrėlėje. Mes jau apie tai ne kartą šnekėjome. Jis ant tiek paprastas, kad žmonės visiškai užmiršo, ką reiškia būti dvasingu žmogumi. Jūs visada ieškote sudėtingų kelių. Metai iš metų išeina milijonai knygų, su dirbtinai įdirbtos, labai sudėtingos ideologijos aprašu apie tai, kas tai yra Dievas. Iš tikro, tik keletas, jei ne vienetai, siūlo žinias apie paprastas tiesas, kas yra švarus dvasingumas. Dauguma religinės literatūros parašyta dvasiškai aklų žmonių tam, kad valdyti tokius pat dvasiškai aklus. Tikras dvasiškumas , tai egzistavimo būdas, aiškios sąmonės būsena, kuri veda prie Meilės, Šviesos, tikro gyvenimo, jūsų nuosavame dieviškume, supratimo.

Bendrai, dvasingumas negali būti pasiektas atliekant kokius tai religinius ritualus ar laikymosi taisyklių, priimtų jūsų visuomenėje, jūsų vyriausybės įstatymų. Jis paprasčiausiai YRA. Štai kodėl visi ritualai, praktikos, koncepcijos, kurias jus priimate ar nepriimate, tik pagrindinės kryptys žmonėms su gerais ketinimais. Jie gali jums padėti, jei juos jūs panaudosite tolimesniam vystymuisi, bet jie niekada neatves jus prie tikrojo jūsų sielos dvasingumo. Jūs tai galite atlikti vieni, paprasčiausiai susijungus su jūsų būtybe.

Mūsų pokalbio tikslas atnešti jums tai, kad taip paprasta, išmokyti to, kas atves jus prie suvokimo, kad "Dievas jūsų viduje” ir jis jūsų gyvenimo tėkmės, jūsų kaip žmogaus didis architektas. Mes linkime jums atrasti, kaip kadaise atradome mes, gyvenimo džiaugsmą ir laimę, pilnai susijungus su savo dieviškumo būtybe, su tuo kas priverčia palikti jūsų širdį. Mes jums linkime visada atsiminti, dieviškoji būtybė, kuri gyvena ir aktyvi kiekviename iš jūsų ir yra tas tikrasis Šaltinis to, kuo jūs galite būti, ką jūs galite žinoti, ką jūs galite veikti, jūsų kasdieniniame gyvenime, išreiškiant save kaip dieviškąsias būtybes. Visa tai, ko jūs norite turėti savo gyvenime, meilę, turtus, visas lemties dovanas, kuriomis norėtumėte mėgautis, yra jūsų viduje, laukia kada jūs jas atpažinsite ir atversite. Štai su tokia įžanga aš norėčiau pradėti pokalbį apie Prašviesėjimą, vieną iš Dieviškosios Liepsnos atributų, kuris gali padėti jums atsibundant jūsų dieviškumo sąmonei.

Prašviesėjimo spindulys neša savyje Dieviškumo Išmintį, Žinias ir Šviesą. Jis atspindi prašviesėjusią Kristaus sąmonę, supratimą, įžvalgumą ir Dieviškumo universalių žinių ramumą, absoliučiai neapribotą Dievo Protą. Daugumas sielų, gimusių po Prašviesėjimo spinduliu, turėjo Dieviškumo paskirtį tapti žmonijos mokytojais. Daugumas išminčių, kuriuos jūs skaitėte ir kurie praeityje buvo žmonijos mokytojais, buvo tais, kurių pagrindinė užduotis buvo dirbti su Prašviesėjimo Spinduliu. Išvardinsiu keletą iš jų, labiau jums žinomus tokius kaip, Jėzus/Sananda, Lordas Maitrėja, Lordas Buda, Lordas Konfucijus, Džualas Kulas, Lordas Lanto, Meistras Kuthumi ir daugelis kitų. Visų Spindulių Meistrai laikas nuo laiko inkarnuojasi tam, kad nešti žinias žmonijai, balansuoti visų Spindulių įtaką tam, kad jie galėtų geriau dirbti žmonijos evoliucijos labui. Kiekvienas iš jūsų gimė po vienu iš dvylikos Spindulių. Tai nereiškia, kad vienas Spindulys geresnis už kitą. Visi spinduliai turi būti pakankamai išstudijuoti, suprasti ir atvesti iki harmonijos.

Prašviesėjimo spindulys sujungtas su jūsų karūnine čiakra, kuri žinoma kaip tūkstančialapis lotosas. Kai jūs kreipiatės į Prašviesėjimo spindulį, tūkstančiai jūsų karūninės čakros lapelių pradeda prašviesėjimo procesą, atverdami jūsų sugebėjimą bendrauti su tikru Dievo Protu, kuris snaudė, likdamas pas jus nepareikalautu tūkstančius metų. Nors šis gabumas niekada nepaliko jus, bet tai yra, ko jums dabar teks išmokti. Kai jūs pakviesite Prašviesėjimo Liepsną į savo karūninę čakrą ir pilnai suvoksite Ją, tokiu būdu atstatant visus savo dieviškumo aspektus, Jūsų Aukščiausiasis Aš galės panaudoti tas energijas palaipsniniam prašviesėjimui ir patamsėjimų atsikratymui jūsų atmintyje.

Prašviesėjimo Spindulys auksuotai-geltonas kaip saulė, ryškus ir spindintis kaip briliantas. Prašviesėjimo šventykla – pagrindinė šio Spindulio vieta Planetoje, ji randasi Pietų Amerikoje, Titikako ežere. Spindulį valdo Dievas ir Dievaitė Meru, kurie palaiko Prašviešėjimo energiją jau tūkstančius metų šioje nepaprastoje eterinėje Šventykloje. Telose mes sukūrėme mažesnę Antrojo Spindulio Šventyklos versiją. Kaip jūs žinote, mes pastatėme Šventyklas kiekvienam Spinduliui.

Lemūrijos laikais pas mus buvo tūkstančiai Šventyklų, atspindinčių Kūrėjo šimtus aspektų, o taip pat kiekvieną mūsų vystymosi aspektą. Pas mus buvo šimtai Šventyklų skirtų kiekvienam spinduliui. Supraskite mano brangieji, kad daugumas Spindulių jums dar neatstatyta. Jūs jau žinote apie septynis ir net apie dvylika Spindulių, bet yra dar daug daug kitų. Dabar nėra būtinumo žinoti apie visus spindulius, bet labai svarbu dabartinėje inkarnacijoje, jūsų pakylėjimui, pasiekti pirmųjų septynių Spindulių valdymo Meistriškumo, o vėliau – likusių penkių.

Aurelija – Kokias iniciacijas gali gauti žmogus, dirbdamas su Prašviesėjimo Spinduliu?

Adama – Iniciacija – išsivalymas nuo klystkelių, kuriuos jūs savyje turite ir kurie giliai sėdi jūsų sąmonėje, riboja jus, atneša kančias. Iniciacija – apsijungimo su Dievo Protu žingsnis. Kai tik jūs atsiversite ir susiliesite su Prašviesėjimo Spinduliu, jūs galėsite kreiptis į Dievo Protą tam, kad jis patobulintu jūsų nuosavą protą, transformuotų ir pagerintų jį.

Žmogaus protas ir Dievo Protas, du skirtingi dalykai. Dievo Protas atstovauja visatos sąmonę, kuriam žinoma viskas ir kuris nežino apribojimų. Žmogiškasis protas valdomas žmogaus ego, kuris apribotas baimėmis ir neteisingais paties savęs suvokimais. Jis, ego ir baimėmis, atsiskyrimo sąmonės yra pakeistas. Nors tai buvo padaryta specialiai jūsų evoliucijai ir puikiai pasitarnavo tam. Žmogiškam protui besivystant, galų gale lemta apsijungti su Dievo Protu. Nesitikėkite atsikratyti nuo to, kaip kai kas norėtų. Tai jūsų ir jūs turite mokėti valdyti protą, kaip neatskiriamą savojo Aš aspektą.

Kas yra būtina jums padaryti, tai su tikromis žiniomis ir tikra išmintimi performuoti jį`, atsisakyti nuo savo senų tikėjimų, kurie daugiau jums nebetarnauja, o laiko jus ignoravimo ir apribojimo nuo tiesos būsenoje. Kai tik jūs atliksite jūsų vidinį performavimo darbą, jūsų ego įsitrauks į apsijungimo evoliuciją ir "užsitrumpins” su Dievo Protu. Pakylėjimo procese, visi jūsų Aš aspektai, įskaitant protą ir ego, apsijungs su Dievo Protu ir visais jūsų dieviškumo atributais. Pagalvokite apie begalinį mokymosi procesą, visada yra naujas žinių lygis, o už jo dar vienas ir dar vienas, kuriuos jums teks atverti. Procesas, kuriam jums reiks paklusti tam, kad  atveri savo protą, širdį ir visus savo dieviškosios būtybės aspektus, negali įvykti akimirksniu. Šią kelionę jūs planavote prieš tai, kai įsikūnijote Žemėje,` atitinkamai jūsų vystymosi užduočių, planavote tikslus, kuriuos jūs norėtumėte pasiekti.

Palaipsniui, visos būtinos jūsų sąmonei žinios, supratimas ir išmintis įgis užbaigtą vaizdą. Kai tai įvyks, uždanga pakyla ir jūs galėsite sujungti savo sąmonę su Dievo Protu. Jeigu jūs nenorite "atlikti savo namų darbų” ir norite likti savo dabartinėje būsenoje, išsaugant savo neteisingus įsivaizdavimus ir tikėjimo sistemas, tai jūsų pasirinkimas, niekas jūsų nepriverčia daryti kitaip. Bet aš noriu jus įspėti, kad tokiu būdu jūs užsilaikysite šioje evoliucijos pamokoje, tuo tarpu kai jūsų draugai ir mylimieji išeis mokytis į "sekančią klasę”.

Evoliucija yra pagrindinė jūsų įsikūnijimo užduotimi ir ji reikalauja pilno jūsų ryžtingumo, pilno atsidavimo. Paprasčiausiai, tai neįvyks automatiškai. Tai turi būti jūsų sielos siekiu ir tada taps jūsų inkarnacijos pačiu stipriausiu noru, tikslu. Nereiškia, kad jūs daugiau negalėsite mėgautis trečios dimensijos gyvenimu. Atvirkščiai, tam būtina mylėti gyvenimą ir mėgautis juo visuose jo pasireiškimuose. Jūsų persiformavimas, kartu su Planeta, pereinant jai į naują lygį, reikalauja iš jūsų pilno proceso supratimo ir bendradarbiavimo. Tai pats svarbiausias dalykas, kurį jus galite sau atlikti. Atėjo laikas išstatyti savo prioritetus, padarykite tai išmintingai.

Kas dieną kreipkitės į Prašviesėjimo Spindulio energijas. Stenkitės išplėsti savo sąmonę, skaitant knygas, kurios įkvepia jus, medituokite, raskite laiko bendravimui su gamta. Tai nereiškia paprasčiausiai pripildyti jūsų smegenis informacija, bet maitinti jūsų sielą ir širdį nuostabiu dėkingu ir šviesa. Kreipkitės į savo širdį ir pradėkite jungti jos energijas su jūsų Dieviškumo energijomis. Jūsų performuotas protas, pakylėjimo procese apsijungs su Šventa Širdimi. Bet širdis pakels toną pirmoji ir jūs pajusite dieviškumo susijungimą. Atsivers visos jūsų čakros ir jūs daugiau niekada nesijausite atskirtu pats nuo savęs ir nuo Visatos. Persistumiant centrams, nors visi jie bus apjungti, atsiras naujos čakros. Jūs pamatysite, ant kiek jūs stiprūs. Štai kodėl Pakylėję Meistrai ant tiek yra šviesios asmenybės. Jums nereikia laukti sprendimo ar atsibudimo, tam kad pradėti procesą. Pradėkite tiesiog dabar, jei norite kad Prašviesėjimo Spindulys užpildytų jūsų ląsteles.

Mes patariame dirbti su Prašviesėjimo Spinduliu budrumo būsenoje. Kol jūs miegate, jūs žinote viską. Dabar jums reikia sąmoningai priimti tą išmintį, kurią įgijote miego metu. Tas, kas esate jūs, kitoje uždangos pusėje, jūsų tikroji sąmonė, puikiai informuota ir neturi problemų.

Kol kas jums nebūtina atsiminti visas jūsų naktines keliones, jos per daug nepaprastos, kad jas suprasti, jūs galite prarasti įdomumą savo gyvenimui trečiame išmatavime, kurio uždaviniai turi būti užbaigti, kitaip neįmanomas judėjimas į priekį. Kai tik jūs su jūsų Globėjais i Mokytojais sukuriate ketinimus, atlikti atitinkamus dalykus ir išmokti atitinkamas pamokas jūsų miego metu, jie pradeda dirbti su jumis ir veda jus į įvairias nuostabias vietas, kur jūs galite išspręsti kažkokias savo užduotis su jų pagalba, bet jūs to neatsimenate. Pavyzdžiui, jai jūs nusprendėte patekti į Prašviesėjimo Šventyklą, jie jus ten nuves. Tokių Šventyklų planetoje yra ne viena ir jūs galite aplankyti kiekvieną iš jų. Iš tikro, jūs ten buvote ir ne kartą. Bet taip pat svarbu, kad jūs galėtumėte aplankyti jas žymiai daugiau suvokiant, esant budriam. Telose irgi yra Prašviesėjimo Šventykla. Mes sukūrėme šviesos tiltą tarp mūsų Šventyklos ir Pietų Amerikos Šventyklos. Mūsų realybėje jos energetiškai neišsiskyrusios ir dirba kartu kaip viena.

Grupė- Ar gyvenimo eigoje mes galime dirbti tik su vienu Spinduliu?

Adama – Nevisiškai taip... Kiekviename įsikūnijime, kaip minimumas, jūs dirbate su keliais spinduliais, su pagrindiniu Spinduliu ir antru Spinduliu, su kurio jūs norėtumėte pasiekti didesnio tobulumo. Tuo pat metu, jūs balansuojate ir harmonizuojate visus kitus Spindulius. Dabar jūs galite dirbti ties Antru ar Trečiu Spinduliu, bet jūs dirbote ir ties visais kitais spinduliai praeituose įsikūnijimuose. Spindulys, ties kuriuo jūs dirbate jūsų dabartiniame gyvenime, nebūtinai gali būti jūsų monadiniu Spinduliu. Jei jūs galėtumėte perskaityti savo Akašų Kronikas, pamatytumėte, kad jūsų monadinis Spindulys, kuriame jūs buvote sukurtas, apsprendžiamas pagal žymiai dažnesnių įsikūnijimų tendenciją, būtent tame Spindulyje. Po to, kai jūs subalansuosite ir harmonizuosite visus spindulius ir pakylate oktava aukščiau, kaip taisyklė, jūs grįžtate prie savo pirmojo monadiškojo Spindulio. 

Pats savaime Prašviesėjimo Spindulys neharmonizuoja jūsų kūno. Jo pagrindinis tikslas, padėti pasiekti išmintį, žinias ir prašviesėjimą, integraciją su Dieviškumo Protu. Kiekvienas spindulys veikia savaip ir tuo pat papildo vienas kitą. Dabar jūsų pasaulis pripildytas nekorektiškos informacijos. Štai kodėl jums reikalinga teisinga informacija, kurią jūs galėsite išskirti Antrojo Spindulio pagalba.

Grupė – Adama, ar buvo Gandis, Martinas Liuteris Kingas, Džonas Kenedis būtybėmis, dirbusiomis su Antruoju spinduliu?

Adama – Džonas Kenedis buvo būtybė, dirbanti su Pirmu spinduliu, Dievo Valios ir Lyderio Spinduliu. Gandis buvo Trečio spindulio būtybė, Meilės ir Atjautos. Martinas Liuteris Kingas labiau pasireikšdavo kaip Pirmas Spindulys. Lyderiavimas, dažniausias Pirmo Spindulio pasireiškimas, nors būna ir išimčių. Ne visada tik Pirmo spindulio būtybė tampa lyderiu. Laikas nuo laiko, įvairių Spindulių būtybės neša savyje lyderio talentą, tam kad pasireikštų visų spindulių poveikis. Pakylėjimui, jūs turite pasiekti visų spindulių meistriškumo.

Grupė – negalėtumėte papasakoti, kaip pasireiškia neteisingas Antrojo spindulio panaudojimas?

Adama – Vienas iš tokių pavyzdžių, gali būti žinių panaudojimas negatyviems tikslams ar jų sąmoningas ignoravimas, nenoras priimti dalykus tokiais, kokie jie yra iš tikro. Atitinkamai savęs ir supančio gyvenimo iliuzijos demonstracija, taip pat priskiriama prie neteisingo Antrojo Spindulio panaudojimo.

Pakalbėkime apie širdį. Žmogaus smegenys ir protas yra trečios dimensijos įrankiai, kurie pirmapradžiai buvo sukurti kaip širdies padėjėjai. Jūsų širdis sujungta su Dieviškumo Protu. Ir tol, kol jūs nepasieksite susivienijimo su savo Aukščiausiuoju AŠ, jūsų mentalus arba egoistinis protas turi sąmoningai tarnauti jūsų širdies interesams. Galu gale tai taps natūralu visiems žmonėms. Kai jūs sąmoningai dirbate ar veikiate, remiantis protu, vietoje širdies siekių ir nejaučiate aukščiausių savo gyvenimo tikslų, tokia sąmonės būsena sudaro neteisingą Antrojo Spindulio panaudojimą, savo dieviškumo ignoravimą,  jūsų Ego kontrolę ir manipuliavimą jumis. Daugumas žmonių apdovanoti turtingais protiniais sugebėjimais, bet neturi dvasinės išminties. Dažnai jie panaudoja savo puikius sugebėjimus, tarnaujant savo egoizmui, vietoje viso esamo Vienybės paieškos. Tam puikiu pavyzdžiu yra jūsų vyriausybių lyderiai. Dabar jums daug žinoma apie korupciją ir slaptus jūsų vyriausybių procesus. Tai kaip tik yra neteisingas Antrojo Spindulio ir lyderiavimo panaudojimas. Jūs suprantate?

Tai tampa griaunančia jėga. Apgailėtina, bet taip yra. Jūs galite pakeisti tik savo asmeninę egzistavimo perspektyvą ir pasirinkti meilės energiją, taiką ir harmoniją, pirmiausia sau, o po to, kai pilnai įvaldysite tai, jūs galėsite spinduliuoti į visus aplinkui, paprasčiausiai todėl, kad jūs tapote tokiu. Jei kiekvienas gaus priėjimą prie Dievo Proto per Širdį, jūsų vyriausybė irgi pradės keistis, atsispindės nauja kolektyvinė sąmonė. Kai keičiatės jūs, kolektyvinė sąmonė irgi evoliucionuoja, tokiu būdu, vyriausybė irgi keičiasi. Taigi, jūs matote, kad reikalas ne vyriausybėje, o visuose jumyse. Vyriausybė tik atspindi visuomenės sąmonę, kurią ji valdo. Priklausomai nuo jūsų vystymosi, pas jus atsiras išmintis, rinkti į vyriausybę lyderius iš žymiai labiau prašviesėjusių žmonių. Jie yra tik jūsų atspindys.

Jūs žinote, kad karūninė čakra yra Dievo Proto instrumentu ir vieta fiziniame kūne, sukurta tam, kad perduoti žinias, išmintį ir prašviesėjimą. Tas, kas sąmoningai veda žmones neteisingu keliu, kontroliuoja ir manipuliuoja jais, panaudojant žinias egoistiniams tikslams, vieną momentą gaus tai, ką pasėjo. Vienu nuostabiu momentu tai, ką jis sukūrė sugrįš karminės pamokos pavidalu. Vienu iš to grįžimo pavyzdžiu, gali būti psichiniai susirgimai, tokie kaip Parkinsono, Alsheimerio ligos, atminties praradimas ir kiti psichiniai išsibalansavimai. Kai jūs tampate vyresniais, atrodytų turėtumėte tapti išmintingesni, priimant tiesą vis geriau ir arčiau Dievo Proto. Tačiau, jūsų visuomenėje vyrauja visiška priešingybė. Daugumas žmonių, senelių namuose ir kitose įstaigose pagyvenusiems žmonėms, nusileidžia iki tokio protinės degradacijos lygio, kad nesugeba atsiminti nei savo vardo nei artimųjų. Negalima teisti tokią padėtį, kadangi žmogiški teisimai, pagrįsti labai ribotomis žiniomis.

Na o dabar mes jus kviečiame į meditaciją ir kartu su mumis nuvykti į Prašviesėjimo Šventyklą eteriniame plane.

Adama- Pirmiausia, noriu pasakyti, kad Telose yra sumažinta Prašviesėjimo Šventyklos kopija, tos kuri yra Titikako ežere. Nuostabi Šventykla buvo pastatyta vadovaujant Dievui ir Deivei Meru, labai aukšto lygio būtybėms, šio Spindulio Energijų Saugotojams Planetoje. Kviečiame į savo šventyklą Telose.

Susikoncentruokite ties savo širdimi ir panorėkite atlikti kelionę su mumis. Paprašykite savo Globėjų ir Jūsų Aukščiausiąjį Aš, vadovauti jumis, keliaujant kartu su mumis. Pas mus didžiulė Mer-ka-ba, kuri lengvai gali jus priimti ir mes kviečiame įeiti į ją, kelionei.

Pajauskite save esant Telose. Jūs stovite prie įėjimo į Šventyklą. Jūs matote aštuonbriaunį statinį aukso-geltonos spalvos, kuris spindi kaip saulė. Tai spinduliuoja Prašviesėjimo Spindulio energiją, kelių šimtų milių atstumu ir susijungia su planetos kristaline gardele, kuri momentaliai išnešioja tą energiją visur po planetos paviršių.

Jūs kylate į Šventyklą laiptais, kurių 24. Kai jūs palipsite ant paskutinio, jus pasitiks du mūsų žmonės, jie yra tarnautojai ir įėjimo į Šviesos Šventyklą saugotojai. Jie kviečia jus į foje, jūs pakliūnate į ypatingą zoną, kur jus apipila dušas iš Auksinio Spindulio Šviesos, kuris jus išvalys ir paruoš jūsų energetinius laukus, kad gauti galimybę įeiti į Šventyklą.

Nuo to momento kiekvienas iš jūsų gaus Lemūrietišką vadovą, kuris jus lydės ir padės pereiti per Vartus. Kitoje tų vartų pusėje jus sveikins neįprasta Antrojo Spindulio Meistrų komanda, Planetinis Kristus, Lordas Maitrėja, Lordas Buda, Lordas Sananda, Lanto, Konfucijus, Džualas Kulas, Kuthumis.

Jie kviečia jus įeiti į tuos nuostabius Vartus, kur viskas spindi kaip saulė. Nėra žodžių, kad aprašyti kaip nuostabu visa tai, ką jūs matote ir jaučiate, bet tai ne taip svarbu. Panaudokite savo vaizduotę, kad aiškiai atkurti jūsų pergyvenimus. Vaizduotė – Dieviško Proto dovana, kuri saugo visus praeities ir dabarties pergyvenimus, todėl jūs visada sąmoningai galite juos atkurti. Leiskite jūsų širdžiai ir sąmonei pajausti ir atsiminti visa tai, ką jūs matote, priimant vyksmą sielos akimis. Jūs matote kaip viskas čia atspindi auksinę Kūrėjo meilės saulę – Antrojo Spindulio energiją.

Įkvėpkite tas energijas. Atkreipkite dėmesį į fontanus, Prašviesėjimo Šventyklos salės centre, jie ištaško auksinę srūvančią šviesą. Kiekviena ląstele imkite tą šviesą, kvėpuokite giliau. Pažiūrėkite į visokiausių atspalvių gėles, auksiniame rūke, skleidžiančias savo dievišką kvapą visur. Įsivaizduokite, tiek daug kiek galite, didžiulį kiekį ryškių gėlių, geltonai-auksinės spalvos, visas įmanomas formas, matmenis ir atspalvius, augančias harmonijoje, sukuriant nuostabią meilės simfoniją, įkvėpimą ir išmintį. Atkreipkite dėmesį į visas grindų, lubų ir sienų detales, į visa tai kas nuostabaus supa jus. 

Dabar eikite tiesiai į didžiąją salę, kur yra didžioji taurė, joje dega Prašviesėjimo Liepsna. Pagerbkite išminties Mokytojus, kurie stovi aplink tą taurę, pažiūrėkite, kaip jie, pastovių meilės ir palaimos išliejimu, palaiko kiekvieną nemirtingą Šviesos Liepsnos spiralę. Be atitinkamos, išrinktų tai tarnybai meistrų globos, Dieviška Liepsna negalėtų egzistuoti Planetoje ir palaipsniui užgestų. Vieninteliu šaltiniu, palaikančiu Dieviškąją Liepsną, yra meilės ir ištikimybės liepsna, tų širdžių, kurios jai tarnauja. Dėka jų meilės ir ištikimybės, Liepsna gyvena ir neša Šviesą Planetai, žmonijai.

Kvėpuokite giliai, mano brangieji. Tai ypatinga dovana, kurią jūs gaunate tiesiog dabar. Šios Šventyklos durys ne visada atviros nepakylėtoms būtybėms. Jūs čia šiandiena su ypatingu leidimu ir aš prašau jūsų išreikšti patį didžiausią dėkingumą Lordui Maitrėjai, visiems kitiems, paminėtiems aukščiau, kurie sutiko laikyti energijas šioje Šventykloje, kad jūs galėtumėte užeiti.

Būkite dėmesingi tam, ką sako jums jūsų gidas-lydėtojas, kuris buvo jums suteiktas prie įėjimo į Šventyklą. Jis gali su jumis pasidalinti savo žiniomis ir išmintimi. Dabar jums siūlo atsisėsti į auksinę kristalinę kėdę, prieš vieną iš auksinės Liepsnos meistrų. Pajuskite energiją, pajuskite, kaip auksinė spindinti Liepsna pripildo kiekvieną jūsų eterinio kūno ląstelę. Mes prašome jūsų dabar kvėpuoti giliai, įkvėpti tą energiją visa jėga, susikoncentruoti į neįprastai ryškią auksinę Liepsną, prieš kurią jūs sėdite.

Ta liepsna siekia 18 metrų aukštį, palaikoma žmonių, stovinčių aplink ją ratu, meile, tai pakylėtų meistrų ir angeliškų būtybių meilė.

Kvėpuokite, susikoncentruokite į Liepsną, pasistenkite užmegzti ryšį tarp jūsų širdies ir Dievo Proto, tarp jūsų širdies ir Išminties Valdovų, kurie palaiko tą Liepsną. Paprašykite jų palikti savo meilės ir ištikimybės atspaudą, jūsų DNR ir visose jūsų čakrose.

Atneškite savo performuotą ego čionai, kadangi tai taip pat dieviška ir yra nenutrūkstama jūsų dalis. Jūs negalite atsikratyti jo, bet jūs turite pakeisti jį, išvalyti ir atvesti prie pirmapradės būsenos, ir tai susijungs su jūsų dieviškuoju Aš, pakylėjimo procese. Ta jūsų dalis turi būti suprasta ir išvalyta jūsų meile. Paimkite tą atskirą jūsų aš aspektą, jūsų žmogišką protą, jūsų performuotą ego ir paprasčiausiai pripildykite juos Prašviesėjimo Liepsnos Ugnimi.

Kalbėkite su tomis savojo Aš dalimis su didele meile ir kantrybe, kaip jūs kalbėtumėte su vaiku ar paaugliu. Pasakykite savajam žmogiškajam Ego, kad jis irgi yra dieviškumo ir meilės dalis, paprašykite jo paklusti didžiai Prašviesėjimo Liepsnos išminčiai. Padarykite tai ir jūs galėsite gyventi savo gyvenimą labiau tikslingai, išmintingai, nešant vidines žinias.

Kai jūs grįšite į savo kūną, į savo kasdieninį gyvenimą ir kada savo kelyje susidursite su sunkumais, visada prieš savo vidinį žvilgsnį išsikvieskite tą nuostabią auksinę Prašviesėjimo ir Išminties Liepsną. Paprašykite jos atverti jums gilią supratimo viso to intuicija, kas jums būtina žinoti duotuoju momentu, kad padaryti teisingą pasirinkimą. Tokiu būdų jūs pabundate iš dvasinio miego.

Tuo pat, jūsų mintys tampa tokiomis pat kaip Dievo mintys, padės jums atsikratyti nuo apribojimų. Kiekviena Liepsna padės jums atstatyti jūsų dvasingumą, atsikratyti apribojimų ir jūs vėl galėsite vaikščioti Žeme, kaip žinantys ir išmintingi meistrai.

Prašykite kad tos Liepsnos energijos užpildytų jūsų sąmonę. Jūs galite neatsiminti visų detalių, bet žinios paliks pėdsaką jūsų sieloje ir tai labai svarbu. Jūsų sieloje liko neteisingų įsitikinimų pėdsakai, kas priverčia jus kentėti ir būti nelaisvais. Prašykite, kad visi jie būtų pervertinti, išvalyti ir išgydyti Prašviesėjimo Liepsna. Tai palaipsninis procesas, kuris reikalauja jūsų sąmoningo noro ir pilno dalyvavimo. Pakylėjimo metu jūs pamatysite to proceso užbaigimą.

Stenkitės vis arčiau ir arčiau prieiti prie Dievo Proto, kuris atsispindi jūsų širdyje, kuo labiau atviresnė jūsų širdis, kuo labiau ji sugeba suprasti, mylėti, atjausti, tuo arčiau jūs prie Dievo Proto. Kai jūs pajausite kad pasiruošę grįžti, atsistokite nuo kėdės, apsidairykite aplinkui, dar kartą kartu su savo gidu apeikite aplink Liepsnos taurę, užduokite jai visus savo klausimus. Apeikite Šventyklą, šioje Šventykloje daug įvairių nišų, palatų ir sekcijų.

Pasilikite su mumis, leiskite pailsėti jūsų sielai ir širdžiai toje nuostabioje energijoje, kurią atstovauja jūsų dieviškumo saulė. Dieviško Proto ir Prašviesėjimo Liepsnos pagalba visos žinios taps jums prieinamos, kai jūs susijungsite su juo pilnai. (Pauzė)

 Dabar grįžkite į fizinį kūną. Atneškite kiek įmanoma jam energijos iš Prašviesėjimo Spindulio Šventyklos. Žinokite, kad dabar pas jus yra leidimas aplankyti tą Šventyklą bet kuriuo metu tol, kol liekate Antrojo Spindulio meilės energijos diapazone.

Prašviesėjimo Šventykloje tarnauja didžiulis kiekis pakylėtųjų Mokytojų. Jie surišti su Antrojo Spindulio ašramu, kur naktį ateina daugelis sielų mokytis. Tas ašramas randasi Prašviesėjimo Šventyklos teritorijoje. Tam, kad mokytis ašrame, būtinas tik jūsų pasiruošimas mylėti ir vystyti savo sąmonę.

Kai jūs būsite pasiruošę, atmerkite akis. Būkite laimingi, pilni dėkingumo, harmonijos ir savo viduje ir su visu pasauliu aplink. Dėkoju jums, mano brangieji, už tai kad jūs buvote šiandiena su mumis. Mes siunčiame jums savo meilę, mūsų išmintį, mūsų palaikymą ir įžvalgas. Žinokite, kad jūs visada galite naudotis Dievo Protu, kai tik panorėsite. Kuo labiau sąmoningai jūs tai padarysite, klausant savo širdies, tuo stipresniais ir protingesniais jūs tampate ir tuo greičiau jūs galėsite susitikti su juo veidas į veidą.

Kreipimasis į Auksinę Prašviesėjimo Liepsną

Nuostabi Auksine Prašviesėjimo Liepsna iš Dievo Širdies, Didžiojoje Centrinėje Saulėje, aš prašau Dievo ir Deivės Meru būti mano širdyje, prote ir sieloje. Aš prašau tavęs pripildyti mano būtybę nuostabiais Prašviesėjimo fluidais, be paliovos lieti savo šviesą, kol visi mano sąmonės trūkumai nebus transformuoti ir taps dieviškumo tobulybe.

O Šviesos briliantinė spindinti Liepsna. O Dievo Liepsna, už kurią nieko nėra nuostabesnio. Visą laiką išminties fontanus spinduliuojanti, paimk mane namo, ten kur saulės Šviesa. Ateik pas mane, visoje savo didybėje, paimk už rankų ir atverk akis. Pripildyk mano gyvenimą nuostabiais atradimais, dek manyje Prašviesėjimo Spindulį amžinai.

Aš pasirenku eiti pas Dievą, atveriant savo širdies ugnį. Aš pareiškiu, kad aš esu Dievo pasireiškimas.

Aš taip pat pareiškiu, kad egzistuoja galinga Spindinčios Auksinės Prašviesėjimo Šviesos Upė, kuri teka per mane ir aš esu ta Ramumo, Taikos ir Harmonijos upė. Aš pareiškiu, kad mano išvalyta sąmonė, mano būtybė ir mano gyvenimas prisipildo Šviesa ir Meile. Visas pasaulis, kuriame aš gyvenu, pilnas Šviesos, pilnas Meilės ir pergalė bus mūsų. Aš skelbiu savo nuosavą pergalę, kadangi aš spinduliuoju dieviškumo meilės-prašviesėjimo energiją, kuri užpildo kiekvieną mano būtybės ląstelę ir kurią aš siunčiu kiekvienam vyrui, kiekvienai moteriai ir kiekvienam Planetos kūdikiui.

O Nuostabi Meilės Liepsna. Pripildyk mane savo energija. Palaimink, Išgydyk, Įkvėpk, Pažymėk mane ir visą žmoniją Dieviškumo Šviesa, kuri dega visada ir niekada negesta.

Peržiūrų: 14025 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/4
Viso komentarų: 3701 2 3 ... 23 24 »
0  
1 Braske   (25.09.2012 23:02) [medžiaga]
kas yra toji Deive Meru?

0  
2 Aitvaris   (26.09.2012 09:01) [medžiaga]
Siūlau pasidaryti bandymą. Pasiskaityti Akašų kronikose. Pasižiūrėt savęs vidun ir pamatyt, kad ten atsakymas yra.
Bent jau man tai mano smalsiąjam protui naudos iš to atsakymo jokios, bet lygiai taip pat ir jei kas nors kitas atsakymą pateiktų smile

0  
3 Gėlė   (26.09.2012 10:26) [medžiaga]
Ar yra kas nors iš čia esančių pabuvojęs toje šventykloje?
Straipsnis patiko iki šitos dalies "Tas, kas sąmoningai veda žmones neteisingu keliu, kontroliuoja ir manipuliuoja jais, panaudojant žinias egoistiniams tikslams, vieną momentą gaus tai, ką pasėjo. Vienu nuostabiu momentu tai, ką jis sukūrė sugrįš karminės pamokos pavidalu. Vienu iš to grįžimo pavyzdžiu".... persiskaitė kaip savotiška pikdžiuga ,kad bus nuteisti už bloga, taip ir bus, bet tai jų pasirinkimas, todėl... O pabaigoje "liepimai" daryti taip ir nekitaip irgi kažkaip nežinau, manau pakylėjęs be jokių nuorodų ar pasufleravimų pasieks dievišką šviesą, suvokimą, meilę, gėrį....matyt dar nedaaugau iki to, o apie spindulius nuostabu - pravers, ačiū

0  
4 Braske   (26.09.2012 10:50) [medžiaga]
kaip Tau pasakyt, Gele. pirma, tai visos Telos knygos pilnos pagiezos. nereikk kreipt demesio, cia musu asmeninins negatyvas, o ten neutralu turbut viskas pirmapradziai buvo... galeciau paskaita atskaityt kaip deramai dieviskai reaguot priguli i tokio tipo info, yra spec terminai ir atitinkama intonacija, kuria zino kas susidure ir gali laisvai smegenis nezinanciam plaut, bile tik tas pasiruoses butu.
kitas dalykas ta sventykla kadangi subtiliuose lygiuose... tai kas Tau pasakys buvau ten ar nebuvau. ar ji yra ar jos nera. va as vakar skaitydama visai isivaizdavau sita viska pilnai, mano fantazija nesa toli kartu su padidintu jautrumu daugelyje sriciu, tai kaip ir buvau, nia? subtiliuose lygiuose.
aisku yra matanciu zinanciu ir sviecianciu, kurie uz mane geriau zino, buvau as ten ar nebuvau.
cia gi meditacijos tipo tas sventyklos lankymas. per vaizduote. buvo visi, kas perskaite tongue

0  
5 Gėlė   (26.09.2012 10:56) [medžiaga]
Ir turiu omenyje ar medituojant, subtiliuose lygiuose buvo joje ;) skaitant mane irgi ima nešti fantazija ir vaizdai, bet šykart įsijungė natūralus vidinis "stop", nežinau kodėl, o apie spindulius info labai "sava", "susigėrė natūraliai" :)
Kiekvienam savo, čia tik mano asmeniniai netobuli pastebėjimai-išgyvenimai į textą :) Būtų įdomu išgirsti kitų pojūčius - ačiū

0  
6 spurgelis   (26.09.2012 12:46) [medžiaga]
čia ne į temą,bet aš antrą naktį iš eilės sapnuoju labai ryškius,aiškius baisokus sapnus-ateivių invazijas,ne tokias kokias rodo per filmus ar straipsniuose rašo ar youtube dabar įdeda filmuotus vaizdelius. O tokius stiprokai kertančius per psichologiją. Tamsiam dangui vyksta karai tarp įvairių civilizacijų skraidančių objektų,prie to pačio žiaurūs masiniai žmonių grobimai. Visi panikoj,žviegia,klykia,žudynės,bet manęs nepaėmė,nes aš kažkaip supratau,kad niekur nepabėgsiu ir drįsau stoti akis į akį pakalbėt. Pasakiau,kad jūs neturite teisės ir tai pasirodo buvo mano galia. bet šiąnakt pamačiau,kad tokiu būdu negaliu apsaugot artimųjų,nes jie patys turi tai savy suvokt ir garantuotai tai pareikšti. O kaip,kai jie pilni baimės ir netikrumo. kaip jiems padėti susiimt ir išlikti sąmoningiems. Žodžiu baisoka būsena,prabudus naktį šokas toks,per kūną nesustabdomi šiurpai ėjo,kol nurimau. Be to ir šeip jau kokį mėnesį namuose jaučiuosi ne viena...Tikrai kažkokios ribos tarp pasaulių dyla....

0  
9 Aldas   (26.09.2012 15:37) [medžiaga]
Labai retai turiu kosmarus ir tai butu sunku kosmarais pavadint. bet paskutinius du syk buvo pirmadienio ir antradienio nakty. sapnai siais metais nerealiai ryskus.
Pas mane pati kartais buna jausmas kad bunu kambary ne vienas pasokus nakty is lovos. Kaip tu siaip naktim miegi? jauties nepailsejusi? ar tas jausmas kad esi ne vienas neapleidzia ir dienos metu? Pasidalink. idomu

0  
12 spurgelis   (26.09.2012 15:49) [medžiaga]
Paprastai aš visada labai gerai miegu ir pailsiu.Sapnuose dažniausiai aš pati galiu daug ką kontroliuoti,kas susiję konkrečiai su manimi,tad dėl savęs aš visada rami. O ir namie esu susikūrusi pakankamai saugią erdvę,ir niekas be mano leidimo nei matomas nei nematomas nelįsdavo. Bet tiesiog paskutiniu metu jaučiu kaip sunku išlaikyti"užvertas duris" ir lenda "visokie" neatsiklausę.kai pasakau,kad tai mano erdvė ir prašom nelyst,kaip ir pasišalina,bet ištisai juk negali kontroliuot,o paskutiniu metu ypač reikia pastebėjau būti budriai,nes taip ir taikosi prie kokio momento,kai atsipalaiduoju ir pametu budrumą. O naktį ypač,ir tai reiškiasi jau ir per sapnus,nors tai nepavadinčiau košmarais,nes dėl savęs esu kažkodėl rami ir užtikrinta,bet vat tas rūpestis dėl artimųjų...,nes žinau,kad jie tam nepasiruošę,nes iki šiol tiesiog neigė visa tai,kas už mūsų matymo ribų. Dabar dieną tiesiog nebegaliu ramiai užsiimti savo kūrybiniais dalykais,nes vis jaučiu,kad turiu saugot savo aplinką nuo įsibrovėlių. tai ir stengiuosi daryti,nes tokių "svetimų" tiesiog dabar knibždėte knibžda tiek tarp mūsų žmonių,tiek iš kitų dimensijų. ir tai tiesiog pradėjau labai stipriai jausti,o sapnuose ir matau kaip jie atrodo. Aš žinau,kad man jie nieko negali padaryti,nes aš esu padariusi tvirtą pasirinkimą,bet juk yra šalia kiti ir jie man rūpi.

0  
13 Aldas   (26.09.2012 15:51) [medžiaga]
Kiek vaikui metu?

0  
15 spurgelis   (26.09.2012 16:06) [medžiaga]
Vaikui 7 metai,dėl jo aš irgi pakankamai rami,nes jei saugi aš,saugus ir jis. Vaikai patys negali apsisaugoti,tai kaip ir motinos pareiga. Bent jau mano atveju. Nors per jį prie manęs labiausiai stengiasi dasikast,nes tai mano jautriausia vieta matyt. Bet manęs plikom rankom nepaims!!! Labiau nerimauju dėl kitų artimųjų-mamos,brolio ir tt. Ypač mamos.

0  
35 Aldas   (26.09.2012 23:51) [medžiaga]
Pats is paskutiniu naktu patirties galiu pasakyt kad baime turi "kvapa" pritraukianti tam tikrus veikejus. Svarbiausia nepasimest tarp dimensiju kaip filme inception.

0  
7 Gėlė   (26.09.2012 13:14) [medžiaga]
interpretuosiu čia galbūt irgi pirma pakopa (kaip Žemėje 3D kad pereidinėjome ir jau einame į pabaigą), pasiekus dugną sapnuose ir ne tik, eisi aukštyn link šviesos, keisis dar ne kartą suvokimas. t.t.
apie artimuosius esame anksčiau diskutavę, deja bent čia atsakymas vienas - pabandyti aiškinti, bet jeigu nesuvokia, turės laukti savo laiko, taigis taigis :( vis tiek reikia bandyti, aš taip manau

0  
8 Swan   (26.09.2012 14:19) [medžiaga]
Spurgeli kai išmesi viską iš galvos ir savo protingą galvą užimsi kitais malonesniais dalykais ir sapnai gražesni bus ir namie jausies saugi ;) Pasąmonė signalizuoja įvairius dalykus, bet tik nuo mūsų valios ir norų priklauso ką mes norime į ją įsileisti ir ko ne..Sapnai tai mūsų pačių atspindys..

0  
10 Aldas   (26.09.2012 15:38) [medžiaga]
O sita realybe kieno acpindys?

0  
32 naraijana   (26.09.2012 22:34) [medžiaga]
niu jo, sitie patarimai tikrai netinka niekam, mes cia susiduriame su zymiai stipresniais dalykais, kas gludi pasamonej? Pasamone niekad nesvarsto, kas yra gerai, o kas yra blogai, ji - tiesiog vykdo!!! Tad nesiremkime pasamone, savo varikliu, o naudokimes sirdies vibracijom..., jas turime prajausti , tiesiog prajausti.., ten yra visada tikras atsakymas...,Myliu Jus visus, iki

0  
11 nerijus   (26.09.2012 15:42) [medžiaga]
Spurgeli, ar tie sapne dangui skridantys daiktai ar tai padarai juda gana samoningai, neveikiami jokiu aerodinamikos desniu ir atrodo tarsi butu gyvi, samoningi, elgiasi tartum ieskotu, uostinetu kaip sunys? Ir dar, ar visas sapnas turi tarsi savo atmosfera, nuotaika? Jei taip, tai ir mane kartais tokie sapnai, o gal vizija retkarciais aplanko, kai nubundi, dar ilgai jauciasi slogi panikos nuotaika, bet praeina po kiek laiko. Gana klaikiai viskas atrodo ten, o kas svarbiause, jokiam filme to dar nera tekia matyti, o tai reiskia, kad sapnas nera pasamones poveikio pasekme. Tik kazin ko? Gan seniai ieskau to atsakymo, bet stai, visai atsitiktinai uzkliuvo tavo komentaras. Kazka tai reiskia, bet ka? Manau, kad mes kazkokiu budu nesamoningai savo pakitusios samones deka patenkam i 4d, o ten vyksta karas, ar tai tiesiog sielu grobimas. Na cia mano tokia nuomone. Pasidalink Spurgeli savo nuomone. Aciu

0  
14 spurgelis   (26.09.2012 16:00) [medžiaga]
Sapnuose yra būtent taip kaip aprašei. Tarpusavy kariauja kaip ir fiziniais ginklais,bet juos valdo kažkaip kitaip,telepatiškai ar kažkaip,o žmones jie grobia grynai kaip dėl energetinio maisto masiškai,kai kažkuriems pritrūksta jėgų jų tarpusavio kovoj. Jie neatrodo nei baisiai nei šlykščiai mano akiai,bet klaikuma ta,kad jauti kaip jie fiziškai besiartindami,ištikrųjų tave kaip ir bando atitraukt nuo susikoncentravimo ir lenda į tavo galvą,jie keičia pavidalą pagal tavyje išknistas baimes ar pavidalo susikurtus modelius,o per tą laiką tiesiog siurbia visą tavo esatį. Man kažkaip su savo ramybe ir nepasimetimu pavyko išlikti budriai ir kontroliuot savo apsaugą,tai jie tiesiog "atsikniso" nuo manęs. Kam vargintis,jei yra prieinama masė netoli. Beje šiąnakt pabudus paprašiau "savęs" stipresnės apsaugos ir man labai greitai vaizdinėmis priemonėmis buvo atsiųstas-parodytas kažkoks labai skaistus tetraedras ar kažkas tokio,kaip daugiabriaunis deimantas,kuris sąmonėje plėtėsi. Nežinau kaip paaiškint,bet labai greitai smigau su tuo vaizdu visai į kitą sapną,labai šviesų. Šiandien ir dieną jaučiuosi daug ramiau ir saugiau,kaip anksčiau beveik. Eisiu savo menais užsiiminėt smile

0  
16 Aldas   (26.09.2012 16:12) [medžiaga]
galetum koki linka numest i fotkes menu.

0  
27 spurgelis   (26.09.2012 18:57) [medžiaga]
www.jurgaart.lt

0  
34 Aldas   (26.09.2012 23:50) [medžiaga]
nerealiai grazu. tikrai unikalu, neteko kazko panasaus matyt. parodysiu draugei. ta irgi visokius kosminius daro smile

0  
48 spurgelis   (27.09.2012 11:23) [medžiaga]
Ačiū smile

0  
17 xMx   (26.09.2012 17:38) [medžiaga]
O man toks jausmas Spurgeli, kad per daug ten užsiciklini ant to smile

0  
28 spurgelis   (26.09.2012 18:59) [medžiaga]
dar nespėjau užsiciklinti,nes tik pora naktų sapnuoju.Čia aprašiau tik pirmus įspūdžius ir pojūčius. o kadangi orientuojuosi visada į pirmą įspūdį,nes jis teisingiausias,tai paprastai niekada nebeieškau sliekų giliai,kur jų nėra smile

0  
31 xMx   (26.09.2012 19:50) [medžiaga]
Tada aišku biggrin

1-10 11-20 21-30 ... 221-230 231-240
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0