Antradienis, 16.04.2024, 09:59
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Kovas » 10 » Apie energetinę apsaugą
17:57
Apie energetinę apsaugą

Kiekvieną žmogų supa apsauginis energetinis laukas, vadinamas aura. Kasdieniniame žmogaus gyvenime aura atlieka daugybę funkcijų, viena iš jų – energetinė fizinio kūno apsauga. Ji saugo žmogų nuo kitų žmonių ir dvasių energetinio poveikio. Kiekvienas žmogus, bendraudamas su aplinkiniais, nevalingai projektuoja į juos savo aurą. Kartais šis poveikis gali būti neigiamas. Pavyzdžiui, užpykę ant visiškai nepažįstamo praeivio, atsitiktinai užgavusio jus alkūne, jūs iš savo auros, iš trečios čakros, pasiunčiate jam neigiamos įkrovos energetinį impulsą. Tai vyksta instinktyviai, nepriklausomai nuo jūsų noro. Jeigu praeivio aura silpna ir negali atremti jūsų užtaiso, tai jūsų impulsas prasiskverbia  į „skriaudiko" energetinę sistemą ir pažeidžia jos balansą. Rezultate – atsitiktinis praeivis suserga. Paprastai žmogus atremia ir pasiunčia pakankamai daug tokių negatyvių impulsų, ypač jeigu gyvena mieste. Be šių neigiamų įvairios galios impulsų, aurą veikia daugybė kitų spinduliavimų, turinčių įvairų emocinį atspalvį. Visa tai veikia aurą, ir jeigu į ją prasiskverbia, veikia visą žmogaus organizmą ir jo psichiką. Dažnai auros jėgos laukas būna nepakankamai stiprus, kad atremtų visas atakas iš išorės. Dėl to pastoviai kinta žmogaus energetika, o to pasėkoje – jo sąmonė. Kad apsaugotume sąmonę nuo išorinių poveikių, būtina stiprinti energetinę apsaugą, tai yra plėsti ir stiprinti aurą.  

Kai kurie žmonės iš prigimties turi didžiulę ir stiprią aurą. Tokie žmonės gali lengvai paveikti aplinkinius, primesdami jiems savo valią. Kartais tokios asmenybės gali net sąmoningai daryti kam nors įtaką dėl savanaudiškų tikslų. Tai jau juodoji magija. Tokie žmonės, jeigu jie sąmoningai įvaldo energetikos metodus, gali kelti didelį pavojų aplinkiniams. Sukoncentruotas, tiksliai nukreiptas neigiamos energijos užtaisas gali tapti mirtino susirgimo priežastimi. Yra keletas energetinės apsaugos metodų, tačiau reikia pradėti nuo savosios auros stiprinimo ir psichikos paruošimo galimai atakai. Aplamai, žmogus, neseniai praktikuojantis sveikatinančias dvasines ir fizines praktikas, pirmus tris mėnesius turi daugiau galimybių būti atakuojamas, nei kiti. Tai yra dėl to, kad praktikos valo ir stiprina energetiką, toks žmogus tampa labiau pastebimas įprastame pilkame fone. Jo švarus energetinis apvalkalas, švari prana – gardus kąsnelis įvairiems energetiniams vampyrams ir juodiesiems magams. Bet per tris praktikavimo mėnesius tokio žmogaus auros apvalkalas taip sustiprėja, jog tampa neįveikiamas juodiesiems magams, vampyrams ir piktiems žmonėms.

Yra du būdai paprasčiausios energetinės apsaugos: pasyvi ir aktyvi. Pasyvi apsauga – tai auros stiprinimas ir nepageidaujamų energetinių ryšių nutraukimas be aktyvaus psichikos dalyvavimo. Tam padeda mechaniniai judesiai, išoriniai dirgikliai, įvairūs preparatai arba egregorų sistemos. 

Pasyvi apsauga padeda staiga sustiprinti aurą tik kažkuriam laikui. Tai jos trūkumas. Bet jos privalumas yra tas, kad ją gali naudoti bet koks žmogus be jokio specialaus pasiruošimo. Paprastai ji naudojama tais atvejais, kai reikia greitai atremti netikėtą energetinę ataką. Pasyvi apsauga tinka ypatingoms situacijoms, bet netinka naudoti pastoviai. Ji mobilizuoja žmogaus energetinius rezervus. Jeigu pastoviai bus naudojamos tos atsargos, kurios skirtos ekstremalioms situacijoms, žmogaus energetika praras vidinį stabilumą ir greitai nusilps.

Efektyvūs ir nekenksmingi pasyvios apsaugos metodai – greitas šokis su patrepsėjimais, maudymasis šaltame vandenyje ne daugiau 30 sekundžių, kontrastinis dušas, sukimasis vienoje vietoje vilkeliu, badavimas. Badavimas – pats efektyviausias apsaugos metodas. Pirmoje badavimo stadijoje aura nusilpsta ir apsauga prastėja, bet po kažkurio laiko žmogaus energetika išsivalo, aura tampa stipresnė ir didesnė, negu iki badavimo. Septynių dienų badavimas – pati geriausia trukmė pradedantiems, per šį laiką visi negatyvūs energetiniai ryšiai nutrūksta, aura sustiprėja. Netgi 36 valandų badavimas turi tam tikrą stiprinantį poveikį apsaugai ir sveikatai. Todėl 36 valandų badavimas kartą į savaitę rekomenduojamas visiems žmonėms. 

Geras pasyvios apsaugos būdas yra ir kvėpavimo pratimai. Pirmas iš jų labai paprastas: keletą kartų giliai įkvėpkite ir iškvėpkite, po to pilnai ir greitai iškvėpkite ir sulaikykite kvėpavimą ne mažiau, kaip 20 sekundžių. Pajutę, kad daugiau nebegalite sulaikyti kvėpavimo, keletą kartų įkvėpkite ir iškvėpkite per burną. Dėmesį tuo metu reikia sukoncentruoti į gerklės čakrą. Pakartokite pratimą tris kartus.

Antrasis pratimas taip pat iš jogos. Jis yra efektyvesnis. Giliai įkvėpkite ir sulaikykite orą, neišpūsdami skruostų. Lūpas laikykite taip, lyg ruoštumėtės švilpti. Iškvėpkite su jėga per stipriai suspaustas lūpas. Per 10-15 trumpų energingų iškvėpimų reikia išstumti iš plaučių visą orą. Po to be pauzės pradėkite naują įkvėpimą ir iškvėpimą. Pakartokite 7 ciklus. Turėkite omenyje, kad dažniau nei 2 kartus per dieną šį pratimą atlikti nerekomenduojama.

Kiti pasyvios apsaugos metodai dar paprastesni, bet ne mažiau rezultatyvūs. Jie pagrįsti tuo, kad bet kokia šoko rūšis, netgi paprasčiausias fizinis supurtymas padeda nutraukti nepageidaujamus energetinius kontaktus. Jeigu staiga pajusite netikėtą nuotaikos pablogėjimą, kažkokį pašalinį poveikį jūsų psichikai, tai pagal muziką sušokite kokį nors laukinį, greitą šokį. Svarbu, kad muzika būtų ritminga, o judesiai greiti ir netikėti. Įtraukite į šokį sukimosi aplink save elementus. Jei šoksite po 10 minučių per dieną kasdien savaitę laiko – apsauga jums bus užtikrinta. Šiuo principu pagrįsti ir šamanų šokiai.

Aukščiau aprašyti metodai padeda atkirsti nuo jūsų auros negatyvius energetinius kontaktus. Ekstremaliomis situacijomis, kai nėra galimybės šiuos metodus naudoti, galima staigiai sustiprinti auros apsaugines savybes vidinės energijos rezervų sąskaita. Pati paprasčiausia  auros sustiprinimo priemonė yra kavos ar arbatos gėrimas. Vienu iš stipriausių pasyvios apsaugos stimuliatoriumi yra aštrus raudonasis pipiras. Reikia labai mažą gabaliuką pipiro gerai sukramtyti ir laikyti keletą minučių po liežuviu. Po 15 minučių jūsų aura neįprastai sustiprės ir pajusite jėgų ir energijos antplūdį.  

Egregorinės apsaugos esmė yra žmogaus prisijungimas prie įvairių jėgos šaltinių – egregorų. Gauti šių galingų šaltinių jėgą galima tuo atveju, jei esate nuoširdūs ir tyri. Egregorinė apsauga duodama tiems žmonėms, kurie neprašo apsaugos ir gyvena ne sau, o visuomenės labui. Egregoras suteikia jiems privalumus ir jėgą ne pagal jų valią. Keliaudami į Dievą savo religijos laiptais, šie žmonės tampa ergegoro idėjų laidininkais, net neįtardami, jog turi galingiausią apsaugą.

Aktyvi energetinė apsauga paremta sąmoningu energijos srauto, maitinančio aurą, stiprinimu. Paprastai ši energija akumuliuojama trečioje čakroje, esančioje tarp bambos ir saulės rezginio. Praktikose, skirtose aktyviai apsaugai, Kosminė energija siunčiama į trečią čakrą, o iš jos – į aurą. Šias praktikas reikia atlikti kasdien, skiriant tam ne mažiau 20 minučių per dieną.

Sėskite rytietiškai sukryžiavę kojas, rankas padėkite ant kelių. Pilnai įkvėpkite. Įkvėpdami vizualizuokite baltą kosminės energijos stulpą, įeinantį į septintą čakrą. Energija teka stuburu ir kaupiasi trečioje čakroje. Sulaikykite kvėpavimą 10 sekundžių. Įsivaizduokite, kad energija pilvo srityje įgavo ryškiai geltono kamuolio formą, besisukančio iš kairės į dešinę. Lėtai iškvėpkite. Iškvepiant kamuolys ima mažėti. Iš jo per trečią čakrą išeina geltonas energijos srautas. Energija teka į jūsų aurą ir apgaubia jus iš visų pusių. Su kiekvienu įkvėpimu ir iškvėpimu jūsų aura tampa vis ryškesnė, stipresnė, jos sluoksnis tampa storesnis. Įsivaizduokite, kad jūsų aura visiškai uždara ir nepramušama.

Yra daug kitų šios praktikos variantų. Taip jūs galite įsivaizduoti, kad apsiaučiate save galingu nepramušamu uždangalu. Arba aplink save statote sieną iš nepramušamų skaidrių plytelių. Svarbu vaizduotė ir dėmesio koncentracija į sukurtą vaizdinį.

Tokie yra pasyvios ir aktyvios energetinės apsaugos pradiniai metodai.

Jeigu žmogaus emociniame kūne nėra vibracijų, savo dvasia giminingų toms, kurios ateina iš išorės, tai pastarosios aplamai negali jo paveikti. Štai todėl sakoma, kad tyra širdis ir geros mintys – geriausia apsauga nuo bet kokių priešiškų atakų, nes antra ir trečia čakros sukuria kūnus, nesugebančius reaguoti į žemas vibracijas. Jeigu pikta mintis, pasiųsta su nedoru ketinimu, atsimuša į tokį kūną, ji atšoka nuo jo ir skrenda atgal mažiausio pasipriešinimo kryptimi – pas savo kūrėją. O kadangi šis turi savyje materiją, atitinkančią sukurtos minties formos materijai, jis ir gaus tą poveikį. Pagal rezonanso dėsnį atėjęs užtaisas sustiprėja. Tai sukelia pasekmes, kurias jis norėjo užtraukti kitam. Iš čia seka išvada: neapykanta ir negeranoriškumas, siunčiami doram ir aukšto išsivystymo žmogui, sukelia labai rimtas pasekmes bet kuriam iš mūsų. Kartais sakoma, kad geriausia apsauga nuo bet kokio puolimo – visiškai atleisti priešininkui. Kai jūs priešininkui atleidžiate, jis gauna sugrįžusį smūgį, kurio visai nelaukia.

Apsauga galima laikyti švelnų santykį su visa gyvybe, pagrįstą gailestingumu. Juk visos gyvos būtybės nesuvokdamos kuria blogį ir nori blogo kitiems tiktai nesuvokdamos. Paskui ir pačios nuo to kenčia. Žmoguje, pasiekusiame tobulumo šiuose suvokimuose, bet kokia iš išorės atėjusi neigiama emocija automatiškai sukelia gailestį ją pasiuntusiam. Tai šiek tiek sušvelnina „sugrįžtantį smūgį", atšokusį nuo švarios auros.

Geriausia apsauga nuo draugų ir priešų – tyra širdis, geri ketinimai, gailestingas ir dorybingas būdas, aukšta moralė, palaimintas teisingumas ir maldingumas. Iš čia ir pagrindinė rekomendacija užpuolimo atveju – užuojauta ir gailestis, kuriantiems blogį. Tada jūsų auroje neatsiranda rezonanso. Vystydami savo neutralitetą, atminkite, kad dažnai žmogus tampa tuo, kam priešinasi. Atminkite, kad žodis turi jėgą. Kalbėdami apie žmogų blogiau, nei jis yra, mes jį darome blogesniu. Yra tokia patarlė: „Pavadink šimtą kartą žmogų kiaule – ir jis sukriuksės!" Taip silpno charakterio žmogus pamažu užpildo tą minties formą, kurią jūs sukūrėte. Todėl apie kiekvieną žmogų kalbėkite ir galvokite geriau, negu jis iš tiesų yra. Laikui bėgant jis užpildys energetinę minties formą, kurią savo žodžiais ir mintimis sukūrėte, ir iš tiesų taps geresniu.

Šaltinis: Георгий Бореев  „ПИФАГОР. ЖИЗНЬ – КАК УЧЕНИЕ" 1 tomas

 Filmukas nuo Virgio

http://video.yandex.ru/users/ladrod/view/79
http://www.youtube.com/watch?v=-jB9XA_qkDo
Peržiūrų: 10606 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/4
Viso komentarų: 8
0  
1 RmXas   (11.03.2011 11:50) [medžiaga]
Tai apsaugo ir nuo astraliniu vampyru ?

0  
2 Dominyka   (20.03.2011 14:03) [medžiaga]
As tai sukuose aplink save, kaip cia buvo aprasyta, jau nuo tada kai ismokau vaiksiot, ir sukuosi iki dabar ( dabar man 23m). Kartais sukuosi 2-3h ir visada i viena puse - desine. Visada laisvai atpalaiduotom istiestom rankom. Nedarau tai specialiai reguliariai ar kazkaip apskaiciuotai, tiesiog pajuntu, kad noriu ir einu suktis jei tik yra galimybe, nes galiu tai daryti tik pazistamoje aplinkoje ir nesant kitiems zmonems aplinkui. Nes jei aplinka svetima, galiu gerokai susizeist, besisukant kazkaip savaime susiprojektuoja aplinka ir labai retai uzsigaunu ranka i spintos kamba ir pan., kartais sukiesi labai dideliu greiciu, o i aplinka tikrai neziuri, zvilgsnio apskritai nebuna, nematai aplink save besisukancio vaizdo, matai panasiai kaip sapna, tik samoninga, sapnuoji ka nori sapnuoti. Sukuosi su trumpom pertraukom ir visada pagal muzika. Bloga niekada nepasidaro, nebent sukuosi labai ilgai, kokias 4h. Taip pat bloga pasidaro, kai nesisuku ilga laika, menesi ir daugiau. Tada pirmi sukimaisi buna tokie energingi ir galiu suktis maksimum gal 30min. Ir daznai norisi daugiau, bet jau nebegali ir bandai suktis per prievarta, tada pasidaro silpna ir bloga, tenka net prigult. Niekada dar neteko sutikt zmoniu, kurie darytu kazka panasaus..seip as ir pati niekad nesupratau ka as darau, ir niekad to nesusiedavau su tokiais energetiniais dalykais, kaip cakra ir pan. Kai kurie zmones ale parapsichologai suzinoje tai pradeda aiskint kaip suktis, bet tai yra apsurdas, nes as negaliu isakyti sau kaip suktis. Bandziau ieskot informacijos apie tai, bet tikrai niekur nieko neradau, atrodo as vienintele pasaulyje tai darau. Galeciau tai ivardinti kaip samoninga sapnavima, besisukant aplink save pagal tam tikra muzika. Muzika visokia buna, kokia man tuo metu patinka, gali buti labai melodinga, gali buti tranki. Kartais uzplusta ir nemaloniu pojuciu, tada sukimasis tampa nemalonus ir nutraukiu, pakeiciu arba muzika, arba savo mintis, arba visai nustoju suktis. Kur galeciau gauti info apie tai ar bent suzinot kazka daugiau? Gal mano aura labai silpna ir esu priversta tai daryti? Nejau suksiuos net budama pensininke? O gal kentesiu negaledama pasisukti? Kartais anksciau pagalvodavau, jei susilauziciau koja kenteciau daugiau del to, kad negaliu pasissukt. Esu nuo to priklausoma kaip narkomanas koks, ir nenoriu kol galiu tai daryti, sito atsisakyti, bet patarimas kaip to bent jau i senatve atsisakyt butu gerai arba nestumo metu..

0  
3 virgis   (22.03.2011 09:10) [medžiaga]
Taip jūsų kūnas gauna papildomos energijos, kuri jam yra reikalinga šiuo metu. Nereikia nieko nutraukti, tęskite tai daryti toliau. Kai negalėsite to daryti, kūnas pats tai nuspręs. Tai nėra blogai ir nieko čia nėra keisto, nes mes visi skirtingi. Taip kad ateis laikas ir pati jūs nebenorėsit suktis, klausykite savo kūno....

0  
4 Dominyka   (22.03.2011 12:58) [medžiaga]
O cia taip sukdamasi neisnaudoju tu rezervu kur raset? Galiu suktis nors ir puse dienos kiekviena diena, tos energijos negaliu padaugint? Nes kartais buna, kad jau jauciu, kad pakanka, bet dar noris pasisukt ir darau jau tai seip, prailginu sukimosi trukme kokiu pusvalandziu taip.

0  
5 Vytenis   (25.03.2011 04:50) [medžiaga]
Dominyka, dėl sukimosi, ar girdėjai apie Sufijų Dervišus, jie pastoviai sukasi aplink save, turbūt jų daugiausia Trukijoje, manau kad Dervišai savo filosofijoje suteikia informacijos apie sukimasi. Dar sukimasis apie save yra išlikęs įvairiose kultūrose kaip tradicinių šokių elementai. Ankščiau žmonės matomai daugiau žinojo apie energetiką.

0  
6 Dominyka   (28.03.2011 16:54) [medžiaga]
Negirdejau apie Sufiju Dervisus...Na as sukimosi sokiu nelaikau, nors kiti supranta tai kaip soki :) yra sokiu kur daug sukimosi elementu, bet cia truputi kas kita manyciau :)

0  
7 virgis   (28.03.2011 20:01) [medžiaga]
Nieko ne prarasi o tik gausi daugiau...
Kiekvienas dervišas prieina prie šeicho ir gauna palaiminimą šokiui, tiksliau, srovei (džiaugsmo, meilės, gailestingumo…), kurią tekins per save šokio metu.

Po palaiminimo dervišai išskleidžia rankas tarsi sparnus: dešinę ranką ištiesia į dangų – ja priima energiją, o kairę nukreipia į žemę – ja energiją atiduoda. Dervišai teigia, kad žmogus – vienintelė būtybė, sugebanti harmonizuoti Visatą, pro save praleisdama tokį energijos kiekį.

Dervišai sukasi užsimerkę. Šokio piešinys labai sudėtingas. Sukimuisi vadovauja dviese: ant avino kailio sėdintis, beveik nekalbantis, tačiau pačiu savo buvimu erdvę harmonizuojantis sufijų šeichas ir tvarkytojas – žmogus, pasižymintis valdymo talentu – greta jo viskas vyksta taip, kaip reikia. Pastarasis vaikštinėja tarp šokėjų, o šie, nors jo nemato, labai jautriai į jį reaguoja: ten, kur praėjo tvarkytojas, dervišų sukimasis sulėtėja arba pagreitėja…
Samadeva – Dervišų medicina. Prieš tapdama Dervišų medicina, Samadeva visų pirma buvo gyvenimo, geros savijautos ir sveikatos menas.
„Sama“ reiškia „būti atidžiu ir klausytis“; „Deva“ reiškia „gamtos jėgos“ - būti būsenoje, kuomet girdi gamtos jėgas: fizinio kūno jėgas, sąmonės jėgas, supančios aplinkos, maitinimosi ir gyvenimo būdo jėgas.


0  
8 Dalius   (07.04.2013 23:41) [medžiaga]
Sveiki, gal yra numananciu kas su manimi darosi? Zodziu, toks reikalas. Per pastaraji metu begi vyksta keisti dalykai su manimi... Negaliu atsisest i svetimas masinas( i kurias sedu pirma karta) kadangi jos pradeda gest, t.y uzgesta variklis, neuzsiveda ir panasus dalykai.... Taip pat ir prie svetimu kompiuteriu negaliu sedet, jie taip pat pradeda manes bijot.... ar tai gali butu susije su mano energijos perkrova? ar tai tiesiog sutapimas?

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0