Ketvirtadienis, 25.04.2024, 06:49
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugsėjis » 6 » Akašų kronikų prognozės apie rugsėjo mėnesio energijas
20:32
Akašų kronikų prognozės apie rugsėjo mėnesio energijas

Šį mėnesį atsiranda sunkumo jausmas. Jis atsiranda kaip apatija ir mieguistumas. Tai nėra tamsus ar žalingas sunkumas, bet jaučiamas sulėtėjimas, kuris kartais nemalonus. Yra pojūtis, kad žmonijos kolektyvinė energija šį mėnesį juda žemyn.

Dabar labai svarbu būti įsižeminusiam. Labai svarbu gerai pasirūpinti fiziniu kūnu ir nesiblaškyti, daryti viską palaipsniui, žingsnis po žingsnio. Kita vertus, rugsėjo mėnuo svarbus laikas kolektyviniam susivokimui, tai geras metas dirbti kartu kaip kolektyvui. Yra jausmas, kad žmonės ilgą laiką kovojo ir grūmėsi, o dabar vienintelis būdas žmonijai vystytis ir judėti pirmyn yra veikti išvien.

Nebuvo svarbesnio meto, negu dabar, kad prisimintume, jog mes visi esame vienovėje, ir veiktume tą prisimindami. Kad viskas, kas jaudina tave, jaudina ir dar kažką, nes viskas, ką kiekvienas daro keisdamas savo gyvenimą, paliečia ir visų kitų žmonių gyvenimus. Todėl labai svarbu veikti, turint omenyje, kad ši mintis teisinga, o ji iš tiesų yra teisinga. Netgi jei jūs nesugebate pajusti savo ryšio su visa žmonija, šis ryšys vis tiek yra, ir tai, kaip kiekvienas gyvena savo gyvenimą, daro poveikį jį supančiam pasauliui.

Todėl rugsėjo mėnesį kiekvieną minutę darykite viską, ką galite, kad atneštumėte daugiau šviesos į savo aplinką. Darykite ką galite, kad nepamirštumėte apie atsakomybę dėl savo poelgių poveikio supančiai aplinkai. Tai teisinga tiek pasirenkant fizinius veiksmus, pavyzdžiui, išmesti tuščią butelį ar jį dar kartą panaudoti, tiek ir emocijas. Kai jūs pasirenkate užgniaužti savo pyktį, jūs kuriate daugiau įtampos visai žmonijai. Kai jūs surandate neskausmingą būdą išreikšti savo pykčiui ir atstatyti save, jūs palengvinate naštą ir visai žmonijai.  Tai teisinga taip pat ir energetiškai. Kai jūs save mylite ir atjaučiate, kai nešate meilę ir atjautą mintyse ir širdyje, jūs darote pasaulį šviesesne ir džiaugsmingesne vieta. Rugsėjo mėnesį svarbu praktikuoti būtent tai, ir praktikuoti nuolat. Neieškokite viską apimančio aiškumo. Nebandykite aprėpti neaprėpiamo, o elkitės visą laiką taip, tarsi visas pasaulis nuo kiekvieno jūsų priklausytų.

Kaip gauti maksimalią naudą iš šios energijos?

Didžiausia nauda iš šio mėnesio energijos gali ateiti per švelnumą ir nuolaidumą. Šį mėnesį svarbu sugebėti paleisti dalykus, kurie tapo nenaudingi ir jums nebetarnauja. Ypač svarbu paleisti viską, kas  jau nebereikalinga, iš širdies. Peržiūrėti visas nuoskaudai ir rasti būdą su jomis išsiskirti.

Rugsėjo mėnesį tinkamos praktikos – tai malda ir kitos praktikos, kurios padeda atleisti ir paleisti. Tai tinkamas metas ašaroms. Tai tinkamas metas išlieti savo širdį žurnalui, draugui ar bent jau savo mylimam šuniui. Pasinaudokite kiekviena tinkama galimybe paleisti kas nereikalinga. Pati didžiausia nauda bus, jei jūs galėsite pagilinti meilės ir atjautos jausmus, pripildyti gyvenimą džiaugsmo daugeliui mėnesių ir metų.  Bet tai įmanoma tik praktikuojant paleidimo meną. Leiskite išeiti viskam, kas daugiau nereikalinga. Labai svarbu rasti savyje ryžto ir toliau eiti į tikslą, kuris iš tiesų jums reikšmingas. Mes nesiūlome jums sustoti ir nieko nedaryti, mes siūlome atsirinkti, kokios pastangos jums jau nenaudingos ir su tuo išsiskirti.  

Prisiminkite šio mėnesio energiją. Ji atrodo sunki ir mieguista tiek, kad neleistų jums persistengti. Kad turėtumėte daugiau energijos šį mėnesį reikia ne stengtis jos daugiau įgyti, o pasistengti paleisti tas aplinkybes, kurios ją naudoja veltui. Rugsėjo energijos pojūtį, sunkumą, galima palyginti su lietaus lašu. Jeigu įsivaizduotumėte šį lašą, gravitacinę trauką, traukiančią vandenį žemyn prie žemės, tai būtinai pajustumėte tame paleidimo ir išgijimo jausmą. Net jeigu pajusite liūtį su perkūnija po ilgos sausros, vis tiek pajusite išgijimą, išsivadavimą ir paleidimą atmosferoje aplink save. Tokius jausmus patirsite rugsėjo mėnesį, jei leisite nereikalingiems dalykams ir aplinkybėms išeiti ir padarysite viską, kad išsivaduotumėte iš nuoskaudų.

 

Peržiūrų: 2373 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/2
Viso komentarų: 5
0  
1 Salykom   (06.09.2011 21:10) [medžiaga]
perkainuot vertybes ir judet pirmyn link verčiausių

0  
2 neo2   (07.09.2011 08:36) [medžiaga]
nu negrazu isimineti komentarus, as tik norejau paklaust, ar jus draugaujat su www.kvantinemagija.lt, nes tas zmogus tikrai nuostabiai raso

0  
3 virgis   (07.09.2011 09:38) [medžiaga]
Tame sakinyje buvo per daug klaidų, kad jį toleruoti. Visiems pasitaiko, nepyk.... Taip, aš senei seku to puslapio autoriaus informaciją, dar nuo to kai tik atsirado. Daugelį straipsnių gali rasti ir čia. Komentarai, tai jau asmeninis reikalas, kaip kam patinka. Į komentarus nesiūlyčiau labai įsigilinti, nes taip mato jis, o ar teisingai, tai dar klausymas... geriau bandyti daryti savo išvadas, ieškoti savo kelio...
Sėkmės su pagarba

0  
4 Vytautas   (07.09.2011 11:38) [medžiaga]
Radau įdomų straipsnį http://oko-planet.su/phenomen/phenomendiscussions/80200-anomalnaya-zona-v-atlanticheskom-okeane.html . Puslapis kad ir rusiškas (kai kas vien dėl to nemėgsta) bet pasitaiko gan įdomių minčių.

0  
5 inheliery   (28.11.2011 02:10) [medžiaga]
find a job description for pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/confido.htm inheliery 3875253 cvs pharmacy corporate

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0