Penktadienis, 19.04.2024, 20:53
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Vasaris » 22 » Aiškiaregės Jadvygos informacija
18:14
Aiškiaregės Jadvygos informacija

 Septynių sekundžių informacija gauta 2012.11.17 10:03

Susipažinimas su nauja erdve ir jos Valdovais tęsėsi nuo 07.22. Liepė dirbti septynių sekundžių greičiu. Galutinį mokymą pateikė tokį: pirma sekundė -MINTIS yra teisinga; antra sekundė - TIKĖJIMAS savimi; trečia sekundė - VALIA; ketvirta sekundė - ŽINIOS; penkta sekundė - DVASIA, aura; šešta sekundė - ŠIRDIS - SAULĖ - TAURĖ; septinta sekundė - Visatos centras su Kūrėju. Grįžtant į fizinį kūną - esi kosmoso DIEVYBĖ.

Kiekvienos paros apsisukimas visi kuriame savo ateitį. Ji - NUŠVITIMAS naujoje erdvėje, dvasinėje plotmėje.

Kiekvieną parą 14 val. yra LEMTIES VALANDA. Reikia stebėti ženklus, įvykius, būti ramybėje, santarvėje.

Mokykimės dėl savęs. Žinias išsinešame į sekančius įsikūnijimus. Svarbu teisingai save pristatyti ŠVIESOS pasauliui. Kreipinys: "AŠ ESU (vardas) kviečiu savo Angelą Sargą vesti mane ŠVIESOS KELIU. Kviečiu ŠVIESĄ, Šviesos Angelus, ŠVIESOS GALIŲ Angelų Pasiuntinius dėl ŽEMĖS Auros valymo ir ŽMONIŲ vedimo ŠVIESOS KELIU.”

Kuriu ŠVENTĄJĄ UGNĮ, Esu Viešpaties Valioje. Daug žvakių - tiltai į daug prabėgusių metų. Didysis RATAS - 108 metai. Tai Angelui reikia sujungti Žmonių MALDAS -septynis kanalus nuo kiekvieno į galingą SRAUTĄ ŽEMĖS AUROS ŠVIESAI.

Visagalė DIEVO AKIS stebi kiekvieną ir VISUS. Lieka akimirka ir džiaugsmas iš patirto jausmo bei gyvenimo prasmės DVASIOJE.

Dalyvaujant apeigose, ritualuose, meditacijoje kiekvienas narys privalo prisistatyti: "AŠ ESU vardas... ir t.t.” Savo vardą įrašyti tekančios Saulės spinduliuose. Taip kiekvienas žmogus tampa KOLONA, per kurią į žemę srūva ŠVIESOS energijų srautas. 

Dalyvaujančių žmonių kiekį "n7” reikia pakelti septintuoju laipsniu ir tuomet turėsite supratimą, kiek trikampių žemės apsaugos tinkle sušvito ŠVIESOS srautu ir susijungė su Galaktikos Deimantine Saule.

Mes, ŽMONĖS, esame ŽEMĖS tikrieji šeimininkai. Turime savo NAMUS čia Žemėje ir nuolatos grįžtame į Žemę. Per vieną įsikunijimą sukuriame šmėklą, vaiduoklį arba ANGELĄ. Neprarasti budrumo turint fizinį kūną. Žinios tampa ŽINOJIMU nuo 42 metų.

Garsas ir TYLA - susikaupimo GALIA.

Prigimtis apsprendžia LIKIMĄ. Dabar nuo 2013 metų pradžios visi kuriame savo ateitį kiekvienos PAROS judėjime. Kiekvieną dieną 10 val. mums energijos siunčia Alfos planeta. Erdvėlaiviai iš šios planetos yra sniego baltumo iš apvalių rutulių, kurie sujungti penkių metrų skersmens auksiniu disku. Jis žaižaruoja ir skleidžia geltonai auksinės verpstės pavidalo energijas. Tai DŽIAUGSMO pojūtis ant krūtinės. Deja - jeigu žmogus negali atleisti jam padarytos skriaudos, šis srautas neateis iki fizinio kūno. Troškimą išreiškia žmogaus Dvasia per vidinį ŽINOJIMĄ.

Keturi žemesnieji kūnai. Pirmas - fizinis kūnas - saugykla šio įsikūnijimo. SIELA negali valdyti DVASIOS -auros, kuri prisipildo patirties iš poelgių ir net šalia esančių žmonių emocijų. Antras sluoksnis - NORAI. Prieš daugelį metų man Mokytojai ir Dvasios sakė: "-Bijok norų.” Trečias, jau daug platesnis auroje sluoksnis yra surištas, susivijęs su žemiškais malonumais: seksas be meilės, priklausomybė rūkymui, alkoholiui, pinigų kaupimui, drabužiai, daiktai. Ketvirta erdvė - MINTIS. Mes, Dvasinės kosmoso BŪTYBĖS, galime imti iš daugelio erdvių energiją. Čia yra pagrindinė ERDVĖ, kur viskas tampa materialiu. 

Atkaklumas - nematoma lemtis.

2011 m. gegužės mėnesį per šešias paras mane pravedė per UGNINĮ portalą - erdvę į subtilų pasaulį, kur visa informacija yra geometrinėse figūrose ir skaičiuose. Būtent iš tos erdvės gaunu mokymą, kuris būtinas kiekvieno žmogaus ŠVIESOS KELIUI.

Pasiuntinys - kuris eina pirma Angelų ir neša pranašystę, yra buvęs tos SIELOS įsikūnijimo Dvasia, Mano Kosminis Mokytojas yra rombas, pilnas kristalo kubikų, Angelas RIKIS. 

Pilkieji Angelai yra tarp dviejų erdvių - sluoksnių. Viršutinė erdvė - dvasingi, žemyn - žemės darboholikai. Nereikia bijoti, bet privaloma bendrauti. Dvasia atėjo pranešti... Klausk - gausi atsakymą.

Traukos dėsnis. Auroje energijos sukasi - priekyje iš viršaus į apačią, nugaroje - nuo žemės į viršų. Ant stuburo surašyti visi praeitų gyvenimų įvykiai. Teisingai gyvenantys žmonės senatvėje turi privalumų - jie švyti. Girti - net šliaužti nemoka...

Laikas sensta, o kūnas jaunėja. Ląstelės ima naują energiją - PLAZMĄ iš Saulės ir ŠVIESOS. 

SIELOS Kristalas ima žinias iš Deimantinės Saulės. Piramidės KUPOLAS -erdvėlaivis Žemėje, pirmas stebuklas 21 amžiaus. Vandens ląstelėje įrašyta informacija per tryliktą auros sluoksnį eina į inkstus ir skleidžiama Psichine energija - tai kosminė neišmatuojama GALIA, kurią turime teisę išnaudoti tik dėl savęs tobulinimo.

Žinios įrašytos mūsų auroje yra SKYDAS einant per UGNINĘ RIBĄ į amžinybės erdves. 

ŠVIESA TAMSOJE. SAULĖ dėl Žemės ir žmonių šviečia vienodai, o Kūrėjo JĖGA - kuria žmonių PASAULĮ.

Paskutinis TEISMAS yra po pilno metų TATO tai Dvasiai, kada SIELA paliko fizinį kūną. Ką Dvasia sukūrė ir išsinešė - ten bus nurodytas tolimesnis tarnavimas. Svarbiausia žinia: Dvasią pasitinka tos SIELOS buvę ankstesni įsikūnijimai. Per operaciją arba hipnozės metu matomi žmonės - yra SIELOS buvę įsikūnijimai. Praėjus "mirties RIBĄ”, ateina nauji Angelai Sargai į to žmogaus 17 auros sluoksnį. 18 auros erdvėje įrašoma nauja programa ateičiai, gyvenimui. Tai vadinamas NUŠVITIMAS. Gimę 11 d. Vandenio eroje, atsineša nušvitimą. Indigo vaikai.  2013 metais Žemės auroje labai daug mėlynos spalvos.

2012 11 11, 14 val. per meditaciją matėme: virš Lietuvos didelį kupolą su žybsinčiomis švieselėmis. Tai iš Gyvatnešio žvaigždyno apsauga dvasingai, darbščiai tautai. Dabar yra švytinti erdvė. Tai Povilo Piramidės Kupolas, kuris į visas puses skleidžia  1600 km. spindulius ir tai saugo nuo kataklizmų.

Atėjo Egzaminas pripažinti Dievo - Kūrėjo Galybę. 

Dievas Vulkanas "daro tvarką” Žemės viduje iki devinto RATO. Pasikalbėkite su JUO. Parodys: Kas? Kur? Ką?. Bet yra viena didelė PASLAPTIS:”kas nuo Dievo, mes nematome”. Gavę žinią, viziją ar pranašystę - visa tai galime pakeisti.

Jau nuo 1985 m. juoda pranašystė dėl Baltijos jūros. Daug kas pakeista. Yra didesnių "nuodėmių”. Prašau per apeigas kviesti ŠVIESOS Pasiuntinius virš Baltijos jūros prie Lenkijos ir Vokietijos krantų.

Pirmoji meditacija įvyko 2013 01 19, 12 val. Negatyvi programa "sustingo” erdvėje. Prašau visų 2013 kovo 23 d. Lygiadienio šventėje degti daug UGNIES šventų laužų. Tegul piliakalniai kalbasi su Dievu Tėvu. 

Tikrovė yra esmė. Pažinimas... Nematomi įvykiai tampa akivaizdūs. Grįžti atgal - prarasi vidinę pusiausvyrą. Praeitis nutolo. Yra dabartis - akimirkos ŠVIESOJE.

Žinojimas - kojos pirštą užmynė, o skauda visą kūną. Kiekvienas savo poelgiu įtakojame šalia esančius. Bet koks skausmas kils tik iš kiekvieno atskirai. Tikrasis MEILĖS pažinimas yra mūsų auroje vienas metras 20 centimetrų virš galvos. Susijungę Dvasioje priešingos lytys - vyras ir moteris, toje erdvėje yra VIENIS. Meilės slėnyje yra daug gerų stebuklų. Visi jaučiame įgavę jėgą. Skridimas. Nušvitimas. Rūpestingumas. Atsakomybė. Susitikę iš praeitų gyvenimų SIELOS - meilė iš pirmo žvilgsnio. Džiaugsmas. Mandagumas. Paslaugumas. Pilnatvė. Reikia išnaudoti atsiradusios galimybės tobulėti. Ryžtas. Tikslas. 

Į LAIKĄ prieš LAIKO pradžią. Didysis VIRSMAS - drąsiai priimti naujus sprendimus. Yra tik ATEITIS.

SIELOS formulė padiktuota tokia: Rutulyje yra - Dievo kibirkštis - moteriškas pradas ir vyriškoji energija. Trys energijos, kurias valdo mūsų gyvenimą turint fizinį kūną. Mokytojai rodė vizijoje: iš SIELOS rutulio į Dvasią eina gundymas arba patirtis iš praeitų įsikūnijimų: moterys yra žiaurios, o vyrai šeimos mylėtojai. Trukdo religijų dogmos. Tik vyras ir moteris yra tas VIENIS., gyvenantis Dievas Žemėje. Ilgimės tyros meilės, nuoširdaus bendravimo, rojaus sode yra PALAIMA.

2013 02 10 sekmadienis 

 


Peržiūrų: 5376 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.8/4
Viso komentarų: 391 2 3 4 »
0  
1 Airijan   (22.02.2013 19:34) [medžiaga]
patiko :) Ačiū

0  
2 Doremi   (22.02.2013 20:45) [medžiaga]
labai dėkinga, 
miela močiutė, 
tekstas koduotas, man reikės dar skaityti bent tris kartus
nuo pirmųjų eilučių tiesą kalba ta močiutė
pirma sekundė -MINTIS yra teisinga; antra sekundė - TIKĖJIMAS savimi;
......tokiu būdu aš dirbu  wacko

+3  
3 virgis   (22.02.2013 22:06) [medžiaga]
Jei DĖMESYS aplinkinių problemoms ir stokai taps norma, jei VISI padės kitiems, nes jiems tai padaryti LENGVA ir nesudėtinga, tai kada nors, kai tavo gyvenime bus juodžiausia diena, tamsiausia naktis ir akimirksniui tau pasirodys, kad NEĮMANOMA šios situacijos išspręsti, kažkas… PADARYS DĖL TAVĘS TAI, KAS NEĮMANOMA.
Šiandien TU kažkam esi pasiuntinys iš kitų, gerų pasaulių, šiandien TU, kaip gerasis Angelas, išspręsi kažkieno problemą, o rytoj – jau DĖL TAVĘS atsiras tavo gyvenime gerasis Angelas ir padės TAU.

0  
4 jugnele   (22.02.2013 23:59) [medžiaga]
Ech...man tarpais nė trys kartai nepadėjo. Atkaklumas -nematoma lemtis... Čia gal laumikė galėtų paaiškinti vietomis wacko

0  
5 Truputį_žalias   (23.02.2013 00:21) [medžiaga]
Aš kiek žinau Jadvygą, tai po straipsniu komentarų nerašyčiau. Ji nenorėtų. Ar jos dvaselės gali būti nepatenkintos ar kažkas panašaus. wink

0  
6 Doremi   (23.02.2013 10:58) [medžiaga]
straipnis yra tam, kad komentuotume, taip jau įprasta čia
ir džiaugiuosi kad yra tokia lietuvė Jadvyga, kuri turi kuo pasidalinti

0  
7 Gėlė   (23.02.2013 11:48) [medžiaga]
Atsiprašau, ne visada išeina man trumpai, išsirinkau savo perliukus - patvirtinimus ką nujaučiu
("iššifruoti" teisingai noriu tik šitą, kol kas ne visai išeina: "Į LAIKĄ prieš LAIKO pradžią." - kaip Jūs suvokiate šitą frazę per savo prizmę???)

Žinias išsinešame į sekančius įsikūnijimus.
Lieka akimirka ir džiaugsmas iš patirto jausmo bei gyvenimo prasmės DVASIOJE.
Savo vardą įrašyti tekančios Saulės spinduliuose. Taip kiekvienas žmogus tampa KOLONA, per kurią į žemę srūva ŠVIESOS energijų srautas.
Garsas ir TYLA - susikaupimo GALIA
Troškimą išreiškia žmogaus Dvasia per vidinį ŽINOJIMĄ.
Čia yra pagrindinė ERDVĖ, kur viskas tampa materialiu.
Ant stuburo surašyti visi praeitų gyvenimų įvykiai. Teisingai gyvenantys žmonės senatvėje turi privalumų - jie švyti.
Vandens ląstelėje įrašyta informacija per tryliktą auros sluoksnį
”kas nuo Dievo, mes nematome”. Gavę žinią, viziją ar pranašystę - visa tai galime pakeisti.
Yra dabartis - akimirkos ŠVIESOJE.
Kiekvienas savo poelgiu įtakojame šalia esančius.

0  
8 Doremi   (23.02.2013 14:06) [medžiaga]
suvokiu, bet nežinau žodžių kaip tiksliai paaiškinti ir perteikti
gal rinkti po žodelį?

Žinias išsinešame į sekančius įsikūnijimus. 
nu šitas jau aišku labai, sakykimejei anm gyvenime žmogus grojo, mūrino namus ar tapė paveikslus-šiame gyvenime jau vaikas būdamas pradeda tai rodyti(talentai), kitam gyvenime vėl žmogus vis daugiau, vis unikaliau ir giliau atsiskleidža
oi, svečiai....einu, atleisk, vėliau pratesiu

0  
9 Gėlė   (23.02.2013 14:27) [medžiaga]
Do prabėgom skaitai, išrinkau labiausiai patikusius, o supratau ne iki galo va šitą, apie jį ir klausiu:
"Į LAIKĄ prieš LAIKO pradžią." - kaip Jūs suvokiate šitą frazę per savo prizmę???)

0  
10 Nauja pradzia   (23.02.2013 14:59) [medžiaga]
ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
22.02.2013

http://planeta.moy.su/blog/khronika_velikogo_perekhoda/2013-02-23-44125 есть общий итог для Земли и человечества: примерно 90% людей НЕ ПРОШЛИ экзамен на право остаться на Земле. К сожалению, итог неутешительный, но вполне предсказуемый. Это значит, что их каузальные тела будут быстро разрушаться и они будут их терять

1-10 11-20 21-30 31-32
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0