Antradienis, 23.04.2024, 12:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 3 » Akašų kronikų pronozės apie spalio mėnesio energijas
20:03
Akašų kronikų pronozės apie spalio mėnesio energijas

Šio mėnesio energiją sunku nuspėti. Šio sunkumo priežastis yra tame, kad 2011 m. rugsėjo mėn. buvo pagrindinis posūkio momentas. Spalio mėnesį didžioji dalis įvykių priklausys nuo jūsų pasirinkimų, padarytų  rugsėjo mėnesį. Pastaraisiais metais Žemės planeta jau susidūrė su 2012 metų energija, bet faktiškai šių metų energija pasireikš šių metų spalio mėnesį. Kažkada jūsų kalendoriai žymėjo metų pradžią nuo rugsėjo mėnesio, dabar gi energetinė 2012 metų pradžia yra 2011 m. spalis.


Daugeliui šis mėnuo bus labai intensyvus. Kai kuriems šis intensyvumas suteiks žvalumo, kai kuriems jis pasirodys toks didelis, jog atsiras realus pojūtis, kad visiškai nieko nėra šalia. Nieko, ko galima įsitverti, ką galima numatyti. Bus sunku intuityviai pajusti arba susitvarkyti savo mintis. Nepergyvenkite, jeigu taip atsitiks. Taip atsitikus tiesiog reikia suprasti, kad jūs susiderinote su energija, bet ji pernelyg didelė,  kad galėtumėte suvokti. Bandydami interpretuoti tai kas vyksta, jūs atrasite, kad neateina jokios mintys.

Spalis bus panašus į momentą, kuris būna prieš atsirandant suvokimui, kai mokotės naujo jums dalyko. Prisiminkite, kaip tai vyko, kai jūs mokėtės. Pradžioje informacija atrodo suprantama, po to ji išeina už jūsų suvokimo ribų, jūsų sąmonė tarsi blokuojasi, po to kažkas „topteli" ir pamoka tampa visiškai aiški. Štai spalis ir panašus į pasimetimą prieš „toptelėjimą". „Toptelės" truputėlį vėliau, galbūt gruodžio ar sausio mėnesiais. Tai įvyks, kai ims aiškėti, su kuo dabar jūs dirbate ir kaip toli pasistūmėjote.  

Svarbu šį mėnesį būti tolerantišku sau, tolerantišku aplinkiniams ir nesukti galvos dėl sunkiai pasiekiamų dalykų. Šį mėnesį yra nemažas potencialas didelių visuomeninių permainų, ir, tuo pačiu, chaoso galimybė, nes kai vyksta visuomenėje tokie pasikeitimai, kiekvienas žmogus į tai reaguoja skirtingai. Tos reakcijos ir apibrėš, kokia kryptimi vystysis įvykiai. Laukite pasikeitimų, labai nesureikšminkite to, kaip jie vyksta, tiesiog stebėkite vyksmą.

Kaip naudingiausia dirbti su šio mėnesio energija?

Didžiausią naudą gaus tie, kurie praktikuoja dvasines praktikas, o taip pat tie, kurie užsirašinės naują informaciją.  Net jeigu yra stabdymo pojūtis, net jei yra pojūtis, jog daug kas nežinoma, informacijos yra labai daug. Labai daug perspektyvų ir labai daug informacijos bus prieinama. Jeigu užsirašinėsite savo mintis ir įžvalgas, jeigu užsirašinėsite savo klausimus ir apgalvosite atsakymus, jeigu kasdien užsirašysite savo mintis ir pojūčius ir stebėsite pasikeitimus dienos eigoje, jūs sukaupsite būtiną informaciją greitesniam eilinės pamokos įsisavinimui. Pagaliau jums „toptelės", ateis tas momentas, kai jums taps aišku, į ką jūs veržėtės, ateis tai greičiau, jei jūs šį mėnesį užsirašinėsite viską, kas su jumis vyko ir ką jūs jautėte. Savianalizė spalio mėnesį jums labiausiai pasitarnaus. Ir ne mažiau svarbu suvokti savo poreikius ir kaip savimi pasirūpinti. Taip pat svarbu suvokti savo pojūčius ir žiūrėti į savo jausmų ir emocijų pakilimus ir atoslūgius prie jų neprisirišant. 

 

Peržiūrų: 2835 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 7
0  
1 kirka   (04.10.2011 10:29) [medžiaga]
http://www.skeptikas.org/?s=astrologija

0  
2 Vytautas   (04.10.2011 11:03) [medžiaga]
Toje nuorodoje išdėstytos klasikinės mokslo mintys. Bet kai paprašau paaiškint elementarų tiek mano tiek daugelio žmonių sugebėjimą pavyzdžiui su sulenktomis vielomis aptikti iš molinių vamzdelių drenažo trasas klasikinio mokslo žinios pasibaigia. Paaiškinti nėra kaip. Tada sakoma "šarlatanas". Nepriklausomai nuo netikėjimo tai paprasčiausiai veikia. Kitas atvejas. Paskendo mano pusbrolis. Narai ilgai ir nuobodžiai ieškojo, nerado. Po poros dienų teta susapnavo sūnų, kuris pasakė kurioj vietoj randasi upėje užkibęs už šakos. Buvo pasakyta narams. Jį ten ir rado. Suprantama oficialaus paaiškinimo nėra. Ir tokių pvz. bent mano gyvenime masė. Bent man tai daugiau nei pakankama, kad neapsiribot klasikiniu mokslu. Maža to klasikiniu mokslu stipriai manipuliuojama. Kas moka pinigus tas ir užsako muziką. Gan įdomi anti žemės teorija su visai normaliais įrodymais http://oko-planet.su/phenomen/phenomendiscussions/83488-teoriya-antizemli.html

0  
3 kirka   (04.10.2011 13:33) [medžiaga]
Vytautai, viskam yra paaiškinimas, bet ne kiekvienas gali "pažiūrėti tiesai į akis". Kaip tau geriau, taip ir elkis...
http://skeptikas.org/pseudomokslo-ekspansijos-problemos/
http://www.radiostezija.lt/straipsniai/082_virgules_praranda_paslaptinguma.php

0  
4 Vidmantaskun   (04.10.2011 17:20) [medžiaga]
Spalio mėnuo bus nuostabus šviesus metas mano gyvenime.... Linkiu kitiems pakantumo ir saiko ...

0  
5 xMx   (04.10.2011 17:56) [medžiaga]
O suprantamiau? biggrin Kartais ne kiekvienas mėnesis tau šviesus? O pakantumo ir saiko kam? smile Nieko prieš tave neturiu, tik taip įdomu biggrin

0  
6 Vytautas   (04.10.2011 19:22) [medžiaga]
Torsioniniai laukai oficialaus mokslo nepripažįstami. Jie veikia kitaip nei elektromagnetiniai. Teigiama traukia teigiama ir atvirkščiai. O kadangi praktiškai viskas juos turi, tai gaunasi jei skleidi smurtą tai ir pritrauki pats sau tokį patį. O tai jau iš esmės keistų žmonių požiūrį. Nebūtų ką pasiųst kariaut. Tai neatitinka nei oficialios politikos ir jos finansuojamo mokslo tikslų. Kas liečia virgulininkus tai pagal pateiktą info gaunasi, kad "daugelis" nenustatė krypties ir tai yra šarlatanizmas. Na aš nusistatau trasos vietą, o kokia kryptimi teka vanduo neaktualu. Svarbiausiai nereikia " labai brangios įrangos". Nors to pagrindimas torsioniniais laukais ne mokslinis. Oficialiai tokių nėra. Pažiūrėkit fizikos mokyklinius ir universitetų vadovėlius. Tai tik rusų mokslininkų prasimanymai. Apie kažkokias teigiamas neigiamas energijas oficialus mokslas nekalba. Tuos dalykus sau gali leisti tik Virgis šiame puslapyje :-). Nesupykit, nes iš tikro kiekvieno laisva valia kuom tikėti. Labai gražus ruduo ir tuo džiaukimės.

0  
7 kirka   (05.10.2011 11:36) [medžiaga]
kaip galima pripažinti tai ko nėra? na nėra tų "torsioninių laukų" ir viskas... o jei "dirbi" su virgulėm, kreipkis nuorodose duotais adresais ir susirink tau teisėtai priklausančius milijonus - būsi pirmas pasaulyje (kaip Gagarinas :))

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0