Penktadienis, 29.03.2024, 11:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Liepa » 1 » Akašų kronikos apie 2012 m. liepos mėnesio energijas
09:03
Akašų kronikos apie 2012 m. liepos mėnesio energijas

Universali energija šį mėnesį juda labai greitai. Energetiškai šis mėnuo atrodo trumpesnis, negu kalendorinis. Yra jausmas, kad viskas greitėja, ir tai, kaip jūs reaguosite, nulems, kaip judės jūsų gyvenimo reikalai liepos mėnesį.

Apie šio mėnesio energiją galite galvoti kaip apie apžvalgos ratą. Jis kils ir leisis keletą kartų per mėnesį. Jeigu jus įtraukė į šį energijos srautą, tai apžvalgos ratas kils ir leisis taip dažnai, kad jūs pasijusite tarsi „amerikietiškuose kalneliuose". Jūs galite pasijusti išgąsdinti, nesusivaldantys, neįsižeminę, tarsi kažkur skubėtumėte, ir taip padaryti daug klaidų. Nors, jeigu jūs nuspręsite atsipalaiduoti, pasimėgauti peizažu ir pailsėti šį mėnesį, tai sugebėsite sulėtinti laiką. Jūs galite sulėtinti tą veržlų energijos srautą, įsiliejantį į jūsų gyvenimą, ir padaryti judėjimą malonesnį. Tokiu būdu, pakilimų ir nusileidimų dėka jūs gausite aiškesnį suvokimą ir galėsite išsiaiškinti daugelį dalykų savo gyvenime, o ne vien tiesiog stengtis juos patirti, kai susiduriate.

Šį mėnesį sėkmės raktas – sulėtinimo pasirinkimas, t.y. ramiau žiūrėti į kiekvieną veiklos rūšį ir pailsėti tuo metu, kai tęsiate judėti pirmyn. Priešinkitės norui skubėti ar eiti aplinkinių žmonių judėjimo tempu. Darykite viską tada, kada jums išeina. Paprašykite papildomai laiko, kad savo tempu pabaigtumėte darbus. Mes nesakome, kad jūs turite ilsėtis arba vengti aktyviai dalyvauti. Iš esmės, vienintelis būdas šiam mėnesiui – tai išlikti suinteresuotu, produktyviu ir tęsti daryti savo darbus, tačiau daryti viską lėtai. Stebėkite savąjį greitį. Svarbu ne vengti kažko, svarbu surasti savo ritmą ir jo nekeisti. Tai bus raktas sėkmei 2012 metų liepos mėn.

Ką konkrečiai galime daryti, kad gautume didžiausią naudą šį mėnesį?

Šį mėnesį jums gerai padės meditacija. Medituoti visada naudinga, bet būna momentų, kada to ypač reikia. Būna laikotarpių, kai iš tiesų svarbu atkreipti dėmesį į meditaciją, ir liepos mėnuo vienas iš jų. Būtų gerai, jeigu šio mėnesio eigoje jūsų meditacija įgautų kasdieninio 20-ties minučių pasivaikščiojimo formą. Svarbu turėti omenyje, kad tokiam pasivaikščiojimui reikia vienatvės ir ramybės. Neimkite su savimi telefono ir neklausykite muzikos. Tai laikas proto valymuisi. Tai laikas, kad sulėtintumėte kai kuriuos įvykius, neapkrautumėte savęs informacija ir, tiesą sakant, leistumėte savo smegenims kurį laiką apdoroti jau turimą informaciją.

Tokiu būdu, meditacija padės jums išvengti pernelyg daug informacijos šį mėnesį. Tai laikas pailsėti nuo naujienų, nuo darbo internete ir muzikos klausymosi. Nieko blogo, jeigu jūs jomis domitės, bet pasistenkite sutrumpinti joms skirtą laiką. Tai svarbus laikas, kad sulėtintumėte savo mastymą, kas negali įvykti, jeigu jūs nuolatos gaunate informaciją. Tai iš tiesų nuostabus laikas, kad nueitumėte pasėdėti kiemelyje ir paklausytumėte paukščių, o ne sėdėtumėte Facebook‘e arba tikrintumėte naujienas. Viskas, kas padės jums sumažinti apsukas ir tapti labiau susikoncentravusiu, kad vystytumėte savo pačių mastymą, o ne reaguotumėte į svetimas mintis – bus jums naudinga. Tai pats geriausias dalykas, kurį galite padaryti, kad iš tiesų gautumėte naudą iš šio mėnesio energijos.

Energijos judėjimas aukštyn-žemyn šį mėnesį gali būti jums naudingas, jeigu jūs sumažinsite apsukas. Kaip ir apžvalgos rate, jeigu jūs atsiliksite keletą ratų, jūs imsite geriau suvokti panoramą. Panaudokite šį laiką, kad pasikeltumėte ir pamatytumėte bendrą vaizdą, pamatytumėte savo gyvenimą platesniu rakursu. Pažiūrėkite, kur jūs buvote, kur jūs ruošiatės, ir kaip visa tai sujungti kartu. Kol jūs leidžiatės žemyn, jūs matote dalykus detaliau. Po to jūs keliatės aukštyn, vėl ir vėl matote bendrą vaizdą.

Tokiu būdu, tai nuostabus laikas, kad suderintumėte savo gyvenimo detales su bendru paveikslu. Panaudokite bendrą paveikslą detalių maitinimui bei vystytymui. Jeigu jūs judėsite savo tempu aukštyn ir žemyn, žiūrėdami į bendrą vaizdą, o po to vėl sugrįždami prie detalių, tai pamatysite, kaip šį mėnesį naujai nuausite savo gyvenimą. Jūs galite visame surasti gilesnę prasmę ir suderinti savo veiksmus su bendrais prioritetais. Tačiau tai pavyks, jeigu duosite sau laiko ir erdvę meditacijai – jeigu nuraminsite protą ir lėtai padarysite taip, kaip jums reikia, ir iš tiesų pasinaudosite abiejų žiūrėjimo perspektyvų privalumais. Jeigu skubėsite, tai sugaišite šį mėnesį reaguodami tai į vieną, tai į kitą, ir, galų gale, save išsekinsite.

Ko mes galime laukti kolektyviai? Ar yra kas nors, į ką mes turime atkreipti dėmesį ar padėti įvykti kolektyviniame lygyje šį mėnesį?

Visumoje jūs pamatysite daug padarytų klaidų. Dauguma klaidų bus padaryta iš skubėjimo, iš nedėmesingumo. Jeigu vienas žmogus, kuris jaučia įtampą, pastūmės kitą, ir šis žmogus pasijus dar labiau įsitempęs, tai jie kartu dar stipriau pastūmės dar kažką.

Tokiu būdu kolektyvinė energija gali maitinti pati save ir tapti pašėlusia. Visai galimas dalykas, kad jūs pamatysite, kaip žmonės skubėdami darys daug klaidų, didelių ir nedidelių. Rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais jie turės grįžti atgal ir ištaisyti, ką liepos mėnesį suardė.

Tai, ką pamatysite kolektyviniame lygyje liepos mėnesį, nepadės suvokti ateities įvykių. Šį mėnesį neieškokite požymių, kurie parodytų, kaip viskas bus gale metų. Šis mėnuo bus pilnas anomalijų, nes žmonės patirs skrydžius ir kritimus. Žmonės dažnai keis savo nuomones, o bendrų kolektyvinių pastangų kryptis keisis keletą kartų. Neprisiriškite prie kokios nors konkrečios istorijos, kurią pamatysite kolektyvinėje sferoje. Tegu viskas juda savo eiga!  Stebėkite, kaip kils istorijos ir kaip jos subliūkš. Saugokite ramybę ir tylą, kai tos istorijos kils ir išnyks aplinkui jus. Netikėkite ir neužbėkite įvykiams už akių. Jeigu jūs patikėsite dramatiškomis kitų istorijomis, tai atrodys taip, tarsi jūs nuo vienų amerikietiškų kalnelių peršokinėtumėte į kitus tuo pat metu. Tai tiktai išmuš jus iš vėžių. 

Štai tą jums reikia daryti liepos mėnesį kolektyviniame lygyje. Didžiąja dalimi ši energija padės pasilikti nuošalyje nuo kitų žmonių impulsų. Ieškokite žmonių, kurie neskuba, arba atsargiai priminkite kitiems neskubėti ar nusiraminti. Tačiau tempų sulėtinimas nereiškia, kad jums reikia išsisukinėti ar vengti savo pareigų. Tai tiesiog laikas, kai reikia daryti sistemingiau ir dėmesingiau.

Ar yra dar kažkas apie liepos mėn. energijas, apie ką Saugotojai nori, kad sužinotume?

Energijos pagreitėjimas neturi būti kenksmingas, nors tai ir sukurs šiek tiek betvarkės. Šis pagreitėjimas iš tiesų yra impulsas, kurį jūs kūrėte mėnesio eigoje. Tai taip, tarsi jūsų automobilis yra neutraliame bėgyje, o jūs statote koją ant pedalo ir pradedate įsibėgėti. Kai tik įjungsite bėgį, jis iš karto ims važiuoti greičiau. Birželio mėnesį jūs užkūrėte variklius ir ruošėtės greičiui. Liepa - tai tas laikas, kai jūs energingai įjungiate bėgį. Tai bus panašu į netikėtą postūmį, kai staiga pajudėsite. Iki šiol jūs naudojote daug energijos nebūtinai greitai judėdami į priekį. 

Ruošdamiesi šiam mėnesiui, įsitikinkite, kad žiūrite teisinga kryptimi. Jeigu ruošiatės užvesti automobilį ir iš karto judėti į priekį, iš pat pradžių teisingai pasirinkite kryptį. Įsitikinkite, kad matote savo prioritetus. Įsitikinkite, kad darote viską, ką galite, kad matytumėte bendrą vaizdą, ir atlikite reikiamas pataisas, kad judėtumėte teisingu keliu, nes nuo liepos iki galo metų jūs tiktai didinsite greitį. Jūs vėliau priprasite prie tokio greičio, ir sugebėsite neatsilikti, tuo pačiu neprarasdami savo pusiausvyros centro.

Šiuo momentu įsitikinkite, kad pajudėjote teisingu keliu. Negaiškite daug laiko nesvarbiems jums dalykams. Nuolat žiūrėkite į bendrą vaizdą, kad įsitikintumėte, jog jūsų veiksmai maksimaliai suderinti su jūsų prioritetais. Žmogaus gyvenimas sudėtingas, ir nėra paprasta idealiai suderinti savo veiklą su prioritetais. Tačiau, ką bedarytumėte, įsitikinkite, kad leidžiate laiką tam, kas maitina sielą, viltis, svajones, ir daro jus laimingu. Tuomet šis mėnuo praeis lengvai.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 6074 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 831 2 3 ... 7 8 »
+1  
1 Milda   (01.07.2012 11:54) [medžiaga]
Butent taip ir yra.Si laikotarpi tiksliai taip ir jauciu, kaip straipsnyje ivardinta. smile

0  
2 PlejadieteLina   (02.07.2012 01:18) [medžiaga]
Neribota Meile - Beribiam Vandenynui.
TROSKIMAS Isilieti ir prarasti save!
Troskimas kuo greiciau grizti NAMO!
Ir PAJUSTI APCIUOPIAMA KUREJO MEILE!!!

0  
3 Doremi   (02.07.2012 07:54) [medžiaga]
ačiū, įsitikinau energijomis, vakar gerai palygino miestelio stogus ir medžius
kur buvo ragana su savo galiomis?
ogi laukė įspūdingos audros-senokai bebuvo regėjusi, mažasis marčios tailandukas po patalais palindes drebėjo tongue

0  
4 Milda   (02.07.2012 17:22) [medžiaga]
biggrin Doremi,tikrai ,tai kur tavo galios dingo ? biggrin

0  
5 Doremi   (02.07.2012 18:20) [medžiaga]
nedingo
šio klausimo laukiau visą dieną
aš laukiau to debesies, norėjau matyti kaip siautėja stichija, bet bilietėliai į kiną yra mokami- teko ir mums sumokėti obelim, slyva, klevu ir čerpėmis biggrin
artimiausi kaimynai buvo perspėti dar rudenį pernai, o ir dabar ne paskutinis siautėjimas
suklydau gal būt dėl tvartų,
rudenį prašiau kaimynės kad mano gyvuliukams išnuomotų šiais metais, nes nuneš manąjį, bet nunešė visai kitų, tačiau, kaip sakiau, -ne paskutinis biggrin
buvo gražu

0  
6 Doremi   (02.07.2012 18:22) [medžiaga]
p.s.iš vakaro buvo baltų žynys svečiuose, štai jam ir pasisakiau, -laukiu stichijos

0  
7 Kupolė   (03.07.2012 20:50) [medžiaga]
Oho, negi tokia audra buvo. Pas mus tai gan ramiai viskas praėjo smile

0  
8 RmXas   (03.07.2012 23:09) [medžiaga]
As jau nebezinau ka man daryti ...

0  
9 Swan   (03.07.2012 23:23) [medžiaga]
O kas nutiko, RmXas?

0  
10 xMx   (03.07.2012 23:47) [medžiaga]
Ramai, visos šitos menesio prognozės vienodos biggrin Galima paimt belekokio mėnesio Akašų prognozę ir viskas visiek sutaps biggrin Na gal aš klystu, bet tokią nuomonę aš jau senai susidaręs biggrin

1-10 11-20 21-30 ... 61-70 71-76
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0