Ketvirtadienis, 25.04.2024, 23:46
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Spalis » 1 » Akašu kronikos Apie 2013 m. spalio mėnesio energijas
18:37
Akašu kronikos Apie 2013 m. spalio mėnesio energijas

Šį mėnesį energija bus labai stipri, atvira ir išlaisvinanti. Pojūtis bus toks, tarsi vanduo praardė dambą ir išsiveržė į laisvę arba kai ilgai eini tamsiu mišku ir netikėtai išeini į saulės nutviekstą lauką. Bus išsiplėtimo pojūtis, tarsi viskas padidėja. Jūs galite aptikti, kad viskas, kas buvo anksčiau užblokuota, dabar prieinama tam, kad judėtumėte į priekį, plauktumėte ir plėstumėtės.

Pojūtis, kad viskas juda į priekį, gali būti labai patraukiantis, bet tuo pačiu jūs galite jausti persipildymą. Šį mėnesį bus svarbu būti įsižeminusiam ir susivokiančiam, net jeigu jūs plauksite besiplečiančių naujų galimybių bangose. Jūsų projektuose ir įvykiuose įvyks pajudėjimas į priekį ir proveržiai, kurių taip ilgai laukėte. Įskaitant naujas augimo formas, naujus santykius ir išsilaisvinimą iš kliuvinių senuose santykiuose.  

Šis atvėrimas atves jus prie senų emocijų, kurios tempė jus atgal, aptikimo. Nesistebėkite, jei aptiksite, jog tapote žymiai emocingesi šį mėnesį. Nesistebėkite, jei pamatysite, kad kiti žmonės pernelyg emocingai reaguoja, tiek pozityviai, tiek negatyviai. Jeigu būsite vientisi ir įsižeminę, galėsite iš tiesų pasimėgauti šiuo protrūkiu. Tačiau jei nebūsite įsižeminę, galite būti „partrenkti".

Kaip metaforą apie emocijas ir atsiveriantį srautą galima panaudoti vandens vaizdinį. Tame mūsų duotame pavyzdyje apie užtvanką pralaužiantį ir besiveržiantį į priekį vandenį, jūs – ne žmogus, kovojantis ar sąveikaujantis su vandeniu. Jūs – vanduo. Jūs tas, kuris veržiasi į priekį. Jūs tas, kuris pagaliau išsivaduos. Šį mėnesį bus ypač svarbu prisiimti atsakomybę už save ir savo veiksmus. Nelaukite, kol kiti jus pataisys. Nelaukite, kol kiti jums suteiks leidimą. Nekaltinkite kitų žmonių, jei reikalai klostosi ne taip, ir neperkelkite kitiems atsakomybės už tai, ką reikia daryti. Prisiimkite už save visišką atsakomybę, už viską, kas išeina iš jūsų –  už savo žodžius, savo mintis, savo veiksmus ir savo rezultatus.

Šis mėnuo bus iš tiesų išlaisvinantis ir nepaprastas kiekvienam iš jūsų individualiai ir visai žmonijai. Tačiau šio mėnesio energija gali būti ir prislegianti, priklausomai nuo to, ar gerai rūpinatės savimi, ar plačiai žiūrite, ar sąmoningai pasirenkate tai, į ką būsite įtraukti.

Ar yra kas nors konkretaus, ką mes galime panaudoti geresniam susijungimui su 2013 m. spalio energija?

Jums visiems padės aktyvus bendravimas su Žemės planeta. Panaudokite maldas, meditacijas ir ritualus. Be to, praktikuokite ilgus pasivaikščiojimus, gilų kvėpavimą ir vizualizaciją, kad įsitikintumėte, jog esate ryšyje su gamta. Stebėkite gamtos ritmus, juskite, kad jūsų kūnas iš tiesų susijungęs su Žemės planeta. Sustokite ir pasimėgaukite pojūčiu, kad gravitacija saugiai ir patikimai laiko jus čia, šioje planetoje. Šį mėnesį labiau nei įprastai stenkitės pajausti savo kūną. Giliai kvėpuokite, darykite fizinius pratimus, pasirąžykite ir pagerinkite kraujo cirkuliaciją kūne. Ne tiesiog žiūrėkite į medį, o priglauskite prie jo delnus. Ne tiesiog stebėkite vandens tėkmę, o panardinkite rankas į jį ar paplaukiokite. Viskas, ką galite padaryti, kad savo kūnu pajustumėte pasaulį aplink save, padės jums būti įsižeminusiu, o tai suteiks galimybę panaudoti daugiau energijos. O tai, savo ruožtu, padės jums prisijungti prie kažko didesnio, nei jūs patys, ir tai yra tas, kam pasitarnauja šio mėnesio energija.

Antra, ką galite padaryti šį mėnesį, tai kasdien duoti laisvai išeiti emocijoms. Raskite veiklą, kuri kasdien leistų nukreipti ir išreikšti emocijas. Tai gali būti kokie nors fiziniai pratimai, tokie kaip ėjimas ar bėgimas. Tai gali būti dienoraščio vedimas, pabendravimas su draugu ar šunimi, arba net psichoterapeuto seansai. Jūs galite pabandyti rašyti eiles, dainuoti ar užsiimti kitais menais. Viskas, kas padeda išreikšti emocijas nuosekliai ir struktūriškai, jums padės. Įsitikinkite, kad ruošiatės kasdien tai daryti. Gryninkite ir išreikškite visas emocijas, kai tik jos iškyla į paviršių, kad jų neblokuotumėte. Tai padės jums išvengti perkrovos šį mėnesį.  

Ko mes galime tikėtis 2013 m. spalio mėnesio bėgyje?

Šį mėnesį jūs galite tikėtis, kad sužinosite apie didelį kiekį pokyčių visuomeniniuose judėjimuose. Naujienų kanaluose bus daug įvykių. Jūs galite sužinoti ir apie tragiškus įvykius, ir apie įdomius renginius, bet kuriuo atveju matysite pokyčius. Nemažai bus įvykių, susijusių su žmonių aukomis. Bus daug emocijų ir pasikeitimų, kurie vers žmones susirinkti kartu ir daryti pakeitimus savose bendrijose. Taip pat yra šiek tiek didesnis potencialas įvykti tokiems tragiškiems įvykiams, kaip štormai ir žemės drebėjimai, todėl galite tai stebėti ir būti tam pasiruošę, jei gyvenate vietovėje, kur tokie dalykai, kaip taisyklė, nutinka. Tačiau ant žemės pokyčių bus mažiau, negu žmonių tarpe. Jūs matysite žmones, kurie susirenka kartu, kad įvykdytų pokyčius. Kai kurios pastangos bus efektyvios, o kai kurios situacijos bus sudėtingos, bet pokyčiai bet kuriuo atveju vyks.

Jūsų individualus darbas yra susikoncentruoti į savo įsižeminimą taip stipriai, kaip įmanoma. Net tada, kai žiūrite naujienas, kai atveriate širdį ir stebite žmonių kovas pasaulyje, įsitikinkite, kad nuolatos primenate sau apie tai, kur jūs esate, kur stovi jūsų kojos ir koks santykis su naujienomis yra saugus jūsų širdžiai. Jeigu seksite naujienas, jums prireiks laiko, kad nukreiptumėte maldas, paaukojimus ar kitokią tinkamą pagalbą – todėl atsitraukite nuo naujienų kanalo ir pabendraukite su naminiais gyvūnais, su šeima ar su jūsų kieme augančiais medžiais. Įsitikinkite, kad jūsų kojos ir protas yra toje pačioje vietoje, ten, kur jūs esate, o taip pat tuo, kad esate saugus. Neleiskite naujienoms išstumti jus iš jūsų pačių gyvenimo ir jūsų asmeninės realybės. Neleiskite masinių informacijos priemonių pranešimams perkelti jus į kitą realybę, kur jūs patiriate baimę, išprovokuotą kitų žmonių baimių. Neleiskite tam atsitikti.

Vietoj to, įsitikinkite, jog po to, kai nukreipėte savo meilę situacijoms, matomas naujienose, jūs paliksite nuošalyje visas baimes ir užsiimsite tuo, kas iš tiesų vyksta jūsų gyvenime. Labai svarbu, kad jūs iš tiesų gyventumėte savo gyvenimą ir nebūtumėte įtraukti į kitų žmonių dramas. Mes nesakome jums, kad atsiribotumėte nuo išorinio pasaulio, mes jums sakome, kad sugrįžtumėte namo į savo pačių realybę ir pasiliktumėte ištikimi Meilei, kurią auginate savo gyvenime. Neleiskite užlieti baimės bangoms, kurios šį mėnesį gali atsirasti, jei nebūsite atsargūs.

Ar yra dar kas nors, ką Saugotojai norėtų pasakyti apie 2013 m. spalio mėnesį?

Šį mėnesį ir sekančius du mėnesius bus stiprus judėjimo į priekį pojūtis. Jums tai bus puikus laikas, kad realizuotumėte naujus planus, naujas idėjas ir naujus tikslus. Pastaruoju metu dauguma žmonių įgijo naują savo gyvenimo suvokimo lygį. Galbūt, jūs suvokėte pamokas ar padarėte svarbias išvadas santykiuose ar kitose srityse. Dabar, pradedant nuo spalio ir dar kelis sekančius mėnesius, yra stipri universali energija, palaikanti jūsų judėjimą į priekį. Tai puikus laikas kurti planus ir sudaryti strategiją to, kaip jūs norite realizuoti dalykus, kuriuos sužinojote pastaraisiais mėnesiais. Pagalvokite apie tai, ką sužinojote, kaip kitaip jūsų gyvenime viskas rutuliosis, ir panaudokite šią stiprią energiją veiksmams.

Šį mėnesį veiksmai „kalba" garsiau, negu žodžiai ar ketinimai. Pagalvokite, kokių veiksmų galite imtis dėl kiekvienos išmoktos pamokos, kiekvienos naujos idėjos, kad judėtumėte į priekį. Jeigu žengsite vieną nedidelį žingsnį, Visata suteiks jums papildomus dešimt žingsnių. Jeigu jūs žengsite vieną normalų žingsnį, tai pamatysite, kad persikėlėte per porą kilometrų. Būtent taip veikia ši energija. Jūs – srūvantis į priekį vanduo, bet jūs turite leisti sau lietis. Jūs turite pradėti judesį ir leisti Visatai nešti su savimi. Ketinimo pareiškimas irgi labai gerai jums pasitarnaus. Iš kitos pusės, ketinimo nebuvimas ar neapgalvoti veiksmai gali atvesti į tai, kad pasiklysite, todėl įsitikinkite, jog iš tiesų suvokiate savo pamokas ir iš tiesų norite realizuoti keletą naujų planų, kad jūsų gyvenimas taptų geresnis. 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2455 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 Gėlė   (02.10.2013 10:54) [medžiaga]
"Bus daug emocijų ir pasikeitimų, kurie vers žmones susirinkti kartu ir daryti pakeitimus savose bendrijose." - šitas jau vyksta antras mėnuo ir labai tiesiogiai, savotiškai smagiai skaitosi :)
"įsitikinkite, jog po to, kai nukreipėte savo meilę situacijoms, matomas naujienose, jūs paliksite nuošalyje visas baimes ir užsiimsite tuo, kas iš tiesų vyksta jūsų gyvenime. Labai svarbu, kad jūs iš tiesų gyventumėte savo gyvenimą ir nebūtumėte įtraukti į kitų žmonių dramas. Mes nesakome jums, kad atsiribotumėte nuo išorinio pasaulio, mes jums sakome, kad sugrįžtumėte namo į savo pačių realybę ir pasiliktumėte ištikimi Meilei, kurią auginate savo gyvenime." - puikiai pastebėta - ačiū

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0