Penktadienis, 19.04.2024, 10:36
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Spalis » 2 » Akašu kronikos apie 2014 spalio mėnesio energijas
06:04
Akašu kronikos apie 2014 spalio mėnesio energijas

Energija spalio mėnesį bus labai stipri. Galite pajusti įtampą, tačiau tuo pačiu bus ir naujų galimybių atsiradimo pojūtis. Atrodys, tarsi būtumėte oro baliono viduje, kurį pučiant, jis vis didėja. Jūs jausite spaudimą, sukuriantį, galų gale, daugiau erdvės. Energija šį mėnesį judės iš vidaus į išorę.

Šiuo laikmečiu žmonija gerokai paaugo, gana daug žmonių išgijo ir išaugo iš senų įsitikinimų sistemų, tačiau pasaulis, esantis šalia jų, dar nėra su tuo susiderinęs. Daugelis dar nėra visiškai suderinę savo gyvenimą su savo vidiniais pasikeitimais. Jie jau pribrendę pokyčiams, bet kol kas vis dar nekeičia savo elgesio šablonų. Kai šį mėnesį pajusite spaudimą, tai požymis, kad artėja pokyčiai, nors kol kas dar niekas gerai nežino, kaip viskas pasikeis.

Dėl jaučiamo spaudimo daugelis jausis nekomfortiškai, tuo tarpu kitiems tas pats pojūtis atneš džiaugsmą. Bus ir tokių, kurie jaus ir viena, ir kita iš karto. Pasistenkite būti kantrūs ir geranoriški. Leiskite žmonėms patiems pakeisti savo nuomonę, pasistenkite nepastebėti smulkių klaidų. Žinoma, jums nebus naudinga, jeigu leisite nepagarbiai elgtis arba piktnaudžiauti jūsų pasitikėjimu, todėl apginkite save. Tačiau bus žmonių, kurie darys klaidas ar kalbės tai, ko iš tiesų nenorėjo. Šį mėnesį būkite atviri priimti atsiprašymus ir eikite pirmyn, nesikabindami į nuoskaudas. Daugelis jūsų jaus spaudimą, slėgį ir pasirodys ne iš geriausios pusės šį mėnesį.  Vis dėlto, tai bus vaisingas ir įdomus laikas, nes esate ant didelių permainų slenksčio – tiek jūs asmeniškai, tiek kolektyvinė žmonijos šeima.

Ar yra konkrečių praktikų, kurios galėtų padėti geriau panaudoti šio mėnesio energiją?

Taip, jums padės planavimas ir strategijų kūrimas. Tai leis jums nestandartiškai mąstyti ir atrasti pagalbą tuose dalykuose, kur jaučiatės įstrigę ar susipainioję. Atėjo laikas save matyti stipresniu ir labiau pasitikinčiu žmogumi.

Bus naudingi tie dalykai, kurie padės pasijusti stipresniu ir pajusti plėtimąsi. Tai gali būti paprasti dalykai, pavyzdžiui, ištiesti į šalis rankas ir giliai kvėpuoti, arba garsus dainavimas, leidžiantys pajausti, kad užimate daugiau vietos. Arba, atvirkščiai, sudėtingi, pavyzdžiui, prašymas paaukštinti tarnyboje ar darbo keitimas. Bus naudinga viskas, kas gali padėti pasijusti stipresniu, didesniu; tiek paprasti dalykai, tiek sudėtingi.

Šį mėnesį pats laikas planuoti ir eksperimentuoti. Per daug nesirūpinkite dėl visiškos savo idėjų realizacijos. Tiesiog darykite dalykus, kurie padės pasijusti stipresniu. Net jei neišspręsite visų klausimų ir nerasite teisingo kelio, jūsų šiame pasaulyje bus daugiau. Ištieskite į šalis rankas, pasakykite tai, ką iš tiesų norite pasakyti, išsitieskite, dirbkite šiek tiek greičiau, darykite tai, kas padeda pasijusti energingesniu.

Ar yra dar kas nors, į ką svarbu atsižvelgti šį mėnesį?

Kaip buvo sakyta anksčiau, venkite kritikos ir nelaikykite nuoskaudų. Šį mėnesį tai svarbiausia.

Be to, bus naudinga nekreipti per daug dėmesio į detales. Nesijaudinkite, ar viskas yra teisingai. Nesirūpinkite, kad iki galo užbaigtumėte sudėlioti visus dėlionės fragmentus. Vietoje to, nukreipkite savo dėmesį į visą paveikslą. Apžvelkite ilgalaikes pasekmes to, ką darote. Panagrinėkite gilesnius dalykus, esančius jūsų daromų pasirinkimų pagrinde. Pabandykite pažvelgti giliau, pamatyti toliau ir aprėpti visą paveikslą, kai darote savo įprastinius darbus. Tai padės atkreipti dėmesį į tuos dalykus, kurie pasitarnaus ilgalaikėje perspektyvoje. Tai padės suvaldyti iš tiesų nuostabią ir besiplečiančią energiją, kuri bus šiuo metu Žemės planetoje.

Be to, bus naudinga vengti skeptikų. Venkite žmonių, kurie, kaip taisyklė, susikoncentravę į negatyvius aspektus. Venkite žmonių, kurie kalba, kad niekas neįmanoma, kad nėra išeities. Tai laikas optimizmui ir vilčiai; tai laikas naujų, anksčiau nebuvusių, galimybių ieškojimui. Nukreipkite savo dėmesį į tai, kas įmanoma, o ne į tai, kas ribojo jus praeityje.

Ką dar Saugotojai norėtų pasakyti apie 2014 m. spalį?

Šį mėnesį egzistuoja pakankamai didelė tiek stichinių nelaimių, tiek ir įvairių nuostabių, stebuklingų įvykių gamtoje tikimybė. Bus naudinga atkreipti dėmesį į bet kurias gamtos pasaulio naujienas. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip jaučiatės ir ką jums asmeniškai atneša aplinkinis pasaulis.

Šio mėnesio eigoje žmonija gaus daugiau žinių iš gamtos ir Žemės planetos, nei anksčiau. Energetinė uždanga tarp jūsų ir Žemės planetos dvasios bus plonesnė, nei įprastai. Ieškokite gamtos pranešimų tiek asmeniškai jums, tiek visai žmonijai. Atkreipkite dėmesį į gyvūnus, orus, debesų formas ir vėjo linguojamų medžių viršūnių skleidžiamus garsus. Atkreipkite dėmesį, kokios mintys jums ateina, kai esate vienumoje su aplinkiniu pasauliu, ir pamatysite, kaip ženkliai sustiprės jūsų intuicija. Visa tai šį mėnesį ateis per žinutes iš gamtos, ir žymiai stipriau, nei įprastai.

Nors pasaulyje yra įtampos, čia taip pat yra didi harmonija bei judėjimo aukštyn pojūtis, nes visi jūs stengiatės įveikti jus gniuždančias jėgas. Tai puikus laikas gerai valiai; tai puikus laikas optimizmui. Nesislėpkite oloje, manydami, kad spaudimo pojūtis bus problema.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2294 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/3
Viso komentarų: 5
0  
1 Tobulėjanti šviesa   (03.10.2014 23:45) [medžiaga]
Atsakymas į klausymą apie ezoteriką ir užsižaidusias asmenybes ( informacija rusų kalba ) ganėtinai aktualu...
http://www.olmat-69.com/news/otvet-na-vopros-ob-ezoterike-/

+1  
2 virgis   (04.10.2014 07:27) [medžiaga]
Jei kiekvienas visuomenės narys yra orus, stiprus, kūrybingas ir laimingas – tuomet stipri ir vieninga šeima, giminė, valstybė, žmonija.. Tokia stipri ir vieninga visuomenė gali būti sukurta tik vieningai bendradarbiaujant – ir niekaip kitaip.
Vienybės kelias – tai tiesus kelias į harmoniją. Ir tai ne filosofinė idėja, bet šiandienos būtinybė, pagrindas mūsų visų taikiam ir harmoningam gyvenimui.

0  
3 Aivanhova   (05.10.2014 10:13) [medžiaga]
Aciu, Tobulejanti Sviesa, perskaiciau - geras peiminimas! :)

Prisiminiau Aivanovo pamokymus, kad jeigu pas ka ir atsiskleidzia aiskiaregystes dovanos, neturetu jis to greiciausiai atskleisti kitiems - veikdamas neregimame (jam jau regimame) pasaulyje pasieks zymiai didesniu resultatu, nei pradedamas uzsiiminetu visu zmoniu zemisku rupesciu - skyrybu, naujo partnerio suradimu, turto uzdirbimo- sprendimais, nes tik tai masems ir rupi.. Tai nieko beveik nekeis.. Ir bus pagelbeta zymiai mazesnei daliai, o skambuciu, kreipimusi nasta atimines energija..

Grazaus spalio!

0  
4 Aivanhova   (05.10.2014 10:26) [medžiaga]
P.s.:
Na, tai tiesa, kad "bus naudinga vengti skeptikų. Venkite žmonių, kurie, kaip taisyklė, susikoncentravę į negatyvius aspektus. Venkite žmonių, kurie kalba, kad niekas neįmanoma, kad nėra išeities", bet kartais tam ir siunciami tokie Mokytojai (grianunantys tavo pasitikejima, uzgniauziantys intuicija), kad nepaisant nieko, atrastum dar tvirtesni tikejima.. Neatsikratysi artimais zmonemis, juk dazniausiai tikejima atima tevai su savo nurodymais ir nemoksisku auklejimu (as beje, ne isimtis, manau daug ko nemoku):
"Išgąstis nekenkia niekam. Labiausiai dvasią žaloja nuolatiniai priekaištavimai ir nurodymai, ką daryti, ko ne.." (C.Castaneda; iš pastraipos apie vaikų auklėjimą)
"-Blogiausia, ką jis (tėvas) gali padaryti, tai jėga versti vaiką paklusti, - atsakė don Chuanas.
- Kaip suprasti?
- Nevalia vaiko gąsdinti ar mušti vien todėl, kad jis nesielgia taip, kaip nori jo tėvas.." (iš ten pat).

Sprendimas dar radikalesnis toje knygoje pasiulomas - leisti prilupti kitam;).. Bet tai jau kita istorija..

0  
5 aha   (05.10.2014 19:12) [medžiaga]
Dėkinga Tobulėjančiai šviesai už nuorodą. Žinau, jog bažnyčia smerkia ezoterikus ir esu girdėjusi įvairiausių priežąsčių, kodėl jie tai daro. Tačiau niekada neteko iš ezoterikų girdėti apie tai, kokie pavojai slypi šioje veikloje.
Sakyčiau, jog tie patys, kaip ir pinigų kaupime - kuo daugiau turi, tuo daugiau nori.
Kuo daugiau nori, tuo labiau augini savo ego.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0