Šeštadienis, 20.04.2024, 11:47
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Rugsėjis » 1 » Akašu kronikos apie 2014 metų rugsėjo mėnesio energijas
17:31
Akašu kronikos apie 2014 metų rugsėjo mėnesio energijas

Energija 2014 m. rugsėjo mėnesį bus labai gaivi ir nauja, labai panaši į pavasarišką. Tai lengva, šviesi energija, atnešanti tyrumo, skaidrumo pojūtį. Jūs pamatysite tai, ko anksčiau nematėte, tiesa iškils į paviršių. Kartais ji pareikalaus visų jūsų jėgų, tačiau šį mėnesį ji greičiau atneš džiaugsmą, nei nemalonumus. Žinoma, jūs susidursite su sunkumais, nes jie yra mūsų gyvenimo dalis, bet visumoje energija bus lengva, džiaugsminga ir viltinga.

Tai tinkamas momentas pripildyti gyvenimą optimizmo ir geranoriškumo. Stenkitės viską priimti lengvai, su gera nuotaika ir viską daryti tokioje dvasioje. Stenkitės būti malonūs ir dėmesingi, bet nesistenkite žiūrėti į viską per daug rimtai. Šio mėnesio energija bus juntama tarsi saulėta, giedra diena. Ieškokite lengvumo pojūčio ir galimybių. Tai geras metas naujiems pradėjimams; tai geras metas pataisyti tai, kas padaryta anksčiau, įnešant šviesos ir lengvumo. Tai geras metas atsisakyti to, kas jau neveiksminga.  

Apskritai yra panašu, kad atrodys, jog šis mėnuo prabėga greitai, nes jo energija labai šviesi ir veržli.  Būkite tam pasiruošę. Energija nepalanki bandymams kažką išsaugoti. Ji nepadės laikyti savyje nuoskaudas ar bandyti išlaikyti kontrolę tam, kas vyksta. Ji labiau padės jums plaukti pasroviui ir prisitaikyti prie pokyčių.

Ar yra kokios nors veiklos rūšys, kuriomis vertėtų užsiimti 2014 m. rugsėjo mėnesį?

Yra vienas paprastas dalykas, kuris padės teisingai šį mėnesį panaudoti energiją, – šypsokitės. Tiesiog šypsokitės, ir šypsokitės dažniau. Žiūrėkite žmonėms į akis ir leiskite jiems suprasti, kad jie jums patinka. Parodykite, kad norite veikti sutartinai su jais. Tuomet atsiras pojūtis, kad visi žmonės geranoriški. Suprantama, jog taip nėra. Suprantama, nebus tobulo sutarimo, tačiau atsiradus bendrumo pojūčiui, žmonės sugebės rasti taiką ten, kur nesugebėjo jos rasti anksčiau. Šį mėnesį konfliktai spręsis paprasčiau, negu anksčiau, vasarą. Jums bus paprasčiau bendrauti su priešais ar su žmonėmis, kurie jus neteisingai supranta. Pamatysite, kad spręsti konfliktus šį mėnesį bus lengviau.

Tai geras momentas atnaujinti dialogus, kurie buvo atsidūrę aklavietėje, ar nuraminti ankstesnes nuoskaudas.  Svarbus pokytis, kuris turėtų įvykti, – išsiskirsite su viltimi, jog pasijusti laimingesniu jus gali priversti kas nors kitas. Atvirkščiai, bendraudami su žmonėmis, tikėkitės, kad jie pasijus laimingesni, kad jūs juos geriau suprasite, ir tuomet jie geriau jus supras. Jūsų pojūčiai gali keistis, priklausomai nuo situacijos, tačiau šį mėnesį atsiras galimybė naujam savitarpio supratimui.

Šį mėnesį energija, maitinanti konfliktų išsprendimą, nepasikeis. Tačiau jums padės tai, kad imsite viską matyti aiškiau. Tikėtina, jog įgysite laisvės, lengvumo ir džiaugsmingumo pojūtį, o sunkumų pojūtis tiesiog išblės. Tačiau tegul svarbiau už jūsų savijautą tampa supratimas, motyvuojantis konfliktų išsprendimą ir ketinimą judėti į priekį, realizuojant projektus bei gerinant santykius.  

Ko šį mėnesį mes galime tikėtis iš kolektyvinės sąmonės?

Tikėtina, kad šį mėnesį bus daugiau kontaktų ir tiesiog bendravimo su kitais žmonėmis. Pirmiausia, prasidės dialogas, ieškant susitaikymo. Tikėtina, visuomenėje bus daugiau pasisakymų, įkvepiančių ir nuviliančių. Bus daugiau bendravimo karo ir taikos klausimais. Tikėtina, jog tie, kurie užima aukščiausius valstybinius postus, ims veikti ir vesti derybas atviriau, negu praeityje.

Tai svarbus momentas, kai galėsite nustatyti, kad jūsų autoritetai jums, galbūt, kartais meluoja. Atkreipkite dėmesį į savo lyderius. Atkreipkite dėmesį į diktorių, skaitančių naujienas, balsus. Būkite dėmesingi, netikėkite viskuo, ką matote. Lengvai ir be išankstinio įsitikinimo stenkitės suvokti prasmę to, kas vyksta aplinkui. Išgirsite daugybę įvairių nuomonių apie tai, kas vyksta visuomenėje. Kiekvienam iš jūsų bus svarbu suprasti, ar tiesa tai, ar nuoširdu tai, ką kalba jūsų lyderiai. Tai metas, kai atsigręžiate į savo asmeninę atsakomybę už tai, kas vyksta aplinkui.

Tai nuostabi galimybė jums visiems iš arčiau įsižiūrėti į savo autoritetus. Šio proceso svarbi dalis yra nuspręsti, kuo galima tikėti. Šio proceso dalis yra tai, kad jūs pajusite savo reikšmingumą. Jūs sugebėsite priimti savarankiškus sprendimus, o ne tiesiog aklai tikėti tuo, ką kalba jūsų lyderiai. Tai labai naudinga jums kaip asmenybei ir labai naudinga visam pasauliui, nes vis daugiau ir daugiau žmonių ima tikėti pirma savimi, o po to klausyti savo lyderių. Jūs mesite iššūkį savo autoritetams, jūs suteiksite galimybę žmonių bendruomenei naudotis didesne valdžia, nei ja naudojasi atskiri lyderiai. Ir tai, galų gale, po kurio laiko atves žmoniją į demokratijos revoliuciją. Čia mes neturime omenyje demokratiškų vyriausybių nuvertimo, kalbame apie tai, liaudis, susidedanti iš atskirų asmenybių, turi suteikti įgaliojimus vyriausybėms. Jūs tapsite dalyviais tokių įvykių, kuriuose daugeliu atvejų atsispindės žmonijos taikos siekis, nežiūrint į savo lyderių klaidas.  Dėmesingai klausykite ir galvokite, ar galima tikėti viskuo, ką kalba jūsų lyderiai.  

Daugiau nieko nereikia, nes šį mėnesį energijos panaudojimas bus efektyvesnis, jeigu žiūrėsite į viską paprasčiau. Negalvokite per daug apie tai, kas vyksta. Įsiklausykite į savo intuiciją ir nebandykite greitinti procesų. Tiesiog juokitės, tiesiog šypsokitės ir plaukite pasroviui. Šį mėnesį energija bus nepaprastai lengva, džiaugsminga ir pilna meilės.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2214 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 1
0  
1 Gėlė   (02.09.2014 22:51) [medžiaga]
Kelionė
(J.Marcinkevicius)

1.

Dangus jau neieško mano akių.
Bedugnė žydrynė
jau neturi ką pasakyti.
Už dievus ir jų pranašus
tuštumos begalybė didesnė.

Laimė ir džiaugsmas yra prisiminti
baltą vaikystės drabužį.
Bet laša liūdnas medus
nuo atgal atsigręžusios sielos.

Ką ji mato dabar
ant liepsnojančio vakaro kalno,
ką nulydi akim
į slėnio tirštėjančią tamsą?
Šešėliai, kuriuos ji vadina vardais.
Ak, lūpos jos virpa.

2.

Suspurda krūtinėj
pailsus rugpjūčio diena.
Per sutemusį sodą eina mėnulis
ir obuolius liečia —
girdėt, kaip jie krinta laimingi.
Pelėdos balsu
vidurnaktį širdį sugniaužia
sunkus nujautimas.

Tolimos, tolimos vasaros!
Kaip jas atplėšti
nuo seno šulinio rentinio,
ant kurio užsigulusios
mato giliai savo atspindį:
vaiko galvą
ir kaip angelą
artėjantį prie jos debesėlį.

Gėlė sesers akimis.
Tėvas su motina duonoj.
Vienarankis kareivis,
keistu vardu – Savanoris,
maišely parsineša Lietuvą,
pakabina ant sienos prie kryžiaus.
Sekmadieniais rodo ją mums
ir nesislėpdamas verkia.

3.

Kaip visa tai pavadinti?
Kodėl taip šviesu, mano siela,
kai visas gyvenimas telpa
nenuryjamoj ašaroj,
kai veidas kiekvieno
yra veidas visų?

Paskui rugį ir meilę,
atsimenu, ėjom ir ėjom.
Pasikeisdami,
nešėm savo vaikus, dievus ir žodyną.
Atrodė, kad niekas nemirdavo,
tiktai nusigręždavo į kitą pusę.
Buvom tikri,
kad jie neapleidžia mūsų.

Vakarais atsigniauždavo
arklo, kirvio ar spragilo rankos
ir paleisdavo mus ligi ryto.
Tamsos nuogai išrengta,
žmoguje susigūždavo sąžinė
ir dalgiu mėnesienoj sužibdavo
silpnųjų vienintelis ginklas:
tiesa.

4.

Viskas turbūt yra verta gyvenimo.
Išeik pagaliau,
tamsoje besislapstantis,
išeik ir pasverk:
iš tikro, kieno jis,
tas šviesos numylėtinis,
kurs tamsiai tyli ir klykia
neutroninės bombos aky -
žmogus?

Tačiau pažiūrėk:
našlaičio galva,
besiilsinti
ant nepažįstamo kelių -
ir sunki, ir lengva:
čia turėtų būt Dievas.
Vis rečiau pasirodo jis mums.
Vis rečiau mes jam pasirodom.

Kelio vienatvėj toks šventas
gimtinės kantrus paveikslėlis.
Sakau, mes ir einam,
kad neštumėm jį.
Vienarankio kareivio maišelis
sunkėja vis ir sunkėja.

1985

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0