Ketvirtadienis, 28.03.2024, 19:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2015 » Gruodis » 1 » Akašu kronikos apie 2015 gruodžio energijas
18:46
Akašu kronikos apie 2015 gruodžio energijas

Gruodžio mėnesio energija nepaprastai minkšta, švelni. Ji atneša komforto pojūtį, atrodo, tarsi kristum į kalną pagalvių. Tuo pat metu atrodo, kad į nieką negalima įsitverti, trūksta tvirtos ir saugios atramos. Tai gali būti rūpinimosi ir meilės metas. Tai geras metas išgydyti save ir kitus atsiprašant, atleidžiant. Jeigu šį mėnesį būsite geri sau ir kitiems, galėsite būti sėkmingi. Faktiškai šį mėnesį bus veiksmingas tik gerumas.

Gruodžio mėnesio leitmotyvu bus minkštumas ir atlaidumas. Šio mėnesio energija yra gydanti, ir dalis šio išgijimo ateis jūsų siekio įgyti saugumo pojūtį rezultate. Tikėtina, kad išeis į paviršių gilus beviltiškumas, nes gali atrodyti, kad sunku kažką žadėti ar įvykdyti tai, kas suplanuota.

Gali atrodyti, jog neturite palaikymo iš tų žmonių, kurie paprastai jus palaikydavo. Žmonės gali mažiau, nei įprastai, domėtis jūsų poreikiais, rodyti rūpestingumą. Kai taip vyksta, galite jausti didėjančią nuoskaudą. Pasistenkite skausmingai nereaguoti ir nepriimti visko rimtai. Vietoj to savęs paklauskite: „Kokį skausmą aš patiriu ir kokią praeities patirtį jis man primena? Kas turi būti išgydyta mano gelmėse?“ Vietoj to, kad užsiciklintumėte ties situacija, paanalizuokite, kas vyksta jūsų gelmėse.

Ar egzistuoja konkrečios veiklos rūšys, kurios padėtų panaudoti šio mėnesio energiją?

Šį mėnesį naudingi bet kokie veiksmai atvirumo linkme. Pokalbiuose aiškiai išsakykite savo mintis, atskleisdami, ką iš tiesų turite omenyje. Įdėmiai įsiklausykite, ką kalba kiti. Pabandykite užduoti klausimus, parodančius, jog gali būti įvairios nuomonės, o tada ramiai sėdėkite ir klausykitės. Mokykitės klausytis. Šį mėnesį tai iš tiesų yra svarbu gilesniam savęs suvokimui.

Jeigu ginsite save ar savo nuomonę, kaltindami kitus ar versdami jumis rūpintis ir jus suprasti, pražiopsosite esmę, liksite paviršutiniški. Šio mėnesio energijos švelnumas panašus į kritimą į kalną pagalvių. Kai krintate ant minkštos pagalvės, atsipalaiduojate, nes reikia išvengti kovos ar bandymo į kažką įsitverti. Kai atpalaiduojate visus raumenis, užmerkiate akis ir krentate, jus gali apgaubti puikus palaimos pojūtis.

Šiuo periodu neverta ko nors tikėtis iš kitų žmonių. Metas atkreipti dėmesį į tai, kur jūs remiatės kitais, ir suprasti, ar galite pasirūpinti savimi patys, nelaukdami to iš kitų. Tai nereiškia, kad jūs neturite nuo kitų priklausyti. Žinoma, visi žmonės tarpusavyje yra susiję. Taip visada buvo ir visada bus. Vis dėlto, daugelis jūsų jaučia emocinį poreikį santykiuose su kitais, ir tikisi, kad kiti žmonės padarys tai, ko jums reikia. Atėjo metas pripažinti tuos momentus, kai savo emociniais poreikiais rūpinatės patys, ir pabandyti išlaisvinti kitus žmones iš rūpinimosi jumis. Tai gijimas ir išmintis, prieinama jums šį mėnesį. 

Kokie visuomenės įvykiai tikėtini 2015 m. gruodžio mėnesį?

Mėnesio energija paliečia kiekvieną asmeniškai ir visą visuomenę. Politikoje ir pasaulio įvykiuose jūs greičiausiai pastebėsite prieštaringus skirtumus tarp tų, kurie įsiklauso ir siekia dialogo, bei tų, kurie stengiasi laikytis tik savo pozicijos ar primesti savo požiūrį.

Gali būti sunku identifikuoti šį skirtumą politikoje, nes žaidimo, vadinamo „politika“, prigimtis neprisideda prie gilesnio dialogo. Vis dėlto, jei šį mėnesį dėmesingai pažvelgsite, pamatysite kardinalius skirtumus tuose žmonėse, kurie kalba iš jūsų televizorių ekranų bei rašo laikraščiuose.  Ieškokite tų, kurie stengiasi pradėti gilesnį dialogą, net jei tai daro politine kalba. Galėsite pamatyti tuos, kurie turi gerus ketinimus ir veikia iš pozicijos, kad žmonija susideda iš žmonių ir kiekvienam iš jų reikia gyventi šiame pasaulyje.

Gruodžio mėnesį galbūt pamatysite, kad garsiai kalbantys reikšis dar garsiau, gindami save ir kritikuodami kitus, nesuteikdami jiems žodžio. Nenusiminkite. Kaip mes siūlėme ir asmeniniam gyvenimui, atkreipkite dėmesį ir įsiklausykite į kolektyvinius pokalbius, atmesdami tai, ką matote paviršiuje. Nepergyvenkite per daug dėl to, kas vyksta tiesiog dabar. Vietoj to ieškokite gilesnių temų bei pamokų. Suraskite gilesnes problemas, kurios gali iškilti artimiausiais mėnesiais. Tai geriausias būdas dalyvauti kolektyviniuose gruodžio įvykiuose.

Ką dar nori pasakyti Saugotojai apie 2015 m. gruodį?

Šis mėnuo neša 2016 metų energiją. Energetiškai jis apskritai nėra 2015 metų dalimi. Gruodyje jūs visiškai pereisite į 2016 metų, kuriuos mes pavadinome Rūpinimosi Metais, energiją. Tai bus metai, kai užuojauta taps ypač svarbi. Nors tai skamba puikiai, ir taip iš tiesų yra, tačiau tai gali būti nelengva. Užuojautai reikalinga neįtikėtinai atvira širdis, o širdis, kaip taisyklė, atsiveria, kai ji patiria sukrėtimą. Jums reikia atverti savo sukrėstą širdį vėl ir vėl, kad ji taptų su kiekvienu kartu vis didesnė, kaip drugelis, praeinantis metamorfozės ciklus.

Gruodžio mėnesį iš visų jėgų stenkitės rūpintis savo sukrėsta širdimi. Būkite švelnūs toms savo dalims, kurios kenčia. Nebėkite nuo to, nekovokite su tuo ir neslėpkite to nuo kitų žmonių. Tiesiog būkite švelnūs patys su savimi, kaip su sužeistu paukščiu ar su liūdnu vaiku. Pasistenkite būti švelnūs ir rūpintis savimi, vietoj to, kad atsisietumėte nuo to, kas jus labiausiai neramina. Taip jūs suteiksite sau galimybę išplėsti savo širdį, kad ji taptų švelnesnė, gilesnė ir stipresnė daugeliui ateinančių metų.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2169 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 1.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2015  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0