Ketvirtadienis, 28.03.2024, 15:56
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugpiutis » 3 » Akašų kronikų prognozės apie rugpjūčio mėn. energijas
09:28
Akašų kronikų prognozės apie rugpjūčio mėn. energijas


Rugpjūčio energija jaučiama kaip iš tiesų didelė, bet tuo pačiu labai lengva. Šį mėnesį yra jausmas, lyg esi energetiškai ištuštėjęs, kas kai kuriuos žmones gali bauginti. Kai kurie gali jausti, tarsi pagrindas išmušamas iš po kojų. Jeigu susidursite su įvairiomis problemomis, gali būti sunku surasti atramą. Gali  būti sunku surasti ko įsitverti ir save stabilizuoti. Rugpjūčio mėnesį yra svarbiau, negu bet kada, pasirūpinti savo kūnu, pradedant nuo mažų dalykų, kad išliktumėte stabilūs ir susitelkę, nes energija bus labai linkusi išsiplėsti ir lengva, todėl  lengvai galite pasijusti išmušti iš vėžių ir pasimetę.

Energija yra tokia todėl, kad liepos mėnesį labai daug kas pasikeitė, ir jūs dar nesuvokėte, ką šie pasikeitimai reiškia jūsų gyvenime, ir kaip atrodys jūsų gyvenimas po tų pasikeitimų. Tuštumos jausmas atsiranda todėl, kad jums trūksta informacijos. Šį mėnesį ta informacija pradės atsirasti. Svarbu turėti kantrybės. Taip pat svarbu ieškoti naujos informacijos. Šis metas tinkamas pasirinkti, priimti sprendimą, bet netinkamas atidėlioti. Jeigu jūs nesate tikri ką daryti ir ką pasirinkti, bet kuriomis aplinkybėmis pasirinkite nors iš dalies. Jeigu jums neaišku, ar verta eiti atsiveriančiu keliu, ženkite nors vieną žingsnį ta kryptimi, ir pasižiūrėkite kokios naujos informacijos gausite.

Tuštumos jausmas gali ir išlaisvinti, ir pagimdyti baimę. Jeigu atsirado baimė, skirkite dėmesio savo kūnui ir įžeminkite. Keletą kartų giliai įkvėpkite, arba pavalgykite sveiko maisto, eikite pasivaikščioti, pasigrožėkite gamta. Mintimis susikoncentruokite į įžeminančią energiją. Darykite tai, kas padeda jums susikoncentruoti ir nusiraminti, kad jūsų nebaugintų šį mėnesį tuštumos jausmas.

Kaip gauti maksimalią naudą iš šios energijos?

Tuštuma ir plėtimasis aplamai yra šviesūs dalykai. Jų paskirtis – jus išlaisvinti. Bet jūs nesijausite laisvas tol, kol neįgausite kantrybės. Jūs gausite daugiausia naudos būdami įžeminę, išbandydami naujus dalykus, kurie ateina, arba žiūrėdami į dalykus nauju žvilgsniu.

Tai yra puikus metas naudotis „naujoko protu". Darykite viską, ką darėte anksčiau, bet žiūrėdami į dalykus nauju žvilgsniu, tarytum darytumėte pirmą kartą. Apmąstykite savo prielaidas ir lūkesčius ir leiskite aplinkybėms vystytis taip, tarytum einate į situaciją ir nežinote, kur nuves; atsiverkite bet kokiai galimybei. Naujoko protas gali pasirodyti neįtikėtinai efektyvus, nes rugpjūtį daug pasikeitimų. Kai aptiksite savyje naujus įpročius ar naujus sugebėjimus, bet turėsite senuosius lūkesčius, jūs būsite pasiruošę kurti tokį patį gyvenimą su tais pačiais apribojimais, kaip ir anksčiau. Jeigu jūs naudositės naujoko protu, jūs pamatysite naujas aplinkybes, išbandysite naujus būdus, jums atsiras galimybė kurti savo gyvenimą daug plačiau, negu jums buvo prieinama anksčiau. Tai pagrindinis būdas gauti maksimalią naudą rugpjūčio mėnesį.


 
Peržiūrų: 2205 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 2
0  
1 Violeta   (03.08.2011 20:05) [medžiaga]
dekoju nuostbau....

0  
2 Lokys   (04.08.2011 23:15) [medžiaga]
Du kartus tas pats tekstas kažkaip.... Jau pagalvojau, kad įsižęminau... :)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0