Penktadienis, 29.03.2024, 00:32
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2015 » Gegužis » 13 » Akašu kronikos apie 2015 metų gegužės mėnesio energijas
04:24
Akašu kronikos apie 2015 metų gegužės mėnesio energijas

Šį mėnesį energija bus dviejų skirtingų atspalvių. Jausis, kad didžiąją dalį šio mėnesio energija mažėja. Galima palyginti su saulėta pavasario diena, kai saulė laikinai pasislepia už debesų. Tai nebus būdinga visam mėnesiui, tačiau kurį laiką būsite priversti pasijusti sužvarbę arba įstrigę.

Tą dalį mėnesio, kai saulė tarsi pasislepia už debesų, Visatos Šviesa taps šiek tiek blankesnė ir jūsų paslėptoji/tamsioji pusė išeis į paviršių, daugelis jūsų ore pajus metaforišką šaltį. Tai pasireikš įvairiai, priklausomai nuo to, kas esate. Pavyzdžiui, galite pajusti nepasitikėjimą, arba neapykantą sau, arba tai išeis į paviršių tokiu būdu, su kuriuo dar nebuvote susidūrę. Galite pradėti daugiau kritikuoti. Galbūt, patirsite stipresnes nei įprasta emocijas.

Nepriklausomai nuo to, kas jūsų gyvenime vyksta, pasižiūrėkite į tai kaip į galimybę pamatyti savo šešėlį ir suvokti, kaip galite toliau stiebtis į šviesą. Taip, kaip ir saulėtą pavasario dieną, kai saulė užeina už debesų – tai nekeičia bendro dienos paveikslo. Šešėlis yra laikinas. Taip pat ir šviesos energija, ir jūs patys, žiūrint į visumą, stiebiatės link šviesos ir puikiai vystotės. Bet šį mėnesį jums neatrodys, kad Šviesa yra tokia pat ryški, kaip anksčiau.

Šį mėnesį galite pasijusti vieniši, prislėgti, ar kažkaip panašiai. Svarbu, kad būtumėte sau geri ir kantrūs. Svarbu bus tikėti, kad viskas bus gerai, net jeigu išorėje negalite to išreikšti. Geriausias būdas naudoti šio mėnesio energiją – tai būti kantriems ir iš tiesų priimti šešėlio dovanas. Būkite pasiruošę skirti daugiau dėmesio sau, pažvelkite į tai, kaip iš tiesų jaučiatės, ir būkite sau geri. Pasistenkite nesmerkti.

Ar yra kokių nors konkrečių veiksmų, kurie padėtų geriau panaudoti šio mėnesio energija?

Šį mėnesį bus naudinga daugiau laiko skirti savo gyvenimo ir dabartinių aplinkybių apmąstymui. Daugiau nei įprasta skirkite laiko tam, kad pagalvotumėte apie save. Atmeskite mintis, kuriose yra nepasitikėjimo savimi ar neapykantos sau. Vietoje to, sąmoningai pažvelkite giliau. Pagalvokite apie tai, kas esate ir ko norite iš gyvenimo. Suraskite laiko dienoraščiui. Pakalbėkite su gerais draugais ir paprašykite patarimo. Panaudokite meditaciją ir maldą, kad pažvelgtumėte į savo širdį su didesne išmintimi. Naudokitės šiais įvairiais instrumentais, kad nuimtumėte uždangą nuo savo šešėlinės pusės ir pažvelgtumėte į tai, kas kliudo jūsų kelyje į laimę.   

Dažnai šešėlį geriau pamatyti per jo pasireiškimą išorėje. Atkreipkite dėmesį į dalykus, kurie yra jūsų kelyje, į tai, kad kaltinate kitus žmones ar aplinkybes vietoj to, kad patys iš tiesų valdytumėte savo gyvenimą. Vienintelis būdas sugrįžti šį mėnesį į saulės šviesą – tai pažvelgti į tai, kaip jūs save sulaikote, slopinate. Tam jūs turite būti sąžiningi patys sau. Pabandykite būti sąžiningi patys sau tiek, kiek tai įmanoma, kad galėtumėte įveikti pasipriešinimą ne vieną kartą, nuolatos.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2224 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 1
0  
1 Gėlė   (20.05.2015 19:35) [medžiaga]
Patikęs:

Būtent per dvasią visa juda, kvėpuoja, visa galima keisti, visada yra išeitis, jei tik tikime ir dedame pastangas. Kol žmogus gyvas, jei stengiasi, per maldą, per dvasią savyje jis gali rasti išeitį, kurios iki tol nebuvo, kurios jis nesitikėjo, kurią jam suformuos pati amžinoji dvasia, atliepdama į nuoširdžias pastangas.
http://gyvbudas.lrytas.lt/horoskopai/astromineraloge-nijole-wolmer-apie-auras-svetimoje-salyje-20150520105632.htm?p=1

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2015  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0