Šeštadienis, 20.04.2024, 11:05
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Sausis » 25 » ALIEJAUS ČIULPIMAS EFEKTYVUS IR PIGUS GYDYMAS NUO DAUGELIO LIGŲ
12:57
ALIEJAUS ČIULPIMAS EFEKTYVUS IR PIGUS GYDYMAS NUO DAUGELIO LIGŲ

Ilgą laiką, kol atsirado ypatingai daugelio ligų gydymo metodai, žmonija sėkmingai naudojo sunkių susirgimų gydymui eilę metodų, pagrįstų praktikoje žiniomis įvairių žolių savybėmis. Šio metodo esmę sudaro tai, kad virškinimo procesas prasideda jau burnos ertmėje. Pas žmogų burnos ertmėje yra seilių ir daug kitokių liaukų. Vienas iš seilių liaukų ypatumų yra tai kad jos išskiria produktų apykaitos elementus, esančius kraujuje. Seilės turi šarminį poveikį ar reakciją. Čiulpimo ar žiaumojimo metu per seilių liaukas prateka 6 kart daugiau kraujo. Vyksta tarsi visos žmogaus energijos ir viso kraujo pravarymas per tokį savotišką filtrą, tuo pačiu jį valant.
Saulėgrąžų ar arachisų aliejus turi savybę sugerti nereikalingas ir kenksmingas žmogaus organizmui medžiagas. Aliejaus čiulpimas atstato normalų ląstelių darbą, pagerina medžiagų apykaita, padidina organizmo apsaugines funkcijas. Tai padeda iširti naujiems kenksmingiems organizme susiformavusiems augliams, išgydo širdies ligas (miokardo infarktas), tromboflebitus, radikulitus, kraujo ligas, žarnyno, skrandžio ligas, inkstų, plaučių, visas peršalimo ir ginekologines ligas, galvos ir dantų skausmą. Reikia turėti omenį ir tai, kad čiulpiant saulėgrąžų aliejų, pradeda irti seni paslėpti ligų židiniai, kurie ilgą laiką žmogaus neveikė. Todėl prasideda kai kada laikinas ligos suaktyvėjimas, kuris neturėtų mūsų jaudinti, nes tai reiškia kad prasidėjo užslėptos ligos šaltinio, kuris ateityje galėjo sukelti problemų, yrimo procesas. Reikia suprasti vykstančius procesus ir jokiu būdu nenutraukti gydymo proceso. Toks ligos paūmėjimas gali užsitęsti iki mėnesio, o paskui bus staigus savijautos ir nuotaikos pagerėjimas. Ligos pradės dingti viena po kitos. Pirmiausia išsivalo ir išgyja skydliaukė.
Gydymo būdas
Imame saulėgrąžų aliejų (aliejus turi būti nerafinuotas pirmo spaudimo, jei naminis dar geriau, svarbiausiai kad būtų kuo mažiau chemiškai ar termiškai apdirbtas) vienas valgomasis šaukštas kiekio, stengiamės laikyti priekinėje burnos ertmės dalyje. Jokiu būdu negalima aliejaus nuryti, netgi atsitiktinai, kas dažnai pasitaiko pirmomis gydymosi dienomis. Aliejus kramtomas ir čiulpiamas kaip saldainis ar soskė. Šis procesas turi vykti laisvai be įsitempimo 24 minutes.
Iš pradžių, aliejus pasidaro tirštas, po to suskystėja, kaip vanduo. Jei skystis geltonas, tai reiškia, kad čiulpimo procesas neatliktas iki galo. Tokiu atveju reikia tęsti čiulpimą tol kol skystis nepasidarys baltas. Jei procesas neatliktas iki galo, procedūrą reikia pakartoti. Balta spalva reiškia kad nuodai iš organizmo absorbuoti ir neutralizuoti. Gautas skystis yra stipriausi nuodai. Tokią procedūrą geriausia atlikti 2 kart dienoje: ryte būtinai prieš valgį ir vakare, esant tuščiam skrandžiui. (visos ligos tuo metu tarsi yra burnos ertmėje). Čiulpimo metu organizmas atsipalaidavo nuo toksinų, bakterijų, virusų, druskų, snarglių, kenksmingos mikrofloros, sustiprėja dujų apykaita, vyksta medžiagų apykaitos aktyvavimas.
Pirmas 12 minučių, kad procesas vyktų aktyviau, mintyse reikia galvoti apie ligos, nuo kurios norite atsilaisvinti yrimą. Kitą likusį laiką galima nieko negalvoti, leisti sau užsiimti kokiu nors paraleliu darbu. Po čiulpimo rekomenduojama praskalauti burną karštu šalavijų nuoviru. Gydymas vyksta automatiškai aliejaus čiulpimo metu. Tai yra ir profilaktinis gydymosi būdas. Kai kurių ligų gydymui užtenka trumpo laiko tarpo, pavyzdžiui žarnyno skausmą, per 5 dienas, o įsisenėjusioms chroniškoms ligoms reiks žymiai daugiau laiko, kartais iki pusmečio. Tokiu atvejų čiulpimo procedūrų kiekį galima padidinti iki 4 kartų per dieną efektyvumui gerinti. Šis būdas išgydo dauguma ligų nesinaudojant vaistais, todėl taikant jį naudotis vaistais nepatariama.
Plaučių švarinimas ir gyvenimo prailginimas
Jei procedūrą, kuri bus aprašyta žemiau, daryti reguliariai ir įkvėpti orą tik per nosį, tai aliejus ne tik valo, bet patenka į plaučius ir kraują. Tokiu būdu galima ne tik išsigydyti nuo visų aukščiau paminėtų ligų, bet ir paraleliai prailginti savo gyvenimą iki 150 metų, kaip teigiama.
Žmogaus organizmas stengiasi kaip įmanoma daugiau nešvarumų pašalinti per viršutinius savo organus - burną, akis, liežuvį, nosį, ausis ir labiausiai per plaučius. Tie kurie badavo žino, kad pirmiausiai apie esančius organizme nešvarumus praneša liežuvis. Jeigu jūs pajautėte kad jūsų organizmas jau pakankamai švarus, aliejus nepasidaro baltas ir išspjaunamas be pakitimų, tai jūs pasiruošęs plaučių išvalymui. Tam reikia vėl paimti į burną 1 valgomojo šaukto aliejaus kiekį, bet šiuo atveju ne čiulpti o kontroliuoti kvėpavimo procesą, kuris turi vykti tokia tvarka:
1.Įkvėpimas vyksta tik per nosį (burna uždaryta);
2.Vyksta kvėpavimo užlaikymas, kurio metu aliejus prasiskverbia į kraują ir sugeria į save visus toksinus, išvesdamas iš ląstelių gyvą balastą. Gyvasis balastas - tai mikroflora, kuri pažeisdama žmogaus organizmą, trumpina jo gyvenimą. Negyvas balastas - tai druskos ir kitos žmogaus organizmui nereikalingos medžiagos.
Įkvėpimas per nosį - 7 sekundės.
Kvėpavimo sulaikymas -5 sekundės.
Iškvėpimas per burną - 10 sekundžių.

 Siekiant sustiprinti plaučių išsivalymą, iškvėpimo per burną metu, mintyse kartoti "Plaučiai valosi, valosi, valosi". tai kartoja 12 minučių. Aliejų po plaučių valymo išspjauti.
Siekiant pakelti savo gyvybinį tonusą, šį pratimą patartina atlikti ryte prieš valgį. Teisingai ir sveikai maitinantis (reiškia kuo įmanoma daugiau gyvo maisto, ar dar geriau tik juo maitintis, tai yra, vaisiai ir daržovės termiškai neapdirbtos), paraleliai valant plaučius, jus pagerinsite savo gyvenimą.  O esant sveikiems plaučiams, bus sveikas ir jų šeimininkas. Plaučių naudojamas oras simbolizuoja protą, todėl žmogus su sveikais plaučiais gali kūrybiškai galvoti, būti optimistiškai nusiteikęs. Ir atvirkščiai - su ligotais plaučiais žmogus pesimistas, į viską žiūri per juodus akinius, nusivylęs.
Plaučiai kontroliuoja netik kvėpavimą bet ir plaukus, odą. Būtent sveiki plaučiai priduoda odos rausvumą ir lygumą, plaukams elastingumą, blizgesį. Plaučius blogai veikia liūdesys ir nuobodulys. Liūdesys netgi gali sukelti tuberkuliozę.

Pasitaiko kartais atvejų, kai žmonės nesutinka su  tokiu gydymo metodo paprastumu, tuo tarpu šis gydymo metodas daro "stebuklus". Jo pagalba gydomos audinių ląstelės, visi žmogaus organizmo organai.  Juk žmogus išgyvena tik pusę savo amžiaus, o faktiškai turėtų gyventi 140-150 metų. Naudoti šį metodą tol, kol neatsiras organizme žvalumas, jėga, ramus miegas. Atsibudus žmogui neturi nieko skaudėti. Jis turi jaustis gerai pailsėjęs. Gulint lovoje su temperatūra gali gydytis aukščiau minėtu metodu. Radikulito paūmėjimo metu žmogus darė procedūrą su aliejumi ir po 3 dienų iš lovos pakilo sveikas. Būtinai reikalingas pertraukas galima daryti ir jos nepavojingos, bet reikalas tas, kad gydymas vyksta aliejaus čiulpimo metu. Klausimas, kiek kartų galima naudoti procedūrą, ligonis gali išspręsti pats, atsižvelgdamas į savo sveikatos būklę. Šiuo būdu galima gydytis nuo daugybės ligų nesinaudojant vaistais.
Vandenį reikia gerti su druska?
V. Stonkus kritikuoja visoje Europoje vykdomą kampaniją prieš druską, kuri netgi vadinama „baltąja mirtimi". Mat su padidėjusiu druskos vartojimu siejamas aukštas žmonių kraujospūdis bei širdies ir kraujagyslių ligų plitimas.
V. Stonkus tikina, kad kraujospūdis kyla kaip tik dėl druskos trūkumo, o ne pertekliaus. „Prieš kiekvieną operaciją ir po jos žmogui lašinamas didelės koncentracijos fiziologinis druskos tirpalas. Per ilgą savo praktiką nė karto nemačiau, kad kam nors pakiltų spaudimas. Natris – pagrindinis elementas, nuo kurio priklauso maistinių medžiagų patekimas į ląstelę ir pašalinimas. Tik reikia naudoti ne rafinuotą, o jūros arba paprastą pilkąją druską.
Beje, kol virškinimo trakte vanduo netaps 9 proc. druskos tirpalu, nei vienas lašas nepateks į kraujotaką. Anot senovės kinų, jei žmogus prieš valgį ir po valgio pavartoja truputį druskos, jis neserga 72 ligomis, tarp kurių ir Alzhaimeris. Kad druska mums reikalinga, įrodo ir naujausi moksliniai tyrimai", - tikino pašnekovas.
Anot V. Stonkaus, tokį druskos tirpalą nesudėtinga pasidaryti ir namuose. Galima gerti ir mineralinį vandenį, tačiau reikėtų rinktis šarminį, kuris mažintų mūsų organizmo rūgštingumą, susidarantį dėl neteisingos mitybos ir streso. Žinoma, visada reikia nepamiršti saiko.

  Visos ligos kyla nuo mūsų gyvenimo būdo. Galima labai paprastai sudaryti žmogui diagnozę. Reikia paklausti: kelinta žmogus atsikelia ir eina miegoti. Jeigu jis atsikelia vėliau 4-6h ryto ir eina miegoti vėliau 9-10h, tai lygos neišvengiamos. Tai yra susiję su saulės energija. Jeigu žmogus keliasi vėliau 4-6h, jis negauna pakankamai energijos. Miegas susijęs su mėnulio energija. Jis duoda mūsų organizmui poilsį. Jeigu žmogus eina miegoti vėliau 9-10h, jis negauna pakankamai poilsio, dėl ko gali kilti įvairios ligos.
Žmogus yra tai, ką jis valgo. Todėl valgis taip pat yra svarbus kaip ir dienos režimas. Visų pirmą, žmogus kuris nenori degraduoti, turi atsisakyti iš savo maisto raciono: mėsos, lašinių, visų subproduktų (smegenys, kepenys...), margarino, čipsų, kavos, juodos arbatos, alkoholinių gaminių. Apie tai plačiau O.G. Torsunov (Олег Геннадьевич Торсунов) yra parašęs puikia knygą - Vedų Kulinarijos Paslaptys. Siūlau susipažinti. Knygą galite atsisiusti iš čia: http://torsunov.ru/ru/downloads/publica ... loadid=663

 

Peržiūrų: 23789 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.9/20
Viso komentarų: 9
0  
1 pv.   (15.02.2011 16:49) [medžiaga]
virgis ... ?!
Hmmm kažko visi šitie straipsniai man primena vieną pažystamą mano dėde virgį iš babtų :)

0  
2 virgis   (19.02.2011 19:38) [medžiaga]
Aš ne iš babtų ir net nežinau kur tai

0  
3 Aiste   (03.03.2011 09:09) [medžiaga]
Bandau as ir alieju ciulpti, nes turiu problemu su skrandziu. Taciu, jei naudoju saulegrazu nerefinuota, ir po pusvalandzio man vistiek jis geltonas lieka. Pabandziau rafinuota saulegrazu alieju, viskas gerai, jis pasidaro baltas. Ka daryti? Ar dar reiktu ilgiau nerafinuota bandyti ciuplti?

0  
4 virgis   (06.03.2011 21:15) [medžiaga]
Kas liečia aliejų geriau aišku ne rafinuotą. Nes rafinuotas reiškia išvalytas, išvalo viską kas naudinga.Kas liečia skrandį yra GRANATŲ ŽIEVELIŲ METODAS, KURIS IŠGYDO OPĄ PER SAVAITĘ.Pasiskaityk straipsnyje Tikroji išgydanti medicina

0  
5 skirmante   (06.06.2011 20:01) [medžiaga]
tiek dedant pastangu ir tikejimo ir meditacijos kad apiejus pades, galima bet ka naudoti, nes yra toks dalykas kaip placebo efektas ir tikejimas. kuo tiki tas ir padeda. manau kad dilgeliu lapus kramtant arba baziliku sitebus efektas bus neblogesnis. visa menesi is eiles po du pusvalandziu per diena ryte ir vakare bet ka darant su tokiu nusiteikimu visos ligos isnyks. net ir meldziantis, medituojant, kartojant teigiamus zodzius veidrodyje ar ant galvos stovint.

0  
6 Pilotas   (10.07.2011 14:50) [medžiaga]
Viskas tiesa,bet dar yra toks dalykas.Burna susijusi su artmiausia limfine sistema,is kurios,kaip is kanalizacijos salinasi toksinai.Jei gyliau pasidomejus ,burna pati nesvariausia vieta...)))Daugelis toksinu netirpsta vandenyje o tirpsta tik aliejuje esanciose tam tikrose medziagose,todel aliejuje istirpsta kenksmingos medziagos ,alieju isspjauname

0  
7 spurgelis   (08.04.2014 12:52) [medžiaga]
Na ir aš išbandžiau pirmą kart šiandien tą aliejų: nerafinuotą saulėgrąžų-iškart pasidarė skystas,skonis labai geras,kaip skanios siemkytės,tik sunku buvo tiek iščiulpti laiko,nes skysčio labai daugėjo,tai po pusės truputi nupyliau ir "o mai gad"-skystis baltas baltas kaip pienas. Darysiu ir toliau.

0  
8 idomuuu ...   (23.05.2014 08:35) [medžiaga]
o ar sis metodas yra veiksmingas jeigu tai darai pavalgius ir ar jis gali isgydyti nuo sinusito sergu puse metu ir man labia neramu as vis prasciau ir prasciau jauciuosi man niekas nebepadeda joki vaistai ... noreciau kad patartumet ka nors ... isbandziau ir cesnaka ir krienus ... niekas nevyksta

0  
9 virgis   (29.05.2014 23:12) [medžiaga]
Niekas ir nevyks, jei netikėsi. Tikėjimas tai didi jėga, naudokis ta dovana, kurią gavai nuo Jo ir padėkok už tai Jam. Bet jei nors per plauką abejosi, nieko nebus. Todėl susikoncentruok į tą bėdą ir patikėk, jog tu sveikas... Ir dar, pagalvok ar gerai išstatei savo gyvenimo vertybe? Nes bet kuri liga tam ir duodama, kad susimastytum ir kažką suprastum, išmoktum. Tai galiu patvirtinti savo patirtimi. Sėkmės tau pirmuose žingsniuose darbe su savimi ir tau atsiskleis visiškai kitokia gyvenimo pusė, ta, kurios nežinojai ir gal net neįtarei...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0