Penktadienis, 19.04.2024, 17:15
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugpiutis » 10 » Alaje iš Plejadžių atsako į klausimus 3-4 dalis
14:44
Alaje iš Plejadžių atsako į klausimus 3-4 dalis

K. Kokiu būdu mes tampame telepatinių sugebėjimų savininkais?

A.Žingsnis po žingsnio, kai jūs tampate pakankamai protingi tuo nepiktnaudžiauti. Žiūrėkite mano video, visi žingsniai ten yra.

K. Kas tai yra Aura?

A. Aura – energetinis laukas, kurį turi kiekvienas objektas. Viskas turi savas vibracijas, energijas, kas yra energetinio lauko aplink objektą egzistavimo priežastimi.

K. Ar reikalingos astralinės kelionės mūsų vystymuisi?

A. Kiekvienas žmogus atlieka astralines keliones miego metu, bet nesąmoningai. Sąmoningos astralinės kelionės ateina tik tada, kai jie pakankamai išmintingi susidurti su tuo. Be išminties jie gali pridaryti klaidų ir suskurti karmą.

K. Ar jūsų kosminiame laive yra parkas ar kažkas panašaus?

A. Egzistuoja įvairių dydžių kosminių laivų, nes jie sudaryti minties ir kosminės energijos pagalba. Yra laivų, kurie planetos dydžio ir ten aišku yra parkai, miškai, ežerai. Kaip sakiau savo video, panaudojant kosminę energiją, viskas įmanoma.

K.Svastika – meilės ir šviesos simbolis, kurį prieš daugelį metų paliko Plejadiečiai?

A. Tai galaktikos simbolio grafinis modelis. Tai galite rasti ir senuose Tibeto paveiksliukuose. Daugelis simbolių buvo nukopijuota senovės žmonių, kai juos matė pas lankytojus iš kitų planetų.

K. Ar tiesa kad mūsų planeta tuščiavidurė?

A. Tiesa. Bet miestai vidinėje Žemėje randasi 4-tame, 5-tame išmatavimuose.

K. Ar N.Tesla buvo įsikūnijęs Plejadietis?

A. Jis buvo įsikūnijusiu Veneriečiu. O Veneriečiai – vieni iš pirmųjų Plejadiečių, įsikūnijusių saulės sistemos planetose. Tai reiškia kad jis giminingas.

K. Man patinka skraidančios lėkštės vaizdas, tupinčios ant piramidės.

A. Tam ir buvo skirtos  piramidės su plokščiomis viršūnėmis.

K. Kas ten per rutuliai kurie matosi naktiniuose foto?

A. Rutuliai tai sąmonė. Šviesios būtybės, žmonės iš kitų išmatavimų, kurie stebi, mokosi ir padeda. Jūs dažnai juos matote geros energetikos vietose ar išmatavimų vartuose.

K. Kas tai yra juodosios skylės? Ar jos egzistuoja?

A. Tai durys ar žvaigždžių vartai į kitus išmatavimus.

K. Kokias knygas paskaityti jūs patartumėte?

A. Pabandykite (George Adamski) ir (Robert P. Renaud) abu jie kontaktavo su dvasiniais ateiviais.

K. Kur aš galėčiau sužinoti tikrą tiesą, pilnateisę žmonijos istoriją?

A. Aš savo video sakau, kad norint tai sužinoti reikia susijungti su savo Siela ir aukštesniuoju Aš, tai atveria priėjimą prie Akašu kronikų (Eterio)

K. Kartais kai aš užmiegu naktį, atsiranda šviesos žybsniai mano akyse, ką tai reiškia?

A. Tai jūsų kankorėžinė liauka, jūsų trečioji akis. Koncentruojasi į tai.

K. Norėčiau paklausti apie vaikus. Kas bus su jais transformacijos metu?

A. Vaikai daugiau pasiruošę negu suaugusieji. Kada kalbate su jais, kalbėkite normaliai, jokių pasakų. Jokio smegenų plovimo.

K. Kas yra karma?

A. Tai kosminis priežasties ir pasekmės įstatymas. Visa tai ką jūs darote... Grįš jums šiame ar kitame gyvenime.

K. Noriu paklausti apie naminius gyvūnėlius. Kai mes juos pasiimame ir visą jų gyvenimą būna su mumis. Ar tai nėra prievarta jų atžvilgiu?

 A. Jai jūs patinkate gyvūnams, tai  jie gali jums padėti emociškai. Jei priversite juos jėga, jie taps laukiniais ir gali pridaryti daug bėdos. Pas kai kuriuos žmones yra naminiai gyvūnai, nes jie padeda jiems išvalyti emocijas, jausti meilę.

K. Padėkite man. Aš vis meldžiuosi ir noriu kad galėčiau padėti žmonėms. Bet aš nejaučiu angeliškų jėgų.

A. Jums derėtų  išimti viską kas sudaro negatyvias energijas:

1.) Nesiartinkite prie neigiamų žmonių;

2.) Nelikite su rūkoriais (turinčiais savo auroje neigiamas būtybes);

3.) Atlikite pakeitimus bute, kuriame gyvenate. Ant sienų pakabinkite tik gražius paveikslus su ryškiomis spalvomis, be depresijos.

4.)  Nenešiokite tamsių rūbų. Nešiokite tik spalvotus ar baltus;

5.) Negerkite alkoholio ir nerūkykite;

6.)  Neklausykite blogos muzikos tokios kaip sunkusis metalas ar panašiai;

7.) Dažniau išeikite į lauką kad išvalyti savo energetiką, pasikrauti nauja;

8.) Naudokite malonų, aromatizuojantį namų kvapą, šviesios būtybės kaip angelai mėgsta malonius kvapus;

9.) Kartais bandykite žaisti. Tam galite panaudoti ir kompiuterinius žaidimus. Žinoma tik linksmus žaidimus;

10.) Kartais dovanokite dovanas pats sau. Parodykite sau kad jūs save mylite. Pakabinkite ant durų raštelį. AŠ SAVE MYLIU;

  11.) Nustokite žiūrėti per TV filmus su neigiamu poveikiu;

12.) Bandykite piešti paveikslus. Tapyba tai meditacija ir gydymo forma. Naudokite ryškias spalvas.;

13.) Grokite muzikiniais instrumentais, kurkite muziką;

14.) Nevalgykite gyvūnų lavonus.

K. Norėčiau gauti patarimus kaip mesti rūkyti?

A. Slapta pasaulinė vyriausybė sukūrė šiuos papirosinius narkotikus kad išlaikyti sąmonę ir žmonių vibracijas žemame lygyje, nes taip lengviau juos valdyti. Nešvarioje kiekvieno rūkančio auroje randasi neigiamos astralinės būtybės, parazitai ir skylės. Jos maitinasi rūkalių gyvybine energija ir toliau priversdamos juos rūkyti. Jūs galite tai matyti aktyvia trečiąja akimi. Cigaretės, narkotikai atidaro duris į žemesnius astralinius pasaulius, kur randasi demonai, ne dvasingi žmonės, numirę rūkaliai. Tokie žmonės kenčia ir bus nukamuoti demonų ilgam, kol nepradės domėtis meile. Tik tada jie sugeba pamatyti šviesą ir pereiti reinkarnaciją kitame kūne, kad spinduliuoti meile sau.  Kai kūnas sąmoningai ardomas narkotikais per jį negali tekėti dieviška energija ir jis tampa sergantis. Savęs sunaikinimas tai dvasingumo ir meilės trūkumo požymiai. Daugumas galvoja kad jie myli bet tai tik racionalus to supratimas. Neegzistuoja tikros meilės išeinančios iš širdies. Tai visai kitas dažnis. Sugadintas radijas negali priimti švarią muziką, o tik iškreiptą ar visai jokios. Kūnas tai Sielos žemiškas indas. Jei kūnas reikiamai nefunkcionuoja, pažeidžiamas kontaktas su siela. Toks žmogus negauna Sielos idėjų, o tik melą, iliuzijas ir neigiamus tamsiųjų būtybių žodžius.

Atsiminkite kad jums pirmiausiai reikia meilės jėgos ir meilės sau. Tas kas myli save, nedaro sau blogo. Tas kas myli save iš tikro gali mylėti kitus. Jūs galite duoti tik tai ką turite. Šviesos būtybės vengia smarvės ir blogo kvapo. Tik tamsioji pusė myli tai kas purvina ir smirda. Tik tamsioji pusė myli būti žemose vibracijose, kuri nėra meilė. Šviesią pusę jūs rasite ten kur yra grožis ir puikūs aromatai, ryškios spalvos, puiki muzikos harmonija, aukštos vibracijos. Pajuskite kaip iš tikro jūs mylite. Ne tik savo racionalaus proto pagalba bet ir visa būtybės visuma. Nei viena dvasinga būtybė nevartoja narkotikų.  Nei viena dvasinga būtybė nerūko. Padarykite didelį šuolį savo gyvenime ir nuspręskite eiti į šviesą. Šiandien pat meskite bet kokius narkotikus. Kovokite su tamsiosios pusės įtaka. Ar tikrai jūs pasiruošę žymei aukštesniam jūsų gyvenimo lygiui? Ar tikrai jūs pasiruošę žymiai aukštesnei sąmonei? TAI JŪSŲ SPRENDIMAS.

K. Juodos ar žalios arbatos gėrimas stabdo dvasinį vystymąsi?

A. Aišku kad arbata nėra kenksminga. Tai naudingos žolės ir augalai iš gamtos. Naudingos ne nuodingos žolės ir augalai turi gyvenimo planą ir tikslą tarnauti žmonėms ir gyvūnams.

K. Aš norėčiau žinoti ar leidžiami vartojimui kiaušiniai?

A. Reikalas ne tame, galima tai ar ne. Bet tame, sveika tai ar ne. Kai jūs stebite savo kūną, pastebėsite kas jam tinka kas ne. Jei jūs turite alergiją produktui, jums nereikia tai vartoti. Kada pas jus aukšta energetika, jūs atmetate daugelį daiktų todėl kad jų daugiau jums nereikia. Neturintys šviesos energijos valgo gyvūnus, o tie kurie prisotinti šviesa valgo šviesos prisotintą maistą.

K. Žuvis irgi netinka ar tik raudona mėsa?

A. Kaip sakiau savo video tik: RIEŠUTAI, VAISIAI IR AUGALAI.

K. Paskutiniu metu aš nesutariu su savo žmona. Ji vadovaujasi senais religiniais principais ir nesileidžia į kalbas apie tikrą dvasiškumą. Ką man daryti? Kalbėjausi su ja net australe, nepadeda.

A. Transformacijos metu kaip dabar įvyksta ne mažai praskaidrėjimų ir apsivalymų, žmonės su priešingomis energijomis nebegali likti kartu. Tai natūralu, kad tik žmonės su vienoda energetika gali likti kartu harmonijoje. Dabar tai daugelis patiria. Aš savo video sakau: „ Kiekvienai gėlytei pražysti yra savas laikas" Kiekviena siela turi savo pažinimo tempą ir laiką. Kai kurios sielos vystosi greičiau, kai kurios lėčiau. Transformacijos laiku kaip dabar, žmonės ieškos sau panašių pagal energetika žmonių. Kai kas sąmoningai bet dauguma nesąmoningai. Tai natūralu. Ne visi pasiruošę šiame gyvenime aukštesnei sąmonei. Kitiems reikia dar vieno gyvenimo tai suprasti.

K. Mano brolis serga autizmu ir negali kalbėti, kaip man su juo bendrauti?

A. Aš galvoju kad tai Siela kuri negali prisitaikyti žemiškam išmatavimui. Geriausias būdas bendrauti tai telepatiškai. Pabandykite kalbėti su juo kai jis miega.

K. Ar galite papasakoti apie šizofrenijos priežastis?

A. Šizofrenija iššaukiama išskirtinai tada kai fiziniame kūne bando pasilikti dvi ar daugiau Sielų. Meditacija čia mažai padės. Tada reikalingas valymas dvasinės energijos pagalba, kad išvalyti save nuo kenksmingų būtybių.

K. Ar galima išgydyti Parkinsono ligą?

A. Kaip aš jau kalbėjau savo video, viskas yra energija. Jūs galite išgydyti viską, jei energija kurią jūs naudojate pakankamai galinga. Pati aukščiausia energija, kurią jūs galite sukurti – MEILĖS ENERGIJA. Meilės energija gali transformuoti ir išgydyti fizinę realybę. Jūs galite performuoti savo maistą, vandenį viską. Jei jūs savyje sukuriate baimės ar neapykantos  energiją, jūs blokuojate žymiai aukštesnės energijos veikimą. Nes jūs valdote tas energijas ir turite pasirinkimo teisę (Laisvą valią). Jūs esate savo vidinio vystymosi kūrėju. Esanti (Egzistencija) atsako į jūsų norą. Geriausia medicina – dvasinis gyvenimas. Tokiu būdu jūs galėsite išbraukti dauguma ligų iš savo gyvenimo. Neapykanta, pyktis ir stresai yra jūsų ligų pagrindinėmis priežastimis, nes tai sudaro neigiamas energijas. Jie keičia jūsų organizmo molekulinę struktūrą ir jis tampa silpnu. Taigi, ENERGIJA turi būti sureguliuota (išgydyta), kad iš tikro išgydyti fizinį kūną. Tai turi būti medicininės pagalbos dalimi.

K. O kaip dėl homoseksualizmo?  

A. Homoseksualizmas – tai energetinis defektas. Pažeistas poliariškumas. Kuris egzistuoja kai susijungia moteriška ir vyriška energijos, jūs sukuriate kūrimo energiją. Šį principą jūs galite matyti visoje gamtoje. Tam kad kažką sukurti ir realizuoti jums reikalinga vyriška ir moteriška energijos. Problema su homoseksualizmo sindromu egzistuoja tik šioje planetoje. Tai vyksta todėl, kad pas žmones nėra jokio priėjimo prie buvusių gyvenimų, patirtų traumų, kurios ten įvyko. Praeituose gyvenimuose tokie žmonės turėjo per didelę individualizaciją ir prisirišimą prie savo kūno lyties. Siela kiekviename gyvenime naudoja skirtingus kūnus moters ar vyro. Homoseksualistai turi įveikti traumą kurioje jie randasi. Jie turi pripažinti kad dabar šiame gyvenime jie yra kitos lyties, priklausomai nuo to ką jums teks išmokti. Tai turi būti išgydyta.

K. Šviesos Darbuotojai tampa dėl genetikos ar kad siela žymiai senoviškesnė, galite tai paaiškinti?

 A. Žmonės, kurie yra Šviesos Darbuotojai, tai sielos turinčios didesnę patirtį, kurią įgijo prieš tai esančiuose gyvenimuose. Tokios sielos jau gyveno aukštesnėse planetose ir JOMS ŽINOMA APIE ŠVIESOS KELIĄ. Daugumas esančių Žemėje sielų yra nepatyrusios ir praeina inkarnacijas tik planetose panašias į Žemę, kuriose naudojamas racionalus mąstymas. Tai neturi jokio ryšio su genetika. Genetika atsako tik į jūsų sąmonę. Būtent todėl kai kurie žmonės visada sveiki, kai kurie visada serga. Savo video aš sakau, MEILĖS IR ŠVIESOS kosminės energijos dėka galima išgydyti viską, jei tai jūsų viduje pakankamai stipru. Bet kol kas Žemės žmonių, technologinėje visuomenėje, dėmesys nukreiptas neapykantos, pykčio, išdidumo ir narkotikų pagalba, negali jausti egzistavimo energijos, gyvena nenaudingus gyvenimus.  Tokiu būdu jie vėl kartoja pamokas sekančiame gyvenime.

K. Kas tai yra mantra?

A. Kada viskas sudaryta iš energijų, dažnių. Mintys, žodžiai, gėlės, formos, fizinė ar plona materijos, VISKAS yra energija. Mantra tai žodžiai kurių pagalba galima sudaryti garso dažnį. Bet jo darbingumas priklauso nuo jūsų emocionalaus ir energetinio lygio. Ir jei jūs pilnas neapykantos, jūs galite pritraukti žemutines astralines būtybes. Kai kurios Mantros iš senovės laikų, duotos ateivių, kai kurios gautos čenelingo metu nuo šviesos ar tamsos pusės, bet daugelis iš jų paprasčiausia savi įtaiga, per amžius sukurta žmonių. Netgi paprastas dainavimas tai Mantra. Jei į dainos žodžius įdedate meilės žodžius, jūs sukuriate meilės energiją. Jei įdedate neapykantą, patys galite suprasti ką sukuriate... Todėl ir buvo pasakyta, neklausykit neigiamą, tamsią, agresyvią muziką.

K. Ar tiesa, kad pas mus kaip žmones yra tik 108 inkarnacijos ir jei nepasiekiama tinkamo lygio, siela inkarnuojasi į mineralus, gyvūnus ir tt.?

A. Tai visiškai neteisinga informacija. Pas Siela yra neribotas laikas ir gyvenimų skaičius, priklausomai nuo to ką siela nori išmokti. Jūs negalite pasakyti atitinkamą gyvenimo skaičių, nes tai individualu. Kiekvienas individuali asmenybė o ne mašina su datų skaičiavimu.

K. Kas bus jei šiame gyvenime žmonės "nepražys”?

A. Tada tai įvyks kitame. Tam ir suteikiama mano informacija, o jau jūs sprendžiate ar ją priimti giliai širdyje.

K. Ar tikrai Oriono gyventojai tokie pat teigiami kaip Plejadiečiai?

A. Oriono gyventojai neigiami. Jie atnešė į planetą Žemę piniginę sistemą ir kitus blogus dalykus.

K. Ar Andromeda tokia pat pozityvi kaip Plejados?

A. Andromeda tai didžiulė galaktika, kurioje yra miljonai planetų. Jos visos išsivysčiusios skirtingai. Jūs negalite paskyti kad visos jos geros ar blogos. Taip pat kad jūs negalite pasakyti kad visi žmonės Žemės planetoje yra blogi. Viskas yra skirtingame vystymosi ir sąmonės lygyje. Netgi Plejadose ar Sirijuje yra žmonių, kurie išsivystę skirtingai. Priklausomai nuo to, kokio yra jie išmatavimo.

K. Ar mums iš tikro pavojinga susitikti su Veneriečiais, ką galite pasakyti?

A. Veneriečiai labai mylintys ir dvasingi.

K. Ar geri Arkturiečiai?

A. Taip.

K. Kiek reikia laiko kad atskristi į Žemės planetą iš jūsų planetos?

A. Mūsų laivai skraido minties greičiu. Tai reiškia kad per sekundę jūs ten kur norite.

K. Ar naudoja jie jėgos laukus kad apsaugoti objektus nuo pažeidimo? Kokį naudoja kurą?

A. Taip, kai kurie naudoja jėgos lauką aplink save, kai kurie gali transformuotis į žymiai aukštesnį dažnį ir tapti gryna energija. Kai kurie naudoja orą, kai kurie naudoja vandenį, bet dauguma naudoja kosminę energiją.

K. Kodėl aš nematau kosminių laivų, nors stengiuosi medituoti, domiuosi viskuo kas susiję su dvasingumu, o to tarpu kiti, kurie yra daugiau negatyvūs nei pozityvūs, mato juos dažnai?

A. Matyt jie dažniau būna išorėje. Taip pat jiems reikia juos matyti, kad patikėtu jų egzistavimu, o jums to jau nereikia, nes jūs ir taip jau dirbate su savimi.

K. Kodėl Žemės mokslininkai sako kad negauna jokių signalų iš kosmoso?

A. Jie meluoja. Jie IŠ TIKRO DAUG gauna iš kosmoso, slaptoji vyriausybė nelaidžia jiems kalbėti apie tai.

K. Aš perskaičiau kad kai amerikiečiai nusileido Mėnulyje, 50 metų buvo uždrausta ten skristi.

A. Slaptoji vyriausybė nuo 40-tųjų metų turi savo bazes ne tik Mėnulyje, bet ir Marse, kitose planetose. Žinoma, visa tai laikoma paslaptyje.

K.  Aš mačiau Kukulkano piramidės nuotrauką, kur iš jos viršūnės išeina didžiulis šviesos spindulys į dangų. Ką tai reiškia?

A. Tai piramidės paskirtis. Jos forma, tokiu būdu, patalpina savo energija į ryšulį, gauna ar siunčia energijas spindulio pagalba.

K. Ar Šambala egzistuoja kitose planetose ar kituose išmatavimuose?

A. Tai randasi kitame išmatavime.

K. Ar egzistuoja mūsų gyvenimų variantų begalybė?

A. Taip, egzistuoja daug realybių, daugelyje išmatavimų.

K. Aš sapnuoju kad turiu kūną kuriuo galiu skraidyti. Matau juodas būtybes.

A. Tai astralinis jūsų kūnas, kuriuo naudojasi žmonės kelionėms miego metu. Su juo keliaujate į astralinius išmatavimus. Kad pasiekti jį jūs praeinate pro žemei žemesnį astralinį lygi, kur randasi tamsios būtybės ir prarastos sielos (rūkaliai, tie kurie tikėjo kad yra tik vienas gyvenimas...)

K. Koks skirtumas tarp aukščiausiojo "Aš” ir Sielos?

A. Aukščiausiasis "Aš” tai ryšys ir kanalas su jūsų Siela ir centrine kosmine sąmone. Aukščiausiasis "AŠ” išeina nuo Sielos norų. Aukščiausiasis "AŠ” – instrumentas , kuris gali išreikšti Sielą, ir gali kažką sukurti. Kiekvieną kartą kai jūs susijungiate su Siela, jūs ir esate aukštesnysis "AŠ”.

K. Ar visada mes persikūnijame su ta pačia Sielų grupe?

A. Jūs praeinate inkarnaciją po vieną. Ratais atvejai tai būna grupėmis, pavyzdžiu prieš artėjančią planetos transformaciją, kuri bus.

K. Ar yra galimybė ištaisyti savo klaidą, kai žmogus nusižudė?

A. Nusižudęs žmogus irgi persikūnija, kad pratęsti savo pamokas, kurias pametė.

K. Kam aš turiu melstis ir prašyti Dievui ar Angelams?

A. Savo video aš niekada nesakau melstis. Nes melstis – reiškia kažko prašyti pas kitą, kad tai padarytų dėl jūsų. Tokiu būdu jūs neprisiimate atsakomybės už savo gyvenimą ir laukiate kad "žymiai aukštesnė” jėga jus apdovanos ar nubaus. Tai bažnytinių kultų ir sektų sistema, kad žmonės priklausytų nuo "žymiai aukštesnių” jėgų ir taip pat lengvai juos valdyti. Savo video aš pasakoju kaip tapti sąmoningu savo gyvenimo ir dvasingumo kūrėju. Aš pasakoju kaip išmokti bendradarbiauti su egzistuojančiu (Dievu), nes mes esame dalis tos sąmonės energijos, pavadintos Dievu. Visos egzistuojančio (Dievo) jėgos yra mumyse, bet tas jėgas mes galime panaudoti tik kada tampame išmintingi, mokantys mylėti, dvasiškai išsivystę, tam kad panaudoti jas visų labui. Tam tiksli pasiekti, Siela turi susitvarkyti su daugeliu gyvenimų, daugelyje planetų, su daugeliu pamokų ir situacijų. Meditacijos pagalba jūs galite išmokti kaip žingsnis po žingsnio panaudoti savo mintis ir energijas kad kažką sukurti. Jūs prisiimate atsakomybę už savo veiksmus, jausmus, mintis. Jūs sužinote kad viskas įvyksta reikiamu laiku ir jūs negalite priversti kažką įvykti. Meditacijos pagalba jūs galite savo prote sudaryti įvaizdį, bet tada jūs turi leisti jam atsirasti reikiamu laiku.

K. Jūs sakėte kad spalvos veikia mus, kad reikia geriau nešioti ryškius, spalvotus ar šviesius rūbus.  Tai kodėl kunigai ir vienuoliai nešioja tamsius?

A. Todėl kad jie yra kultinių sektų, pavadinimu bažnyčia nariais.  

K.   Gregg Braden ar David Wilckock sako tiesą ar ne...?

A. Jūs galite patys į tai atsakyti. Ta informacija kurią jie duoda... Ji yra naudinga jūsų dvasiniam vystymuisi ar intelektualiniam protui? Ar tai duoda TIKRĄ naudą, kurią galėtumėte panaudoti savo dvasiniame vystymesi?

K. Jūs sakėte "dvasinis mokymas”, tai tik jūsų video ar yra daugiau?

A. Ten tik tai ką mokotės Žemės planetoje, kituose lygiuose ir planetose mokotės daugiau.

K. Daugelis dvasinių mokymų aiškina kad būti laikyti supančią aplinką švaroje ir tvarkoje. Ar tai yra būtina sąlyga vystymuisi?

A. Ne, nesujaudinkite. Tai ką jie sako yra absurdas. Jūs neturite į tai žiūrėti fanatiškai. Turi būti auksinis viduriukas. Svarbu apsivalyti viduje, nutrinti neigiamus blokus, blogą karmą.

K. Kada prasidėjo transformacija?

A. Transformacija prasidėjo panašiai 60-taisiais. Tai ilgas procesas ir todėl daugumas žmonių turi galimybę adaptuotis.

K. Ar adaptacija prie žymiai aukštesnių dažnių gali sukelti galvos skausmus, migreną?

A. Taip, kai kuriais atvejais gali, kol adaptuositės.

Alaje: Daugumas Žemės planetos gyventojų skundžiasi sunkiu gyvenimu.  Su savo šviesos darbu, susitikimais, meditacijomis aš bandau padaryti šią planetą geriausia vieta gyvenimui. Bet vis dar lieka daug blogų žmonių, kurie puola mane už mano pastangas. Dvasiški ateiviai norėtų sutikti daugiau žmonių pilnų meilės, o ne neapykantos. Būtent todėl nėra visuomeninio masinio susitikimo su kitų planetų dvasingais žmonėmis. Mes ateiname tik tada, kada mus kviečia su MEILĖS ENERGIJA.

Žemė yra transformacijos procese, kad judėti toliau žymiai aukštesniuose dažniuose. Tokiame aukštame Šviesos ir Meilės dažnyje negali egzistuoti blogis. Tai yra priežastis dėl kurios tamsioji pusė daro viską kas įmanoma kad išsaugoti Žemės dažnį žemu ir išnaudoja neigiamus žmones, kad sukurti neapykantą. Neigiami žmonės bando ginčytis su jumis, meluoja jums, kad nuvilioti jus nuo šviesos, padaryti jus piktais, silpnais ir susipainiojusiais. Teigiami žmonės duoda jums meilę, šviesą, jėgą, žinias ir išmintį. Pas jus visada yra pasirinkimas, ką jūs norite turėti savo pusėje. Šviesą ar tamsą. Meilę ar neapykantą.

Ginkite save nuo neigiamų, apimtus pykčio žmonių, kurie prieš meilę ir draugiškumą. Daugumas iš jų negali išlaikyti aukštų, mylinčių žmonių dažnių, tuo tapdami agresoriais, sukuriantys sau blogą karmą. Kuo daugiau jūs sukuriate šviesos, tuo daugiau tamsiosios jėgos puola jus, nes jie nemėgsta šviesos. Tamsioji pusė gali lengvai manipuliuoti neigiamais žmonėmis, tam kad pulti Šviesos Darbuotojus. Tik su meile jūs galite pripažinti meilę. Su neapykanta ir išdidumu jūs nepastebite meilės ir puolate meilę. Panaudokite meilę ir šviesą iš savo širdies kaip skydą nuo tų, nuklydusių nuo kelio Sielų. Tokiu būdu jūs galite padėti joms. Net jeigu jos nemato tai šiame gyvenime. Žemės planeta pakylės ŠVIESOS dažnyje ir jeigu jūsų širdyje pilna meilės, šviesos, jūs lengvai pereisite visas transformacijas.

Peržiūrų: 6867 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.4/12
Viso komentarų: 181 2 »
+1  
1 Audrius   (10.08.2011 23:17) [medžiaga]
Nepaisant to, kad anglų kalba ši informacija ne kartą skaityta, lietuvių kalba ji įgauna naują atspalvį. Visada malonu skaityti lietuviškai. Ačiū už didelį darbą :)

0  
2 Gintaras   (10.08.2011 23:18) [medžiaga]
Zinoma labai smagu, kai straipsniai verciami. Vyresni moka rusu kalba, jaunesni anglu. Alaje yra abiejose kalbose, todel daugeliui galima bandyti pasiskaitinet paciam, kai busit uzsieme labai aktualiu straipsniu vertimu. O tokiu straipsniu cia tikrai galima rasti :)

0  
3 giedre3325   (10.08.2011 23:37) [medžiaga]
sveiki, gal kas turite ideju, kaip atsikratyti baimes? manau kad jauciu zema energija salia manes, nes rukau, bijau vakarais buti viena, ar siaip kur nors nuosaliau nuo zmoniu.. bijau ka nors pamatyti. o gal cia del ko nors kito, ne rukymo? tiesa, nuo vaikystes man ta baime budavo.. nesuprantu, kas ir kaip, padekit..

0  
4 qaz   (11.08.2011 08:58) [medžiaga]
nuuuu jie vadina save sviesos darbuotojais, kambary abdazo baltai ar lempute ysuka, nu kambarys bus baltas kol svies saule o lemputei irgi reikia energijos, dar jie vadina ir Jezu sviesos darbuotoju, bet jis kiek zinau neminejo, nei jokiu dazytoju, nei elektriku ir siaip kaskas neto, kaskaip neysipaiso y tai, gal jis pas juos brigadininkas koks ir nesimato cia, nu dyrba jie o jis vadovauna ? nu yra dauk darbo skelbimu, cia bisky kitoks, ydomus toks, tik noretau suzinot kaina nu jai tiek sugebejo prirasyt, tai kaina but ir nieko isvys, nu man dar ydomu kaip ir dazytojuj pagal profesija, toki dalykai, kaip ir y konkurentus nesa.

0  
5 Saulius Krulickas   (11.08.2011 10:47) [medžiaga]
Matau vienu metu verciame tuos pacius tekstus :))))))))

0  
6 medeina   (11.08.2011 13:26) [medžiaga]
Ačiū už lietuviška tekstą! Gimtąją kalba skaityti labai malonu!

0  
7 susidomejus   (14.08.2011 11:45) [medžiaga]
Super!!!!!

0  
8 Vejas   (16.08.2011 08:18) [medžiaga]
Idomus straipsnis.Minima,kad Menulis yra dirbtines kilmes ir nesisuka.Vikipedijoje rasoma ,kad jis sukasi,kaip yra is tikruju

0  
9 Pilotas   (16.08.2011 08:20) [medžiaga]
Taip,verstas i Lietuviu kalba,straipsnis -kitas reikalas.Aciu

0  
10 xMx   (16.08.2011 10:04) [medžiaga]
vejau, o is kur tu zinai, kaip yra istikruju? smile ar vikipedia jau sventas saltinis tau? smile

1-10 11-18
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0