Šeštadienis, 20.04.2024, 11:57
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2015 » Balandis » 3 » Akašu kronikos apie 2015 metų balandžio mėnesio energijas
15:23
Akašu kronikos apie 2015 metų balandžio mėnesio energijas

 

Energija šį mėnesį juda greitai. Šio mėnesio energijos pojūtį galima apibūdinti posakiu: „Laikas lekia, kai jaučiate malonumą“. Tikėtina, jog šį mėnesį daugelis atras, kad juos „varo iš proto“ dalykai, kurie patinka. Jus įtrauks į veiklą, atnešančią pasitenkinimą ir džiaugsmą. Atrodys, kad mėnuo pralekia labai greitai.  

Bus naudinga iš anksto planuoti tai, ką ketinate šį mėnesį padaryti. Mėnesio pradžioje ir mėnesio eigoje sudarykite dienos ir mėnesio planus sau ar savo šeimai, ar savo darbo grupei. Jeigu to reguliariai nedarysite, suvoksite, kad dažnai dėmesys nukrypsta į linksmybes, ir galite praleisti kai kuriuos svarbius dalykus.

Planavimas svarbus ne tam, kad išvengtumėte pavojų, o tam, kad galėtumėte atsipalaiduoti, žinodami, jog nieko nepraleisite, ir labiau mėgautis žaisminga šio mėnesio energija. Viskas bus gerai, tačiau bus naudinga papildomai kontroliuoti savo reikalus, kai linksminatės, įgyjate naujų draugų ir sužinote naujų dalykų.  Leiskite sau mėgautis ryškia, ekspansyvia šio mėnesio energija.

Šio mėnesio energija ir potencialas bus panašus į žaibo blyksnius ar fejerverką. Tai atrodys didingai ir nuostabiai. Tai bus džiaugsminga, besiplečianti, spindinti ir graži energija – bet tai vyks labai greitai. Jums bus svarbu pasakyti jai „taip“, net jei ne visi jūsų planai bus įvykdyti. Pabandykite būti pakankamai organizuoti, kad leistumėte sau pasakyti „taip“ spontaniškiems pakvietimams, net kai nesate visiškai dėl to tikri. Priimkite šį mėnesį išskėstomis rankomis, pabandykite atrasti bet kuriuo momentu jums pasiekiamų malonumų ir plaukti pasroviui, neužmiršdami prižiūrėti, kad nepraleistumėte nieko svarbaus savo reikaluose.

Ar yra konkrečių veiksmų, padedančių geriau panaudoti šio mėnesio energiją?

Vienas iš naudingiausių dalykų šį mėnesį – tai daugiau šypsotis. Ieškokite akimis kontakto ir šypsokitės žmonėms. Tai panašu į slaptą ženklą tarp tų, kurie sąmoningai naudoja šio mėnesio energiją. Jeigu stabtelėsite, pažvelgsite kam nors į akis ir nusišypsosite – tarsi paslapčiomis paspausite ranką vienas kitam. Pamatysite, jog kai kurie žmonės to net nepastebės, ir tai normalu. Su nuostaba pamatysite, jog kai kurie nepažįstami žmonės jums atsakys. Jie taip pat žiūrės jums į akis ir šypsosis.

Kur beeitumėte, šį mėnesį visur surasite naujų draugų ir sąjungininkų. Galėsite pamatyti, jog jūsų gyvenime yra žmonių, pasiruošusių linksmintis su jumis, dirbti su jumis ir daryti tuos dalykus, kurie jums svarbūs. Tai gali būti tie žmonės, apie kuriuos niekada taip nepagalvotumėte. Tarsi žinotumėte slaptą  ženklą, pagal kurį atpažįstate tuos, kurie priklauso vienam klubui. Susitikdami akimis ir šypsodamiesi žmonėms, atversite duris, kviesdami pažaisti šio mėnesio energija, atversite duris bet kokiems įdomiems planams ir veiklai.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2514 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 2
+1  
1 Gėlė   (04.04.2015 10:42) [medžiaga]
Velykų rytmetį lukštenkime

Iš kiauto nuoširdumą.

Paspauskime rankas, dalinkim žodžių šilumą,

Ir bičių sparnuose rašykim svajones.

Su atgimimu, su pavasariu, puikia mėnesio prognoze ir viskuom kuo geriausiu :) Būkite palaiminti.

http://www.publicdomainpictures.net/download-picture.php?adresar=20000&soubor=white-easter-egg.jpg

0  
2 Laima   (09.04.2015 00:49) [medžiaga]
Aciu uz nuosirduma ir uz tai kad rupinates mumis ........Aciu ,kad esate ..........Linkiu visiems Dievo ir Visatos palaimos ....... viso ko geriausio ! myliu jus :*

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2015  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0