Penktadienis, 29.03.2024, 02:24
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Kovas » 5 » Akašų kronikų prognozės apie kovo mėn. energijas
07:47
Akašų kronikų prognozės apie kovo mėn. energijas


Kovo energija panaši į didelį raudoną oro balioną. Tai raudona, kunkuliuojanti, pripildyta gyvenimo ir besiplečianti energija. Ji juda į išorę. Tai reiškia, kad galbūt daug kas pajus plėtrą ir laisvę kovo mėnesį. Pajus, kad daug kas jų gyvenime pagaliau ima augti ir laisviau judėti. Reikalai pagaliau pajudės.  Tiesa, ši plėtra veda į tai, kad visa nereikalinga gali sužlugti. Tai kas neturi perspektyvos ir nepadeda judėjimui pirmyn, turi atkristi.

Šio mėnesio energija yra kaip stiprintuvas. Tai, kas turi atsiskleisti – atsiskleis greičiau ir stipriau. Visa, kas turi išaugti, sužydėti ir įleisti šaknis – sustiprės ir įgaus sveikatos. Tam tikras subtilumas yra tame, kad labiau nei anksčiau reikalingas apgalvojimas iš anksto. Tame, kad reikia sąmoningai žiūrėti į tai ką jaučiate ir kokius planus kuriate, kad aiškiau suprastumėte, kokios gali būti jūsų veiksmų pasekmės. Kovo mėnesį labai svarbu nubusti iš miegojimo, būti žvaliu ir susivokiančiu.

Atsiminkite, jog 2011 metai yra toks laikas, kai ruošiamos ir kuriamos struktūros, kurios padės geriau klostytis jūsų gyvenimui.  Ir tai charakteringiausia būtent kovo mėnesiui. Tai labai svarbus metas būti produktyviam. Labai svarbu šį mėnesį, kad nukreiptumėte pastangas į tuos dalykus, kuriuos laikote labiausiai sau tinkančiais, į tuos dalykus, kuriuos norite auginti savo gyvenime. Pasirinkite tuos dalykus, kurie veda jus ten, kur jūs norite būti, fokusuokitės į tai, kas jums atrodo naudinga ir jaučiama vieningame sąryšyje.

Kovo mėnesį svarbu liautis dėti jėgas į tuos dalykus, kurie atmiršta arba neveikia. Jeigu nesate tikri, ar dalykas yra mirštantis ar ne, užsiimkite tuo ir stebėkite kas vyksta. Tas, kam lemta užgesti, po jūsų įsikišimo užges greičiau. Tą, kas yra tikra, palaiko jūsų įdedama energija. Kas turi suklestėti, suklestės tiek, kiek jūs įdėsite į tai energijos. Tai yra geras mėnuo pašvęsti save kažkam, bet nereikia prie to prisirišti. Jeigu jūs manote, jog kažko norite ar norite, kad kažkas įvyktų, pasišvęskite tam, įdėkite savo energiją, užsiimkite tuo, įsitraukite į tai, bet neprisiriškite prie konkretaus rezultato. Nesakykite sau: „Aš tai darau, nes tikiuosi, kad tai duos tam tikrą rezultatą." Darykite tai todėl, kad jaučiate, jog dabar tai yra jums teisinga. Pasilikite atviri tam, kaip dalykai gali klostytis ir kad jie gali pasukti jums netikėta linkme. Likite atsidavę ir žiūrėkite plačiai atmerktomis akimis.

Ko dar galime imtis, dirbdami su šio mėnesio energijomis?

Šį mėnesį svarbu būti sąžiningam. Tas, kad reikia apgalvoti iš anksto ir suvokti sąmoningai, reiškia sąžiningumą su savimi ir kitais. Įprotis slėptis nuo tiesos, apsimetinėti, kas bevyktų aplink, šį mėnesį gali atnešti didelių problemų.

Nusiteikite labiau, negu bet kada, matyti dalykus tokius, kokie jie yra. Kalbėkite tą, ką iš tiesų galvojate, nebijodami aplinkinių žmonių reakcijos. Būkite tiek sąžiningi, kiek galite, ir tikėkite, kad tie žmonės, kurie bus šalia jūsų, sugebės jus suprasti. Tie, kurie nesugebės, suras kaip pasitraukti. Tikėkite, jog tie, kas jus palieka ar nepalaiko jūsų tiesos, bet kuriuo atveju negalės būti jūsų gyvenime. Tai yra metas būti sąžiningu. Tai metas būti atviru.

Ką dar Akašų Saugotojai norėtų mums pasakyti apie 2011 m. kovo mėn.? 

Sugrįžkime atgal prie minties apie raudoną spalvą. Ši spalva atstovauja kunkuliuojantį gyvybingumą. Tai kraujo spalva, tai ugnies spalva ir tai gilios žmogiškosios patirties, susijusios su krauju, pojūtis – savo mirtingumo pojūtis. Kovo mėnesį akivaizdžiai pasireikš ir patys giliausi jūsų esybės aspektai – jūsų emocijos, pyktis, seksualinis potraukis, jūsų didžiosios baimės, tai, dėl ko jūs esate labai žmogiški, įskaitant jūsų paklydimus ir nuodėmes.  

Šį mėnesį svarbu atleisti sau ir kitiems. Suvokti, kad kiekvienas turi nuodėmių. Būti pasiruošusiam priimti tą, kas yra, nebūti įsikibusiam abstrakčių idealų. Tai labai žmogiškas mėnuo. 

Prisiminkite, kad raudona spalva, kraujo spalva, yra taip pat ir žmogaus širdies spalva.  Yra daugybė galimybių mylėti. Yra daugybė priežasčių švęsti, reikia tik sąžiningai ir dėmesingai dalyvauti tame, kas yra, vietoje to, kad kažko tuščiai laukti. Laukti jau nėra ko ir laukimas šiuo metu jus tempia atgal. Net jei sunku suprasti, kuo galima užsiimti, net jei neaišku, kaip tai atsilieps jūsų gyvenime – raskite nors patį mažiausią užsiėmimą, svarbu, kad jaustumėte teisingu tai ką darote. Pasiraitykite rankoves ir kibkite į darbą. Juk šį mėnesį galite turėti tiek daug energijos. Jeigu judėsite kartu su ja, jeigu dirbsite kartu su ja, patirsite daug džiaugsmo.

 Filmukas nuo Virgio

http://www.youtube.com/watch?v=hE8yrUQaYfA
Peržiūrų: 2027 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0