Antradienis, 19.03.2024, 07:56
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Vasaris » 2 » Akašu kronikos Apie 2014 m. vasario mėnesio energijas
22:24
Akašu kronikos Apie 2014 m. vasario mėnesio energijas

Šis mėnuo atneš susikoncentravimo pojūtį. Tai gali atvesti į vidinę ramybę, taikingumą ir harmoniją, tačiau gali sukelti ir skausmingą įtampą. Viskas priklauso nuo to, ar jūs sąmoningai pasirinksite į ką susikoncentruoti, ar leisite kitiems tą už jus nuspręsti.

Per praeitus mėnesius jums ne kartą teko daryti nelengvą pasirinkimą arba eiti į kompromisą. Teko mokytis dirbti keletą darbų vienu metu, vystytis iš karto keliomis kryptimis. Šį mėnesį jūs staiga įžvelgsite šiuose įvykiuose vieną bendrą temą. Galbūt ji išryškės vieno kokio nors įvykio dėka,  o gal ji taps visų jūsų gyvenimiškų aplinkybių leitmotyvu, kartas nuo karto besikartojančiu. Ši tema gali materializuotis santykiuose su vienu kuriuo nors žmogumi arba didžiojoje dalyje gyvenimiškų pasirinkimų.  Pasireiškimai gali būti įvairūs, tačiau šį mėnesį jūs būtinai pamatysite, kaip kažkas ypatingo vėl ir vėl pritraukia jūsų dėmesį.

Jeigu pavyks išsiaiškinti ir atpažinti šią temą, o po to aktyviai dalyvauti jos plėtotėje, jūs atrasite ramaus susikoncentravimo pojūtį. Tačiau jeigu jūs visas savo pretenzijas adresuosite kitiems, lauksite kažkieno leidimo ar kitaip atsisakysite savosios jėgos, jūs neišgirsite savosios temos, išleisite ją iš akių, besirūpindami įtikti kitiems. Šiuo atveju sukoncentruota kaip lazerio spindulys šio mėnesio energija jus apakins ir neleis įžvelgti gydančių permainų galimybės.

Būtų naudinga prisiminti ką veikėte ir ko išmokote per praeitus keturis mėnesius, o po to pabandyti paieškoti tame bendros temos. Nustatykite keletą užduočių, kurias reikia išspręsti, ir būtent joms šį mėnesį maksimaliai skirkite dėmesį.

Ko galima imtis, kad efektyviai panaudotume šio mėnesio energiją?

Šį mėnesį bus ypač svarbi meditacija. Bet kokia technika yra tinkama, svarbiausia – galimybė pabūti tyloje ir atidžiai pažvelgti į savo giliausias, slapčiausias mintis ir jausmus. Kažkam tai pavyks ir per dešimt minučių, kitiems prireiks maždaug valandos. Bet kuriuo atveju, skirkite laiko dienos eigoje, kuris jums  būtinas, kad pasiektumėte vidinės harmonijos būseną. Užsirašykite  (ar kitaip užfiksuokite) iškilusias mintis ir patirtis. Kai kuriuos gilius pergyvenimus bus nelengva iš karto suvokti ir įsisąmoninti, nes jie yra esminių jūsų pasaulėžiūros pokyčių pranašai. Būtinai užrašykite tai, ką prisimenate, ir jau po kelių dienų jūs galėsite tą prisiminti aiškiau ir sąmoningiau.

Bus naudinga nustatyti aiškias ribas bendravime. Visada stenkitės išsakyti savo požiūrį nedviprasmiškai. Nemanykite, jog žinote, ko nori kiti. Atvirai aptarinėkite ir patikrinkite lūkesčius ir prielaidas. Neimkite sau pernelyg daug. Būkite nuoširdūs santykiuose, išreikšdami savo siekius, ir neleiskite kitiems atimti jūsų laiko ir jėgų. Nepalaikykite užgaunančių, nesubalansuotų santykių, nes žmonių reikalavimai šį mėnesį tiktai išaugs. Todėl, jeigu kažkas tampo jūsų gyslas, šį mėnesį tą darys ypač uoliai. Ieškokite santykiuose abipusio supratimo ir pagarbos. Nepavyks to pasiekti iš karto su visais, todėl, turėdami omenyje galingą šio mėnesio energiją, stenkitės rečiau bendrauti su tais, su kuriais dar nėra harmoningų santykių.

Ko reikėtų vengti šį mėnesį?

Venkite vienu metu spręsti keletą užduočių. Išnaudokite aplinkui susikaupusią energiją, kad susikoncentruotumėte į kiekvieną sumanymą ir problemą atskirai. Galbūt, jums bus naudinga sudaryti sąrašus, kad sutvarkytumėte mintis ir išlaikytumėte susikoncentravimą į kiekvieną atskirą užduotį.

Taip pat pasistenkite vengti masinių renginių ir visuotinės panikos situacijų. Visada įžeminkite savo energiją prieš kiekvieną įtampos reikalaujantį veiksmą ir po jo. Vidinė koncentracija turi padėti nusiraminimui, tačiau dauguma žmonių pergyvens tai kaip stiprų impulsą veiksmui ir įsitraukimui į išorinį pasaulį, vietoj susikoncentravimo į išorinį. Tai atves prie dažnų asocialaus elgesio atvejų. Daugelis peržengs leistinumo ribas arba ims reikalauti sau pernelyg daug dėmesio. Venkite tokių žmonių ir situacijų. Pasirūpinkite vidinės apsaugos sukūrimu savo energijos išsaugojimui žmonių susibūrimo vietose.

Ką Saugotojai dar gali pasakyti apie 2014 metų vasarį?

Galinga šio mėnesio energija padeda sustiprėti Meilei. Dabar jos pasaulyje daugiau, nei bet kada. Ir todėl, kai tik jums pavyks priimti visus suvoktus sau naudingus sprendimus, susilpninkite apsaugas ir atvira širdimi pasiduokite visaapimančiam Meilės pergyvenimui.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 3673 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 1.3/3
Viso komentarų: 271 2 3 »
0  
1 spurgelis   (02.02.2014 22:29) [medžiaga]
Nuo pat pradžių (kažkur jau antri metai) pastebėjau tokį reiškinį su tom Akašų kronikom, kad viskas kas rašoma čia-vėluoja daugmaž dviem savaitėm. Ta prasme viskas jau vyksta dviem savaitėm anksčiau,pastebiu savo gyvenime daug maž tokias tendencijas. Paprastai galiu net nuspėt jau dabar daugmaž,kas bus rašoma tam mėnesiui,nes tai stebiu jau pora savaičių.
Ar kam nors dar yra tokių panašių pastebėjimų įkritę į akį?

0  
2 virgis   (02.02.2014 22:37) [medžiaga]
Taip. Kas liečia meditacijas, tas kaip tik pasitvirtina, kaip sakyt, intuicija visa tai jaučiu ir darau, kaip ir energijas jaučiu fiziškai, o kartais matau tiesiogiai, kai jos būna gan stiprios.  Ir dar, tos kronikos atsiranda  gerokai anksčiau, bet kol išverčiama praeina laiko....

0  
3 Gėlė   (02.02.2014 23:39) [medžiaga]
Mjo, tai jau įvyko: "daugelis peržengs leistinumo ribas arba ims reikalauti sau pernelyg daug dėmesio.", jo šiek tiek vėluoja info, bet nieko tokio, vis tiek įdomu pasitikrinti. Apie tikslųjį pasaulio laiką (kaip ir vasario mėnesio dienų skaičių, zodiako papildomus ženklus, ne dvylika o daugiau) irgi diskusija nemenka išeitų "kiek iš tikrųjų dabar yra valandų?" :)
labanakt

0  
4 Doremi   (03.02.2014 14:08) [medžiaga]
hmmm,nežinau......man šis mėnuo prasideda renginiais ir kitokiais susibėgimais, galima daryti išvadą, kad mane verčia kiti veikti,dalyvauti,nes iš tiesų aš noriu būti tik namuose ir nieko daugiau, o esu verčiama eiti,dalyvauti,važiuoti po galais,į neįdomia konferenciją,renginį,parodą ir kas trečiadienio vakarą būti šokių grupėje, 
kol kas nematau kitos išeities kaip tik pasiūsti po velnių, bet tai būtų itin drastiškas ir ateičiai lemiantis nemalonius dalykus įvykis, 
spastai ir daugiau nieko,išlaisvintų mane iš to kokia nors liga ar kojos lūžis,nesėkmingai nudribus wacko tuomet būtų pasiteisinimas ilgam, pusmečiui, mjo

0  
5 Braske   (03.02.2014 18:46) [medžiaga]
sako 70 proc problemu issiprendzia savaime, tai mazdaug tiek galima sumazint spastu dydi :)

0  
6 Doremi   (03.02.2014 18:56) [medžiaga]
savaime....tiesiog nugalėti tą nenorą reikia, namisėda tapau seniai jau,bet vis mane ištraukia iš namų į kokią veiklą, ir negaliu pasakyti kad gailiuosi, sutinku seniai matytus bendraminčius,draugus, gyvenu renginių nuotaika, bet išsiropšt man labai sunku
todėl ir nežinau, gerai ar nelabai gerai, kai  wacko niu,sakykim tiesiai-esi reikalingas 
gal kita vertus,jei būčiau pamiršta, nematoma, nereikalinga,gal man būtų liūdna wacko o gal tūnočiau tykiai,ramiai
nežinau.....
vo,linutę į mano vietą, ahaaa,duotų ji garo

0  
7 Braske   (03.02.2014 18:58) [medžiaga]
tai suprantu. man irgi iseit i zmones problema. o ir laikas toks, kad vistik geriau yra vienatve.

0  
8 Gėlė   (03.02.2014 22:07) [medžiaga]
Nežinau - Žinau

Tu miegoki ramiai
Tik nekurk sau pilų
Tegul visa lengvai
Eina savo keliu

Tegul teka šviesa
iš širdžių į širdis
Ir suprasi tada
Kam skirta ta mintis

Kurioje žydi sodai
Ir žaidžia vaikai
Kur prasideda kelias
Ir baigias takai

Tu suprasi tada
Ką širdy aš nešiau
Apie ką tau tylėjau
Ir ką pasakiau

Tu suprasi save
O savy ir mane
O kol kas... mik ramus
Žvaigždės žydi sapne...

Glesum

muzika: http://www.youtube.com/watch?v=xQ6xgDI7Whc

Pries užmingant...

Pasiklosiu rasa
Užsiklosiu migla
Mano veidą nuglostys
Mėnulio šviesa

Ir virpėsiu
Ant motinos žemės visa
Persigėrus jos skoniu, kvapu
Jos alsa..

Kol neliks mano kūno
Nei mano minčių
Tik šlamėsiu žole
Tik čiulbėsiu paukščiu
Būsiu viskuo
Ir niekuo
Šviesa ir tamsa
Būsiu vakaro rūkas
Ir ryto aušra
Būsiu kintantis lapas rudens
Ir lietus...

Būsiu žemė gili
Būsiu aukštas dangus
Būsiu valkata šuo
Visata be ribų...
Šio pasaulio pamatiniu niekeliu...

O panorėjus – sukursiu save
Miegančią žemiškam Dievo delne...

Glesum

0  
9 Gėlė   (03.02.2014 22:07) [medžiaga]
Dar tūkstantį metų eisime
Kol meile save užsėję
Užgysime ir atleisime
Ir juoksimės tiek kentėję

Gal eisim mažais žingsneliais
Gal klupdami… bet eisim
Ir kalsis gležni daigeliai
Gal švelniai, bet viskas keisis

Jauti? - Žemė trokšta sušilti,
Užgydyt nudegintą odą,
Miškais sužaliuot ir mirtį
Iškeisti į rojaus sodą

Aš tavo visa..Lig galo
Lig lašo vandens, ligi kraujo
Giliau už alsavimą savo
Kiekvienam krisle pasaulio

is: http://glesumele.blogas.lt/

0  
10 Violeta   (04.02.2014 12:47) [medžiaga]
https://www.youtube.com/watch?v=42eQPkXSGng#t=19
SERGEJUS DANILOVAS KAZOKŲ SPAS
Režisieriai -valdytojai sėdi Londone,Vašingtone,Ženevoje.Jų paskirti aktoriai-klounai vadovauja įv.valstybių valdyme.,vykdo tų režisierių nurodymus.Alkoholis,tabakas,narkotikai neleidžia žmogui pakelti savo kūnų virpesių,todėl žmonės negali gauti tiesiogiai informacijos iš centrinio informacijos lauko matricos.Nuo 1946 metų toks Daloso planas,tai susiję ir su pornografijos platinimu,kuriamais filmais ir tt.Tokius žmones labai lengva valdyti ,manipuliuoti jais.Nustojus vartoti alkoholį ,reikia net pusės metų ,kad atsistatytų žmogaus kūnų aukšti virpesiai-pan.kaip tai vyksta gamtoje.Išgėrus tik gramų degtinės ,reikėtų net trijų mėnesių atstatymui.Alkoholio vartojimas susijęs su gyvuline sąmone,tabako- su augalijos karalystės sąmone.

1-10 11-20 21-27
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0