Ketvirtadienis, 18.04.2024, 23:18
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Spalis » 30 » Akašų kronikos apie 2014 lapkričio mėnesio energijas
17:24
Akašų kronikos apie 2014 lapkričio mėnesio energijas

Energija šį mėnesį bus panaši į stiprų vėją. Pajusite, kad daug kas jūsų asmeniniame gyvenime ir aplinkiniame pasaulyje labai pasikeis. Apskritai, atrodys, jog šie pokyčiai didesni už jus pačius, nes vėjas yra didesnis už vieną žmogų ar daiktą.

Pamatysite ir pajusite pokyčius aplinkui, tačiau, galbūt, jūs dar nesuprasite, kaip reaguoti į šiuos pokyčius ir ko norėti šioje situacijoje. Pasistenkite vengti šį mėnesį skubotų veiksmų. Kaip ir audros metu – suraskite ramią vietą ir kurį laiką pabūkite ten.

Be to, šį mėnesį bus labai naudinga rūpintis savo kūnu; pasirūpinti savo šeima ir namais. Nors iš tiesų nebus jokio pavojaus, tačiau bus tiek daug pokyčių, kad į paviršių gali išsiveržti baimė. Darykite viską, kas įmanoma, kad pasirūpintumėte savimi ir nukreiptumėte dėmesį į ramius, pripildytus meilės savo kasdieninio gyvenimo momentus.

Ar yra kokių nors konkrečių veiksmų, kurių dėka mes galime susiderinti su šio mėnesio energija?

Atrodo, bus svarbu, kad dauguma jūsų prisimintų bendrą paveikslą. Jūs galite toliau sekti naujienas ir šnekučiuoti su draugais bei kaimynais apie tai, kas vyksta aplinkiniame pasaulyje. Gali atsirasti pojūtis, jog tai, kas vyksta aplinkui, gerokai viršija jus pačius, ir jeigu pasijusite vieniši ar izoliuoti, tai gali padaryti slegiantį ar net sveikatai kenkiantį poveikį.

Iš kitos pusės, jei būsite ryšyje su draugais ir šeima, tai patirsite gilų gydantį poveikį. Pabandykite vesti atvirą dialogą, užduoti daugiau klausimų ir kalbėti žmonėms apie tai, ką galvojate. Pabandykite klausytis ir suprasti įvairias nuomones. Tuomet jūs galėsite pajusti visų šių pokyčių vidinį sąryšį. Pajusite, kad galite plėstis ir keliauti kartu su vėju, o ne pasimesti tame.

Labai svarbu stebėti tai, kas vyksta jūsų pasaulyje, kas vyksta visuomenėje. Neužsimerkite, neužsičiaupkite. Vietoje to, ieškokite būdų išsakyti tai, kas teisinga, teigti savo tiesą. Tuo pačiu įsitikinkite, kad užduodate klausimus ir girdite įvairius požiūrius. Yra daug dalykų, kuriuos reikia išmokti, ir daugeliui prireiks keistis, kad susiderintų su vėju ir tęstų judėjimą pirmyn.

Venkite bet kokių pokalbių, paremtų idėja, jog egzistuoja viena vienintelė tiesa ir vienintelis požiūris kažkuriuo klausimu. Vietoje to, ieškokite tarpinių spalvų tarp juodo ir balto. Ieškokite to, ko dar nežinote, su meile tai studijuokite ir įžeminkite, o taip pat atverkite savo širdį tam, ko dar nežinote, ir paieškokite, ką apie tai galite sužinoti šį mėnesį.

Ko dar mes galime tikėtis 2014 m. lapkričio mėnesį?

Yra pasaulinio masto įvykių tikimybė. Dauguma šių įvykių bus susiję su žmonėmis ar su nuostoliais žmonėms. Svarbu nepergyventi dėl to, ką pamatysite. Kaip ir audros metu, vėjas apverčia daug ką. Kai viskas praeis, ateis laikas surinkti nuolaužas. Negalvokite, kad tai, ką matysite šį mėnesį žinių kanalais, vyks nuolatos. Kaip ir uraganas, tai laikinas reiškinys, kurio pasekmės gali būti pašalintos vėliau. Išsaugokite viltį, kad pergyvenus įvykius, kuriuos matysite lapkričio mėnesį, daug kas keisis. Nereaguokite per daug emocionaliai, tarytum šiuose įvykiuose būtumėte įstrigę visam laikui.

Egzistuoja tiek pozityvių, tiek negatyvių įvykių potencialas. Šio mėnesio energija tiesiog sustiprina kolektyvinę patirtį, nepriklausomai nuo to, ar ji pozityvi, ar negatyvi. Jūs galite pasistengti nusiteikti teigiamiems dalykams. Kai pasaulyje vyksta kas nors sunkaus ar griaunančio, pasistenkite atkreipti dėmesį į tai, kad žmonės padeda ir atleidžia, išsilaisvina ir išgyja. Jeigu sugebėsite nukreipti į tai savo sąmonę, tai sugebėsite būti susijungę su pasauliu ir neįkristi į neviltį dėl to, kad dideli dalykai vyksta visi iš karto.

Ar yra dar kažkas, ką Saugotojai gali papasakoti apie 2014 m. lapkritį?

Papildomas šios energetinės audros bonusas bus apsivalymas. Pajusite tarsi gaivaus oro antplūdį. Artimiausiais mėnesiais gausite priėjimą prie naujų idėjų, naujų perspektyvų ir naujų energijų, padedančių spręsti problemas.

Tai bus jums labai naudingas laikas, galėsite apsivalyti ir sumažinti betvarkę savo namuose, savo darbo vietoje ir savo prote. Pabandykite išsilaisvinti iš senų įpročių, pabandykite išsilaisvinti iš senų lūkesčių ir pažvelgti į senas situacijas, tarsi jos būtų jums visiškai naujos. Niekada dar nebuvo tokio gero meto apsivalymui. Leiskite visiems pradėti naują gyvenimą.

Tegul šis praūžiančio uragano pojūtis suteiks jums žvalumo, o ne sukrės ir padarys žalos. Kaip ir realios fizinės audros metu, jeigu jūs prisėsite ir truputį pailsėsite, tai sugebėsite susiderinti su vėju ir išlikti saugūs. Jeigu būsite per daug kieti ir nelankstūs, tai galite parkristi. Metaforiškai šiam mėnesiui tai teisinga. Stenkitės būti lankstūs ir prisiderinti prie pokyčių. Tausokite ir puoselėkite save, tačiau netapkite trukdžiu. Netapkite trapiu ar įžeistu. Pabandykite šį mėnesį prisiderinti prie pokyčių, toliau fokuosuodamiesi į vystymąsi ir rūpinimąsi savimi.

Šis mėnuo žada būti įtemptas, tačiau ši įtampa nebus teigiama ar neigiama. Sėkmė priklausys nuo to, kaip sugebėsite žiūrėti į problemas ir su jomis tvarkytis. Jūs galite patirti didžiulį džiaugsmą, intensyvų išsilaisvinimą ir intensyvų išgijimą šį mėnesį, jeigu žiūrėsite į gyvenimą lanksčiai, atvirai, pasiruošę mylėti ir puoselėti save bei aplinkinius žmones.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2326 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 3
0  
1 aha   (31.10.2014 12:01) [medžiaga]
Apsilankiau norų parduotuvėje ir susipažinau su kainomis:

http://top.thepo.st/273808/Luchshaya-pritcha-kotoruyu-ya-vstrechal-za-mnogie-godyi

0  
2 virgis   (01.11.2014 07:00) [medžiaga]
Jei jūs galite matyti, vaikščioti, kalbėti, mylėti ir kiekvieną rytą atsikelti iš lovos – jūs   pasakiškai turtingas žmogus! Nepamirškite dėkingumo už visa tai.

0  
3 aha   (01.11.2014 17:28) [medžiaga]
Taikliai pastebėjote, ačiū

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0