Antradienis, 23.04.2024, 10:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 17 » Akašų kronikų prognozės apie vasario mėn. energijas
18:29
Akašų kronikų prognozės apie vasario mėn. energijas
Šio mėnesio energijos jaučiamos taip, lyg jus kas trukčiotų pirmyn. Tai panašu į jausmą, kuris atsiranda važinėjantis amerikietiškais kalneliais, kai jus tai įspraudžia į krėslą, tai, atvirkščiai, išstumia iš jo, tai purto ir supa jame. Jūs galite pajusti, kai jus tai staiga tempia į priekį, tai traukia atgal. Tai panašu į pojūtį, kai traukinys pajuda iš vietos.

Dauguma iš jūsų šį mėnesį pajus, kad negalite savęs kontroliuoti, bet iš tiesų jūs kontrolės neprarandate. Priežastis, dėl kurios Akašų kronikų Saugotojai duoda amerikietiškų kalnelių metaforą, yra ta, kad jūs galvotumėte apie tai kaip apie pramogą. Kai galvojame apie važinėjimąsi amerikietiškais kalneliais, galvojame apie tai kaip apie pramogą. Tai panašu į tą, ką jūs veikiate čia, gyvendami šiuo metu Žemės planetoje.

Jūs gyvenate čia todėl, kad nusprendėte, jog tai bus įdomu. Netgi jei kartais atrodo sunku, netgi jei kartais atrodo baisu – jūs čia, nes galų gale, jūsų sielos požiūriu, jūs manote, kad tai – pramoga. Viskas, kas šiuo metu vyksta pasaulyje, labai įdomu, ir jūs norėjote būti čia. Galvokite apie tai, kai jusite šio mėnesio energijas. Pagalvokite – net jeigu jūs nekontroliuojate amerikietiškų kalnelių, jūs patys pasirinkote dalyvavimą kelionėje. Jūsų sielos požiūriu tai nėra ilga kelionė. Mėgaukitės šiuo procesu, būdami čia.

Jūsų užduotis yra ta, kad būdami savo vietoje, darydami tai už ką atsakote, jaustumėtės stabiliai ir saugiai, judėdami pirmyn. Šis mėnuo duoda jums galimybę užsisegti saugos diržus. Tai metas galutinėms pataisoms jūsų gyvenime, kurios garantuotų stabilų ir saugų judėjimą pirmyn. Laikas sudėlioti viską į savo vietas. Įsitikinkite, kad viskas jūsų gyvenime yra gerai parengtoje būsenoje. Įsitikinkite, kad turite planą, kaip pasitiksite būsimus įvykius.

Tą patį atlikite ir savo santykiuose. Peržiūrėkite savo santykius ir jų būklę. Jeigu yra kontraktas su draugu, išreikštas žodžiais ar ne, šis mėnuo – kad įsitikintumėte, ar tai daro jus laimingu. Laikas išsakyti tai, kas „išgrynintų orą" ir padėtų atsirasti naujiems lūkesčiams.

Šį mėnesį tai bus daug lengviau padaryti, nes toliau šiemet viskas vyks žymiai greičiau. Šį mėnesį neskubėkite. Atkreipkite dėmesį į tai, kas veiksminga, o kas ne ir įveskite tvarką. Sutvarkykite savo gyvenimą taip, kad viskas keistųsi lengviau ir takiau.

Ką mes galime padaryti, dirbdami su šio mėnesio energijomis?

Šį mėnesį daugeliui iš jūsų stipriau pasireikš intuicija ir ryšys su Aukščiausiuoju Aš. Daugelis aiškiai suvoksite tai, ką turite padaryti. Tai mėnuo, kai gausite atsakymus į savo klausimus. Tai puikus laikas, kad aiškiau suvoktumėte ko klausti. Nustokite bandyti daryti taip, kaip galvojate, jog „turi būti" ir pagaliau leiskite sau sekti savo širdimi ir tuo, kas suteikia džiaugsmą. Jūs būsite įtraukti į tam tikrus šio mėnesio įvykius, kurie duos jums raktą ir padės atskleisti ir aiškiau pajusti savo gyvenimo misiją. Atkreipkite dėmesį į tai, kas pritraukia jūsų dėmesį ir sekite tuo. Atraskite ką daryti ir tą darykite. Dabar svarbus laikas, kad nuspręstumėte, kaip jūsų gyvenimas jus supančiai aplinkai gali parodyti platesnį pasaulio suvokimą.

Ką dar norėtų Akašų kronikų Saugotojai pasakyti apie 2011 m. vasarį?

Yra galimybė, kad šį mėnesį pamatysite kolektyvinį chaosą. Dabar didelė galimybė dideliems kolektyviniams įvykiams, kurie gali virsti posūkio taškais. Gali būti perversmas socialinėse sistemose, ir daugelis žmonių gali patirti baimę. Galite pamatyti stiprias žmonių reakcijas į tai, kas vyksta pasaulyje aplink juos.

Ir vėl mes kviečiame jus atkreipti dėmesį į tai, ką jūs jaučiate, ir rasti kažką, ką galite daryti, kas jus traukia ir teikia malonumą. Jeigu jūs seksite savo aistra, galite tikėtis, kad ir kiti darys tą patį. Galų gale, jeigu jūs seksite savo aistra, tai harmonizuos jūsų gyvenimą ir atneš jums ramybę ir taiką. Galų gale, kuo daugiau jūsų seks savo aistra, tuo daugiau naudos atneš žmonijai. Nors šį mėnesį daug kas gali atrodyti chaotiškai, suvokite, kur jūs nukreipiate savo dėmesį. Susikaupkite į tai, kas jums reikalinga ir kur jūs galite atnešti daugiausia naudos.

Vasario 4, 5 ir 6 dienų energija gali būti ypač stipri. Šiomis dienomis galite pamatyti daugybės žmonių stiprias reakcijas. Jūs galite vengti žmonių šiomis dienomis, arba pasistengti neleisti lengvai užgauti jūsų jausmų. Pasistenkite šiomis dienomis turėti „storą odą".

Vasario 13 dienos energija padės jausti stiprų ryšį su Dvasia. Tai puiki diena aiškiaregystei. Šią dieną taip pat atkreipkite dėmesį į savo intuiciją. Atraskite laiko meditacijoms.

Šis mėnuo gali būti pilnas iššūkių, bet atsiminkite, kad tai nuotykis. Amerikietiški kalneliai – tai linksmas nuotykis, jei jūs atsipalaiduosite ir judėsite kartu su permainomis. Jūs norėjote čia būti. Dėkite visas pastangas, kad surastumėte pramogų problemų sūkuryje. Netgi jei jūs atkakliai dirbate, kad sutvarkytumėte savo gyvenimą naujai, įsitikinkite, kad atrandate laiko linksmintis ir švęsti!


 
Peržiūrų: 1833 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 1
0  
1 Set   (19.02.2011 11:49) [medžiaga]
Prognozės visos tokios pačios. Čekuolis teisingai pasakojo, viskas pasakoma taip, kad ką nors pritaikytum sau. Pvz. gali būti, bet greičiausiai nebus, ir pan.
Šitos prognozės mano nuomone yra didžiausia nesamonė, jeigu žmogus nori ką nuspėti, turi pats tai daryti savo protu.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0