Penktadienis, 29.03.2024, 16:04
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugpiutis » 1 » Akašų kronikos Apie 2012 m. rugpjūčio mėnesio energijas
18:06
Akašų kronikos Apie 2012 m. rugpjūčio mėnesio energijas

Šis mėnuo charakterizuojamas veržlia, galinga energija, kurią geriausiai galima apibūdinti lyginant su pastebėjimais apie kovo mėnesio orus. Žmonės sako, kad jeigu kovas ateina panašus į liūtą, tai išeina panašus į ėriuką, arba, jei kovas ateina panašus į ėriuką, tai išeina panašus į liūtą. Paprastai taip apibūdina permainingus pavasarinius kovo orus, bet šis palyginimas tinkamas ir metafizinei 2012 metų rugpjūčio energijai. Prasmė yra tokia, kad arba energija bus ypač intensyvi mėnesio pradžioje ir rami pabaigoje, arba ji bus rami pradžioje ir intensyvi pabaigoje. Kokia bebūtų energija, ji kiekvieną veiks skirtingai.

 

Tai labiau tinka, kalbant apie asmeninį gyvenimą, negu apie kolektyvinius įvykius, ir nurodo į tai, kad būtina atkreipti dėmesį į pirmąją rugpjūčio savaitę. Stebėkite savo veiksmus ir pergyvenimus, kurie formuoja jūsų elgesį. Jeigu yra įtampa, galite būti tikri, kad artėjant mėnesio pabaigai bus ramiau ir paprasčiau. Jeigu pirma rugpjūčio savaitė jums praeis tyliai ir ramiai, galima tikėtis, kad mėnesio gale situacija įkais ir įvyks kažkas svarbaus. Kiekvienas pergyvens šį periodą savaip, bet permainingumo jausmą pajus absoliučiai visi. Jūs pajusite situacijų dvipusiškumą. Šiam mėnesiui charakteringas dvilypumo jausmas. Todėl iškilūs įvykiai pereis į ramius, grandioziniai dalykai taps nereikšmingais, ir panašiai. Aukso vidurio šį mėnesį nesurasite. Tai periodas, kai galima patirti savo patirtimi, ką reiškia vieno medalio dvi pusės.

 

Dviejų pradų apsijungimo šį mėnesį neįvyks, nes tuomet atsirastų neutralumas. Vietoj to atsiras tendencija, galimybė tuo pačiu metu dirbti su abiem pradais. Jūs aptiksite, kad galite išlikti ramūs visiškame chaose, arba galite aktyvuotis ir pajusti energijos užtaisą ramiu periodu. Šį mėnesį jums bus svarbiausia sugebėjimo nešti jums būdingą energiją, nepriklausomai nuo susidariusių aplinkybių, ugdymas. Pajuskite, kaip apsieinant su savo vidiniais resursais, galima nustatyti, kas jums būtina – kada jums reikia išlikti ramiems, o kada būti ryžtingiems. Pagrindinis dalykas šį mėnesį – dvylipumas. Apkreipkite dėmesį į potvynius ir atoslūgius savo asmeniniame gyvenime, ir, remdamiesi įvykiais, vykusiais mėnesio pradžioje, priimkite sprendimus.

 

Kaip gauti maksimalią naudą, naudojant šio mėnesio energiją?

 

Maksimalią naudą galite gauti, jeigu pavyks išlaikyti linksmumą, būti ekspresyviais, ir jeigu jūs nebijosite eksperimentuoti. Šios savybės padės jums susitvarkyti su situacijų permainingumu, su kuriuo šį mėnesį susidursite. Tai puikus periodas, kai galite pasitreniruoti paleisti situacijas, kurių negalite įtakoti. Jeigu jūs bandote ką nors padaryti šį mėnesį, ir jums nieko nepavyksta, pabandykite atidėti tai į šalį ir užsiimti kažkuo nauju. Arba pabandykite naudoti kitą metodą šiam dalykui realizuoti.

 

Sėkmė lydės jus tik tuo atveju, jeigu nebijosite eksperimentuoti – jeigu sugebėsite pažiūrėti į situaciją kitu kampu. Problemas ir sunkumus šį mėnesį įveikite kūrybiškai. Jeigu būsite žaismingi, nusiteikę eksperimentams ir rizikai, tas jums šį mėnesį gerai pasitarnaus, nes padės patirti visą diapazoną dvilypų pojūčių susidariusiose aplinkybėse.  Pabandykite patirti visą jausmų diapazoną nuo ramybės iki susijaudinimo, nuo vienatvės iki kolektyvizmo jausmo ir t.t. Tiesiog pasinerkite į šiuos pojūčius. Pabandykite įgyvendinti kiekvieną naują sprendimą, kuris šauna jums į galvą.

 

Tai taip pat puikus periodas išeiti už savo komforto zonos ribų. Pabandykite kažką visiškai naujo šį mėnesį, pabandykite ką nors, kas jus netgi kažkiek gąsdina. Nestatykite savęs į pavojų, bet pasistenkite pažvelgti į tai, kokius apribojimus esate nusistatę savo gyvenime, ir pabandykite išeiti už savo įpročių ribų. Pabandykite patirti situacijas arba įvykius, kurių jūs paprastai vengiate, bet kurie bus jums naudingi. Nevenkite kokių nors situacijų vien todėl, kad jos jus verčia jaustis nekomfortiškai. Pabandykite pergyventi situacijas, padėsiančias išvystyti jūsų asmenybę, nežiūrint į patiriamą nervingumą. Sužinokite, kas jūs esate, kai esate kitoje baimės pusėje. Tai labai geras periodas, kai galite pažiūrėti į akis savo baimėms, giliai įkvėpti ir eiti į jas.

 

Ar yra dar kažkas, į ką būtina atkreipti dėmesį ir ko reikėtų vengti 2012 m. rugpjūčio mėn.?

 

Taip. Kadangi šiam mėnesiui būdinga galinga ir veržli energija, jūs aptiksite, kad žmonės aplinkui pergyvena  stiprius momentus savo gyvenimuose ir savo dramose. Ir čia svarbu, kad jūs nepasinertumėte į kitų žmonių gyvenimo audinį. Nieko nėra blogo, jeigu jūs išklausote savo draugus ir mylimuosius. Jūs galite kartu su jais galvoti apie jų gyvenimo tėkmę, duoti jiems patarimus ir suteikti pagalbą. Bet stebėkite, kad neimtumėte gyventi jų pergyvenimais, vietoj to, kad rūpintumėtės savais. Labai svarbu, kad neimtumėte pernelyg stipriai pasinerti į jausmus, kuriuos jie patiria, arba jaudintis dėl to, ką jie patiria. Susikoncentruokite į tai, kas vyksta būtent su jumis. Netgi jeigu jūs padedate draugui arba stebite, kaip jis susitvarko su sunkia situacija, nuolat klauskite savęs: „Ką aš jaučiu šioje situacijoje? Kas man reikalinga šiuo momentu?"

 

Įsitikinkite, kad jūs visiškai susikoncentravę į savo asmeninį gyvenimą ir dalykus, kuriuos jums teks pažinti, o pažinti jums teks šį mėnesį labai daug. Šį mėnesį lydi tokia galinga ir visaapimanti energija, kuri nuima bet kokius apribojimus ir gali būti ypatingai naudinga jūsų vystimosi kelyje ir priartinti jus prie to gyvenimo, į kurį veržiatės. Ir, kad pasinaudotumėte šia dovana, jūs neturite blaškytis, kad bandytumėte padėti visiems, kas jus supa. Likite susikoncentravę į savo gyvenimą, ir, būdami tokioje padėtyje, galėsite pagelbėti kitiems.

 

Prisiminkite, kad šie metai – tai sprendimų priėmimo ir atsakomybės už juos prisiėmimo metai. Šiuo 2012 metų momentu daugelis iš jūsų jau pasirinkę vystimosi kryptį. Ir netgi jei neturite po ranka detalaus vystimosi plano, jūs jau turite viziją ir užtikrintai einate keliu į tą asmenybę, kuria jūs norite tapti šiame gyvenime. Keisdami save, jūs tuo pačiu keičiate ir pasaulį. Ir dabar, kai jūs nustatėte kryptį ir tikslą, ateina mėnuo, kai galite imti judėti ta kryptimi. Atėjo laikas eiti pasitikti savo svajonės.

 

Jeigu jūs nuolatos blaškote dėmesį, žiūrėdami į kitus, ir jeigu jūs pernelyg pergyvenate dėl to, ką kiti pagalvos ar kuo jie užsiima, jūs rizikuojate praleisti galimybę įsibėgėti savo gyvenime, ir tada jums reikės dešimt kartų daugiau laiko, kad iš tiesų imtumėte judėti savo tikslų įgyvendinimo kryptimi. Todėl neleiskite, kad kiti žmonės išmuštų jus iš kelio. Jūs galite rūpintis kitais, jūs galite būti su jais susiję ir įsitraukę į jų gyvenimus, bet įsitikinkite, kad nuolat kontroliuojate tai, kas vyksta jūsų gyvenime, kas jums svarbiausia. Įsitikinkite, kad kiekvieną dieną pamaitinate savo svajones ir savo sielą.

 

Ar yra dar kas nors, ką reikia žinoti apie 2012 m. rugpjūčio mėn. energiją?

 

Kadangi šiam mėnesiui būdinga galinga, veržli energija, labai svarbu, kad jūs kaip reikiant pasirūpintumėte savo fizine būsena. Tas padės jums būti fiziškai aktyviais šį mėnesį ir padės praleisti per save šią energiją, sustiprinti raumenų tonusą, pagerinti deguonies įsisavinimo procesą ir visus kitus cheminius procesus, vykstančius fizinių treniruočių metu. Tai padės stabilizuoti visą jūsų organizmą. Pratimai padės susitvarkyti su energija, einančia per jus, ir sustiprins jus pakankamai, kad imtumėtės to vaidmens, kurį pasirinkote sau šiame gyvenime. Fiziniai pratimai, raumenų tempimas, sveiko maisto valgymas ir geros fizinės formos palaikymas padės jums susitvarkyti ir priimti tą nuostabią dovaną, kurią atneš rugpjūtis. Grandiozinė šio mėnesio energija gali padėti judėti svajonės link. Gerai pasirūpinkite savo kūnu – nebijokite fizinio aktyvumo, treniruokitės ir pasirinkite kliūtis, kurių įveikimas jus sustiprins.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 4540 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 841 2 3 4 5 »
0  
1 Doremi   (01.08.2012 18:45) [medžiaga]
perskaičiau angry

0  
2 spurgelis   (01.08.2012 19:03) [medžiaga]
Va,puiku,tokias tendencijas jau prdėjau jausti ryškokai liepos paskutinėmis dienomis.
O kam įdomu siunčiu nuorodą apie stovyklą,kurį kaip tik vyks rugpjūty. Gal kas susidomės ir atras dar vieną pagalbinį būdą,kaip eiti sveikai savo keliu
www.mastersofcalm.lt
smile

0  
4 Aldas   (01.08.2012 23:12) [medžiaga]
Savas kelias visados sveikas. Bukit atsargus tokiuose festivaliuose ypac jeigu prasys kad "isileistumet" energijas. Bijot nereikia, svarbiausia pasitikejimas savimi. Gali 100 kart ishgirst kad ugnis karsta, nesuprasi kol pats nenusvilsi.

0  
5 spurgelis   (02.08.2012 00:25) [medžiaga]
Žmonės yra mąstantys,jau tikrai sugebės atsirinkti,tinka jiems tai ar ne. Aš tik pasidalinau nuoroda. smile

0  
8 Aldas   (02.08.2012 01:22) [medžiaga]
Jeigu zmones yra tikrai mastantys ir gebantys atsirinkt tai mes jau gyvenam taip vadinamame rojuje kur visi laimingi ir patenkinti gyvenimu. Jeigu tu mastymu vadini somatine nervu sistema tai cia diskusija is mano puses ir baigiasi.
Kudikis irgi mastantis bet kazkodel dauguma vistiek plauna smegenis.

0  
9 spurgelis   (02.08.2012 01:30) [medžiaga]
Aš kalbu apie tikrą mąstymą,nes naudodamasi juo aš pati asmeniškai jau senai gyvenu rojuje,kiek pamenu tai beveik nuo gimimo,nes aš pati jį susikūriau,niekada nebuvau vergu,niekas man taip ir nesugebėjo praplaut smegenis,nors labai stengėsi. Aš nepasidaviau,nes labai aiškiai visada žinojau,ko man reikia, ir pati to siekiu,eidama savo individualiu keliu. Gal aš ir per daug naivuolė,per daug idealizuoju kitus,bet man norisi tikėti,kad aš tokia ne viena,kad pasaulyje daug žmonių su švaria sąmone. O kas dar "miega" aš tik stengiuos padėt jiems "pabusti"... smile

0  
11 Aldas   (02.08.2012 02:10) [medžiaga]
Pagaliau zmones pradejo kalbet apie tikrus dalykus: tikra mastyma, tikra meile ir t.t Bet cia dabar ne apie tai , paanalizuokim kas cia ka tik ivyko: tu pasidalini sava jausmine patirtim ir pamini stovykla su linku. Spaudziu linka, perziuriu kas ir ka ten darys ir pasidalinu gyvenimiska patirtim (o ne kazkieno info is knygu ar youtube) nes panasiam festivaly buvau pats si pavasari. Tavo reakcija paprasta: zmones mastantys - atsirinks. I ka pateikiu pavyzdi su kudikiu ir tavo sekantis postas tiesiog verciantis is koju: yra "mieganciu" zmoniu ir tu stengies jiems "padet" ko sekoje "mastanciu" zmoniu imidzas ishnyksta kaip dumas.
Jeigu ka domina tai nesu dar sutikes ne vieno "miegancio" zmogaus sitoj dimensijoj. Teko zadint kai ka kitoj dimensijoj bet tik todel kad norejau pasikalbet ir ishsiaiskint kame reikalas.

0  
18 spurgelis   (02.08.2012 12:48) [medžiaga]
jei jau tave kažkas verčia iš kojų,matyt priėjai tokią nesuvokimo stadiją,kad gyvenimas jau grubiai pradėjo tave mokint. :)Aš visai nesiruošiu veltis į diskusijas apie savo išsireiškimus,kuriuos kiekvienas gali išvartyt pagal save,kaip tik išmano. Tu išnagrinėjai siūlomą svetainę,tau netiko,kitas gal ras ką sau įdomaus. Valio. Tą ir turėjau omeny-atsirinks. smile

0  
20 Aldas   (02.08.2012 13:11) [medžiaga]
Netiko svetaine? nebloga interpretacija. Svetaine labai graziai padaryta beje.
Gerai kad bent jau "mieganciu" zmoniu nebeliko, nes panasu kad vel visi "mastantys" patapo - atsirinks. Kokia tada prasme tavo shnekejimo? Kokia tada prasme dalintis gyvenimiska patirtim? Ar cia puslapis "pliotku" lygio? Kas ka nori tas ta peza? Etikeciu klijavimas nera jokia naujiena, nestebina visai. Teko matyt cia kaikuriu bandyma klijuot 'sektantu' etikete. Nezinau del kitu bet Virgi sektantu pavadint gali tik patys sektantai. Mane domina tikra gyvenimiska patirtis ir ismintis o ne tai kas kazkur perskaityta ar ishgirsta. Atvirumas, nuosirdumas, pagarba - tikros isminties palydovai.

0  
21 Braske   (02.08.2012 13:36) [medžiaga]
kodel jus taip neramina, kad visi sako, kas ka nori. totalitarinio rezimo ilgites ar kaip?

0  
22 Aldas   (02.08.2012 15:12) [medžiaga]
Braske, primink visiems kaip vadinami tie kurie duoda laisva valia gerklem ir rankom? Laisvi ir nepriklausomi? Man buvo liepta eit i laisvos ir nepriklausomos lietuvos armija kad "ismokytu" gint tevyne. armijoj mokina zudyt zmones, delto niekad nejau ir niekad neisiu. Vadinkit isdaviku, pshichopatu, vadinkit kaip nori bet "atejau" i si ta pleneta zmogum - zmogum ir "isheisiu".
Nori pamatyt totalitarini rezima? apsizvalgyk aplink. Tau tik pakeite fasada: veliava ir himna, o apie sviesu rytoju kaip kalbejo taip ir tebekalba. Is pradziu kabino ant sienu vienas galvas dabar kitas o zmones is "laimes" nezino kur besidet.

0  
23 Braske   (02.08.2012 15:41) [medžiaga]
tai kad politika manes nedomina ir mano gyvenime nedalyvauja smile nei politika, nei ekonomika, nei olimpiados, nei jokie masiniai dalykai smile is esmes - negalima sakyt to ka galvoji, nes kam nors pasirodys, kad niekus kalbi. ar cia viskas gerai?
sorry, bet nemegstu primetamu taisykliu. jokiu. niekieno.

0  
24 Aldas   (02.08.2012 15:59) [medžiaga]
Teisingai supratau kad nemoki pajamu mokescio? teisingai supratau kad vaziuoji per raudona sviesaforo signala? teisingai supratau jog eilej gyvenime nesi stovejus, visad eini i eiles pradzia?
Politika gali nesidomet, bet politikai tavim domesis ir jie ras budu kaip tau primest savo valia. Galiu duot tikra gyvenismiska pavyzdi: cia airijoj viena vaikinuka pasodino i kalejima, nezinau kodel bet "netiketai" pamaciau ta byla. Parasiau laiska i teisingumo ministerija su keliais klausimais i ka gavau atsakyma kad laiskas gautas ir bus perziuretas. Praejo jau geri 2 menesiai - jokio atsakymo o zmogus sedi kalejime ir niekas uz tai neprisiima atsakomybes. Po karo zmones irgi nesidomejo daug kuom, kol nepabarskino i duris ir nesusodino i vagonus.
Svarbu ne tai ko tu nemegsti o ka megsti.

0  
25 Braske   (02.08.2012 16:03) [medžiaga]
o dieve wacko ne apie tai kalbu. as negyvenu visuomeninio gyvenimo ir nedirbu oficialaus darbo, taip pat nevairuoju. stovet eilej man nesunku ir per gatve einu prie zalios sviesos, nesu karaliene, kaip ne kurie cia, kuriem trukdo, jog kiti zmones ateje ka nori ta raso. nes jiem mat neidomu, ojojoj kaip cia drista dar kazkas vapeti. dafai, Aldai, ikurk forume "Aldo tema" ir ten nieks nevapes tau nesamoniu, vienas valdysi, ok?

0  
26 Aldas   (02.08.2012 16:09) [medžiaga]
"sorry, bet nemegstu primetamu taisykliu. jokiu. niekieno."

0  
27 Braske   (02.08.2012 16:12) [medžiaga]
o ko pristoji nuolat? tai nuorodos netinka jam, tai nenuosirdus cia visi. ismincius atsirado, nusviesti atejo visu cia. Valdismartin paziurek forume, ir tas nuovokesnis, kad ir kokiu bedu turetu.

0  
29 Aldas   (02.08.2012 16:22) [medžiaga]
Pacituosiu tokia Braske, gal ja pazysti: "visada sakau, kad kai kalbi apie kitus arba gincijiesi, verta ivardzius "tu" ir "jus" pakeisti ivardziu "as"."

0  
3 laume   (01.08.2012 19:31) [medžiaga]
Jau laikas.
Pabudome ir kelkimes iš <lovos.

0  
6 Swan   (02.08.2012 00:40) [medžiaga]
Nu kai eini paskui masters, tai jau savo kelio nėra :D

0  
10 spurgelis   (02.08.2012 01:35) [medžiaga]
O ar bent pabandei,ar pasidomėjai? Ar tik rėži sarkazmą iš lempos? smile
Nesuprantu kartais aš jūsų,prašot prašot konkrečių dalykų,kaip padaryti tą,aną ar dar kažką. Pasiūlai(nekiši per prievartą),bet žmogus net neperskaitęs,net nepasidomėjęs kas yra siūloma-lept kokį "š".

0  
7 Airijan   (02.08.2012 01:08) [medžiaga]
subangavau ir aš keliomis dienomis anksčiau. Ačiū už atsk. happy

0  
12 PlejadieteLina   (02.08.2012 03:08) [medžiaga]
ALDUI

ACIU TAU, uz komentarus, kurie yra labai nuosirdus ir atviri! Tik ... uz si nuosirduma ir atviruma Tu kentesi, kaip ir as.

Jau pastebejau, kad SPURGELIS galvoja, jog visur yra teisi, ir ...SUSIMETO!

Na manes tai nepaliecia, as jau daugiau kaip desimt metu nebejauciu nei isizeidimu, nei pykcio. Man tai jau praeitis.

Juk as ir SPURGELIS - abi esame VIENA. Abi esame ta pati Kurejo Meile, TAD KAIP AS GALIU NEMYLETI KITU SAVO DALIU??? As visas savo dalis LABAI LABAI MYLIU!!!

0  
17 Aldas   (02.08.2012 12:45) [medžiaga]
Prasom Lina, kazkaip net keista gaut padekojima uz atviruma nes tai ivyko pirma karta. Megejas pavaiksciot po puslapius ir komentarus palikt. Dauguma tai buna labai suirze nes nebegali "pasislept" del to tenka susidurt su tokiais reiskiniais kaip - banas. Nuosirdumas sitoj planetoj atvira forma nekenciamas.
Kas liecia meiles tai visad sakau: uztenka jeigu turi pagarbos sau, nes negali duot kitiems to ko neturi pats. Pagarba yra labai praktiska ir lengvai "apciuopiama" , del sitos priezasties zmones vengia apie ja kalbet, nes tada teks but acakingam uz viska, geriau jau pakalbet apie abstrakcius dalykus - meile, kuri laisvai interpretuojama kaip norima. Vienam meile yra gert alkoholi, kitam meile yra saudyt gyvunus, treciam meile yra "rupintis" savimi sukciaujant ir meluojant. Paminek pagarba bei atsakomybe ir visos tos meiles subliuksta. Bandziau paminet kas yra "Tikra Meile" ir reakcijos buvo tokios kokios buvo.

0  
19 spurgelis   (02.08.2012 12:58) [medžiaga]
susimėtau,pasimetu,pasiklystu-aišku smile O ką? čia ne žmogiška?
O kadangi jau taip pastebi,Linut, visur visų tas klaidas ir nepraleidi progos viešai apie tai paskelbt,tai gal ir mano žodžius,kurie pasako,kad aš galvoju,jog visur esu teisi,prašau parodyk. Man tai bus tikrai naudinga mano pačios kely.Norėčiau laiku susigriebti,kad nė pačiai vėliau kankintis nuo pasėkmių,nei kitus taip kankint(kaip sakai...) Ačiū,kad taip manimi rūpinies smile

+1  
13 monntos   (02.08.2012 10:10) [medžiaga]
Na nezinau,Man vos ne kieviena diena,kaip dvi medalio puses wacko Kiekviena diena itampa ir ateina ramuma ar atvirkciai ramu ir ateina itampa ir vengiu cituaciju,bet turiu vistiek juose but biggrin

žmonės aplinkui pergyvena stiprius momentus savo gyvenimuose. O sito kiti nepastebedavo seniau? Taip visada buvo.Aisku dazniausia tie pergyvenimai kaikurie nera tokie stiprus kokiais paverciame patis.

0  
15 Milda   (02.08.2012 11:36) [medžiaga]
Man irgi viskas taip greitai keiciasi ir kinta,kad vos speju susigaudyti kas vyksta,ir taip nuo liepos vidurio wacko

0  
14 monntos   (02.08.2012 10:11) [medžiaga]
Aldas-pasidalink ziniom apie tuos susirinkimus.As jau senai noriu kur nueit ir paklausty,bet kad nesigauna biggrin

0  
16 Aldas   (02.08.2012 12:29) [medžiaga]
Gerai supranti angliskai (nes postas buvo angliskam forume)? Tada atsiusk meilo adresa privaciai. Iskart galiu pasakyt kad nesu rasytojas - tam kad suprast gali reikt maziausiai 2x perskaityt. xMx ir sesuo tikrai skaite po 2x.
Viesai nenoriu skelbt nes daug zmoniu yra irzliu , piktu nes patys pavarge nuo savo minciu ir tik ieskos prie ko prikibt ir kaip pazemint, kas manes neveikia tik tenka "gaist" laika tokius "raminant". Viska ka sakau yra patirtis o ne kazkieno kito zodziai, kas beje vistiek yra vienokio ar kitokio pubudzio interpretacija. Jeigu zmogus "mato" baltus arklius tai dar nereiskia kad jie egzistuoja.

0  
39 monntos   (02.08.2012 23:23) [medžiaga]
angliskai,man nelabai wacko

0  
28 laume   (02.08.2012 16:12) [medžiaga]
Taigi, labas visiems.
Puikiai suprantu, kad išvystytų technologijų dėka dalis Jūsų žino, ką aš pasakysiu.
Visų mėgiamo Selo Reičelo knygos iš visų Lietuvos bibliotekų išimtos.Pagal teisės aktus viena-dvi knygos
yra Mažvydo bibliotekoje.

Pagal vakarykščius Vytauto komentarus apie knygų patikimumo procentus, ir turinio pakeitimo galimybės, visiškai suprantami vakarykščiai Virgio komentarai kai kurių asmenų atžvilgiu.

Tad, spurgeli, tavo smegenys ne tik išplautos, bet jau ir užpudruotos.[Perskaityk praeitos medžiagos savo pirmą komentarą ].Lietuvių kalba knyga pasirodė 2005m. Tuo metu šią knygą nagrinėjausi kaip mokslinį traktaką.,, Deja, ... vakar pasakiau.
Pagarbiai, bet be meilės

0  
30 Braske   (02.08.2012 16:26) [medžiaga]
eik sikt Aldai biggrin :D biggrin
nepyk biggrin

0  
31 Aldas   (02.08.2012 16:35) [medžiaga]
O kodel tureciau? smile sikt yra labai gerai, sveika kunui.

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0