Penktadienis, 29.03.2024, 04:15
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gegužis » 5 » Aiškiaregės Jadvygos informacija
20:12
Aiškiaregės Jadvygos informacija

Vienos PAROS įvykiai yra ateities ženklai. Reikia gyventi dabartimi. Tikrasis grožis yra tavyje - tas troškimo pumpuras prasiskleis reikiamu laiku.

2010 metų balandžio pradžioje Mokytojai liepė užrašyti METŲ kiekvienos dienos pranašystę pagal SAULĖS kalendorių. Taip kiekvieno mėnesio ir dienos skaičių magija duoda virpesius ir ženklus. Vėliau pranešė, kad kiekvienas gali įžvelgti savo gimimo dienos pranašystę mažajame RATE. Minties GALIA yra ugnies srautas, troškimas, tikėjimas savo TIESA.

Penkių krypčių KELIAS: į kairę, į dešinę, žemyn, aukštyn ir tiesiai. Mokymas paduotas toks: tiesiai eiti iki 35 metų. Ant šios metų RIBOS yra labai daug susikirtimų. Dvasinis laukas keičiasi kas  penki metai. 5x7=35 spinduliai - pažinimas. 5 kartus pasikeitė viso kūno ląstelės x7metų. Dar svarbus pasikeitimas - naujo virsmo pradžia: 12m x3=36 metai. Tai mažasis RATAS. 36m : 9=4. Lemties Jėga yra 9 metai. Čia periodas, kur jau keturi ženklai Lemties MALONĖS. Dar yra svarbus 3 erdvių sujungimas. O pridėję saulės skaičių 6 - harmonija, santarvė, pagarba -  6x6=36 ir 3+6=9 ORAKULO pranešimą gali kiekvienas suprasti ir žinoti. 9 rodo virsmą, posūkį, pasikeitimą. Toli žiūrėsi - arti matysi. Išbandymų laikotarpis yra kas du metai. Tai žemės skaičius. Mintis turi būti meilėje, pagarboje. Kilmingumo jausmo rūbas ves fizinį kūną tik gėrio keliu į žinojimą. Svarbu šeimos sutarimas, paslaugumas. Karminės skolos ir mazgai pasiliko už pirmojo 12 metų apsisukimo.

Išbandymų periodas yra 14 dienų. Tai kraujo pasikeitimas. Išnyksta blogio informacija iš kraujo ląstelių. Per šį periodą reikia atgailauti, atsiprašyti, būti su Angelu Sargu. LAIPTAS į ŠVIESOS priėmimą, ateities vizijos bei VALIOS pasireiškimas. Kiekvienų dviejų metų gyvenimo patirtis atsispindi trečiais metais. Tai Šventosios TREJYBES paslaptis. Kiekvieni metai banguoja kosminiame tinkle ir žemės auroje. Bet kokį sprendimą reikia priimti po 9 dienų. Per šį laikotarpį pajausk DIEVO Buvimą: visi žmonės yra asmenybės su savo norais, troškimais - mylėti ir būti mylimais. O čia reikalinga patirtis.

2010 12 08 trečiadienio ryte mačiau dvi saules danguje. Aiškinimas buvo paduotas: ŠVIESA Žemės Auroje, neliks Tamsos ir Šešėlių. Parodė žmogaus Auros spindėjimą. Vėliau papildė mokymu: kiekvienas renkasi savo kelią. Būtent tuomet perdavė, kad Angelas Sargas priklauso Arkangelo Gabrieliaus komandai. Labai svarbu nugalėti nuosavybės jausmą, kuris yra kairėje pusėje galvoje prieš ausį. Ten matau žalią į elektrinę spalvą. Tai valdžios, karjeros ir puikybės energijų srautas. Krūtinę dengia pilka spalva - nuoskauda, nepasitikėjimas. Negali ateiti pienių žiedų geltonumo spalva - džiaugsmas. Sekantis laiptelis žemyn - depresija, noras žudytis, proto degradacija, pavydas. Tikėjimas savimi, žinių troškimas, meilė darbui, pagarba šeimai.

2010 12 12 12 val. atsisveikino Žuvų eros Valdytojai. Čia erdvėje matomas labai didelės plokštumos ir jos iš lėto sukasi. Šie metai 2013-ji naujo Kelio pasirinkimas.

Perkūnas saugoja Baltą Išmintį. Dievas Merkurijus - visos žinios. Dievas Vulkanas - žemės UGNĮ. Dievas Hefaistas - kosminę UGNĮ. Angelas Liuciferis saugo Žemės šešėlyje esančius padarus, reptilijas, monstrus, apsėdimus. Kunigaikštis Hadas Valdovas mirusiųjų Dvasioms žemės požemiuose. Neptūnas - visų VANDENŲ karalius. Dievas Odinas - paslaptis saugoja nuo neišmanėlių, Dievas EROTAS - žmogaus jausmų Valdovas. Satyrai - jo pasiuntiniai. Devynios erdvės šalia ŽMOGAUS. Visus juos reikia pažinti ir su pagarba bendrauti.  ŠVIESOS GALIŲ pasiuntiniai praves mokymą. Visi nuolatos laikome išbandymų egzaminus. Pasistenkime, kad PAMOKOS nereikėtų kartoti. Žinojimas yra ŠVIESA. Kiekviena upė turi krantus, kiekvienas žmogus - savąjį KELIĄ. Visur yra RIBOS, DURYS, RAKTAI. Pirmiausia atidžiai apsvarstykime savo buvimą šalia kitų. Leiskime save mylėti ir būti dosnūs savo žiniomis. Daug netikėtumų ir staigių posūkių. Visuomet žinoti savo galimybes. Gyvenimas įgyja prasmę, kai darbas atliekamas su meile ir kūryba. Užimtumas. Kiekviena išgyventa patirtis - perlas kasdienybės rutinoje ir džiaugsmas. Ką šiandiena mąstai - taip rytoj gyveni. Svarbu tik tai, kas vyksta dabar. Po akimirkos bus kitoks troškimas, pažinimas, supratimas, aiškumas. Kai pamatai ŠVIESĄ lieka gyvenimas čia ir dabar.

Kiekviena mėnesio 22-ji diena yra paslapčių atskleidimas. Tai nuo 13 dienos praėjo 9 dienos - posūkis, virsmas, pasikeitimas. Pavasario lygiadienio kovo 22 diena priklauso karaliui, žyniui, burtininkui. Reikia "matyti” už paprastos regėjimo ribos. Netgi kiekvieno mėnesio 22 dieną gimę turi jau didelių žinių kraitį: tarsi vaivorykštės juosta virš žemės, kur praeitų įsikūnijimų žinios yra naudojamos dabar ir į ateitį. Yra vidinis Žinojimas, tikrovės aiškumas, gyvenimo prasmė. Nematoma realybė labiau suprantama. 

 

Su Pagarba,

Jadvyga

 

Peržiūrų: 2808 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/6
Viso komentarų: 2
-1  
1 Violeta   (06.05.2013 20:56) [medžiaga]
Dekoju už idomius laiškus
http://video.yandex.ru/users/svetak7/view/2410/#
nuostabi sarmatų slavų mantra Žyva-Matuška
liet.Gyvata

-1  
2 Gėlė   (07.05.2013 11:15) [medžiaga]
Nežinau, kaip jį ištarti,
kaip jį tylėti.
Gegutė kukuoja rytais
mūsų rojuje,
magnolija žydi džiaugsmu,
jūsų kūnai – jie talpina gyvenimą,
jūsų rankos – tokios dosnios pavasariu.
Dangus šviečia ir galime kartu
stebėtis pumpuro stebuklu,
atgijusio medelio pažadu,
vaikščioti basomis po pokalbius.
Dangui gęstant galime kartu
patirti švelnumą saulėlydžio, grimztančio į
nenusakomą žalumą
rasotų akių.
Tiek dovanų ir palaiminimų
skaičiuoju ir
o
pritrūkstu žodžių.
Mano plepumas iš laimės gimęs
laimėje liaujasi.
Lieka visa tai.

http://medisirupe.wordpress.com/

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0