Penktadienis, 29.03.2024, 08:05
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Spalis » 2 » Akašu kronikos Apie 2012 m. spalio mėnesio energijas
17:12
Akašu kronikos Apie 2012 m. spalio mėnesio energijas

Energija šį mėnesį juda spirale. Atsiranda pojūtis, kad viskas keičiasi savaime. Galbūt, mėnesio eigoje jūs pajusite, jog situacija tampa vis labiau įtempta. Yra du keliai, kuriais galima eiti šį mėnesį. Pirmasis: jūs galite bandyti perprasti viską, kas vyksta, bet taip jūs įvarysite save į kampą. Antrasis: pasistenkite viso šio mėnesio eigoje į dalykus žiūrėti naujai, ir, galbūt, tai taps jums grandioziniu nuotykiu.

Šį mėnesį gali susidaryti įspūdis, tarsi jūs įkritote į triušių narvą iš pasakos „Alisa stebuklų šalyje", nes įprastos taisyklės neveikia. Kažkuria prasme, šis mėnuo yra posūkio momentas tarp 2012 m. ir 2013 m. energetikos. Nors tikrasis pasikeitimas įvyks gruodyje, energetiniame lygyje jūs pajusite permainą jau šį mėnesį. Tai reiškia, kad pasaulis tapo kitoks. Jūs darote viską ne taip, kaip anksčiau. Jūs ne iš karto suprasite, ką tai reiškia, todėl jums teks eksperimentuoti.

Svarbu, kad šį mėnesį jūs išreikštumėte smalsumą ir norą bandyti naujus dalykus. Norą daryti klaidas ir norą mokytis iš savo patirties. Tai raktas, kad šis mėnuo jums praeitų gerai. Jeigu jūs galite taip padaryti, tai šis mėnuo bus pilnas linksmybių. Jeigu jūs nenorėsite būti lanksčiu ir smalsiu, nenorėsite mokytis, tai visą mėnesį pakliūsite iš vienos situacijos be išeities į kitą. Spiralės pavidalo energija susuks jus į streso mazgą ir atves į aklavietę. Šį mėnesį svarbu būti smalsiu ir eksperimentuoti.

Kokia veikla labiausiai naudinga šį mėnesį?

 

Tai nuostabus laikas susipažinti su naujais žmonėmis, įsigyti naujų draugų, nes tai padės vystyti jūsų sugebėjimą žiūrėti į dalykus įvairiais aspektais. Šį mėnesį bus naudinga užduoti žmonėms klausimus ir dėmesingai klausytis jų atsakymų. Nebandykite priderinti to, ką jie kalba, prie to, kuo jūs įsitikinę. Pagalvokite apie naujus įsitikinimus, pabandykite priimti naują idėją. Pabandykite suprasti, kaip samprotauja kitas žmogus, net jei jūs nesutinkate su juo ar ja.

Šį mėnesį geriausia daugiau bendrauti ir būti atviresniu naujiems žmonėms, nei įprastai. Dar viena veiklos rūšis, kuri bus naudinga šį mėnesį – tai žiūrėti į bendrą jūsų gyvenimo paveikslą ir sukurti planą, pagal kurį jūs įgyvendinsite svarbiausius dalykus. Šis laikas puikiai tinka tam, kad atsigręžtumėte atgal ir suvoktumėte savo poelgių praeityje prasmę, suprastumėte, kokia kryptimi jūs judate dabar ir kaip jūsų sprendimai veikia jūsų gyvenimą, o taip pat pabandytumėte pažiūrėti į savo gyvenimą naujai. Pabandykite pastebėti dalykus, kurių jūs paprastai nepastebite. Pasistenkite įžvelgti jūsų kasdieninių reikalų pagrindą ir principus. 

Dar viena veiklos sritis, kuri galėtų būti naudinga, – nubraižyti savo gyvenimo laiko skalę. Tą galima padaryti kreida ant šaligatvio, ar pieštuku dideliame popieriaus lape, ar kompiuteryje. Bet kokiu patogiu jums būdu nubraižykite skalę ir pažymėkite joje ne įprastus dalykus, kaip, pavyzdžiui, gimimo ir vedybų datas, o pačius svarbiausius jūsų gyvenimo momentus, kuriuos emocionaliausiai pergyvenote. Kokie momentai buvo labai džiaugsmingi, o kokie, atvirkščiai, sukėlė jums neigiamas emocijas. Po to pažymėkite kiekvieną įvykį keletu ženklų. Kokias emocijas jūs patyrėte? Su kuo jos buvo susijusios? Kas įvyko? Po to pasižiūrėkite į visus įvykius, gerus ir blogus, ir, galbūt, jūs galėsite pamatyti tai, apie ką anksčiau negalvojote. Galbūt, jūs galvojote apie įvykį kaip apie išsiskyrimą, bet negalvojote apie tai, kad pergyvenote skausmą ar liūdesį? Galbūt, jūs jautėte, kad jus išduoda, nors iš tiesų jūs patys save išdavėte?

Yra daug būdų pamatyti naujoje šviesoje problemas, kurias jūs norėtumėte ištaisyti. Jeigu jūs galite tai padaryti, jeigu galite pasižiūrėti į savo gyvenimą iš paukščio skrydžio aukščio ir pamatyti jį naujai, tai jūs galėsite žiūrėti į ateitį nauju žvilgsniu ir bus didesnė tikimybė tapti sėkmingu bei laimingu. Štai tokia veikla gali padėti daugeliui iš jūsų šį mėnesį pasinaudoti netikėta ir neįprasta energija, kurią atneša 2012 m. spalis.

Ar verta ko nors vengti ar saugotis šį mėnesį?

 

Pirmiausia, tai tas, apie ką jau kalbėjom, – svarbu nebandyti visko perprasti. Nebandykite forsuoti problemų sprendimo. Nebandykite ko nors priversti priimti jūsų požiūrį. Nebandykite pakeisti kieno nors nuomonės ir nebandykite prisiversti būti nuolankiu ar atitikti kitų žmonių lūkesčius.

Geriausia, ką jūs galite padaryti – tai būti savimi ir užduoti klausimus. Kiekvieną dieną užduoti klausimus. Jeigu jūs kuo nors neįsitikinę, nebandykite visko sutvarkyti, nebandykite to išspręsti, geriau paklauskite. Tiesiog tęskite per šį mėnesį rinkti informaciją, tai padės jums išvengti aklaviečių, kurios gali atsirasti už kiekvieno posūkio.

Ar yra dar kas nors, ką reikia žinoti apie 2012 m. spalio energiją?

 

Taip. Kai kuriems iš jūsų šį mėnesį gali atrodyti, jog situacija tampa vis labiau įtempta. Jeigu jūs atsidursite tokioje padėtyje, žinokite, kad jūs pernelyg įsitempiate. 2012 m. eigoje jūs galite patirti spaudimą – ir tą, kuris būdingas šių metų energijai, ir tą, kurį sąlygoja kolektyvinė žmonijos sąmonė, grindžiama įvairiais tikėjimais apie tai, kas laukiama šiais metais. Daugelis iš jūsų patys sukuria sau šį spaudimą, manydami, kad šiais metais reikia tapti idealiais ar išeiti už kasdieninių problemų ribų. Nors iš tiesų, kasdieninės problemos yra būtent tai, su kuo nori dirbti jūsų dvasinis „Aš". Kasdieninės problemos, su kuriomis jūs susiduriate, ir pamokos, kurias jų pagalba jūs galite išmokti – tai būtent tas dvasinis maistas, kuris būtinas jūsų sielai. Nesistenkite peržengti per ką nors šį mėnesį. Nesistenkite būti dvasingu, nesistenkite būti idealiu, nesistenkite visur būti teisiu.

Šį mėnesį žiūrėkite į save paprasčiau. Juokitės iš savo klaidų. Darykite viską, ką galite, kad atsispirtumėte spaudimui, kurį daugelis žmonių kuria artėjant 2012 metams. Nežiūrėkite į save pernelyg rimtai. Jūsų Aukščiausiasis Aš žino, ką daro. Reikalai, kuriais jūs turite užsiimti, – tai būtent tai, kas jums skirta. Gana laukti, kad viskas pasikeistų savaime. Jūsų darbas – tai jūsų darbas. Jis skirtas jums, ir laikas jį padaryti. Jeigu jūs panorėsite jį padaryti su lengva širdimi ir noru išbandyti naujoves bei daryti klaidas, jūs aptiksite, kad metų gale tapote laimingi. Šį mėnesį jums svarbu pereiti nuo įtampos ir rimtumo į laisvą, nevaržomą veiklą, nukreiptą į jūsų gerovę.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 5083 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/6
Viso komentarų: 511 2 3 4 5 »
0  
1 Airijan   (02.10.2012 19:29) [medžiaga]
Tai dirbam dirbam dirbam... mažiau kalbų daugiau darbų smile Užskaitai šį strapsnį, tai pagal planą..

0  
2 Braske   (02.10.2012 20:08) [medžiaga]
"Nors iš tiesų, kasdieninės problemos yra būtent tai, su kuo nori dirbti jūsų dvasinis „Aš". Kasdieninės problemos, su kuriomis jūs susiduriate, ir pamokos, kurias jų pagalba jūs galite išmokti – tai būtent tas dvasinis maistas, kuris būtinas jūsų sielai."
va butent. o jei kam nepatinka kalbos, tai lai dirba. man kalbos siuo metu yra aktualu.

0  
3 Aivanhova   (03.10.2012 09:27) [medžiaga]
O norejau paklaust , nes ieskau atsakymu, bet nerandu, ar nepasitaike Jums atveju, kad kas sirgtu tarsi atvirkstine tvarka - atrodo, esi, sveikas, tik, tarkim, staiga pakyla temperatura, palauzo kaulus, net sirdi spaudzia, kojos virpa, nesupranti tiksliai, kokia liga.. Kita diena jautiesi, kaip sirges gripu nakti, bet temperatura smarkiai sumazeja. Kita vakara pradeda siek tiek gerkle skaudet, nakti isismarkuoja, irgi praeina. Trecia diena, tarsi sveikas, bet nosi pakutena ir ji pradeda begti ir po keletos valandu viskas pasibaigia..:)
Siaip dazniausiai buna atvirksciai..;)

0  
4 Gėlė   (03.10.2012 09:32) [medžiaga]
Jėga, viskas labai atitinka tą kas vyksta, iš tikrųjų kai kuriose naujose situacijose sunku nuspręsti kaip veikti, kai matai kad įprastas modelis nebegalioja, bet tai yra labai įdomu, beliko didesnę smagumo dozę pajungti :)

0  
5 Doremi   (03.10.2012 11:48) [medžiaga]
aš jau minėjau jums smagumą šešėlių, pasibaigė lyg, ar suretėjo, sakyčiau, dabar retai dar, kokį sykį savaitėje beldimas
kartą buvau virtuvėje, vyras išvažiavo, vaikas lauke, antram aukšte keturis kartus tvojo kūju į medines stogo dalis, aš klausiu vaiko
-ar tu užsikabarojai ant stogo?
-nebuvau,-sako, bet nuėjes patikrino ar viskas gerai
vakar miegu, nieko negirdėjau, vyras atėjo miegoti, uždarė duris ir pylė gerai jam į tas duris, net atsikėlė biggrin
vienu žodžiu, riba tarp pasaulių plonėja, įdomumas tame, kad nematai, tik girdi ar jauti
vėl jeigu pasitelkus logiką, galima įtarti visuotinį masinį pamišimą tongue bet nieko, juk visi tada durniai- nebus an ko pykt biggrin
apie gyvenimo peržvalgas
periodiškai tai darau, vėlai vakare, atsigulusi, skaičiuoju datas, įvykių seką, rezultatus, tuo pačiu numatydama koks laikotarpis artinasi, dvylikmečius, devynmečius, septynmečius peržvelgiu- ką jie man atnešė, kada sekantis artinasi wacko
šiandiena apniukusi, snudas gamtoje ir manyje, aš tingiu,
kaip faina biggrin net ir aš tingiu biggrin
pati manau spalyje daugiau dėmesio kaimynams dalinti, daugams, kaip tik vakar jau pranešė nutarimą, kad mes ,artimiausi kaimynai, tai yra pusė gatvės, susibėgsime baigę darbus pabaigtuvėms, derliaus šventei
nu šaunu, tos mano babulkos jaunos širdimi,
tai ot, pritariau ir bus geras pasibuvimas prieš ramybės metą- adventą,
gėlyt, tu mane stebini kartais biggrin kų tu ty prirašei po anuom straipsniu?
kas zo rezultatai tau matomi? biggrin
kita ginčytūsi, aš tai ne tongue

0  
6 Vicarious   (03.10.2012 12:42) [medžiaga]
Aciu uz straipsni, senokai bebuvau uzsukes, bet ateini tada kada reikia ir tai yra, ko man dabar reikejo. Sustabdyt protine analize, pakilt virs kuno ir vel prisimint kaip ijungti sirdi ir leisti jai tvarkyti reikalus smile Kelias slidus, vis nuslysti i sona, bet taip ir mokaisi.

0  
7 aha   (03.10.2012 22:16) [medžiaga]
niekaip nesugebėsiu sustabdyti proto visam mėnesiui:)) Nebent jo netekčiau (saugok Dieve...)

0  
8 jugnele   (04.10.2012 01:07) [medžiaga]
Doremi, kaip gera tave skaityt love Tokie šilti ir geltoni tavo rašinai. Atrodo kad ir aš ten esu ir matau, ką tu darai, kur eini... Esi tikra rašytoja wink
Nežinau kokiam aš d esu, na bet man ir nesvarbu. Matyt dar tik mokaus visko, esu tik ieškojime. Bandžiau savo šeimynai biški pasakoti visokias keistenybes, bet juos tik išgąsdinau wacko Tai dabar nežinau kaip čia ir juos išgelbėti. Juokauju aišku
Kažin kodėl aš tiek daug sapnuoju. Kiekvieną naktį ir po kelis sapnus ir dar visada atsimenu, tik kitus po kiek laiko. Manęs jie nevargina ir tai ne košmarai. Kiek teko pasidomėti tai kiti labai mažai sapnuoja, o gal tiesiog nepamena

0  
9 Doremi   (04.10.2012 18:34) [medžiaga]
biggrin oi, ačiū, jugnele, tikrai neturiu literatūrinių gebėjimų, bet rašau iš širdies ir tik šiame forume,
kitur bandžiau tai daryti- likau nesuprasta, dar blogiau, pasityčiojo kai kas,man gerai su jumis, niekuo nesistebit ir neskaudinat, nes jei sakau kažką nuo dūšios, būnu itin jautri pašaipoms,
dėl šių priežasčių niekur nedalyvauju, išskyrus čia, nes tuščiai rašyti bet ką, -jau nebenoriu, net atgrasu
tai va, vyras ištyrinėjo namą, kodėl dunksi, norėjo nustatyt,
sako ,kad namas sėda, todėl ir poška, tai toks būt logiškas paaiškinimas
sapnai, sapnai......nežinau kaip paaiškinti ,tikrai, gal miego metu suaktyvėja kokia tai smegenų dalis tau ir tu gerai prisimeni sapnus, nors pastaruoju metu sapnuoju įdomiai biggrin visai neseniai buvau pievoje ir tolumoje girdėjau perkūniją smile gra smile žu, vasarą primena, jei ne geltonas kiemo klevas, tai manyčiau kad dar vasara- gėlės žydi kaip iš pypkės, skuba paskutinius žiedus skleisti ir visus iš karto smile

0  
10 Milda   (04.10.2012 19:37) [medžiaga]
Aha,Doremi,as kai skaitau ka tu rasai ,tai kaip meno kurini smile
Tikrai labai patinka smile

1-10 11-20 21-30 31-40 41-47
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0