Antradienis, 19.03.2024, 06:49
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Liepa » 1 » Akašu kronokos Apie 2013 m. liepos mėnesio energijas
20:21
Akašu kronokos Apie 2013 m. liepos mėnesio energijas

Šio mėnesio energija mus apnuogina. Anksčiau slopinti jausmai bei pergyvenimai, naujos mintys ir idėjos bei giliai paslėptos tiesos – absoliučiai viskas išeina į paviršių. Tai aiškumo įgijimo mėnuo. Taps prieinama nauja informacija ir atsiskleis visos paslaptys. Bet kiekvieno iš mūsų asmeniniam gyvenimui svarbiau – jūs pagaliau  galėsite pažvelgti į savo vidų ir permąstyti tai, ką taip ilgai slėpėte net nuo savęs pačių.

 

Šį mėnesį daugelis iš jūsų giliau suvoks savo trūkumus, ir, tikėtina, padarys nemažai klaidų. Tačiau visumoje šio mėnesio energija atneš apsivalymą, išsilaisvinimą ir džiaugsmą. Darydami klaidas ir kovodami su paslėptomis tiesomis jūs įgysite trūkstamas jėgas ir drąsą susitikti akis į akį su savo vidiniais demonais. Šis mėnuo išimtinai palankus dienoraščio vedimui ir bet kuriai kitai reflektyviai praktikai (gebėjimui apgalvoti ir mokytis iš savo patirties – vert. past.), skirtai padėti pagrindų, formuojančių jūsų mintis, atskleidimui. Laikas išanalizuoti labiausiai paslėptus jausmus ir įsivaizdavimus, dabar atsirandančius paviršiuje.

 

Be to, tai labiausiai tinkamas laikas pasidalinti savo mintimis su aplinkiniais. Viso mėnesio eigoje stenkitės surasti galimybes savo tikrosios nuomonės ir pergyvenimų išreiškimui ir dėmesingai įsiklausykite į tai, ką jums sako kiti žmonės. Šį mėnesį jūs iš tiesų galite daug padaryti tam, kad padėtumėte vienas kitam atverti savo pačių vidines tiesas, pasakodami apie savo idėjas ir siekius, užduodami klausimus ir visaip palaikydami.

 

Šį mėnesį paslapčių atvėrimas vyks laisvai ir su ypatingu pasitenkinimo pojūčiu. Panašiai kaip nežinoma pabaisa, gyvenanti namo rūsyje ir kelianti vis didesnį siaubą jo gyventojams nenutrūkstamu brazdenimu į duris, iš tiesų pasirodo esanti žavus mažas šuniukas, taip mintys ir aplinkybės, taip ilgai jus gąsdinusios, staiga nustoja būti baisios. Panašius pojūčius jūs patiriate, kai giliai pilna krūtine įkvepiate ir įsidrąsinate, pagaliau, užduoti svarbų klausimą situacijos išaiškinimui.

 

Šis mėnuo atvers kolektyvines tiesas, ir tuo metu kai jūs, patirdami jaudinimąsi bei laisvės pojūtį, aptiksite tiesą savyje, kiti žmonės taip pat išsilaisvins iš savo paslėptų baimių. Galbūt, įvyks kokie nors visuomeniniai įvykiai, kurie pritrauks dėmesį į jūsų, kaip į globalios bendrijos nario, problemas ir baimes. Jūs turėtumėte koncentruotis į mintis apie tai, kokia jose yra pozityvi prasmė. Nors jūsų dalyvavimas šiuose įvykiuose gal apsiriboja tik naujienų peržiūra, bet jūs galite ir turite kontroliuoti savo reakciją į tai. Bereikalingas jaudinimasis ir priešiškumo pergyvenimai dėl to, kas įvyko, yra nieko verti – prisiminkite apie tai, jog galbūt juose glūdi laisvės ir tolesnio vystymosi šaltinis.  Paklauskite savęs: „Ką suteikia mums šios tiesos suvokimas? Koks mūsų tolimesnis kelias po šio įvykio? Kokias bendras pastangas mes galime dėti situacijos pagerinimui?"

 

Jūsų susikoncentravimas į šiandieninių įvykių visuomenėje teigiamą įtaką jos būsimam vystymuisi pripildo jus jėga ir savo dalyvavimo pozityvios kolektyvinės patirties kūrime suvokimu. Nebijokite aptarinėti  matytas naujienas su savo kaimynais, draugais, giminėmis ir artimaisiais. Kalbėkite apie savo pergyvenimus ir priminkite aplinkiniams žmonėms, kad kiekvienas iš jūsų gali padaryti šį pasaulį nors truputėlį geresnį, nepaisant sunkumų ir pranešimų apie nemalonius įvykius.

 

Kokių veiksmų reikėtų imtis optimaliam tokios energijos panaudojimui?

 

Vienas iš būdų, galintis padėti jums geriausiai panaudoti 2013 m. liepos mėnesio energiją – paprastumas. Labai dažnai pačios paprasčiausios idėjos ir sprendimai yra patys teisingiausi. Šį mėnesį neleiskite sau komplikuoti dalykų. Negaiškite laiko, bandydami pasakyti reikalingus žodžius ar padėti žmonėms pasijusti geriau. Stenkitės aiškiai reikšti mintis, panaudodami paprastus faktus, net jei tai susiję su jūsų pačių jausmais ir emocijomis.

 

Pokalbio metu sakykite žmonėms būtent tą, ką norite pasakyti, ir neatsiprašinėkite už savo žodžius – tai tik sukels neaiškumą. Nereikia stengtis pakeisti visiškai akivaizdaus sprendimo, jei jis užgauna kažkieno jausmus, tiktai tam, kad nekeltumėte nemalonių pojūčių. Kai tiktai pajusite, jog emocijos jus perpildo, sekundei sustokite, giliai įkvėpkite ir suvokite savo patiriamus jausmus, apgalvokite, ką būtent jums reikia pasakyti. Žmonėms būdinga komplikuoti gyvenimą, pridedant prie pagrindinio pranešimo vingius ir posūkius, skirtus sušvelninti jo poveikį. Šį mėnesį tiesiog negalite leisti sau tokių komplikacijų. Gilesni klausimai iškyla taip greitai, jog jūs turite nuolatos kreiptis į savąsias tiesas.

 

Svarbu leisti sau pergyventi pojūčius, atsirandančius tiesų suvokime. Leiskite sau išsigąsti tiesos, jeigu ji jus gąsdina, arba supykti, jeigu jums pikta. Paverkite, jeigu jums liūdna. Išliekite jausmus, ir tiesa taps vis akivaizdesnė. Naudokitės šia taisykle, vadovaukitės ją ne tik šį mėnesį, bet ir tolimesniame gyvenime. Šis mėnuo atneš jums neįkainojamą dovaną – suteiks jums jėgų ir drąsos pažvelgti tiesai į veidą.

 

Yra vienas būdas, kuris padės jums teisingai naudotis šio mėnesio energija – apgalvotas ir kruopštus elgesys su žodžiais. Vėl ir vėl prieš tai, kai ką nors sakysite, padarykite pauzę, giliai įkvėpkite ir apmąstykite savo pranešimą. Kalbėkite neskubėdami, pasverdami kiekvieną žodį, dėmesingai išklausykite pašnekovą prieš atsakydami. Sulėtinę bendravimo greitį, jūs išlaisvinsite erdvę tiesų išryškėjimui, tiems dalykams, kurie iš tiesų turi būti pamatyti bei išgirsti, išsaugosite dvasinę pusiausvyrą ir įgysite laisvės pojūtį.

 

Ar galite charakterizuoti visuomeninius įvykius, tikėtinus 2013 metų liepos mėnesį?

 

Visuomeniniai įvykiai vyks forma, padedančia atverti tiesą. Stebėdami kokį nors įvykį, susikoncentruokite į svarbiausia – tiesos atskleidimą. Daugelis įvykių įvyks kaip žmogaus veiklos rezultatas, pavyzdžiui, nusikaltimai ar teroristiniai aktai, labdaringi renginiai ar vyriausybių veiksmai. Tikėtina, kad jūs pamatysite kaip įvairių pasaulio šalių lyderiai priima klaidingus sprendimus. Būtent įvykiai, sukuriami ir valdomi žmonių, liepos mėnesį bus dažniausi.

 

Jeigu įvyks stichinės nelaimės, tai svarbiausia į ką reikia atkreipti dėmesį yra tai, kaip žmonija sąveikauja tokiose situacijose ir reaguoja į jas. Kartais tokie visuomeniniai įvykiai vyksta tam, kad padėtų energetikos išvalymui ir visuomenės sveikimui bei širdžių atvėrimui. Šį mėnesį svarbiausia visuomeninių įvykių paskirtis, nepriklausomai nuo jų prigimties, yra tiesos atvėrimas. Kiekvieną kartą užduokite sau tokius klausimus: „Ką aš manau apie tai, kas atsitiko? Ką aš jaučiu? Ką naujo aš sužinojau, apie ką anksčiau, iki šio įvykio, net nenumaniau?" ir „Kaip man priimti ir panaudoti šį naują žinojimą ar informaciją tam, kad šis pasaulis taptų geresnis?" Atsakydami sau į panašius klausimus dėl kiekvieno įvykio, jūs atsidursite teisingame savęs tobulinimo bei vystymosi kelyje ir galėsite imtis reikalingų veiksmų.

 

Visumoje kiekvienas visuomeninis įvykis atveria tam tikras tiesas žmonijos naudai, palikdamas praeityje apgaules ir sąmokslus, kuriais taip turtinga mūsų istorija. Raktas – greitas naujovių suvokimas ir neatidėliotini veiksmai. Ieškokite kelių ir būdų palengvinti skausmą ir nešti meilę nukentėjusiems tokių įvykių metu. Kuo daugiau tiesų bus visų atverta ir suvokta, tuo lengviau lygybėje ir tiesoje vyks bendras darbas. Tiesos atvėrimas – pakankamai skausmingas, bet gyvybiškai būtinas procesas. Neleiskite baimei jus valdyti. Įgykite naujas žinias ir naudokitės jomis taip, kad pasaulis prisipildytų meile.

 

Ką dar svarbu žinoti apie 2013 metų liepos mėnesį?

 

Taip, tai sunkus mėnuo, bet kartu labai labai džiaugsmingas. Neužmirškite, kad fundamentali valymosi ir tiesos atvėrimo energija šį mėnesį turi džiaugsmo pojūtį, laisvės ir palengvėjimo pojūtį. Šis mėnuo ypač palankus gydantiems pokalbiams ir sielos palengvinimui. Šis suvokimas jums geriau leis įsivaizduoti pojūčius, kuriuos patiriate, pasakę tiesą ar pasidalinę su kitais tuo, ką anksčiau rūpestingai slėpėte. Fizinius ir emocinius pojūčius, absoliučiai prieinamus viso mėnesio eigoje.

 

Panaudokite bet kurią galimybę pasakyti tiesą ar išklausyti ir geriau suprasti kitą. Žiūrėkite į tai, pasitelkę visą išmintį ir minties gelmę. Nereikalaukite rimto pokalbio, jei jaučiate, kad pašnekovas jam nepakankamai pasiruošęs. Ir priešingai, darykite viską, kas įmanoma, kad išklausytumėte ir pakalbėtumėte, jeigu jaučiate, jog tai būtina. Naudokitės kiekvienu palankiu atveju. Jūs galite plaukti pasroviui, bet nepraleiskite galimybės atverti savo širdį ar išgirsti bei suprasti kito žmogaus pergyvenimus.

 

Iš esmės, viskas šiame pasaulyje pagrįsta Meile, ir visų tiesų atvėrimas vyksta per Meilę. Jums teks pereiti nelengvą gilių tiesų suvokimo išbandymą, nuslopintų emocijų ir paslėptų planų atvėrimą, kad išlaisvintumėte daugiau erdvės Meilei jūsų asmeniniame gyvenime ir pasaulyje. Jei jūsų gyvenimas pripildytas paslapčių ir apgaulės, jame nėra vietos Meilei. Išsilaisvinkite iš jų, ir Meilės jausmas jus pripildys. Atverkite savo širdis, dovanokite meilę ir supratimą aplinkiniam pasauliui, ir ypač šį mėnesį negailėkite jėgų tiesos paieškai.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 3513 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0