Ketvirtadienis, 25.04.2024, 13:49
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugsėjis » 1 » Akašu kronikų prognozė apie 2012 m. rugsėjo mėnesio energijas
06:29
Akašu kronikų prognozė apie 2012 m. rugsėjo mėnesio energijas

Šio mėnesio energetika atneša linksmą, optimistinę nuotaiką. Atsiras tam tikras lengvumo pojūtis, jeigu tik paliksite jam vietos savo gyvenime. Tam reikia tiktai priimti sprendimą supaprastinimui ir tempo sulėtinimui. Kol kas 2012 metais jūs pergyvenote radikalius pasikeitimus. Didžioji jų dalis gali būti akivaizdi jau dabar, bet dar daugiau pasikeitimų kol kas nematomi. Jūs net nepastebėjote, kaip greitai ėjote per gyvenimą. Nepastebėjote ir to, kaip giliai jūs pasikeitėte. Šį mėnesį jums iš tiesų svarbu priimti sprendimą sulėtinti gyvenimo tempą, kad save suprastumėte.

Šiuo laiku svarbu rūpintis savo kūnu. Būtina turėti laisvo laiko visai be jokių planų, gerai pabūti ramiems ir apmąstyti. Svarbu vengti bereikalingos įtampos ir nieko niekam nežadėti. Tai galimybė sumažinti tempą ir supaprastinti gyvenimą. Tai palankus laikas normaliam darbo režimui, tik įsitikinkite tuo, kad tai neįtrauks jūsų į šokinėjimą nuo vienos veiklos rūšies prie kitos. Įsitikinkite, kad jūsų režimas paruoštas ir pritaikytas gyvenimo tempo sulėtinimui ir suteikia jums tam tikrą erdvę tarp jūsų veiksmų, kai tai įmanoma. 

Jeigu jums tai pavyks padaryti, jeigu galėsite sulėtinti gyvenimo tempą, šis mėnuo žada būti labai saulėtas, švelnus, kupinas meilės ir išgydymo jums. Jeigu jūs nieko nesiimsite, energetika gali tapti užaštrinta ir įtempta. Yra dvi spalvos, apibrėžiančios šį mėnesį. Viena iš jų – švelni kreminė geltona spalva, kuri liudija apie ramų, džiaugsmingą požiūrį į gyvenimą. Kita, tai deganti rūdžių atspalvio raudona, liudijanti apie nervingą, audringą, nualintą energetiką. Kadangi jūs visą laiką judėjote, keitėtės, galų gale, tiek išaugote, jog didžioji jūsų dalis esate ant nervinio išsekimo ribos. Laikas pakeisti savo gyvenimo tempą, atsistatyti ir padaryti išvadas. Pasirinkite geltoną. Būkite šį mėnesį kiek galima taikesni, ramesni ir mielai atrodantys. Priešingu atveju raudona spalva pasireikš jūsų elgesyje ir pergyvenimuose, kai jūsų energetika bus išeikvota.

Kokie veiksmai atneš didžiausią naudą 2012 m. rugsėjo mėnesį?

Kiekvienam žmogui tie veiksmai nevienodi, priklausomai nuo jo gyvenimo būdo, bet kiekvienam naudinga kiekvienai dienai ir savaitei sudaryti planą.

Sudarykite planą ir užsirašykite sau tam tikrą darbo režimą, net jei nesinešiosite viso šito su savimi. Visos jūsų užsirašytos mintys palaipsniui realizuosis. Užsirašykite, kaip norėtumėte praleisti savo dienas ir savaites. Tai jums padės nustatyti tuos įpročius, kaip jūs sveikinate rytą ir pasitinkate kiekvieną naują dieną. Tobulinkite įpročius ir pasirinkite tuos veiksmus, kurie verčia jus sustoti, kad susimąstytumėte. Pavyzdžiui, šį mėnesį vietoj bėgiojimo pasirinkite pasivaikščiojimo variantą. Vietoj televizoriaus žiūrėjimo, užmerkite akis ir paklausykite ramios muzikos. Tai kai kurie pavyzdžiai, kaip jūs galite pakeisti savo kasdieninius veiksmus reguliarioje rutinoje, kad jie būtų lėtesni arba ramesni ir malonesni, nei įprastai.

Viskas, ką jūs suplanuosite, padės jums įgyvendinti jūsų lūkesčius. Net jie jūs netiksliai veiksite pagal planą, vis tiek jis jums padės pasirinkti būtent neskubrius ir malonius veiksmus.

Ar yra dar kas nors, kas padės jums ko nors nepraleisti ar kažko išvengti šį mėnesį?

Šis mėnuo gali padėti jums išvengti pernelyg didelio sudirgimo. Sudirgimas gali ateiti iš daugelio įvairių šaltinių, įskaitant tuos, kurie yra vizualūs, garsiniai, psichiniai ir panašiai. Pavyzdžiui, labai svarbu pasirinkti ramesnę muziką, nei įprastai, ir žiūrėti filmus ar televiziją mažesniu garsu, negu įpratę. Jūs galite nešaukti kam nors per visą kambarį, o vietoj to tiesiog ramiai prieiti ir pakalbėti su žmogumi. Taip pat jūs galite išvengti tų žmonių aplinkoje, kurie skundžiasi ir dramatizuoja savo dvasinę būklę. Jūs galite būti palankūs vieniems ar kitiems žmonėms, bet štai tuo momentu, kai jie susierzinę, tiesiog išeikite ir sugrįžkite vėliau, kai jie nusiramins.

Jeigu jūs atsidūrėte energetinės grandinės gale ir negalite susitvarkyti su kitų žmonių energetinio lauko disonansu, arba esate su žmogumi, kuris yra sudirgęs, ir negalite tiesiog išeiti, patarkite jam, kad šis žmogus lėtai giliai įkvėptų, kad jo energetinis laukas nusiramintų. Arba patys tą padarykite, būdami šalia jo.

Būkite įsitikinę, jog emocijos naudingos. Nėra nieko blogo, kad žmogus emocionalus, bet kartais, kai jos mus valdo, tai, savo ruožtu, skleidžia vibraciją, kuri gali paveikti visus kitus, esančius kambaryje. Kaip taisyklė, jūs greitai suvaldote šias vibracijas, ir, tarp kito, visada taip darote. Bet šį mėnesį, kai bandysite sumažinti kitų susierzinimą, vis tiktai naudinga vengti tos aplinkos, tų žmonių, kurie susierzinę, ar situacijų, kurios tai sukelia. Pavyzdžiui, venkite sporto renginių ar kitų rūšių renginių, kur daug žmonių gali būti sudirgę vienu metu. Šį mėnesį ypač naudinga padaryti pertrauką tokiems renginiams, tiesiog suteikite savo kūnui, protui ir dvasiai daugiau erdvės, kad suvoktumėte tuos pasikeitimus, kurie šiemet su jumis įvyko. Tai laikas, skirtas būtent jums, ir jokiu būdu ne tam, kad reaguotumėte į dažnus kartu esančių žmonių sudirgimus.

Ar yra dar kas nors, ką būtina žinoti apie 2012 m. rugsėjį?

Lygiagrečiai su jums galimai pasiekiama ramia, malonia energetika, eina didžiulis Meilės jausmas. Tai puikus laikas išreikšti Meilę kaip tiktai galite. Pradėkite nuo savęs. Kiekvieną dieną raskite būdą išreikšti Meilę, pirmiausia sau, netgi jei tai toks paprastas dalykas, kaip skaudančių kaklo raumenų pamasažavimas keletą minučių ar pabėgimas nuo nuobodžios ir sunkios veiklos, kad tokiu būdu sumažintumėte įtampą. Jūs, žinoma, galėtumėt ir ką nors daugiau padaryti, pavyzdžiui, nusipirkti sau žiedą su briliantais arba išvykti į kelionę. Neturi reikšmės, ką jūs darysite, jeigu tai bus padaryta vardan Meilės tam, kas jūs esate, ir atleidimo už viską, kas buvo sunkaus jūsų gyvenime. Bet kas, kas išreiškia Meilę sau, yra naudinga.

Kai tik atrasite įvairius gerumo sau būdus, nesustokite ties pasiektu. Ieškokite būdų, kaip tai padaryti kitiems. Ieškokite galimybių, kaip padaryti gera kitiems, nepakenkiant sau. Raskite galimybes, kurios leistų spontaniškus gerumo pasireiškimus, ir nueikite papildomą mylią, kad tiesiog padėtumėte praeiviui. Bet koks Meilės aktas šį mėnesį atveria didesnę gerumo ir taikos erdvę, tai ir yra tas dalykas, kurį šį mėnesį bandote tobulinti. 

Vėlgi, kai atliekate gerus darbus sau ir kitiems, įsitikinkite, kad tai jums lengvai pavyksta. Nekelkite sau stresinės būsenos. Negriaukite savojo energetinio lauko, kad pasiaukotumėte dėl kito. Dabar ne laikas aukotis ar būti kietu sau. Šis mėnuo paprastas tuo, kad kviečia būti gerume ir žiūrėti link tokių paprastų dalykų, kaip šypsena ar apsikabinimas, kurie gali, savo ruožtu, pakeisti situaciją.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 7987 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.4/5
Viso komentarų: 1561 2 3 ... 10 11 »
0  
1 Aivanhova   (01.09.2012 08:28) [medžiaga]
Kazkodel istrigo sakinys: "Ieškokite būdų, kaip tai padaryti kitiems. Ieškokite galimybių, kaip padaryti gera kitiems, nepakenkiant sau". o kodel man tai istrigo? - todel tikriausiai, kad as ne viena karta apie tai jau esu susimasciusi.. Juk jeigu padedi kitam, visda kazka paaukoji.. Seniau, galima sakyti, net nemastydavau, jei kam blogai, begdavau padeti, nepaisant to, kad pati nukentedavau ir nebeatlikdavau net labai svarbiu darbu.. Kazkoks kvailas isskaiciavimas tada is to gaunasi - ach, tai jei jau as nukenciu, tai nebepadesiu..
Aukso vidurys kaip visada tik siekiamybe..

0  
2 Braske   (01.09.2012 09:30) [medžiaga]
vakar as gavau gyvai realia pagalba ir cia yra parasyta lygiai tas pats, ka man patare tas zmogus smile tos mintys ka reiktu daryti ir kaip buti, tiesiog sklando ore ir ateina ta pati info is visur vienu metu smile

0  
3 Ozkela   (01.09.2012 19:20) [medžiaga]
Aivanhova, aš taip pat 100 x apie tai mąsčiau,bet tik dabar sudėliojau taškus, jie ir yra aukso vidurys. Būdavo metu viską, lekiu, bet žmogus per savo ego vistiek negirdi ir dar pasipila kaltinimai,kad per mažai padarei. Dabar darau kiek galiu- jei pati užversta rūpesčiais, bet kitam reikia-duodu,kad ir mažą dalelę jam,bet tvarkau savuosius (gal dėl nevykusios patirties,kai pamačiau,kad būna tik paprastoji dėmesio stoka). Tik taip nelieka pretenzijų kitam žmogui. Bet jei neužimta, mielai ar išklausau,ar dar ką nuveikiu, bet čia tik pačios noru,tad niekas niekam neskolingas. Bet jei žinočiau,kad kito rūpesčiai didesni ir tikrai galiu padėti-mesčiau savus negalvojant. Bet čia kiekvienas atvejis skirtingas ir širdies reikia klausyti,o ne kokių tai formulių smile
Dar įdomu patikslinimui, o kame nukentėdavai?

0  
4 Ozkela   (01.09.2012 19:32) [medžiaga]
Braške,gal yra noras pasidalinti apie tą realią pagalbą? Tiesiog įdomu ,kokia tai yra reali, nes ieškojai atsakymo į klausimą A.

0  
5 Doremi   (01.09.2012 21:06) [medžiaga]
sveiki vakare
šį mėnesį doremi privalės nelaidyti liežuvio wacko
ir gerai ir taip bus,
tylėti man patinka
nes pasiliekame su vyru vieni du namuose, ne vieni du, aš viena liksiu smile

0  
6 Ozkela   (01.09.2012 21:52) [medžiaga]
Doremi,labas, o tai vyras reiškiasi neklauso to velniuko ant liežuvio, ar taip supratau? Ir tai reiškia,kad teks likti tam tikra prasme vienai?

0  
7 PlejadieteLina   (01.09.2012 22:48) [medžiaga]
Labukas VISIEMS !

Vel perskaiciau visus Jusu komentarus. Na, jie sviesesni. Daug Sviesos juose. Ieskojimu. Ir atradimu.

BRASKE,

Dziaugiuos, kad rasai savo isgyvenimus, kad ieskai! Pamenu, kai as pradejau eiti Dvasiniu Keliu, dar nebuvo jokios literaturos dvasinemis temomis, nes buvo tai uzdrausta. Dabar Jums jau gerai, yra galimybes kalbetis, klausti.

Gyvenimo prasme yra Tobuleti. O Tikslas - ISMOKTI KURTI KITAS VISATAS. Vardan to, mes Gimstame, gyvename ir mirstame. Labai teisingai Tau parase NARAIJANA: viskas yra Tavyje! Tik ieskok, skaityk, apgalvoki gautas zinias.

Visa Prasme yra Beprasmybeje: juk Kurejas YRA TUSTUMA - NIEKAS (Pirmaprade Energija).

Tavo sapnas. Jo reiksme Tau jau paaiskino LAUME. Teisingai paaiskino. Visi Jos komentarai yra teisingi (kaip ir ALDO, NARAIJANOS).

Musu muntys yra ne musu. Tai Sielos mintys. Nes Sieloje yra IRASYTA VISA MUSU PROGRAMA - Lemtis. Kas mums Lemta, TO MES IR NORIME! Mes - MATRIOSKOS KUREJO RANKOSE! (Apie laisva valia - as jau rasiau praeituos savo komentaruos).

Nera jokios ribos tarp fizinio ir Dvasinio pasaulio, NES VISKAS YRA NUO KUREJO.

Tikrosios zinios - ISMINTIS yra gaunama VIEN TIK PER MEILE!!! Nera jokio tarpo tarp ziniu ir MEILES, nes tik per MEILE yra gaunamos Zinios.

Teisingai visi priejote isvada, - kad zinios yra reikalingos, kad per jas mes visi Tobulejame! -

Meditacijos ir dvasines praktikos. O kam jos reikalingos? JUK VISKAS TURI ATEITI SU LAIKU.

Su Sypsena i Jus visus zvelgiu ...
Su Meile VISUS APKABINU.
SIRDIES MEILE i Jus prabylu ...
Ir BALTAJA SIELOS SVIESA Jums visiems pasiunciu.

0  
15 artis   (02.09.2012 09:21) [medžiaga]
PlejadieteLina, paaiškink prašau, ką reiškia išmokti kurti visatas? Tai tarkim, kai išmokstama, ar kuriama tobula visata, ar čia kažkoks išmokimas, susijęs su pačiu veiksmu, visatos sukūrimu? Bet juk sukūrus tą visatą, ji kažin ar bus tobula, nes ten bus lygiai tas pats. Tai yra sielos vėl tobulės, bus visko, kaip ir mūsų visatoje:katastrofų, karų, pakilimų ir t.t. Čia man neaišku...

0  
8 PlejadieteLina   (01.09.2012 23:51) [medžiaga]
Dienos bega. Labai greitai. (I nulini laika Planeta Gaja skrieja...) Reikia su laiku suspeti viska atlikti.

Kiekviena diena susiplanuoju, ka veiksiu. Ir suspeju. Ir prisivakavus, ir prisivirus, ir prisiraugus esu visko. Visko pati prisiauginu (ekologiskai). Visko prisidesiu, kad galeciau pasidalinti su kitais.

Geri darbai kitiems. Negalima padeti kitiems tol, kol jie patys to papraso. Ir tai, tas padejimas turi buti su riba: nes kiekvienas turi eiti savuoju Keliu!

Kaip padeti? O, yra daug daug budu. Kito isklausymas, supratimas, malda uz kita, auka uz kita, padejimas maistu (tik ne pinigais) ir pan. Ir visada - reikia Myleti IR SAVE.

Saule. Kokia Ji Sviesi Savy!!! Bukite visi Saule, - svieskite ir sildykite visus! Bukite SALTINIU, is kurio visi atsigerti galetu!

SIRDIES kalba as su Jumis kalbuosi. Ir Baltaja Dvasios MEILE Jus visus as apkabinu. Is savos SIRDIES, Jums po silta silta Spinduleli siunciu, tarsi bucini ... .....

0  
9 monntos   (02.09.2012 00:39) [medžiaga]
plejedute? smalsu kodel nesudege zmones,kaip buvo pranasauta.gal visiem zmonem atsirado viltis?

0  
10 PlejadieteLina   (02.09.2012 00:47) [medžiaga]
Kodel? Kodel kai kurie is Jusu, isreiske nepasitenkinima tuo, kad Virgis idejo antra straipsni apie DELFINU ir BANGINIU sauksma?.. Labai gerai, kad idejo si straipsni, nes jame atveriama TIESA!

Garsas - tai vibracija. Garsas - tai piesinys, daina.

Anunakai! Bereiksmiai Jus naudojat savasias jegas, Jusu Laikas jau pasibaige! Nutildysime Jus!!! Mes, kurie esame Tikrieji Meistrai (keli yra ir siame psl.), Kikvoki ir Sviesiosios Ateiviu butybes, - jau baigiame nuausti nuostabia Kosmine Daina, kuri tarsi DIDINGA SIMFONIJA, jau spalio pabaigoje NUSKAMBES I KOSMOSA!

Saulele leisdamasi paskui save tiesia Sviesos Taka, - EIKIME VISI JUO.

1-10 11-20 21-30 ... 91-100 101-106
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0