Šeštadienis, 20.04.2024, 00:02
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Balandis » 1 » Akašu kronikos Apie 2013 m. balandžio mėnesio energijas
18:12
Akašu kronikos Apie 2013 m. balandžio mėnesio energijas

Balandžio mėnesį mus užvaldys susikoncentravimo į savuosius tikslus jausmas. Jausmas, kad mes esame persipildę idėjomis. Mintys, dar neseniai atrodžiusios neapčiuopiamos ir plevenančios ore, dabar įgyja aiškesnius kontūrus. Šį mėnesį svarbu pasirinkti keletą pirmaeilių klausimų ir sukoncentruoti į juos savo dėmesį. Svarbu įgyvendinti savo užmojus, sudarius tikslią strategiją ir planą, padedančius realizuoti tai, ką sumanėte.

Tai geras laikas užbaigti, kas pradėta. Galbūt, tai susiję su jūsų augimu karjeroje, o galbūt tai susiję su asmeniniais santykiais. Geriausia, ką jūs galite padaryti balandžio mėnesį – suteikti savo idėjoms konkretų pavidalą. Sudarykite sąrašą, sudarykite planą, imkite veikti. Šį mėnesį mūsų veiksmai turi reikšmę. Atrodo, kad šiais metais mes jau atvėrėme daug gyvybinių jėgų šaltinių, per pastaruosius metus daugelis jau įdėjo nemažai jėgų savam vystymuisi, todėl dabar žmonių visuomenės dvasia sustiprėjo, ji turi daugiau galimybių.

Daugelis susiklosčiusių aplinkybių pasirodys labai svarbios ir, galbūt, slegiančios. Gali atsirasti jausmas, kad pasiekti tikslą yra nelengva. Gali būti sunku aiškiai įsivaizduoti, kokiu būdu šios reikšmingos permainos pakeis jūsų gyvenimą. Balandžio mėnesį ypač svarbu viską daryti palaipsniui. Ne mėginkite eiti paskui savo svajonę, o pabandykite imtis konkrečių veiksmų ar padaryti kažką, ką galima šį mėnesį įgyvendinti, kad, priartėtumėte prie savo svajonės.

Pagalvokite, kas iš tiesų padės jums tvirtai atsistoti ant kojų. Per pastaruosius du metus jūs jautėte poreikį atiduoti visas savo jėgas energetinei sveikatai ir dvasiniam vystymuisi, todėl kartais jums gali pasirodyti, kad, besivystydami dvasiškai, jūs atitrūkstate nuo kasdieninio įprasto gyvenimo. Tačiau aukščiausia dvasinių pasikeitimų išraiška – tai, kokiu būdu jūs tą įkūnijate kiekvienoje savo dienoje. Nevenkite to, ką jums teks daryti šį mėnesį. Pasiraitokite rankoves ir pasistenkite užsiimti vienu reikalu vienu metu, skirdami jam visą savo dėmesį. 

Ką būtent mums svarbu daryti šį mėnesį, kad pilnai panaudotumėte šias gyvybines jėgas?

Balandžio mėnesio energiją jūs galėsite panaudoti, pasirinkdami kažkokį dalyką, kuriuo galėsite užsiimti kiekvieną kartą, kai nuplaukiate ar skrajojate padebesiais. Reikia pasirinkti kokią nors paprastą konkrečią fizinę veiklą. Jeigu jūs, dirbdami prie stalo, pastebėjote, kad negalite susikaupti, atsistokite ir pasimankštinkite ar išeikite į lauką ir apeikite aplink darbovietės pastatą. Galbūt, jūs panorėsite atsigerti vandens ar padaryti kelis atsispaudimus. Tiks bet koks fizinis aktyvumas, galintis pakeisti būseną, kurioje esate, kai jūsų dėmesys ima blaškytis.

Balandžio mėnesį ypač svarbu neprarasti koncentracijos. Balandis – tai ne apmąstymų metas, tai veiklos metas. Įtempkite savo muskulatūrą. Neklajokite po internetą, nežiūrėkite į vieną tašką ir neskraidykite padebesiais. Kartais, bandant užsiimti kūrybine veikla ar bandant rasti atsakymą į klausimą, asmeniškai jus jaudinantį, jums prireiks kelių minučių visiškos tylos. Tai normalu. Bet negaiškite veltui laiko, nukrypdami nuo reikalo, kuriuo šiuo momentu užsiimate. 

Šį mėnesį svarbu stebėti savo fizinę sveikatą, nes tai leis jums nenukrypti nuo šio momento užsiėmimo. Pasirinkite kokius nors fizinius veiksmus, kurie jums padės, kai reikės susikaupti: nustoti tuščiai leisti laiką ir vėl mobilizuoti jėgas. Būdami darbovietėje, jūs, galbūt, panorėsite pašokinėti ar pamankštinti raumenis, stovėdami šalia darbo stalo. O namie pažaiskite su šuniu arba, išėję į gatvę, truputį pasivaikščiokite. Geriau, kad šis užsiėmimas pareikalautų iš jūsų fizinių pastangų. Kažko, nuo ko įsitempia jūsų kūnas ir padažnėja pulsas – tam, kad pajustumėte, jog vėl sugrįžote į savo kūną ir dabarties momentą. Balandžio mėnesį tokia taktika jums gerai pasitarnaus.

Galbūt, šį mėnesį jums padės sąrašų sudarinėjimas. Rašyti sąrašus gana naudinga tam, kad surikiuotumėte savo mintis. Kai būsite užsiėmę stambiu projektu ar sudėtinga veikla, suskaidykite projektą į sudedamasias dalis ir jas surašykite. Nurodykite žmones, kurie ten įtraukti, užduotis, kurias būtina atlikti, keliamus tikslus – užsirašykite viską, kas tik ateis į galvą.

Surašę sąrašą, prie kiekvieno punkto užrašykite veiksmą, susijusį su šiuo punktu, kurį galite dienos eigoje atlikti. Pavyzdžiui, jeigu jūsų projektas kažkam padarys įtaką ir jūs tiksliai nežinote kokią, galbūt atėjo laikas paskambinti tam žmogui ir pasikalbėti ar kažką pasiūlyti. Arba, įsivaizduokite, kad jums reikia rasti vietą kokiam nors renginiui ir, jūsų nuomone, teks gerokai paplušėti. Negalvokite apie tai, atkreipkite dėmesį į tuos dalykus, kuriuos galite padaryti tiesiog dabar. Galbūt, šiandien jums tereikia paskambinti į galimas renginio vedimo vietas, kad užmegztumėte ryšį ir paklaustumėte svarbiausių dalykų. Net jei negausite galutinių atsakymų į užduotus klausimus ar neplanuojate reikalo užbaigti nedelsiant, prie kiekvieno sąrašo punkto užrašykite po vieną veiksmą, kurį galite padaryti jau šiandien. Jeigu jūs susikoncentruosite į vieną konkretų veiksmą, jūs galėsite visiškai panaudoti tą energiją, kurią padovanos balandis. 

Tokia taktika padės rasti bet kurios problemos, su kuria susiduriate, sprendimą. Namie, darbe, kitose gyvenimo sferose. Ji gali praversti kitų sudėtingų problemų sprendime, pavyzdžiui, konfliktinių situacijų asmeniniame gyvenime sureguliavime. Jūs galite parašyti apie savo jausmus, apie partnerio jausmus, apie tai, ką jūsų nuomone būtina pasakyti ir apie tai, kas buvo pasakyta jums. Visa tai parašę, sudarykite sąrašą, ką jūs galite padaryti kiekvienu klausimu. Galbūt, jums reikia užduoti šiam žmogui konkretų klausimą arba, galbūt, parašyti laišką. Jūs galite sąmoningai nuspręsti nesiimti jokių veiksmų, išlaukti kurį laiką, palikę viską ramybėje, prieš vėl kažko imantis. Net jei jūs nusprendėte nieko nedaryti ar palaukti, parašykite apie tai, kad žinotumėte, jog šiuo momentu jūs priėmėte būtent tokį sprendimą. Kol jūs laukiate, tai padės jums išvengti pasimetimo ir nerimo.

Ką be padarytumėte šį mėnesį padėties išsiaiškinimui vienu ar kitu klausimu, tai padės jums efektyviai panaudoti produktyvią energiją, kurią atneš balandis.

Kokių bendrų dalykų galima tikėtis 2013 m. balandžio mėnesį? 

Šis mėnuo bus labai aktyvus, ypač tame, kas susiję su socialinio ir politinio dialogo vedimu, svarbių sprendimų priėmimu ir strateginiais žingsniais. Susidaro įspūdis, jog visi, nepriklausomai nuo to, nori to ar ne, pasiruošę tam ar ne, tampa energingesni. Tie iš jūsų, kurie nori atsižvelgti į šią informaciją ar, atvirkščiai, visiškai susikoncentravę į savo užduotis ir puikiai susitvarko su savo problemomis, galės dalyvauti visuomeniniuose reikaluose, gaudami iš to didelę naudą. Tarp kitko, daugeliui teks veikti, netgi nesuvokiant, kaip greitai vystosi įvykiai ar kaip greitai vyksta pasikeitimai, kai tik jiems padaroma pradžia.

Šį mėnesį bus daug klaidų. Balandžio mėnesį šviesa apšvies senus suokalbius. Galbūt, jūs tapsite politinių skandalų liudininku ar sužinosite dar kokias nors sensacingas naujienas. Visa tai padės situacijos vystymuisi. Viskas, kas užsistovėjo visuomeninėje ar asmeninėje sferoje, balandžio mėnesį pajudės iš vietos, o tai gali tapti dramatiškų įvykių ar tam tikrų neramumų priežastimi.

Todėl nepakenks būti praktiškam ir nepamesti galvos dėl įvykių, vykstančių visuomenėje, tam, kad galėtumėte prisitaikyti prie jų vystymosi ir neatsilikti. Tai pareikalaus iš jūsų dvasinių jėgų. Jeigu jūs leisite įvykiams vystytis, nesurasdami galimybės panaudoti to savo naudai, jūs atsiliksite. Balandžio įvykių metu paanalizuokite savo jausmus ir tai, kokią pamoką galite gauti iš to, kas vyksta.

Kai įvykiai visuomeniniame gyvenime ims rutuliotis, svarbu, kad jūs nepasiduotumėte bereikalingoms emocijoms ar baimei. Nemalonios naujienos, kurios taps žinomos šį mėnesį, – tai visuomet tėra šaltinis, suteikiantis žmonijai galimybę vystytis toliau. Netgi jeigu naujienas bus sunku suprasti ar skaudu priimti, leiskite sau jausti šį skausmą, leiskite sau susidurti su sunkumais ir, per juos perėjus, eiti toliau. Tikėkite, kad visos problemos, kurios taps žinomos, galų gale išsispręs. 

Ką dar reikia žinoti apie 2013 m. balandžio mėnesį?

Svarbu, kad šis mėnuo jus vėl sujungia su gamtos jėgomis. Ryšys su gamta iš dalies padės jums judėti toliau ir dalyvauti įvykiuose, tuo pat metu tvirtai stovint ant kojų. Skirkite dėmesio gamtai, esančiai aplink jus. Negailėkite laiko stebėjimui, kaip augalai ir gyvūnai patiria savo augimo ir vystymosi ciklus. Gamta turi nesuskaičiuojamą daugybę būdų, kad parodytų, kaip vyksta vystymasis: kažkas išauga iš karto, kažkas vystosi labai lėtai, per įvairius metų laikus, arba pradžioje vystosi labai greitai, o po to augimas sulėtėja.

Prisiderinkite prie vystymosi tempų, suvokite, kad netgi jei kažkas vystosi labai greitai, laikui einat, šis vystymasis įgyja nuosaikų ritmą. Laikui einant, viskas išsispręs. Netgi jei kartais atrodo, kad įvykiai vystosi labai lėtai, galų gale viskas įvyks. Gamtoje augimas niekada nesustoja. Tai viena iš gyvybės pasaulio tiesų. Kad toks augimas vyktų, kažkam būtina atmirti, užleidžiant vietą naujam daigeliui. Neišsiginkite tikro šio fakto suvokimo.

Jums bus naudinga pasivaikščioti, pasigrožėti medžiais, stebėti paukščius, pamąstyti apie gamtos ciklus ir apie tai, kad jūs – jos dalis. Kai šį mėnesį jūsų asmeninis augimas pagreitės, tai padės jums atsipalaiduoti.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 4973 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/4
Viso komentarų: 501 2 3 »
0  
1 Doremi   (01.04.2013 21:40) [medžiaga]
aha,paukš"iai laksto,medžiai žaliuoja_pats tas

0  
2 Violeta   (02.04.2013 12:06) [medžiaga]
http://planeta.moy.su/blog/tajnam_net_proekt_stalker_fantasticheskaja_realnost/2013-03-31-47653
idomios paskaitos - buvusio kariškio gydytojo ,dabar moksl. Genadijaus Šilino ,,,apie žmonijos sąmonę,beprasmius karus, apie nesąmongą Žemes Motinos naikinimą, sprodinat žemę,kai ieškoma dujų telkinių,naftos ir tt Dauybe akademikų senos sąmones moksl priešinasi jo atradimams..tik jauni žmones tai supranta.

0  
3 Faktas   (02.04.2013 20:52) [medžiaga]
labai idomios zinios per tiesiogine TV transliacija,kas mes esame "elitui"-)))) http://www.youtube.com/watch?v=0QQwCzw_UcM

-2  
4 PlejadieteLina   (02.04.2013 20:55) [medžiaga]
VIRGIUI.

Lemties antspaudas. Lemties pakeitimas. Laisva zmogaus valia. VIRGI, o as ir nesirupinu ta Lemtimi, as PAPRASCIAUSIAI GYVENU. Svajoju, - vykdau Svajones, turiu troskimu ir noru, jie man visi issipildo, gyvenu paprasta Gyvenima. Bet... as del idomumo vel paklaidziojau po praeiti ir ateiti. Ten, tuose Lygmenyse, - praeitis ir ateitis yra tarsi viena ant kitos, nes praeitis ir ateitis EGZISTUOJA VIENU METU. Ten as viska labai aiskiai pamatau, ir ten ne tik zmoniu poelgius (ateities) as regiu kaip kino juostoj, BET IR ATEITI PASAKOMUS ZODZIUS. Tad ATLEISK VIRGI, kad as nemoku Lemti kitaip suprasti!

Tame Visatos Informaciniame Lauke (Akasos), as galiu pamatyti ne tik savo, bet ir kitu zmoniu ateiti, praeiti. Taip, as pazistu moteri, kuri pasikeite savo varda, nes jai nesiseke Gyvenimas. Kaip pasikeite varda, viskas eme sektis. Na, tai as paziurejau visa tai Akasose. Nu, ir ka? Nu taip, tai moteriai, vardo pasikeitimas ir sekme su nauju vardu buvo jau pries gimstant nulemta.

Ka domina Lemties klausimas, patarciau paskaityti Jasmuheen knyga ''HARMONINGAS GYDYMAS IR NEMIRTINGUJU KELIAS''. Knygoje autore atvirai raso apie Lemti. Ji juk sirgo mirtina liga... Tad kodel pasveiko??? Ji tai raso. (Jos tyrinejimai sutinka su manaisiais).

0  
7 virgis   (02.04.2013 21:46) [medžiaga]
PlejadieteLina (04.03.2013 20:46) [medžiaga]
"...Taigi, vel pakalbekime apie ta Lemti, apie zmogaus laisva valia: Laisva valia yra ILIUZIJA. Laisva valia tiki tas zmogus, kurio yra DIDZIULIS EGO! Ar taip sunku suprasti, kas VISISKAS PASITIKEJIMAS DIEVO VALIA yra auksciau visko, nes tik Dievas zino, kas mums yra GERIAUSIA!..."
430 PlejadieteLina (26.02.2013 18:35) [medžiaga]
Vis tik pakalbekime apie Lemti. Nes tam atejo laikas. Kiekvienas zmogus jau Gimsta su grieztai nustatyta Lemtimi. Praeitis, dabartis ir ateitis - yra sudetos viena ant kitos. Atsivere galimybe tai matyti paciai. Niekas manes nenustebino, as tai zinojau seniai. Tuo abejojantiems, galiu pasakyti, kad net mintys pas mus ateina tos, kurioms skirta ateiti i musu Sirdis ir protus. Nekalbu jau apie tai, - kad jeigu kas nors serga mirtina liga ir is nevilties naudoja nezinia ka, tiems galiu pasakyti: be reikalo, jei skirta vistiek mirsi, jei neskirta mirti - pasveiksi

0  
13 Aldas   (03.04.2013 15:59) [medžiaga]
"Nekalbu jau apie tai, - kad jeigu kas nors serga mirtina liga ir is nevilties naudoja nezinia ka, tiems galiu pasakyti: be reikalo, jei
skirta vistiek mirsi, jei neskirta mirti - pasveiksi" Sitas sakinys yra labai idomus nes esme tokia kad mirsim visi nes tai yra ciklas tik matosi kai kurie nori but pirmi finise skubedami link finiso tiesiosios. Ar tai kad zmogus nori kirst finiso juosta pirmas yra likimas? ar tai jo laisvas pasirinkimas? ar visgi tai pasamones programos kurios buvo pridetos per daugeli metu ir kurios dabar itakoja fizinej israiskoj? jeigu tai pasamones isdava tai kur cia laisva valia jeigu viskas kyla is pasamoningu pasirinkimu?
Viskas sitoj realybej ka mes kalbam yra tik interpretacija ir lemtis yra neisimtis. Tikras dalykas yra patirtis ir galiu pasidalint tikra gyvenimiska patirtim tiems kas nori suprast visgi kaip is tikruju su tuom ka zmonem vadina lemtim. Pries gerus 8 metus gyvenau vilniuj ir viena diena darbovietej paluzau del kazkokio menkniekio tai atsistojau ir isejau kaip niekur nieko nes daugiau nebegalejau pakelt. Vienintelis dalykas ka pamenu eidamas link namu tai iki pirmo sankryzos sviesaforo su mintim kad nebenoriu daugiau gyvent, noriu paprasciausiai iseit i miska ir nebegryzt. Viskas, nuo to momentu nieko daugiau nepamenu, visiskai jokiu ideju kaip gryzau namo, nuo naujamiescio iki zirmunu vidurio. Guliu vakare lovoj ir apmastineju kas vyksta ir galiausiai prasau proto kad paaiskintu kame visas reikalas i ka protas (jeigu pateikt vaizdziai ) atsake - nezinau , ir atsijunge. Pirma karta gyvenime pasijutau visiskai vienas, be jausmu, be emociju, visiska tyla ir tamsa. Pirma mintis kuri atejo kad tai yra viskas, tai yra pabaiga, to ka zmones vadina liepto gala. Netgi pamenu susimasciau kad va kaip atrodo tai .... ir tariau sau viskas, cia pabaiga. Nebuvo pas mane laiko jausmo tai nezinau kiek laiko visa tai truko bet pries uzmiegant pajutau kazka viduj, tarsi sklistu is labai labai giliai. Tai buvo ne vibracija tai buvo kazkas "auksciau" vibracijos ir tai buvo ne kas kita o pagalbos sauksmas o kas sauke as nezinau. (Vaidziai galiu pasakyt kad tai atrodo lyg vaikas butu apklotas su daug patalu ir ateina momentas kai jis pradeda dust. Tada ateina momentas kai jis pradeda sauktis pagalbos bet patalu daug ir niekas negirdi). Kas tai buvo man prireike dar kazkiek laiko tai suvokt bet apart manes "tai" "ishgirdo" dar kai kas. Kaip manot kas?
Kai atsakysit i klausima kas, toliau papasakosiu apie lemti ....
Beje pabaigai pasakysiu, zmonem kuriem patinka kalbet lemties temom: niekados nenuvertinkit samones galimybiu. cia uzkoduota bet manau kam reikes atsikoduos: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ipqx8X7DvSA

0  
14 Vytautas   (03.04.2013 16:24) [medžiaga]
Suintrigavai. Įdomu tęsinys  smile

0  
36 Aldas   (05.04.2013 00:39) [medžiaga]
nebus tesinio kol nebus atsakymo smile

0  
25 Ozkela   (03.04.2013 20:53) [medžiaga]
geras filmukas,peržiūrėjau kitomis akimis, bet man vistiek nedaeina- taigi žmogus nukirto silpnesnį tuo metu nei jis-nudžiūvusį medį,tai koks gi jis stipriausias? na, man stiprus tas,kuris pakelia, o ne per galvas eina. kažin ką čia turėta mintyje? (vaikai gal suprastų :))

0  
26 Ozkela   (03.04.2013 21:04) [medžiaga]
ir dar kas liečia lemtį,galvoju,kad visgi pats žmogus turi jausti,kada pasiduoti,o kada kovoti-veikti.  Tiksliau priimti, tas ,,kovoti" -kvaila.  T.y nuolankumas, pagarba daugiau žinančiam, kitaip besielgiančiam, nei mums atrodo, kaip ir silpnesniam, kokią teisę tu turi juo manipuliuoti.

0  
29 Milda   (04.04.2013 10:21) [medžiaga]
Aldai,nieko panasaus neteko patirt,bet galiu parasyt kaip supratau skaitydama.
Samones galymybiu nereikia nuvertint vien del to,kad ji ir yra ta musu dalis,kuria turim vystyti,kuri svieseja,ir kuri nusvinta.
Tai manau ,kad tai ir buvo tavo samone- tavo tikroji esatis,kuri ir pradejo krebzdeti kazkur giliai is vidaus.

Siaip tai man niekaip nepavyksta suprasti kas yra pasamone,nors visur apie ja raso. 
Jei ji man priklauso,tai as tureciau jausti/matyti kazkokius jos pasireiskimus.
Bet kadangi as jos nejauciu,tai vadinasi ji man kaip ir neegzistuoja.
Taip iseitu,kad ji veikia atskirai nuo manes ,pati sau?  wacko

0  
37 Aldas   (05.04.2013 01:00) [medžiaga]
as nezinau milda ar samone gali nusvist ar prasvieset. As esu lygiai toks pat koks buvau ka tik gimes kudikis, samones lygmeny as esu lygiai
toks pat, vienintelis dalykas kuris keiciasi tai yra fizinis kunas ir
sitos realybes pazinimas (patirtis) bet dabar siuo metu tu "bendrauji"
su lygiai ta pacia samone kai as tik buvau lialius kuri tetis ant ranku
nesiojo ir tas jausmas toks stiprus kad ji vis dar jauciu.
Nezinau kaip aiskiai ir suprantamai nupasakot kas yra pasamone nes tai tik
terminas kazkam apibud int bet taip, tai yra autonomiska lygiai kaip
fizinis kunas, zmones tai vadina dar "autopilotu". o apie autopilotavima
labai daug gali papasakot vyrai padaugine ugninio vandens, kaip gryzt
namo be samones biggrin aiku taip nera nes tada tai butu jau klinikine mirtis
kai kunas kaip kokia uzvesta masina , pilnu baku benzino, padangos
pripustos, variklis burzgia bet nejuda, nes soferis kazkur dinges. Tai
va tas soferis yra zinomas kitaip kaip samone. Dar pasamone butu galima
apibudint kaip paslapciu dezute i kuria mes dedam viska ka norim
pasilaikyt bet nenorim matyt, bet labai daznai nutinka kad kazkas randa
rakta ir i ta dezute ir prideda savo "lauktuviu" kurios dazniausiai turi
tam tikru (savanaudisku) tikslu. Tai raktas yra ne kas kita o ta pati
samone (demesys). O paslapciu dezute tai ka tu matai veidrody, fizinis
kunas. Painu, ne? smile

0  
42 Aldas   (06.04.2013 20:34) [medžiaga]
mama.
uztat kuri mama?

0  
47 Milda   (07.04.2013 11:07) [medžiaga]
Istikruju turejau ne viena atsakyma,o kelis.mamos tarp ju nebuvo,tai gal ir gerai kad neparasiau ,nes tai butu buve tik speliones.
Nezinau atsakymo. Tai gali buti ir tavo mama,ir kosmine motina ar kazkas panasaus,tik kitaip pavadinta.
Nezinau kodel taip sunku kazka konkretaus ismastyt,gal todel,kad tai buvo tavo asmenine patirtis.
Parasyk atsakyma,nesinori speliot,kai tiksliai nezinau  smile

0  
48 Aldas   (07.04.2013 17:04) [medžiaga]
mociute

0  
49 Milda   (08.04.2013 08:47) [medžiaga]
Tai apie lemti nebepapasakosi ?  smile

0  
50 Aldas   (10.04.2013 18:43) [medžiaga]
nelabai ka ir bera pasakot. Galejau ten truputi placiau bet kazkaip nesinori nes visgi tai susije su kitu zmogum, todel to viesai nenoriu sakyt. As tik norejau zmonem parodyt kad nereikia dalyku mistifikuot, kad viskas yra zymiai paprasciau , kad viskas labai jau zemiska, tikiuos dabar daugelis pamatys tai. Pvz kas nors pagalvojo kodel vienas is pirmu zodziu kuriuos vaikas istaria yra ma-ma? kodel pvz rusai teva vadina pa-pa (lietuviai siaip irgi naudoja ta vibracija tik truputi pakeista , kai migdo vaika sako a-pa-pa, aisku zargone dar yra kitas zodis kaip pa-pa-i). kodel moterys ir juo labiau vaikai gauna vyro(tevo) pavarde? vis sitie dalykai yra labai paprastai paaiskinami nes jie visi tarpusavy susije.
O del lemties tai viskas labai paprasta sitoj realybej. Jeigu as visa pavasari gulesiu ant sofos o veliau isejes i darza nerades ne vienos darzoves is bado kaltinsiu ka? lemti? lemtis cia visai ir visai ne prie ko. Paprasciausiai daug dalyku galima labai ramiai ir logiskai ismastyt.

0  
16 Aldas   (03.04.2013 16:54) [medžiaga]
Beje, jeigu ka domina folosofinis lemties aspektas tai zydu ismincius vardu hilelis gyvenes pries kelis tuktancius metu yra pasakes (laisvas vertimas) - "Jeigu ne as tai kas? jeigu ne dabar tai kada?"

0  
5 to Faktas   (02.04.2013 21:06) [medžiaga]
Gal galėtum vienu ar keliais sakiniais išsakyt pagrindinę mintį, kas tame video sakoma, pravers daug kam, kurie šiais laikais nesupranta rusiškai :) Ačiū.

0  
6 Doremi   (02.04.2013 21:22) [medžiaga]
anave, turim ir užkastą talentą, aiškeregę niekam nežinomą tongue

0  
8 Sofija   (03.04.2013 09:45) [medžiaga]
Sveiki, Virgi, pats spausdini straipsnius apie tai, jog tik vienintelėje Žemėje galima žmonių laisva valia ir še tau, tokia pesimistinė gaida - žmogus nieko negali, viskas nulemta... Jau nebežinau ir kuo tikėti, už ko kabintis gyvenant... O kaip su svajonėmis, jos irgi nulemtos?

0  
15 virgis   (03.04.2013 16:40) [medžiaga]
Kur aš taip rašiau? kaip tik atvirkščiai. Ar jūs nesuprantat kad tai Plejadietės Linos išsireiškimai, kuriuos pateikiau palyginimui, nes žmogus užmiršta, ką prieš kelias dienas parašė,tik tiek. Ar jums ir šitą dar reikia aiškinti. juk nurodyta, kieno ir kada rašyta

+1  
9 Vytautas   (03.04.2013 10:24) [medžiaga]
Pagal mane laisva valia yra laisva valia. Jokio nulėmimo. Gali daryti kaip nori bet per priežastį pasekmę esi koreguojamas. Bet jei nenori ir į korekcijas gali nekreipti dėmesio. Visa amžinybė išmokti gyventi ne šiam tai kitam gyvenime ar dar kitam. Niekas nespaudžia viską padaryti gerai. Jokių lemčių savam gyvenime nepastebiu. Atvirkščiai viskas labai spontaniška. Pas jokius būrėjus nesilankau kad užsiprogramuoti savo gyvenimą.

0  
10 Gėlė   (03.04.2013 12:09) [medžiaga]
Sveiki, kokius šiltus plepesiukus forume užmačiau - smagu :)
Patikęs interviu: http://gyvenimas.delfi.lt/sveikata/dizaineris-sgandzumianas-alus-kazkada-buvo-skirtas-darbininkui-kad-jis-maziau-mas tytu.d?id=61042833
ir truputis pavasario textuose :) : http://www.tekstai.lt/buvo/tekstai/juditav/akvarele.htm

0  
11 Klaudijus   (03.04.2013 14:03) [medžiaga]
As nesuprantu ko jus zaidziat su tais pliusais ir minusais,zmogus isreiskia savo nuomone ir minusuojat ,man tai atrodo kvailoka biggrin

As kaip suprantu,kad siela pries isikunijant nusprendzia kokia linkme klostysis gyvenimas,kur link eis zmogus(pasirenka sau norima gyvenimo role,kai vienam straipsi minejo krajonas,karts nuo karto pasirenka kita,sudetingesne)Tagi,kai isikunija viskas vyksta savaime zmogus jau pats gali pasirinkti kokiu norimu keliu eiti,ar kokiu budu visa nuveikti kas paskirta,gali keisti aplinkybes ir t.t.(niekas i zmoniu raida nesikisa). O jei nepasiseka si sielos pasirinkta role,tai turbut viskas is nauja pradeda,arba bando kitas roles.

Bent jau as taip supratau.

1-10 11-20 21-30
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0