Ketvirtadienis, 25.04.2024, 16:05
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gegužis » 5 » Akašų kronikų prognozės apie gegužės mėnesio energijas
12:42
Akašų kronikų prognozės apie gegužės mėnesio energijas

Gegužės mėnesio energija bus didžiulė. Energijos bus žymiai daugiau, negu praeitais mėnesiais. Bet koks procesas turės tendenciją augti, įskaitant tiek sunkius, tiek lengvus dalykus, tiek malonius dalykus, tiek nemalonius.

Gegužės mėnesį prireiks drąsos, nes būtent jos pareikalaus visaapimantis augimas. Nesvarbu, ar  jūsų gyvenime augs teigiami dalykai, ar neigiami, ar jūs susitiksite su iššūkiais ir išbandymais ar su savo gyvenimo pagerėjimu – bet kuriuo atveju jums prireiks drąsos. Gegužės mėnesį jos prireiks kiekvienam. Nepamirškite, jog šie metai – tai pasiruošimo metai. Jums teks susidurti su sistemomis, nebesugebančiomis egzistuoti naujame pasaulyje. O kai tokios sistemos griūna, labai svarbu koncentruoti savo mintis ir dėmesį į tuos dalykus, kurių jūs trokštate, ko jūs linkite geriausiai pasaulio daliai ir geriausiai savo daliai. Gegužės mėnesį tai svarbiau negu bet kada, nes energijos taip smarkiai auga.

Šį mėnesį kiekvienas pastebės, kad labai sunku ko nors išvengti. Viskas, kam lemta būti gegužės mėnesį, iškils prieš jus ryžtingai ir agresyviai. Atsiras nedelsiant. Tai pareikalaus įtampos, bet, laimei, atsiras ir sprendimai lygiai taip pat greitai, akimirksniu. Gegužės mėnesį geriausi problemų sprendimai pasirodys tie, kurie yra patys akivaizdžiausi, patys paprasčiausi, labiausiai jums prieinami. Jūs rasite juos be didelių pastangų. Tiesiog reiks pasiraityti rankoves ir imtis darbo. Dar labai daug dalykų reikalauja pertvarkymo tiek kiekvieno jūsų asmeniniame gyvenime, tiek visuomenės gyvenime, kad realiai paruoštumėte tokį kelią, kuris šiemet jums reikalingas. Gegužė gali atnešti daugybę energijos reikiamų darbų užbaigimui.   

Kaip gauti didžiausią naudą iš šios energijos?

Geriausia, ką galite padaryti, dirbdami su šio mėnesio energijomis – sąmoningai rinktis optimizmą. Ir džiaugsme, ir sunkią minutę turite prisiminti, kad visada galite pasirinkti optimizmą. Jūsų nuostata, jūsų požiūris, jūsų perspektyvos – tai visada jūsų pasirinkimas. Netgi jeigu jums susidarė įspūdis, kad visai neturite pasirinkimo, jūs visada galite pakeisti savo požiūrį kaip galite suvokti jus supantį pasaulį.

Gegužė svarbi todėl, kad jūs prisiimate atsakomybę už savo pasirinkimą, ir pasirenkate optimizmą, pasirenkate laimę, pasirenkate matyti šviesą netgi gūdžiausioje tamsoje. Savo mažyčiame kelyje taip pasielgę, jūs padarysite radikalią įtaką pasaulinių įvykių eigai, nes tai galima sulyginti su Žemės vaizdu naktį iš kosmoso, kai žėruoja miestų šviesos. Viena lemputė gali atrodyti labai maža didžiulėje planetoje. Bet kai daugelis iš jūsų įžiebiate šviesą, apšviečiate visą dangų. Mes minime gatvių žibintus kaip metaforą kiekvieno jūsų realios šviesos, kuri yra jūsų džiaugsmas, jūsų tiesa ir jūsų meilė. Jūsų šviesos dabar reikia Žemės planetai. Jūs pamatysite, kad sukuriate didžiulį poslinkį į gerą savo aplinkoje, sąmoningai pasirinkę optimistinį požiūrį į viską tiek savo mažame pasaulyje, tiek visame didžiajame pasaulyje.

Antras būdas gauti naudą iš gegužės energijos – ieškoti, ką galima nuveikti. Tai nėra neveiklumo metas, nėra gilių jausmų ir apmastymų metas. Atėjus bet kokiam pojūčiui,  emocijai, paklauskite savęs: „Ką aš galiu su tuo padaryti?" Atėjus idėjai ar minčiai paklauskite: „Ką aš galiu su tuo padaryti?" Užgimus bet kokiam norui ar vilčiai širdyje, pagalvokite sau: „Ką aš galiu su tuo padaryti?" Jeigu aptiksite kažką, kas turi būti padaryta, nepraeikite pro šalį. Sustokite ir padarykite tą savo kelyje. Tai užimtumo metas, aktyvumo metas, įsitraukimo į materialų pasaulį, esantį aplinkui, ir darbų užbaigimo metas.

Kai kurių iš jūsų bus pareikalauta realaus savo asmeninio gyvenimo švarinimo. Kai kurių bus pareikalauta sutvarkyti namus, ar sureguliuoti santykius su kaimynais, arba užbaigti savus asmeninio gyvenimo užmojus, planus. Kai ką pašauks reikšmingesniems darbams. Kažkas bus pakviestas paaukoti ar dalyvauti labdaringose organizacijose. Žymiai daugiau žmonių, nei paprastai, šį mėnesį bus pakviesti daryti kažką aplink supančiame pasaulyje. Labai svarbu rasti būdą kažką padaryti. Jeigu manote, kad neįmanoma padaryti kažko labai daug, raskite nors mažą dalyką, kurį šiandien sugebėsite padaryti. Pradėkite nuo pirmo žingsnio. Gegužė – veiklos metas.  

 

Peržiūrų: 2096 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 6
0  
1 dajana   (06.05.2011 15:41) [medžiaga]
na,ka gi,pasiraitojam rankoves ir kimbame i darbus!....jei jau horo taip liepia:);)

+1  
2 LYNXX   (06.05.2011 19:29) [medžiaga]
Kąstuvus rankosna ir daržan nes reika ATSARGŲ daug biggrin

0  
3 RmXas   (07.05.2011 09:28) [medžiaga]
Atsarga gedos nedaro smile

0  
4 Ganga   (08.05.2011 11:52) [medžiaga]
Atsiprasau, as ca dar visai sviezia smile nezinau kas yra "horo" wacko biggrin jei kas nors zinote prasau parasykit kas cia turi priejima prie Akašos kronikų?

0  
5 mulkina šarlatanai raganiai   (15.02.2012 20:12) [medžiaga]
pamelavą, jau dvyliktieji, o visks kaip buvą, mikushina ir žėkas apsipazorino, sakė ten ir ten grus... fe melui.

0  
6 melagiai dinkit   (03.03.2012 14:34) [medžiaga]
na ir ko sulaukėm, melagems natykeket, fe.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0