Sekmadienis, 28.04.2024, 03:39
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Kovas » 5 » Arktūriečiai ir plejadiečiai žemiškų miestų gatvėse negyvens net savaitę
14:46
Arktūriečiai ir plejadiečiai žemiškų miestų gatvėse negyvens net savaitę

Subkvantinė anomalija ir Lurkeris neigiamai veikia ne tik žmones Žemėje, bet ir Šviesos pajėgas. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl planetos išsivadavimas buvo toks lėtas. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino:

 „Problema ta, kad Lurkeris taip pat daro įtaką Šviesos jėgoms, nes jis dirba subkvantinėje plotmėje. Taip pat gali būti paveikti žmonės, esantys Marse ar Jupiteryje. Pagrindinis būdas, kuriuo Lurkeris daro įtaką šviesos darbuotojams, kad ir kur jie būtų, yra baimė. Baimė yra pagrindinis lurkerio įrankis, leidžiantis daryti įtaką paviršiaus populiacijai. Tai yra pagrindinė problema ar kliūtis kiekvienam šioje Visatoje, kuri neleido jiems nugalėti tamsos.

Baimės visiškai pašalinti negalima, tačiau baimę galima valdyti. Pagrindinis dalykas norint valdyti baimę yra susidoroti su jos šaltiniu. Ir jūs peržengiate tai, ko bijote, įgyjate patirties. Patirties įgijimas yra raktas į baimės mažinimą. Kalbėdamas apie patirtį, kalbu ne tik apie jūsų prisiimtą riziką, bet daugiau apie pusiausvyrą ir supratimą.

Dauguma planetos paviršiaus šviesos darbuotojų linkę vengti naujų potyrių. Jie linkę vengti patirčių, nes nauja patirtis yra skausminga, todėl stengiasi likti tik savo komforto zonoje.

Ne tik šviesos darbuotojai planetoje, bet ir pačios šviesos jėgos už paviršiaus linkusios likti savo komforto zonose, todėl dalis vėlavimo tenka jiems. Yra daug atsidavusių būtybių, bet jos nesiima pakankamai veiksmų. Manau, kad daugelis iš jūsų tai jau jaučia. Jiems teks išmokti nugalėti baimę ir sustabdyti nesibaigiančias konferencijas ir susitikimus.

Jie taip pat turi įgyti žinių apie situaciją planetos paviršiuje. Tai nereiškia, kad sėdite savo motininiuose laivuose Taklimakane ar Antarktidoje. Kalbu apie patirtis Niujorko, Tokijo, Dardžilingo, Strasbūro gatvėse. Jie turi suprasti gyvenimą planetos paviršiuje, tada jie pradės suprasti, kas čia iš tikrųjų vyksta. Ir tada bus supratimas, kaip išspręsti situaciją.

Jei paprastus arktūriečius ar plejadiečius išvarysite į žemiškų miestų gatves ir paliksite juos ten, greičiausiai jie ten negyvens net vieną savaitę. Būtent to jie bijo ir tai žino.

Taigi viena šios situacijos pusė yra ta, kad jie patogiai sėdi savo motininiuose laivuose, viską stebi ir siunčia savo meilę bei šviesą. To neužtenka! Jei norite, galite atsiųsti mums tūkstančius milijardų šviesos spindulių, bet tai neišspręs situacijos. Jūs turite būti planetos paviršiuje tiesiai fizinėje plotmėje. Čia, ne ten.

Tam tikru momentu jie turės pradėti intensyviau kištis į situaciją. Galaktikos impulsų padėties dėka galaktikos ryšiai stiprėja. Jiems reikia paskubėti, kitaip galaktikos banga viską nuplaus. Jie žino, kad neturi daug laiko.

Jūsų komforto zonos spindulį lemia įgytos patirties ir supratimo kiekis. Tačiau rizikuodami ir įgydami patirties įveikiame baimę. Taip ištirpsime kvantinę anomaliją“.

Pasipriešinimo judėjimas taip pat pranešė, kad po Rotšildo mirties jį, tiksliau jo sielą užfiksavo Šviesos pajėgos eterinėje plotmėje, apdorotas Ganimedo rūšiavimo įrenginyje ir suskaidytas Galaktikos centrinėje saulėje. Taip pat pranešė, kad Indijos ir Afrikos iliuminatų tinklų valymas beveik baigtas, o atsiskyrusio Illuminatų komplekso valymas įsibėgėja. Išsamesnė informacija apie tai bus pateikta vėliau.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 225 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0