Penktadienis, 19.04.2024, 10:25
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Kovas » 2 » Akašu kronikos apie 2014 kovo mėnesio energijas
13:55
Akašu kronikos apie 2014 kovo mėnesio energijas

Šio mėnesio energija atrodo visaapimanti ir tuo pačiu metu labai kryptinga, praktiška. Bus toks pojūtis, kad mėnuo tęsiasi ilgiau, negu trisdešimt vieną dieną, kaip skirta kalendoriuje. Atrodys, jog kiekviena diena tęsiasi amžinai. Kartais laukimas ko nors jums atrodys nepakeliamas. Šis mėnuo suteiks aibę laiko, jėgų ir galimybių sumanymų įgyvendinimui. O juk tai taip daug!

Tai bus mėnuo, kai bus galima atlikti didelę dalį metų darbo. Ir todėl taip svarbu būti susikoncentravusiu, aktyviu ir dalyvauti visuomeninėje veikloje. Ieškokite vis glaudesnio bendravimo galimybės su jums svarbiais žmonėmis ir su tomis bendrijomis, į kurias jūs įsitraukę. Jūsų žodžiai ir veiksmai lemia santykių sėkmę. Parodykite ypatingą dėmesį patiems artimiausiems žmonėms, žvelkite į juos su kiek įmanoma didesne meile ir užuojauta.

Išsiplėtimo ir tuo pat metu susikoncentravimo pojūtis taps palankia dirva optimizmui. Jus užplūs pasitikėjimas, kad viską galima pakreipti į gerąją pusę savo jėgomis. Taip svarbu nepraleisti šios galimybės! Teikianti vilčių visuomenimė veikla padovanos jums dar daugiau meilės ir šviesos. Aktyviai imkitės visų kasdieninių darbų, tikėdami sėkme. Jeigu sėdėsite sudėję rankas ar vengsite sunkumų, galite praleisti tokią retą galimybę pasinaudoti visa pilnatve, viltingumu ir optimizmu šio mėnesio atnešamos energijos.

Ko vertėtų imtis šį mėnesį, kad geriau panaudotume šią energiją?

Pats laikas pasišvęsti tam, kuo tikite. Nesvarbu, kokiame lygyje, kokio masto bus jūsų pastangos, svarbu – kad jos kiltų iš vidinio poreikio, o ne dėl materialaus atlygio. Galima savanoriškai dalyvauti oficialioje organizacijoje. O galima tiesiog padėti kaimynams persikraustyti, ar ką nors iškepti netoliese gyvenančiam ligotam žmogui.

Bet koks geras darbas šį mėnesį būtinai ras atgarsį, ypač jeigu jis padarytas nesavanaudiškai ir pagal galimybes anonimiškai. Apsimeskite kieno nors slaptu gerbėju, kad pralinksmintumėte žmogų. Padėkite susitvarkyti kam nors su meškos paslaugos pasekmėmis. Nupirkite maisto alkstantiems, dovanokite dovanas kaip per Kalėdas. Visiems tokiems dalykams verta kovo mėnesį dėti pastangas.  

Taip pat, pats laikas aktyviai dalyvauti visuomeninėje veikloje. Žmonės šį mėnesį bus labiau atjaučiantys, nei įprastai, pasiruošę bent pabandyti padėti. Jie atsilieps į jūsų kvietimą dalyvauti, padarant gerą darbą. Lankykite šventinius renginius, rinkitės su artimaisiais už bendro stalo. Apskritai, panaudokite bet kurią galimybę padaryti ką nors gero kitiems, ir tai būtinai bus atlyginta.

Kokių visuomeninių poslinkių reikėtų tikėtis šį mėnesį?

Šio mėnesio energija pasižymi dideliu kolektyviniu kryptingumu. Visa, kas svarbiausia, šį mėnesį atsiras būtent iš santykių su kitais žmonėmis, o ne iš savų išgyvenimų ar savianalizės. Visuomenė taps aktyvesnė. Svarbią informaciją skelbs naujienų kanalai. Kai kuriuos įvykius bus sunku priimti, kiti bus pilni vilčių ir šventiškos nuotaikos. Atkreipkite dėmesį į kiekvieną iš jų.  

Kas bevyktų, pirmiausia pagalvokite, kokią pagalbą galite suteikti, kad situacija pagerėtų. Be to, stebėdami įvykių vystymąsi iš naujienų šaltinių, susimąstykite, ką kiekvienas įvykis galėtų simbolizuoti. Ką tai gali reikšti jūsų gyvenime? Apie ką primena? Interpretuokite įvykius, stebimus naujienose, taip, tartum aiškintumėtės savo sapnus. Suvokite aplinkos įvykius metaforiškai, stengdamiesi suvokti juose slypinčią žinią.

Kiekvienas gali atpažinti kolektyviniuose pergyvenimuose kažką panašaus į savo gyvenimą ir gauti iš to vertingas pamokas. Netgi jei tai vyksta kitame pasaulio krašte – stebėkite naujienas, juk net šis įvykis gali pasirodyti naudinga metafora, nurodanti jums vystymosi kelią.

Kuo dar Saugotojai dalinasi su mumis apie 2014 m. kovą?

Šis mėnuo atneša bendrumo ir vienijimosi pojūtį ne vien tarp žmonių. Stenkitės taip pat būti arčiau gamtos. Suvokite, kokiu būdu gamta aprūpina jūsų egzistavimą materialiame ir energetiniame lygyje. Skirkite laiko pabūti gamtoje. Tegul laikas, praleistas gamtoje, taip pat su gyvūnais, su artimais žmonėmis, pripildys jus jėgų, išsklaidys rūpesčius ir dovanos naujas progas tikėtis geriausio.

Šis mėnuo suteiks visas galimybes pasiekti vis didesnę Meilę ir Šviesą, tačiau pareikalaus jūsų dėmesio bei pastangų. Kad galėtumėte mėgautis tų vilčių, džiaugsmo ir vienijimosi, kuriuos atneša šis mėnuo, vaisiais - teks padirbėti. Išlaukti nepavyks. Nesitikėkite, kad kažkas nusileis iš dangaus. Nelaukite, kol kažkas iš šalies duos leidimą. Nustatykite, kas jūsų jėgoms, ir įgyvendinkite tai visa siela. Eikite nuo vieno darbo prie kito, ir jūsų gyvenimas su kiekvienu nauju žingsniu taps pilnatviškesnis, šviesesnis, prasmingesnis.

Išvertė Eugenija  

 

Peržiūrų: 2336 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/4
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0