Penktadienis, 29.03.2024, 14:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Gruodis » 30 » Akašu kronikos apie 2015 metų sausio mėnesio energijas
18:53
Akašu kronikos apie 2015 metų sausio mėnesio energijas

Energija šį mėnesį primins stiprią tėkmę, kuri stumia jus pirmyn. Pajusite, kad visi jūsų ketinimai sustiprėja. Jūs galėsite pamatyti, kad jūsų minčių, žodžių ir veiksmų rezultatai pasireiškia greičiau ir stipriau, nei įprasta.

Tai svarbus laikas, kad prisiimtumėte didesnę atsakomybę už savo ketinimus. Stenkitės būti labiau sąmoningi žodžiuose ir veiksmuose. Niekas nėra tobulas, todėl niekas nesugebės visą laiką būti idealiu. Taigi šį mėnesį bus svarbu būti atlaidžiais ir lanksčiais, stengtis neįžeisti, greitai paprašyti atleidimo. Jeigu atsiras nenumatytų pasekmių, įsitikinkite, jog sugebate atleisti sau ir kitiems, sugebate greitai atsiprašyti ir eiti toliau. Pakeiskite ketinimą, pakeiskite energijos kryptį ir sukurkite naują ketinimą.

Jeigu jausite sutrikimą, kaltę, gėdą ar bandysite apkaltinti kitus, tai pasijusite ilgam įstrigę savo klaidingo ketinimo rezultatuose, ir tai turės nemažas negatyvias pasekmes. Iš kitos pusės, jeigu greitai atsiprašysite ir eisite toliau, arba jei greitai atleisite ir eisite toliau, tai galėsite pakeisti ketinimą ir pradėti procesą, kurio tikslas ateiti į šviesą. Šį mėnesį bus svarbu būti lanksčiu ir žiūrėti plačiai atmerktomis akimis. Judėkite kartu su srautu, nuolatos keiskitės, nesilaikykite įsikabinę senų jausmų ir tikslų.

Ar yra tam tikros veiklos rūšys, kurios būtų naudingos ir padėtų geriau panaudoti šio mėnesio energiją?

Bus naudinga bendrauti. Būkite pasiruošę kalbėtis, būkite pasiruošę užduoti klausimus, būkite pasiruošę dėmesingai klausytis ir girdėti tai, kas vyksta aplinkui. Nėra tinkamas metas laikyti savo mintis savyje ir tikėtis, kad kažkas ateis ir suras atsakymus. Tai metas kalbėtis, kalbėti tai, ką galvojate.

Tai metas būti aktyviu ir geranorišku. Būkite aktyvūs savo bendrijose, savo santykiuose. Tai labai aktyvus ir  įdomus laikas. Žodžiai – tai, ką sakote ir kaip sakote, – turės didelę reikšmę. Taip pat svarbu šį mėnesį bus tai, kaip jūs bendraujate su kitais.

Tam, kad pasiliktumėte šį mėnesį „ant bangos“ ir išties gautumėte iš to naudą, jūs turite keliauti kartu su banga. Neatidėliokite veiksmų ar sprendimų. Dieviškasis Vyriškumas šį mėnesį bus stipriai pamaitinamas energija. Tai metas būti atvirais ir aktyviais. Nėra tinkamas metas ramiems apmąstymams.

Ar yra dar kas nors, ką šį mėnesį svarbu žinoti?

Pagrindinis dalykas, apie kurį jau kalbėta, tai vengti laikytis kažko įsikibus. Nesilaikykite įsikibę nuoskaudų ar neatsakytų klausimų. Vietoj to pasakykite savo nuomonę, užduokite klausimus, bendraukite su žmonėmis ir pabandykite surasti informaciją. Svarbiausia šį mėnesį – venkite laikytis ko nors įsikibę.

Be to, venkite stagnacijos – tai turės svarbią reikšmę. Papildomai prie žodžių ir santykių svarbos – naudokite savo kūną kaip pagalbininką. Pabandykite į tai pažvelgti giliau ir daryti daugiau. Išeikite į lauką ir praktikuokite gilų kvėpavimą. Net jei neturite laiko treniruotėms, net jei esate labai pavargę ar jums baisu tamsiu paros metu, išeikite į gamtą ir giliai pakvėpuokite.

Jeigu šį mėnesį pajusite abejones – pabandykite padaryti ką nors, kas jus truputį atgaivintų. Jums nereikia būti šį mėnesį ypatingai gyvybingu, tačiau jūs turite būti aktyvūs ir vienaip ar kitaip judėti.

Ar yra dar kas nors, ką Saugotojai norėtų pasakyti apie 2015 m. sausį?

Tai bus visiems įtemptas mėnuo. Pasistenkite apsišarvuoti kantrybe, nes žmonės bandys naujus dalykus, keis savo mąstymą, darys klaidas ir vėl bandys. Būkite kantrūs ir supratingi. Nebandykite įtikinti žmonių būti panašiais į jus. Nesistenkite, kad žmonės jus suprastų. Darykite savo darbą taip, kaip galite, ir patirkite malonumą dėl to, kad kiti žmonės bando padaryti geriausiai, ką jie gali. Jeigu nuolatos žvelgsite šitaip, tikėtina, kad šį mėnesį surasite naujų draugų, išgydysite senus santykius su draugais ir patirsite didžiulį malonumą.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2089 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 Gėlė   (31.12.2014 11:22) [medžiaga]
Puiku - kuo geriausių visiems Naujų metų - nešančių džiaugsmą širdims, juoką - įkvepiantį nesustoti :)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 1
Vartotojų: 1
PlejadieteLina