Penktadienis, 19.04.2024, 02:58
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Balandis » 1 » Akašu kronikos apie 2014 balandžio mėnesio energijas
17:18
Akašu kronikos apie 2014 balandžio mėnesio energijas

 

Jeigu kalbėsime apie bendrą energetiką – tai šventas mėnuo ir sakralus laikas. Nepriklausomai nuo religijos ar tikėjimo tradicijos, šiuo laiku energija juntama kaip ypač tyra, tikra ir švelni. Tai visai nereiškia, kad jūs turite išlaikyti ramybę. Kalbama greičiau apie susimąstymą dvasinių tiesų ieškojimuose ir glaudesnį vienijimąsi su Dvasia.

Šio mėnesio eigoje svarbu kiekvienam savu būdu aktyviai atsigręžti į dvasines praktikas, nes prieš žmonių giminę dabar atsiveria naujos galimybės dvasiniam vienijimuisi. Pati planeta dabar turi didesnę galimybę dvasinių ryšių palaikymui, nes tiek daug iš jūsų jau yra nubudę ir vis daugiau žmonių suvokia savo kelią bei plačiai atveria savo širdis Meilei. Tai reiškia, kad visiems dabar yra sustiprėjusi intuicija, tarpasmeniniai ryšiai stipresni ir Meilės patirtis turtingesnė, o to dar nebuvo Žemės planetoje. Šį mėnesį dvasiniai ryšiai, kuriuos daug kas iš jūsų toliau plėtoja asmeniniame gyvenime, taps kolektyvine energija. Kad geriau suprastumėte, jūs galite įsivaizduoti atskirus žmones kaip atidalintus tam tikro globalaus tinklo, kuris buvo ilgą laiką kuriamas ir dabar vienu metu tapo atviras ir visiems prieinamas,  segmentus.  

Šį mėnesį jūs pajusite kaip niekad ypatingą dvasinį pakilimą. Jeigu jūs patiriate emocijų perviršį, nusiraminkite ir suraskite sau tokią dvasinės praktikos rūšį, kuri leistų jums išsaugoti dvasinę ramybę. Ir atvirkščiai, jeigu jūsų savijauta nėra pakankamai pakili, pabandykite surasti gaivinančios energijos šaltinį. Išbandykite kažką naujo ir pabandykite pagerinti savo dvasinę būseną. Pavyzdžiui, jeigu jūs nuolat praktikuojate meditaciją, išsikelkite užduotis, reikalaujančias didesnės koncentracijos ir gilesnio pasinėrimo. Jeigu jūs iki šiol stengėtės vengti kai kurių sunkių temų, netgi konfliktų santykiuose su jums artimu žmogumi, tai suraskite savyje jėgų išspręsti šias problemas tiesiog dabar. Pasistenkite pagerinti viską: savo santykius, darbą, fizinį kūną ir kiekvieną savo gyvenimo aspektą, panaudodami jums atsiveriantį dvasinės tiesos suvokimą. Susikoncentruokite į tai, kas iš tiesų jums svarbu globalia prasme, ir atsisakykite vienos minutės bei antrarūšių problemų sprendimo paieškų.

Kokia konkrečia veikla verta užsiimti, kad geriausiu būdu panaudotume šio mėnesio energiją?

Ypač naudinga šį mėnesį bus meditacija. Svarbu, kad turėtumėte keletą savo pratimų, padedančių išsaugoti ramybę ir suteikiančių galimybę pasijusti kažkuo daugiau, nei minčių ir emocijų raizginys. Bus naudingos visos priemonės, padedančios jums pasiekti tokią būseną, įskaitant maldas, psalmes, giedojimą ar meditaciją.

Šį mėnesį taip pat neverta užmiršti palankaus grupinių dvasinių apeigų ir praktikų poveikio. Pagalvokite apie savo galimybę dalyvauti bažnytinėse apeigose, jogos užsiėmimuose kartu su grupe, ar teminių susitikimų lankymą, kur galėtumėte kartu su kitais žmonėmis pamedituoti ar padiskutuoti dvasinėmis temomis. Visi grupiniai užsiėmimai šį mėnesį turės ypatingą jėgą, iš dalies, tai susiję su tomis veiklos rūšimis, kurios jums padeda per kolektyvinę energiją pažinti dvasinę tiesą.

Kadangi šio mėnesio energija koncentruojasi į ryšius su Dvasia, o pats ryšio su Dvasia užmezgimo procesas jums vyksta individualiai, tai čia ypatingą reikšmę įgyja būdas ar mechanizmas, kurio pagalba jūs pasiruošę pasidalinti savo išgyvenimais su kitais žmonėmis. Todėl, jeigu jūs labiau linkę į individualias dvasines praktikas, jums taip pat verta pereiti į grupinį praktikavimą, leidžiantį sustiprinti savąjį dvasingumą.

Suraskite sau tokias dvasinio aktyvumo rūšis, kurios jums padėtų pasijusti mylimais, suvokti savo paskirtį ir pamatyti tas savosios esybės dalis, kurioms reikia korekcijos. Šį mėnesį bus naudingos bet kurios grupinio aktyvumo rūšys, kurios atneša šviesą į jūsų dvasinį kelią. Tai nuostabus laikas, kad „pasirašytumėte“ po tuo, kam jūs ilgai negalėjote pasiryžti. Jums nebūtina veikti tiesiog dabar. Svarbiausia, kad jūsų sprendimas būtų galutinis, ir jūs duotumėte sau pažadą.

Ko konkrečiai mums reikėtų vengti šį mėnesį?

Šį mėnesį labai svarbu, kad jūs stengtumėtės neperimti aplinkinių žmonių emocijų. Kiekvieną dieną aiškiai fiksuokite, kokias emocijas patiriate ir kaip jos skiriasi nuo kitų žmonių pergyvenimų. Pavyzdžiui, neverta pykti ant ko nors tik todėl, kad taip daro jūsų draugas. Jeigu jūsų šeimos narys atrodo liūdnas, nereikia imti liūdėti, „palaikant kompaniją“. Palikite jį ar ją šiam momentui. Jūs galite toliau rūpinti artimais žmonėmis ir juos mylėti, bet iš to neseka, kad jūs turite prisiimti svetimus jausmus ir pergyventi kitų žmonių patirtis. Svarbu, kad jūs išliktumėte ištikimi savosioms patirtims, neatmetant to fakto, kad jūsų elgesys taip pat apima ir užuojautą visiems kitiems žmonėms. Tiesiog jums reikia įsitikinti, kad nepatiriate šių jausmų, palaikydami kam nors draugiją. Jūsų tikslas – aiškiai suvokti savuosius pojūčius ir tai, kaip jie skiriasi nuo jūsų aplinkinių žmonių išgyvenimų.

Dieviškas, aiškus ir stiprus vienijimasis su Dvasia ateina tik per jūsų asmenines patirtis. Netgi jei jūs labai įpykę, galima sakyti, kad esate įpykę dieviškai. Jeigu jūs suvokiate ir pripažįstate emocijas, kurios yra iš tiesų jūsų, tai padeda jums susijungti su Dvasia. Stebėkite, kad jūs visiškai priimtumėte emocijas kaip savas, nekaltindami kitų žmonių. Jeigu jūs iki galo sąžiningi su pačiu savimi dėl to, kas su jumis vyksta, kokius pojūčius patiriate ir kokius veiksmus ketinate priimti reaguodami, tuomet jūs iš tiesų statote save į savojo gyvenimo centrą. Tai padeda pasiekti stipresnį dvasinį vienijimąsi.

Iš kitos pusės, jeigu laukiate, kad jus iš šalies pataisytų, kaltinate kitus ar bandote pataisyti jus supančius žmones, patirdami svetimus jausmus, tai jūsų galimybės vienytis su Dvasia tampa ribotos. Jūsų viduje vyksta disonansas, jeigu bandote vienu metu išgyventi ir savąją patirtį, ir ano vaikino patirtį. Atsiminkite, kad turite ieškoti tokio ryšio, kuriame yra meilė ir rūpestis. Bet tai nereiškia, kad turite laikytis kito žmogaus pozicijos, kuriam turite išspręsti jo problemą, ir atvirkščiai. Šį mėnesį bus labai svarbu aiškiai jausti ribas tarp savęs ir kitų žmonių.

Ką dar Saugotojai gali mums papasakoti apie 2014 metų balandį?

Kadangi tai bus sakralus ir dvasingas mėnuo, bus svarbu siekti emocinio stabilumo. Prisiminkite būtinumą įsiklausyti į savo kūną ir gerai juo pasirūpinti. Giliai kvėpuokite, valgykite sveiką maistą, kaip galima daugiau būkite gryname ore ir darykite fizinius pratimus. Pasirūpinkite raumenų ir raiščių tvirtumu. Jūsų kūnas turi būti sveikas ir stiprus. Tai labai svarbu. Jūsų kūnas gali būti priemonė vienijimosi su Dvasia paieškai. Nors jis yra tik apvalkas, bet jis visada su jumis, su juo gyvenate. Būtinai skirkite dėmesio savo kūnui. Išmokite jį mylėti, saugoti ir stiprinti, kad turėtumėte sveiką dvasią. Jeigu pasinaudosite šį mėnesį mūsų patarimais, tai eisite teisingu keliu dvasinei ir fizinei pusiausvyrai pasiekti, o tai savo ruožtu padės jums pasiekti didesnes aukštumas dvasiniame vystymęsi, be rizikos apsvaigti nuo pasiekimų, pavargti ar susirgti. Stiprus ir sveikas kūnas, kurio stiprinimui jūs galite naudoti visus jums priimtinus būdus, padės sugerti Žemės planetos energiją, padarys jūsų gyvenimą ryškų ir turiningą.

Pagaliau, šį mėnesį galėsite pajusti šviesios, gaivinančios ir žvalinančios energijos poveikį. Būkite geros nuotaikos, neimkite daug ko giliai į širdį, išsilaisvinkite iš nuoskaudų ar kitų įkyrių emocijų. Vietoje to, atverkite sau naujas perspektyvas ir idėjas. Pasistenkite užsiimti tiktai tuo, kas sukelia jums ryškius ir džiugius jausmus, kas padeda jums iš tiesų pajusti susivienijimą su visa šviesia mūsų Visatos Esatimi – kad jūs iš tiesų esate sudaryti iš šviesos ir meilės. 

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 3642 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/1
Viso komentarų: 251 2 3 »
0  
1 spurgelis   (01.04.2014 18:22) [medžiaga]
Ačiū už šias prognozes,kurios tik patvirtina mano vidinius pojūčius, kuriais kaip tik pasidalinau po užpraeitu straipsniu. Jau seniau kažkada minėjau,kad šitos Akašų kronikos yra visai geras savo vidinių suvokimų pasitikrimui skirtas būdas,nes bent jau pas mane visos tokios labai panašios tendencijos susidėlioja pora savaičių anksčiau.

0  
2 Gėlė   (02.04.2014 10:03) [medžiaga]
http://www.madeinvilnius.com/lt/gyvenimas/interviu-su-dailininku-sigitu-staniunu-menininkai-netapo-ideju-jie-tapo-pasaulius /i/

0  
3 virgis   (02.04.2014 22:32) [medžiaga]
Ateitis negali būti suplanuota, ji yra pilna spontaniškumo ir tuo įdomi. Vien dėl to mūsų gyvenimas ir turi prasmę...

0  
4 spurgelis   (03.04.2014 09:58) [medžiaga]
Grupė mokslininkų pasodino 5 beždžiones į narvą ir per vidurį pastatė kopėčias su bananu keke viršuje.
Kiekvieną kartą kai kuri beždžionė užlipdavo kopėčiomis, likusios beždžionės buvo aptaškomos šaltu vandeniu.
Po kiek laiko, kaskart kuriai nors beždžionei užlipus likusios ją apkumščiuodavo.
Vėliau nei viena iš beždžionių neišdrįso užlipti dėl susidariusios
įtampos.Mokslininkai nusprendė į būrį pasodinti naują beždžionę.Pirmas
dalykas ką nauja beždžionė darydavo - lipdavo aukštyn kopėčiomis, iškarto likusios beždžionės ją apkumščiuodavo.
Po keleto apkumščiavimu , naujoji beždžionė išmoko nebeliptikopečiomis, nors net ir nežinojo kodėl .
Vėliau pirmosios naujokės fenomenas pasikartojo ir antrajai ir
trečiąjai beždžionei, tada senos beždžionės buvo keičiamos naujomis
kurioms neteko patirti šalto vandens baudimo.Taip vis kumščiuojančios
lipančias beždžionės, visos 5 buvo pakeistos.
Liko 5 , nors nei viena iš jų nebuvo bausta šaltu vandeniu,jos visos vis dar mušė bet kurią užlipusią kopėčiomis į viršų.
Jei būtu buve įmanoma paklausti beždžionių kodėl jos skriaudėvisas
bandžiusias užkopti beždžiones, jos turbūtbūtu atsakiusios "Nežinau, čia
taip įprasta."Skamba girdėtai?
Dabar paklauskite savęs, kiek kartu net tie kurie nėra patyre kritimo stengdavosi jus demotyvuoti siekti
tikslo...Kiek kartu jums tiesas ir melus apie nepasisekimą aiškino net
nebandžiusieji... Tad kitą kartą kai matysite kažką darantį dalykus jums
neįprastai, "einanti prieš sistemą" besielgiantį kaip "juoda
avis"paklauskite savęs , iš kur išvis progresas?Ar turėtume ,ką turime
,jei neleistume žadinti genijų viduje...

0  
5 aha   (03.04.2014 11:19) [medžiaga]
Nuostabus būdas pasverti save:
http://enantiodromija.tumblr.com/post/81085112213/palavre-wow-and-i-didnt-even-empty-my

0  
6 Gėlė   (03.04.2014 13:46) [medžiaga]
Nuostabi jo įžvalga ir suvokimas, jeigu ne tremtis, kiek dar tokių šviesuolių būtų.
Vydūnas suprato, kad žmogus turi suvokti save. Teigė, kad kelias į amžinybę, jo žmogiškosios esmės brendimas vyksta trimis dvasinio augimo etapais: sau, tautai, žmonijai. Sąžinė, išmintis, teisingumas, savęs žinojimas – visi šie žmogaus reiškiniai yra aukščiau už visus kitus. Kiekvienas turi suprasti, jog jame yra tikrasis, didysis žmogus.

0  
7 Gėlė   (03.04.2014 17:07) [medžiaga]
http://www.tytoalba.lt/kiek-sveria-siela

0  
8 aha   (03.04.2014 17:09) [medžiaga]
Vydūnas vadovavosi Rytų filosofija. Jis gyveno tuo laikmečiu, kai populiarios buvo teosofijos idėjos, o Vakarai ieškojo tikrojo dvasingumo Rytuose.
Vydūno filosofijos šaltinis - vedos, sukurtos II-I tūkstantmetyje pr.m.e. Tai, kas tiko tam laikmečiui, nebūtinai viskas turi tikti mūsų dienoms - juk pasaulis vystosi ir šio vystymosi tempas atrodo vis greitėja. Daugelis pripažįsta, kad net laikas lekia vis greičiau.
Pagal Vydūną - ne visos sielos vienodai šviesios (tuo galima paaiškinti kastų sistemą Idijoje). O kai kurioms sieloms, norint pasiekti dieviškumo, gali prireikti daugybės gyvenimų - peršokti vystymosi pakopų jos negali.
Krikščionybėje, kuri lyg ir tapusi priešprieša vedoms pirmas į rojų patenka ( tampa dievišku) nusikaltėlis, kabantis ant kryžiaus šalia Kristaus. Kadangi jis visą gyvenimą tik plėšė ir žudė, reiktų manyti, kad jo siela nebuvo aukšto išsivystymo lygio.
Tokį skirtumėlį matyčiau tarp šių religinių sistemų mokyme apie sielos tobulėjimą:)

+1  
9 virgis   (03.04.2014 18:02) [medžiaga]
"...pirmas į rojų patenka ( tampa dievišku) nusikaltėlis, kabantis ant kryžiaus šalia Kristaus. Kadangi jis visą gyvenimą tik plėšė ir žudė, reiktų manyti, kad jo siela nebuvo aukšto išsivystymo lygio...."
Čia gal ne visiškai taip pagal mane, Sielos neturi lygių, jos kaip Dieviškumo sėklos, esančios žmogiškame apvalkale, kurios yra brandinamos, kad išaugtų Dvasinės būtybės vaisius apsijungus su Asmenybe, jai dvasiškai vystantis. Todėl jos arba subręstea arba ne ir priverstos vėl reinkarnuoti, nepriklausomai kieno kūne Siela yra, karaliaus ar elgetos, plėšiko ar teisėjo, "Ozyrio" teisme nėra nei lygių nei rangų, viskas priklauso tik nuo nuveiktų darbų, veiksmų ir minčių, kokios dominavo, nuo Gyvuliško prado, ar nuo Dvasinio prado pusės, kurie nusvers. Viskas priklauso tik nuo pasirinkimų ir brandos, o lygius ir rangus Sieloms jau sudėliojo žmogaus protas. Todėl į "rojų" gali patekti bet kas, nepriklausomai nuo materialios dabartinės padėties ir sąlygų, o priklausomai tik nuo darbo su savimi, pasaulėžiūros plėtimo, minčių kontrolės, dvasinio tobulėjimo, galimybes turi absoliučiai visi, reikia tik noro ir pastangų ...
Jėzus Kristus sakė: "Pagal tikėjimą jūsų tebūna jums...”, žinoma, Žyniai iš jo pasidarė sau vienetinę prekę, " žmonių nuodėmių išpirkimo auką”. Bet Jėzus Kristus buvo ir yra išskirtinė Dvasine Būtybe, vienas iš tų, kas turėjo didžiulę Dvasinio pasaulio (Dievo pasaulio) jėgą, sugebančią performuoti bet kokią materiją. Kuriant kokį nors stebuklą, kurio prašydavo žmonės, Jis sakė: "Pagal tikėjimą jūsų tebūna jums”.O žmonės maldavo jo sveikatos (ligų išgydymo) ir gaudavo tai, kiti – maisto, treti – laimikių medžioklėje ar žuklėje, ketvirti –fizinio kūno prisikėlimo. O štai plėšikas, kuris kabėjo šalia Jėzaus ant kryžiaus, kankinamas alkio, išdarkytas, esantis priešmirtinėse savo kūno kančiose, konvulsijose, paprašė Kristaus tik vieno, savo Sielos išgelbėjimo.(subrendus Asmenybei ir supratus, kas yra svarbiausia,o kas yra tik laikina ir trapu) Ir tam žmogui, atlikus teisingą pasirinkimą, buvo dovanotas dvasinis išsilaisvinimas. Tapo tuo, kas tikrai artimas Dievui amžiname jo pasaulyje. Tik Žyniai savo kanoninėse evangelijose šią tiesą pateikė kitaip, savo parapijiečiams įvedant prisikėlimo kūne sąvoką ir visiškai praleidžiant reinkarnacijos, bei Dvasinio išsilaisvinimo ypatumus, apie ką  pasakojo žmonėms Jėzus, savo Mokyme. Todėl, tikrieji Jėzaus pasekėjai, tie, kurie priešingai Žynių religijoms, atsiminė ir saugojo Jo mokymą dvasinėje švaroje, Žynių ir buvo naikinami. Pavyzdžiui, pakanka paminėti apiegnostikus (I-III mūsų eros amžiuose), katarus (XI – XIII amžiuose)

0  
10 spurgelis   (03.04.2014 18:46) [medžiaga]
Nežiūrėjau kuom tas Vydūnas rėmėsi-kokia išmintimi,kokiais raštais ar filosofijomis,tiesiog atkreipiau dėmesį kaip jis visa tai labai paprastai žmonėms perteikė,tokia aiškia tarme,kur žodis nepraradęs savo esmės ir suprantamai be jokios religinės paprastam žmogui "neįkandamos" terminologijos. Jo žodis tiesiog gyvas.

1-10 11-20 21-25
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0