Šeštadienis, 20.04.2024, 15:59
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2015 » Vasaris » 2 » Akašu kronikos apie 2015 metų vasario mėnesio energijas
17:28
Akašu kronikos apie 2015 metų vasario mėnesio energijas

Šis mėnuo atneš daug netikėtumų. Atsiras pojūtis, kad kiekvieną diena reikalai pakrypsta kita linkme. Kai tik pagalvojate, kad suradote sau naują kryptį, viskas vėl keičiasi. Kai tik persiorientuojate, viskas pasikeičia dar kartą.

Bus naudinga laukti netikėtumų ir būti pasiruošus pokyčiams vėl ir vėl. Be to, bus naudinga žiūrėti į kiekvieną dieną kaip į naują įvykį. Kartais jums prireiks žiūrėti į kiekvieną valandą kaip į naują įvykį. Nesijaudinkite, jei negalėsite suprasti, kas jus atvedė į šią dieną arba kur veda ši diena, arba kur norite būti rytoj. Susikoncentruokite į vieną laiko momentą. Jeigu darysite viską, kas įmanoma, kad būtumėte sąžiningas ir natūralus, atvira mylinčia širdimi, tai šį mėnesį gausite tai, kas reikia. Iš kitos pusės, jeigu bandysite sukontroliuoti tai, kas vyksta ar ką kiti žmonės jaučia, tai šis mėnuo gali sukelti nemažai kančių.

Panašu, kad dauguma žmonių šį mėnesį patirs stiprias emocijas. Jums bus naudinga stebėti emocijas, kai jos atsiranda. Suvokite jas, prisiimkite už jas atsakomybę, o tada paleiskite. Jeigu jūs leisite emocijoms jus užvaldyti, jeigu lauksite, kad kiti žmonės padės jums pasijusti geriau, jūs vėl pamatysite, kad kenčiate.

Šis mėnuo tarsi bus užpildytas kosminiais energetiniais portalais. Tarsi kiekviena diena atneštų naują augimą ir plėtrą jūsų santykyje su Dvasia. Tam, kad būtumėte atviri sekančiam portalui, jums reikia paleisti tą, kurį praėjote. Tai iš tiesų bus būdinga kiekvienai šio mėnesio dienai.

Ar yra kokia nors konkreti veiklos rūšis, kuri padėtų mums geriau panaudoti šio mėnesio galimybes?

Vienas iš dalykų, kurie šį mėnesį jums naudingiausi, tai įprotis sakyti „atsiprašau“. Jei pasakysite „atsiprašau“, kai to reikia, tai padės viską palikti ir judėti toliau.

Kiekvieną kartą, kai manote, jog jums reikia atsiprašyti, padarykite tai, prašome. Kiekvieną kartą, kai manote, kad reikia prisiimti už kažką atsakomybę, būkite pasiruošę atsakyti. Pasakykite visiems, kad pripažįstate savo klaidą, ir eikite toliau. Tegul visi žinote, kad jūs supratote, kad prisiėmėte atsakomybę už savo dalyvavimą situacijoje.

Jeigu bendrausite, norėdami mokytis ir prisiimti atsakomybę, tai pamatysite, kad situacija gali vystytis toliau ir jūs galite tęsti judėti toliau, net jei aplinkiniai žmonės nori jus nutempti atgal. Šis mėnuo tam, kad priprastumėte sakyti „atsiprašau“ ir eitumėte toliau, kad suvoktumėt savo mokymąsi ir tai, kas padeda keistis. Jeigu dažniau tą sakysite garsiai, tai leisite kitiems žmonėms arba priimti jus, arba paleisti.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2729 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2015  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0