Ketvirtadienis, 25.04.2024, 02:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Liepa » 4 » Akašu kronikos apie 2014 liepos mėnesio energijas
20:17
Akašu kronikos apie 2014 liepos mėnesio energijas

Šiam mėnesiui būdinga susiskaidymo energija. Susidaro įspūdis, kad viskas aplinkui labai greitai juda, vystosi ir išsiskaido į dalis. Šį mėnesį jūs, galbūt, susidursite su dalijimusi ir fragmentacija. Tai tiesioginis atspindys to, kaip toli jūs esate nuėję asmeniniame augime pastaruoju metu ir kaip aktyviai įtraukti į šį procesą dabar. Net jei prieš jus iškils kokie nors sunkumai, užduotys, tai visai nereiškia, kad jų sprendimas bus sunkus ar skausmingas.

Gali atsirasti keistas tuštumos ir persipildymo vienu metu pojūtis. Tarsi atsiranda įtampa, kuri didėja, atsispindėdama asmeninio augimo procese. Galbūt, šį mėnesį jums bus sunku susieti dalykus ar išsaugoti jų vientisumą. Jums gali pasirodyti, kad santykiai su artimais žmonėmis braška, o jūsų projektai byra į dalis, jūs negalite rasti bendros kalbos su žmonėmis ir pasiekti savitarpio supratimą. Galbūt, jums sunku bus sutvarkyti savo mintis ir parinkti tinkamus žodžius. Šį mėnesį bendravimas vyks su įtampa. Priežastis ne ta, kad nėra tarpusavio supratimo. Tai iš tiesų vyks todėl, kad kiekvienas iš jūsų vystysis labai veržliu tempu, nesuspėdamas net paskui save, jau nekalbant apie kitus. 

Šį mėnesį turėkite kantrybės ir gerumo. Verta susikoncentruoti į kažką viena. Pabandykite surasti džiaugsmą smulkmenose, nelaukdami, kol viskas susiklostys visiškai taip, kaip jūs norite. Išmokite su dėkingumu priimti bet kokias, net pačias nereikšmingiausias likimo dovanas, ir liepa atneš jums daug džiaugsmo. Šis mėnuo neša linksmumo energiją. Jums atsiras galimybė tęsti savo asmeninį augimą džiaugsmingoje, žaismingoje atmosferoje. Jūs galite atrasti, kad aplankęs tuštumos pojūtis ateina kaip ramybės, susitaikymo pojūtis, jeigu leisite sau atsipalaiduoti ir priimti įvykių tėkmę tokią, kokia ji yra, nesirūpinant, kad kažkas vyksta ne taip.

Ko reikia imtis, kad geriausiu būdu panaudotume šio mėnesio energiją?

Stenkitės, kad bendravimas taptų paprastas ir aiškus tiek, kiek tai įmanoma. Geriau kuriam laikui nusišalinti nuo problemos, negu ją spręsti šturmu.  Pavyzdžiui, jeigu iškilo nesusipratimas su kažkuo, rimtas ar nereikšmingas, darykite bendravime pertrauką ir sugrįžkite prie pokalbio kiek vėliau. Neverta skubintis sureguliuoti santykius. Atsiprašykite ir atsikelkite nuo kėdės arba padėkite ragelį. Padarykite tą būtiną veiksmą, kuris padėtų nutraukti pokalbį. Po to, kai ateis gilesnis esmės suvokimas, galėsite atnaujinti pokalbį. Suvokę savo jausmus, galėsite geriau suprasti pašnekovą. Šį mėnesį jūs pajusite pasipriešinimą, dėdami per daug pastangų ką nors užbaigti. Liepos mėnesį nekantrumas bendravime, darbe, bet kuriuose reikaluose, kur dalyvaujate, gali pridaryti nemalonumų. Jeigu negalite išsaugoti ramybės, atsitraukite ir sulaukite to momento, kai jums sugrįš kantrybė.

Taip pat šį mėnesį labai naudinga žaisminga veikla. Suraskite būdų pažaisti darbo dienos eigoje. Kadangi liepai yra būdingas fragmentacijos reiškinys, viskas tampa dvigubai sunkiau, nei anksčiau. Galbūt, jūs pajusite nuovargį ir prislėgtumą, kai po ilgo ir atkaklaus darbo nepamatysite akivaizdaus progreso. Būtinai leiskite sau pailsėti. Tokios pertraukos metu nesėdėkite tyliai ir apatiškai. Priešingai, apgaubkite save džiaugsmo ir linksmumo atmosfera, kuri padės jums pergyventi sunkumus.

Sugalvokite sau tinkamus žaidimo elementus. Pasijuskite vaiku. Pavyzdžiui, pasiimkite į mašiną pliušinį meškiuką ar kamuolį į darbą, kad pažaistumėte pertraukos metu. Arba pasiimkite su savimi skraidantį diską, kai eisite į parką pasivaikščioti, kad būtų galimybė su kuo nors ten pažaisti. Galite net įsidėti į rankinę skystį muilo burbulams ir lazdeles jiems leisti prasiblaškymui laisvu metu. Pažaiskite tokius žaidimus, kuriuose galėtų dalyvauti ir kiti žmonės.  Venkite tokių rūšių veiklos, kuri jus izoliuoja nuo aplinkinių. Nežaiskite kompiuterinių ir video žaidimų, nenaudokite tam tikslui telefono. Stenkitės rinktis tokias žaidimų rūšis, kur galėtų dalyvauti ir kiti žmonės. Jūs pajusite džiaugsmą per bendravimą žaidime. Toks poilsis būtinas visiems, ne tiktai jums. Jeigu jūs galėsite pralinksminti jus supančius žmones, pamatysite, kaip paprasta tapo kartu su jais dirbti ir kaip paprastai jūs patys ėmėte žiūrėti į gyvenimą.  

Kokių visuomeninių įvykių galima tikėtis 2014 m. liepą?

Iš visko matyti, kad šio mėnesio eigoje bus jaučiama stipri įtampa. Galbūt, jūs sužinosite apie įvykius, susijusius su prievarta arba tragiškais padariniais. Galbūt, jūs susidursite su situacijomis, kuriose žmonėms yra iškilęs pasirinkimas, ar jiems dirbti kartu, ar išsiskirstyti. Galbūt, iš naujienų jūs sužinosite apie rimtus pasaulinio masto įvykius. Ar blogus, ar  gerus (šio mėnesio energija nėra nei neigiama, nei teigiama), fragmentacija gali atvesti į naujos informacijos paskelbimą ar padėti žmonėms suprasti, kokius sekančius žingsnius jiems reikėtų žengti.

Šį mėnesį bet kurias išgirstas naujienas reikėtų apgalvoti ir aptarti, stengiantis įtraukti į dialogą jus supančius žmones. Jeigu jūs tapote liūdnų įvykių liudininkais, būtinai palaikykite savo kaimyną ar draugus sunkią minutę. Pabendraukite su kiekvienu, kas nukentėjo nuo nemalonių įvykių ar buvo į juos įtrauktas. Paskambinkite, suteikite finansinę pagalbą ar parašykite šiltą, palaikančią žinutę. Imkitės bet kokių veiksmų, kad išreikštumėte meilę ir užuojautą.

Tikėtina, šį mėnesį vyks svarbūs įvykiai. Galbūt, kai kurie iš jų pasirodys nereikšmingi, bet jų reikšmė paaiškės vėliau. Galbūt, jūs padarysite rimtus žingsnius kai kurių klausimų sprendimui, bet pats sprendimas ateis ne šį mėnesį ir net ne sekantį. Kokie visuomeniniai įvykiai bevyktų, pasistenkite sutikti su tuo, kad tai, galų gale, atneš žmonijai naudą. Susiskaidymo energija šį mėnesį atves į tai, kad žmonės, įvykiai, galbūt pasirodys jums nesuprantami ar nemalonūs. Tačiau visi jie yra didelės trajektorijos, vedančios į meilę, dalimi.

Ką dar mums reikėtų žinoti apie 2014 m. liepą?

Taip, yra svarbi informacija, kurią jums reikėtų žinoti: 2014 m. rugpjūtis atneš galingą gydančią energiją. Tikėtina, kad rugpjūčio mėnesį gyvenimas jums atrodys sudėtingas ir veržlus, tačiau tuo pačiu jūs pajusite gydančią šio mėnesio jėgą. Rugpjūtis atneš gilesnį pasitikėjimo savimi jausmą, o taip pat pasitikėjimo ir meilės žmonėms jausmus. Dėka to, viskas, kas jus supa, įgis prasmę, įgaus naują, teigiamą atspalvį. Ir jūs galėsite pamatyti šviesą tunelio gale.

Nesistenkite prašokti liepos su viltimi, kad rugpjūtis bus lengvesnis. Panašu, kad rugpjūtyje išliks įtampos energija ir permainos tęsis. Tačiau jūs galėsite pajusti palengvėjimą ir įgyti viltį, juk rugpjūtis atneš daugiau galimybių, jėgų ir išteklių. Geriausias būdas įgyti šias galimybes ir maksimaliai jas panaudoti – džiaugtis gyvenimu ir būti kantriems jus supančių žmonių atžvilgiu liepos mėnesį. Šį mėnesį būkite budrūs ir ramūs; išlaikykite santūrumą ir ryšį su aplinkiniu pasauliu; tęskite rūpinimąsi savimi ir parodykite nuoširdų rūpestį aplinkinių žmonių atžvilgiu.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2200 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0