Ketvirtadienis, 28.03.2024, 20:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Sausis » 8 » Alchemikas iš Atlano Tesla Sirijaus Spikeriai per Patricija Kori
22:26
Alchemikas iš Atlano Tesla Sirijaus Spikeriai per Patricija Kori

Tie iš jūsų, kurie pažystami su laisvos energijos technologijomis – ir su tuo, kaip ji vystėsi, buvo slepiama – neabejotinai tikėjosi, kad mes savo pranešimuose paminėsime apie Nikola Teslą. Juk tai žmogus, kurio revoliuciniai atradimai ir išradimai padėjo pagrindą daugumai XXI amžiaus technologijų. Jūsų oficiali istorija ir mokslas praktiškai ignoruoja Tesla, o už tai, apie jį sklinda nemažai mitų. Bet apie tikrą, šio Atlantidos alchemiko indėlį, į jūsų šiuolaikinę pasaulėdarą, pas jus tik pradedama suvokti.


Šiuo, pramoninės beprotybės ir neatsakingumo periodu, visiškai suprantama, kad jūsų ekologai kreipiasi į alternatyvias technologijas, kuriomis užsiiminėjo Nikola Tesla, pakelia jį į didvyrio rangą. Nes jis visada svajojo apie „laisvas" – tai yra pratiškai nemokamas – energijas ir pirmas suprato, kokia potencialiai didžiulė jėga yra prieinama planetiniame ir kosminiame lygyje. Jei, tos veiklos būtų nesabotavusios gigantiškos korporacijos (Slaptosios Vyriausybės agentai), monopolizavusios jūsų planetos energetinius resursus, jūs pilnai galėjote išvengti ekologinės krizės, kuri yra jų, turtingų Žemės resursų, neribotos eksploatacijos rezultatas. Ir dar daugiau, jei tie patys žaidėjai nebūtų manipuliavę juo, Tesla niekada nebūtų perėjęs į tamsią savo genijaus pusę...

Dabar, kada jūs griaunate atmosferą, okeanus ir dirvožemį išmetamosiomis dujomis ir prasiskverbiančia radiacija visuose planetos taškuose, lengva padaryti išvadą, kad Teslos siekis, surasti laisvą energiją, buvo absoliučiai kilnus ir be klastos. Tačiau, neskubėkite duoti įvertinimų šio žmogaus veiklai, nes veikiamas spaudimo, kurį Tesla jautė visą gyvenimą, jis taip ir nesugebėjo įveikti savo egoistinės sąmonės. Ir tie karminiai paternai  neleido įgyvendinti jo pirminius norus. Mes galvojame, kad jei jūs žymiai giliau išnagrinėsite Teslos mokslinius darbus, tai galėsite suprasti, kad jo išradimai buvo žymiai daugiau griaunantys, nei jūs dabar galvojate. Dar daugiau, mes manome, kad ta dilema, su kuria jūs susiduriate Žemės Planetoje dabar – yra būtent jo eksperimentų rezultatas.

Kada ta būtybė priėmė Nikolos Tesla fizinę formą (XIX amžiaus viduryje) , jūsų „mokslinis-techninis progresas" tik užgimė. Ir vis dėlto jūs vystėtės greitais žingsniais; dvasia ir mokslas kovojo vienas su kitu ir švytuoklė svyravo tai į vieną, tai į kitą pusę, nustatydama žmogiškos evoliucijos ritmą. Tesla turėjo jus katapultuoti į kitą sąmonės struktūrą, pažeisdamas tą ritmą, kadangi jo imprintas ėjo iš „ateities" ir „praeities" – iš visos žmonijos patirties ne laiko.

Jis nebuvo paprastas mirtingas. Jis, Nikola Tesla, atvyko iš galaktikos, esančios už jūsų šiuolaikinio įsivaizdavimo, apie „laiką" ir „atstumą", ribų, kad Atlantidos Paskutinės Kartos epochoje, įgauti žmogišką formą. Mes jums sakome, kad šis žmogus, Tesla, Paskutinės Atlantidos Kartos periodu, gyveno tarp atlantų, bet jis buvo svetima esybe. Be to, mes tvirtiname, kad jo asimiliacija toje kultūroje, žymiu laipsniu buvo koordinuojama Anunakių – su tikslais, kurie ne labai skiriasi nuo tų, apie kuriuos mes šnekėjome praeituose pranešimuose. Jam nereikėjo varginančios daugkartinės reinkarnacijos. Jis paprasčiausiai įėjo į Tamsiosios Brolijos Žynio kūną – to, kuris su džiaugsmu atidavė jam savo fizinę būtybę, norėdamas išsivaduoti nuo tamsios įsitikinimų sistemos.

Jis, Akkaenesedas (Energijos Saugotojas), buvo Anunakių valdančio elito paskirtas į  Atlano Vyriausio Alchemiko, aukštą postą. Ten, keliautojas laike, rado techniškai talentingus žmones, pasikausčiusius kristalinių technologijų pritaikyme. Jis pastebėjo atlantų tobulą sugebėjimą „materiją paklusta protui", jų sugebėjimą sufokusuoti ir nukreipti žmogaus smegenų skleidžiamas bangas, kad sukurti energiją, reikalingą  miestų apšvietimui ir kitiems tikslams. Proto šviesos generatoriai  jam pasirodė pakankamai primityvūs, bet jis suprato, kad Atlantidos visuomenė pasiruošusi rasti „žymiai įdomesnį" savo išradimų pritaikymą. Vykdydamas Anunakių norus ir siekius valdyti visą žmoniją, jis nukreipė Tamsiuosius Žynius dominavimo virš žmonijos keliu.

Tamsioji Žinija kol nepradėjo, manipuliacijos žmonėmis, kompanijos, proto generatorių tinklas buvo šviesus. Tai buvo, tarpusavio sąveikos tarp žmogiško intelekto ir elementarių planetos jėgų, dėl tolimesnio žmonijos gyvenimo aukščiausių tikslų, pavyzdys. Kad suprasti pilnumoje to reikšmę, svarbu, kad jūs galėtumėte suvokti, kaip žmonės pakraudavo kristalų tinklus, fokusuodami savo norus, sukauptą sąmoningumą performuojant į fizinę energiją.

Nors iki šiol daugumas tai skaito „magija", fizinė minties manifestacija ant tiek plačiai išplitusi jūsų realybėje, kad paprastai jūs to reiškinio nepastebite. Ir visgi tai egzistuoja. Lengviausiai jūs galite atpažinti savo manifestacijos sugebėjimus, kai ko nors paprastai labai norite ir tas jūsų poreikis tam, labai didelis, kad ne fokusuotis į atitinkamą rezultatą, jūs negalite – pavyzdžiui, kad staigiai atsirastų vietos automobilio parkavimui ar užsilaikytų traukinys, į kurį vėluojate. Jūsų susifokusavimas, nenumaldomas noras ir sukuria norimą rezultatą. O dabar, sau įsivaizduokite, kad visi gyventojai, disciplinuota ir sufokusuota, išnaudoja savo protą ir suvokia savo minčių jėgą, apsijungdami bendram tikslui pasiekti.

Paskutinės kartos atlantai surado savo jėgą, kaip civilizuota liaudis, savo nuostabiame sugebėjime priverčianti realizuotis savo aukščiausiems norams: kad visi galėtų naudotis neribotomis Motinos Žemės ir kolektyvinio proto energijomis. Visų gyventojų širdies centrai buvo plačiai atverti rytinėmis valandomis, kai vykdavo ritualas ir jų visos visuomenė siekis klestėjimui, buvo nesugriaunamas. Be jokių abejonių, jūs dabar vystote žymiai gilesnius, minties valdžios ties energiją supratimus, nes jūs pradedate savo išėjimą iš materialios realybės. Žinoma, jums darosi lengviau įsivaizduoti didžiulę Vieningo Proto kūrybinę jėgą ir apsijungimo potencialą.

Mes jus tikiname, kad atlantų sugebėjimas pakrauti kristalinius generatorius savo sufokusuoto noro jėga buvo jiems taip pat natūralu, kaip jums elektrinio jungiklio panaudojimas. Visuose namuose ir vietose, kur dirbo žmonės, buvo fokusavimui skirtas centrinis kristalas; visi šventyklų kompleksai buvo sugrupuoti aplink didžiulę kvarcinę sferą; visose susirinkimų ir poilsio vietose buvo zonos meditacijai į kristalą. Ištisi miestai priklausė nuo minties, iš kurių jiems buvo kuriama laisva energija, koncentracijos ir pastovumo. Tai buvo visuotino bendradarbiavimo civilizacijos pavyzdys, gamtos jėgų gerbimo ir nuolankumo dangiškoms Ra šeimos dievybėms (jūsų Saulės Sistemos) ir daugumai už jos ribų.

Galima suprasti, kodėl Tamsioji pusė ten rado derlingą dirvą, kurioje galima buvo pasėti, o po to surinkti baimės ir negatyvių energijų derlių, kurios galų gale, tapo vyraujančiomis, kažkada auksinuose žmogiškos giminės laukuose. Atlantidos žmonės buvo švarūs ir tuo pat gebantys didžiuliai norų koncentracijai, daugumoje lygių jie žinojo kaip valdyti Žemės energijas. Jie buvo puikus grobis alkanam grobuoniui – Nibiru.

Grįžtant prie proto šviesos generatorius, mes prašome jūsų pagalvoti, apie kolektyvinės sąmonės jėgą, sufokusuotos, kaip tai buvo tuo metu, ypatingam tikslui, tarnauti Bendram Labui. Atkreipkite dėmesį į to neišmatuojamo proto dažnio, sujungiamo su Gajos pradinėmis jėgomis, neribotumą. Ar jūs galite sau įsivaizduoti, kaip tokios nepaprastos žmogaus pastangos galėtų būti nukreiptos į Silicio dioksido kristalus, sukuriant elektros iškrovas, generatorių spiralių pagalba, kad apšviesti ir pripildyti energija, energetinius kanalus Žemės paviršiuje.

Ar nedarote to paties jūs, tik truputį kitaip? Atkreipkite dėmesį į savo nuolankumą „visagaliams" kompiuteriams, kurie praktiškai valdo jūsų pasaulį. Jie taip pat dirba Silicio pagrindu. Ir nors praktiškai nesuvokiate, savo tiesioginio dalyvavimo jų darbe, jūs pakraunate ir duodate energijos savo kompiuteriams, panaudojant kolektyvinę sąmonę. Paprasčiausiai, atlantai tai darė sąmoningai, o jūs, dirbdami su kompiuteriais, veikiate kolektyvinio proto pasąmonės lygyje – lygyje, kuris buvo pasiūlytas kontrolės architektų. Atiduodami savo masinės sąmonės jėgas kompiuteriui, jas atiduodate jų kūrėjams. Taip pat jūs jiems perduodate savo intelektą ir netgi savo sielas. (Virgio trigrašis: tam tinkama citata George Bernard Shaw „Specialistas – tai žmogus, įtreniruotas nesuprasti nieko, kas išeina už jo specializacijos rėmų... Šiuolaikinis adatų fabriko darbininkas turi būti 10 kartų mažiau protingas ir patyręs, nei amatininkas, daręs adatas vienas. Ką gi mes gavome? Vietoje vieno protingo -  10 idiotų ir pigias adatas.")

Jūs perduodate savo planetinius namus mechaniniams šeimininkams ir jau matote, kad galutiniam rezultate, iš jūsų atimama viskas. XXI amžiaus žmogaus video sindromas, atima jūsų jėgas. Kaip ir Atlantidoje, Tamsieji prasiskverbė į jūsų kolektyvinę sąmonę, traukia jus ir jūsų vaikus paskui save.

Šiuolaikinės technologijos, panašiai kaip proto šviesos generatorių tinklas, yra labai efektyvus valdymo instrumentas. Ir vis tik, yra svarbus skirtumas. Atlantidos generatoriai buvo kolektyvinio proto kanalais ir iki įsikišimo pradžios, tarnavo Aukščiausiam Gėriui. Šiuolaikinės technologijos, beveik visada, nuo pat pradžios, buvo Valdžios kanalais ir panaudojami prieš jus. Svarbu kad jūs suprastumėte tą skirtumą, nes dar iki šiol dauguma iš jūsų, nuolankūs technologijoms ir negali priimti jų griaunamojo poveikio idėjos, kaip ir negali suprasti ant kiek jie dehumanizuoja jus.

Jie pasiruošę paversti jūsų pasaulį, į dirbtino intelekto ir robotų valdomą pasaulį. Tai bus sekantis etapas. Žmogaus didybė bus prarasta visam laikui, nes viskas kas nuostabu aplink jus, bus uzurpuota mechaninių dievų – bėja, jūsų pačių surinkimo.

Tuo metu, kada Tamsioji Žinija buvo suinteresuota visuomenės kontrolės sukūrimu, Akkaenesetas (vėliau Teslos siela) stebėjosi atlantų technologijomis. Materialios Visatos fizikinių dėsnių meistras, eksperimentavo su žemo dažnio spinduliavimu, kuris buvo nukreipiamas į požeminės energetinės sistemos spiralę ir kristalus. Jo planą sudarė, įvairių dažnių poveikio į gyventojus, galimybių išnagrinėjimas. Jis norėjo nustatyti spinduliavimo spektrą, kuris labiausiai stimuliuotų gyventojus energijos generavimo padidinimą ir geofizinių Žemės reakcijų padidėjimą – miestą supančiose požeminėse kamerose.

Reguliuojant tų spinduliavimų nustatymus, keičiančius sąmonę, žmones galima buvo atvesti prie depresijos. Tokiu atveju, proto šviesos generatoriai jau nebegalėjo išdirbti reikiamo kiekio energijos miesto apšvietimui. Kiti elektromagnetiniai dažniai gali iššaukti pyktį ar seksualinę aistrą  - reakcijas, kurios atvirkščiai, padėdavo dideliems psichinės energijos išsiplieskimams, staigiai padidindami spiralių įtampą ir perkraunant Atlantidos energetines sistemas. Tai domino Alchemiką, kuris anksčiau niekada nesusidurdavo, nei su niekuo panašaus, kaip žmogiškas emocijas ir buvo nustebintas tuo, kaip lengvai galima tuo paveikti tokios didelės planetinė būtybės energetinį srautą.

Priklausomai nuo Akkaeneseto darbo progreso, Tamsioji Žynyje gaudavo daugiau valdžios virš visuomenės, padidinant poveikį atlantams, maldos ritualų momentu. Tais momentais, kai jūs atveriate karūnos čakras, kad maudytis Pirmakūrio šviesoje, jūs kaip paukščiai skrydyje. Jūs pakylate virš visų apribojimų, suvokdami savo dieviškumą. Įsikišimas, į tą ryšį, su Dieviškumu, pažeidžia Pasaulėdaros dėsnius.

Panaudojant Akkaeneseto pasiektus rezultatus požeminėse laboratorijose, slaptosios jėgos nulaužė elektromagnetinį žmogiškų emocijų kodą – dažnių seriją, galinčią iššaukti norimas emocines reakcijas, padaryti valdomu ir net sunaikinti žmogišką protą. Jie sukūrė metodiką, kuri pasąmonės lygyje pririšdavo žmones prie tokių emocinių žemutinių čakrų, kaip baimė, aršumas ir seksualumas, turėdami tikslą sustiprinti savo technologijų elektrinius laukus ir sustiprinti savo valdžią. Tuo tarpu Akkaenesetą vis daugiau žavėjo Žemės bendradarbiavimas su žmogiškomis emocijomis ir protu, noras pasiekti Gajo jėgų ir žmoniškų emocijų kritinį tašką.

 Atsiminkite, kad netgi tada Anunakai sudarinėjo ryšį su Nibiru. Jie buvo įsitikinę, kad Akkaenesetas sugebės padaryti tą proveržį, kuris, galų gale leis sudaryti jiems rezonansą su Žeme ir visam laikui įtraukti Nibirų į Ra sistemą. Tam tikslui pasiekti, jam buvo duota visa valdžia; jis mėgavosi absoliučia laisve, gerbūvių ir visokiais malonumais. Ir aišku, jis laisvai galėjo manipuliuoti Atlantidos žmonėmis, išnaudoti ne tik technologijas, bet ir jų dvasią, kad pervesti Nibirų į pastovią orbitą šalia jūsų. Tokiu būdu, eksperimentai su Žemės geofizinėmis jėgomis, buvo pravedami žymiai anksčiau jūsų laiko – žymiai anksčiau, nei Valdžia pradėjo savo griaunančių antenų Aliaskos žemėje surinkimą. Jis, Akkaenesetas išvertė, galima sakyti, Žemę į kitą pusę, pajungdamas išvystytas technologijas, kurios žymiai pranoksta tas, kokias jūs šiandiena galite įsivaizduoti. Jis pravedė svarbius eksperimentus su gravitacija, elektra, nematomumu; jis ir jo komanda padovanojo Žyniams galimybę skraidyti dideliais atstumais; jie sukūrė Saulės laivus, laiko mašinas ir lazerinius spindulius, žymiai sudėtingesnius nei jūsų. Bet visų svarbiausia buvo kas kita.

Keliaudamas laike, alchemikas atnešė į jūsų trimatę struktūrą žinias, kurios ant tiek lenkė jūsų žemės laiką, kad jis faktiškai praplėšė skylę, tos realybės linijinėje laiko konstrukcijoje. Kokia tai prasme, jis ištraukė žmoniją iš linijinio laiko ir parodė jūsų rasei ketvirto išmatavimo realybės elementus. Likimo ironija, davusi Žyniams į rankas įrankius jūsų protėvių protų užvaldymui, tuo pat metu davė žmonijai matymą to, kas randasi už trečio išmatavimo apribojimo ribų. Tai buvo didžiausias indėlis į žmonijos vystimąsi. Tokia, alchemiko būvimo tarp jūsų realybė.

Mes visą laiką kalbame apie „ne laiką". Supraskite, kad jei jūs dabar judate prie technologijų, kurios egzistavo prieš 13 000 metų Atlano požeminėse laboratorijose, tai reiškia, kad jūs tuo pat metu judate į priekį ir atgal. Dabar ši koncepcija jums gali atrodyti keistai, bet ji taps jums žymiai aiškesnė artimiausioje ateityje. Dabar jūs braunatės per daugelį kliūčių; trimatėje realybėje vis dažniau pradeda atsirasti laiko iškraipymai, kai jūs pradedate pakylėjimo procesą.

Naujas Akkaeneseto (Teslos) pasireiškimas fizinėje realybėje buvo įtakotas sielos siekiu atidirbti didžiulę karminę skolą už tą tamsų gyvenimą Atlantidos laikais. Kaip pagrindinis Atlano alchemikas, ne tik pats tiesiogiai dalyvavo eksperimente, kuris atvedė prie tos realybės išardymo. Jis buvo Atlantidos Klaidos įkvėpėjas, jos kūrėjas ir jis tai atsimena. Jo poveikis į Žemės geologines jėgas ir žmogiškų emocinių laukų išardymas, paprasčiausiai pykčiu susprogdino Gajos neuro tinklus. Žemės planetoje įvyko trumpas sujungimas, jos centrinė nervų sistema laikinai buvo atjungta. Iš čia, Atlantidos paskendimas ir to rezultate atsiradęs globalus ištuštėjimas. Iš esmės Gajai paprasčiausiai nusibodo kentėti.

Po katastrofos, įvykusios tame gyvenime, Akkaeneseto siela nusprendė daugiau nepasireikšti formoje, kol neateis toks laikas, kada pas ją bus galimybė atstatyti pusiausvyrą ir išvalyti savo karmą nuo skolos, nuo nepakeliamos Klaidos sunkumo. Tas laikas atėjo 1856 metais, žmonijos posūkio metu – industrinio amžiaus pradžioje. Nikola Tesla išėjo iš savo motinos gimdos per portalą ir gimė šiame pasaulyje, atsinešdamas į šį įsikūnijimą žinias to, kaip veikia kosmosas ir gyvus atsiminimus apie klaidingus veiksmus Atlantidoje.

Dar savo jaunystėje, visas jėgas atidavė tyrinėdamas magnetizmo ir elektros tarpusavio sąveikai. Jis norėjo suprasti, kaip galima įvaldyti tas jėgas proto jėgos pagalba. Tai jus stebina? Tiek ištikimas idėjai paveikti žmoniją, jis grįžo į formą, kad pateikti jums senovės pamoką – išmokyti kaip panaudoti Gajos jėgas, kad tarnauti šviesai, o ne stiprinti tamsą. Tai buvo jo karminė užduotis.

Kaip jums gerai žinoma, karmos atidirbimas susideda iš prieštaravimų tų pačių pagundų ir tų pačių išbandymų praėjimo, kurie buvo praeituose gyvenimuose, netgi dažnai jie tampa žymiai rimtesni. Akkaeneseto atveju sielos išgijimo geri karminiai norai, galų gale buvo pamesti, slegiant gyvenimui Žemėje ir nepakeliamos super genialumo naštos.

Mes patvirtiname, kad savo jaunystės metais Nikola Tesla iš tikro pašventė save idėjai, duoti laisvą energiją visai planetai, esančiai vienoje iš daugelio sankryžų, kelyje į pakylėjimą. Būdamas fiziku-studentu, jis taip pat svajojo išmokti keisti oro sąlygas, kad pasitarnauti tiems, kas kentėjo nuo sausros, nepakenčiamo karščio, šalčio ir kitų netinkamų gyvenimui klimatinių sąlygų. Jaunasis išradėjas numatė globalų komunikacijų tinklą, kuris suartins pasaulio tautas ir net įsivaizduodavo keliones laiku, - į ateitį ir praeitį – kad išplėsti žmonijos patirtį trečio išmatavimo teatre. Kas visų svarbiausia, dėl priežasčių, kurios slėpėsi giliuose, tamsiuose jo pasąmonės vandenyse, jis svajojo suvaldyti Žemės geofizines jėgas.

Tesla buvo ištikimas idėjai apdovanoti žmoniją technologija, kuri galėtų pažaboti Gamtos jėgas žmonijos labui, padarant galą badui ir kitoms kančioms pasaulyje. Tačiau, tai nesutapo su valdančio elito, kontroliuojamo Anunakių, planais ir norinčiais išsaugoti pagrindinės gyventojų masės kontrolę.

Nors tikrai pas jauną Nikola Tesla norai buvo kilnūs ir švarūs, jis vis dėl to, taip ir neišsprendė savo problemų su ego, o Valdžia ant to sužaidė. Tesla žinojo, kad pažabojus Gajos fiziologines jėgas, visam laikui pakeis planetos realybę. Tačiau, jo žvilgsnis iš kito išmatavimo į Gajos geofizinį potencialą, kaip laisvos energijos šaltinį visoms žmogiškoms būtybėms, Žemės resursus valdančių korporacijų buvo atmestas, nes jie energiją pardavinėjo už pinigus. Jie išplėtė prieš jį diskreditavimo kompaniją, kuri tęsėsi iki tol, kol pati laisvos energijos žmonijai idėja pradėjo atrodyti kvaila.

Nusivylęs, Tesla vėl kreipėsi į juodąją savo genijaus pusę. Neužilgo jį pripažino valdančio elito apsauginiai, kariniai lyderiai, kurie nusprendė monopolizuoti jo darbą ir priėjimą prie tokios įrangos, kurią galėjo pateikti tik jie, stambių finansinių grandų pagalba.


Žinoma, tai buvo plano dalis, nukreipta tam, kad paprasčiausiai pašalinti Teslą iš viešos arenos, kurioje jis galėjo gauti pakankamai dėmesio, kad suardyti Slaptos Vyriausybės planus. Didysis mokslininkas buvo patalpintas į kontroliuojamos laboratorijos sritį, kur galėjo laisvę kurti ir vystyti savo inovacines energetines mašinas JAV kariuomenei ir išrinktoms privačioms kompanijoms.

Štai taip gavosi, kad jo energija buvo nukreipta į kitą vagą. Valdžia nesiruošė leisti, kad žmonija būtų apdovanota, tokiu galingu išsivadavimui, resursu. Nikola Tesla nusileido pripažinimo troškimui, nukreipdamas savo talentą karinėms tamsos jėgoms. Jauno siekis, duoti visai žmonijai laisvą energiją ir išėjimą iš linijinio laiko, galų gale virto Atlantidos kontrolės įrangos atstatymu, atsiminimus apie juos, jis atsinešė su savimi, kad vėl susidurti su karminiu pasirinkimu.

XIX ir XX amžių sandūroje Tesla paskelbė apie „mirties spindulio" sukūrimą, kuris gali numušti aeroplanus ir sunaikinti ištisus kariuomenės batalionus. Faktiškai jis kalbėjo vis apie tą pačią technologiją, kurios pagalba galima nuskandinti ištisą kontinentą okeane, iššaukti žemės drebėjimą, liečiantį patį Žemės centrą, destabilizuoti jos auros lauką, veikiant išorinius atmosferos sluoksnius.

„Mirties Spindulys" buvo išbandytas ir iššaukė galingą sprogimą Sibiro tankmėse, pagal sugriovimus sulyginamas su atominės bombos sprogimu. Tą istorinį įvykį paaiškino, kaip meteorito kritimą į Žemę, bet sugriovimai, likę Tunguskos upės baseine, iš tikro buvo, išprotėjusio Alchemiko veiklos rezultatas (Virgio trigrašis: ši informacija pasitvirtina ir rastame neseniai nežinomame Teslos rankraštyje, rasto viename iš senų Niujorko gaisriniko šalmų, kaip dėklas. Ten jis pats prisipažįsta tai padaręs. Plačiau apie tai rasite, kaip visada mano puslapyje, straipsnyje „Nežinomas Nikola Tesla rankraštis")


Siela to, kuris įsikūnijo kaip Nikola Tesla, vėl pasirinko asmeninį ego, nei meilės valdžią Vieningai Širdžiai – ir tas pasirinkimas visam laikui pakeitė Planetos Žemė likimą. Kaip ir Atlantidos laikais, tokios jėgos valdymas turėjo paveikti visų Gajos gyventojų gyvenimus.

Kad padėti jums suprasti, tikrus projekto HAARP tikslus, mes jums primename, kad paskutiniais gyvenimo metais Tesla pranašavo, kad „ateis laikas, kada energiją galima bus perduoti nuo vienos planetos kitai". Tiesa, Tesla nutylėjo apie savo pasąmonės atsiminimus, apie Anunakių planus patobulinti jį „rezonansinį generatorių" ir jo pagalba Nibiru atvesti į orbitą aplink Saulę. Būtent tuo dabar ir užsiima nauji „mirties spindulio" architektai – techniniai HAARP projekto specialistai – Aliaskoje.

Ar jums neatrodo, kad buvęs Atlano Alchemikas gali slėptis ten – Armakedono sniegynuose?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      -----------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ar tu laisvas? Tikriausiai atsakysi: „Taip, aš laisvas." Bet ar tai tiesa?

Ar tu gali daryti tai, ką nori? Galėtum sakyti: „Taip, žinoma. Jeigu noriu, galiu eiti apsipirkti, galiu eiti į kiną, žiūrėti televizorių, skaityti tavo įrašą – aš visada darau tai, ką noriu!" Tikrai?

Ar tu žinai, ko nori? Turiu omeny, ar tu tikrai žinai, ko tu nori? Ar tu nori dirbti? Ar tavo darbas tenkina tave? Ar dirbtum, jeigu už tai negautum jokio atlygio?

Įsivaizduok… Kas jeigu nebūtų jokių pinigų ir mokesčių… Ką darytum? Lažinuosi, kad 90% žmonių nedarytų to, ką daro dabar.

Tačiau pinigai ir darbas nėra vienintelė problema. Jeigu staiga dingtų pinigai, manau, dauguma laisvalaikiu darytų tą patį, ką daro dabar. Žiurėtų televizorių, žaistų kompiuterinius žaidimus, skaitytų laikraščius ir žurnalus – gyventų gyvenimą, pilną tuštumos. Beprasmį gyvenimą.

Ar žinai, kad televizija ir žiniasklaida plauna tau smegenis? Televizoriaus žiūrėjimas, kompiuteriniai žaidimai yra beprasmis užsiėmimas. Tai atskiria žmones vienus nuo kitų. Žiniasklaida duoda tau pasirinkimą. Tu gali rinktis tarp A ir B. Bet žiniasklaida slepia, jog dar yra pasirinkimai A, B, C, D ir kiti. Dauguma gyvena rinkdamasi tarp A ir B. O žiniasklaida nurodo tą pasirinkimą, kuris yra geriausias jiems, ne tau.

Ar žinai, kad gyvenimas galėtų būti kitoks? Yra žmonių, kurie negyvena tokioje sistemoje kaip mes. Jie gyvena darnoje su gamta ir vieni su kitais. Jie neturi pinigų, neturi beprasmių darbų bei užsiėmimų. Prieš daugybę metų mūsų protėviai taip pat taip gyveno.

Dabar mes negyvename harmonijoje. Išsilavinimas, suteikiantis mums nereikalingų žinių. Beprasmis darbas, atimantis didžiąją mūsų laiko dalį. O tada pensinis amžius – laikas padaryti ką nors reikšminga ir naudinga. Bet tu neturi pakankamai energijos, kad ką nors darytum! Pinigų taip pat. Ir, greičiausiai, tu nė nežinai, ką galėtum daryti. Taigi, tu ir toliau žiūri televizoriu ir, galbūt, eini į bažnyčią.

Religija taip pat yra smegenų plovimas. Ypač krikščionybė, islamas, judaizmas. Šios religijos atskiria tave nuo gamtos. Jos iškelia žmogų aukščiau kitų gyvų būtybių. Bet žmogus yra tik gamtos dalis. Tu nesi geresnis nei beždžionė, varlė, balandis, musė, ąžuolas ar ramunėlė. Tu esi lygus jiems visiems.

Liūdniausia, kad žmonės gali naikinti gamtą. Tu gali žudyti gyvūnus, kirsti medžius, teršti aplinką. Bet jeigu ir toliau taip darysi, tuomet žmonija neilgai truks, kol išžudys pati save.

Atsimink, TU TURI PASIRINKIMĄ. Ne A arba B, bet taip pat C, D, Š, Z ir kitus. Kovok už savo teises! Kovok už savo bei savo vaikų laisvę ir sveikatą. Eik į rezonansą su gamta.

 

 

Peržiūrų: 4707 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.8/5
Viso komentarų: 171 2 »
0  
1 Realsense   (08.01.2012 23:48) [medžiaga]
Pagaliau kažkas artimesnio žmogui, o ne kažkokios dvasios su savo apsireiškimais:) Straipsnis panašu, kad surištas su realybe, tik įdomu kada pagaliau bus viskas paviešinta kas vyksta. O noras ištrūkti iš sistemos didėja su kiekviena diena. Turbūt visi svajojam apsigyventi negyvenamoje saloje, kurios niekas nežino, kad nuo visko pabėgti.

0  
2 Seta   (09.01.2012 11:47) [medžiaga]
Svajoti tai tikrai visi svajojam apie tai. Sita sistema net priverte mane pagalvoti apie tai, ar apskritai verta gyventi jei gyvenimas tik is to ir susideda, ka mums bando parodyti isrinktieji.
Realsense, niekas nebus paviesinta, nes tai yra slepiama :)) Kam idomu, tas jau viska zino ir skaito tokius straipsnius kaip sis.

0  
3 Seta   (09.01.2012 11:49) [medžiaga]
Beje siulau pasidometi apie miesteli Indijoje, kuriame sukurta sistema, kuri nereikalauja pinigu smile http://www.auroville.org/

0  
4 gaz   (09.01.2012 12:44) [medžiaga]
o man dauka pasako, kai sakoma, kat kriksionybe tai smegenu plovimas, tai gali sakyt tik tas kuriam isplautos smegenys pavz.. ka Jezus moko ten nera atsakymu, ten tik yra problemu sprendimai nekuriant kitu problemu, ten pasakyta, tai ir taip ar taip ? o norint suprast, giliau suprast, kamine reikalas, reikia labai pasistenkt ir galvot ir tiket, pasitiket ka sako ir norint suprast o noras suprast, tai tikrai ne smegenu plovimas, paprasciause, tau pakeliuj arba ne, kaip ir cia gyvenime pilna tam pavyzdziu,
smegenu plovimas tai ir sakymas, kat ten smegenu plovimas.
nu gal as nelabai suprantu dar ta zody religija jai ka bet...
cia kaip ir nera kasko vertas straipsnis, kaip ir daukas internete ar kitur, tai tik verzimasis y asmenine erdve siuo tarkim atveju ir tai nepradzia pradzia tarkim galima pavadint kompiuterio nusipirkima :) jai labai nesigilinat.

0  
5 xMx   (09.01.2012 13:39) [medžiaga]
Aš nesuprantu, kodėl tavo postus taip sunku skaityt... smile
Visos reiligigijos yra smegenų plovimas, televizija taip pat.
Pritraukia jos savo gerumu, teisingom mintim kaikuriose vietose, o po to verčia klauptis, melstis, bijot Dievo, o ne jį mylėt, po to, taip gaunasi, kad Dievui galima melstis tik Bažnyčiose, visokių benereiklingų krikštų prigalvota...
Patys kūnigai nešventieji...
O čia apie tas technologijas nori pasakyt, kad žmonės lengavai prie ju prisiriša, pripranta, mus visus pratina prie to, greitina gyvenimo tempą, tada gamina visokius prietaisus, kurie tipo sutaupo musų laiką - bet tai tik iliuzija. Žiniasklaida, kaip čia yra sakoma, duoda tik tuos variantus, kurie jiems yra naudingi, o apie kitus galimus, net neleidžia pagalvot. smile Dar žmonės jaučiasi žmonės laisvi, dėl to, kad jies nera svarbios tikros vertybės, o iliuzinės - valdžios ypirštos(Pinigų kiekis, viešumas, prabangųs automobiliai, aksesuarai ir t.t)
O su protu/logika toli nenueisi, gali suktis tame pačiame rate ir nieko teisingo nenuspręs, gali ateit viena mintis, o po to tu ja suabejoji, po to prieni prie kitos, ir t.t. Visus atsakymus žino jūsų širdys, kad ir kaip jum banaliai beskambėtų... Reikia atvert širdį, neblokuot, kaip didžioji dauguma daro, ir viską tikrint jos pagalba..

0  
6 Set   (09.01.2012 18:47) [medžiaga]
Čia gan įdomi teorija, bet per daug įvelta neaiškumų, kažkodėl nepatinka man šis straipsnis, gal per daug bandė perpinti melą su tiesa.
Virgi, gal būtų galima orginalą pamatyt?

Ir viena pastaba: žmogus ir taip bukėja, bet išoriniai veiksniai padeda, o tie kas sugeba mokintis iš tų veiksnių, tie išlieka.

0  
8 virgis   (09.01.2012 20:21) [medžiaga]
Originalas Patricijos Kori knygos "Atlantida Tamsos ir Šviesos kova" rusiškai arba angliškai.

0  
7 gaz   (09.01.2012 18:50) [medžiaga]
o as suprantu :)
televizija, kol nebuvo, kaip dabar konkretus priesas, kaikada pastebedavau, kat ji pikta kaskokia negera , bet tarpais, pastoviai to nestebejau, matyt usliuliuodavo,
religijoj (nu manau supranta sita zody visi skirtingai as jo beveik nesuprantu isvis jai ka ) tai suprazdavau, kat tai as nekoks kaskoks negeras :) bet budavo del ko.
o su logika kaip ir nevaikstau, galima taip ismastyt ziurint, tik kokia tema mastai, kad zodziu neustenka, bet gali ir palakstyt o kaikur iskart matai tupikas ir vsio :) taigi nera kaip vaiksciot svarbu, kat gyva but taipsakant nu jo viska su sirdim, matuot
o tehnologijos braunasi palengva isleto nu ir taip tai gali but ir iliuzija ar dar kas, bet tikrai nedraugai jos.
nuu nematau problemu jai galiu ainu jai ne stoviu, viskas tvarkoj pas mane, kiekvienam savo, supratimas:)

0  
9 stebetojas   (09.01.2012 23:25) [medžiaga]
www.kvantinemagija.lt/kodel-slepiamos-naujos-technologijos.html

0  
10 RmXas   (10.01.2012 00:00) [medžiaga]
Skaitau ir tuo paciu negaliu skaityt

0  
11 Igo   (10.01.2012 12:34) [medžiaga]
Na taip cia N.Tesla jau blogiukas-))).Dar vienas proto sumaisymas,kad neieskotume alternatyviu saltiniu.Jie seniausiai yra.

0  
12 xMx   (10.01.2012 13:25) [medžiaga]
Jis toks blogiukas, kaip tu ar aš. Juo tiesiog pasinaudojo, kaip pvz. būdavo naudojamasi manimi ir daugelį kitų.

0  
13 virgis   (10.01.2012 16:36) [medžiaga]
Žmogau,perskaityk atydžiai, tada gal suprasi...

0  
14 Almiasas   (10.01.2012 17:51) [medžiaga]
Na taip - kadangi jau Nikolo Tesla ypač pastbimas ezoterikoje - nusprendžiau parašyti ir savo nuomonę.
Kad jis buvo didis išradėjas, sukūręs daugybę dalykų - tikra tiesa, jo nuopelnai elektrotechnikai iš tikrųjų dideli.

Dėl jo sielos, įsikūnijimo, ryšio su atlantų technologijomis - dalykas toks, kurio nei įrodysi, nei paneigsi - viskas kaip daugybėje kitokių ezoterinių veikalų...

Pamėginkime įvertinti jo darbus. Rezonansinis Teslos transformatorius (angl. Tesla coil) - tikrai įdomus dalykas, tikrai naudojamas realybėje aukštai įtampai ir žaibams išgauti.

Kitas praktinis Teslos išradimas - trifazės elektros energijos perdavimo sistemos. Jos tikrai naudojamos šiandien, ir labai daug kur smile

Belaidis energijos perdavimas. Tesla tikrai eksperimentavo šioje srityje, bet manau, kad pastebėjo, jog labai sunku ir problematiška sukontroliuoti energijos sklidimą. (Jeigu turit mikrobangų krosnelę ir kaitrinę elektros lemputę, galit atlikti tokį bandymą: įdėkit lemputę į krosnelę ir ją įjunkit. Lemputė pradės šviesti, ir švies iki tol, kol išjunksit mikrobangų krosnelę.) Todėl praktiniam naudojimui ir sukūrė trifazę energijos perdavimo sistemą.

1-10 11-13
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 4
Svečių: 4
Vartotojų: 0