Penktadienis, 19.04.2024, 21:01
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugsėjis » 18 » Aurelija Luiza Džouns Telos -3
18:26
Aurelija Luiza Džouns Telos -3

Kristalinė gardelė, taip pat žinoma, kaip gyvybės kristalinė tėkmė, iš esmės turi dvi dalis, vieną fizinę, kitą eterinę. Pagrindė, gardelė naudojama energijos padidinimui (fiziniame plane) ir energijos saugojimui, perdavimui (eteriniame plane). Gardelė – žmonijos sąmonės tiesioginis kanalas, Žemiškų žemutinių išmatavimų pilnam supratimui. Žmogiškoji sąmonė arba proto tėkmė, iš esmės yra trečia gardelė, kuri bus suderinta Žemės planetos pakylėjimo metu.

Kristalinė gardelė visada yra vietoje, Žemės viduje ir aplink Žemę. Tai, ką jūs neseniai jautėte – gardelės poveikio išsiplėtimas planetoje ir jumyse. Tai – kristalinės gardelės energijos pakėlimo, į žymiai aukštesnes ir švaresnes vibracijas, tiesioginis rezultatas. Tai, ką jūs jaučiate šiandiena, bendradarbiaudami su kristaline gardele, pakylėjimo procese, jaučia ir pati planeta. Per bendradarbiavimą su planetiniu procesu, jūsų kūnai restruktūrizuojasi. Jūsų DNR reguliuojama, nuosava kristalinė struktūra pakylėja. Tai atsitinka, kai jūs diena iš dienos, per širdies energijas didinate ir palaikote savo meilės ir šviesos lygį. Iš tikro ir nėra kito kelio.

Kodėl taip vyksta? Todėl, kad atėjo laikas, Žemei ir žmonijai pereiti į žymiai aukštesnį egzistavimo lygį. Todėl, kad jūs pasirinkote tai, aukštesniame savo Aukščiausiojo Aš lygyje. Jūs priėjote išvados, kad iš jūsų pakaks atsiskyrimų ir jūs paprašėte pagalbos, kad tęsti pasikeitimus savyje ir planetoje. Per paskutiniuosius dvidešimt žemiškųjų metų, kai buvo padaryti matavimai, visų jūsų pasiruošimo, išeiti iš žymiai tankesnių lygių, kuriuose jūs gyvenate, jūsų naudai, gardelės buvo perreguliuotos. Pradžioje perreguliavo magnetinę gardelę, valdančią geomagnetinį Žemės gyvybės srautą. Tai leido didesnį susijungimą su eterine karalyste ir dualybės bei iliuzijų uždangos didesnės dalies ištirpimą.

Po to pakėlė kristalinės gardelės vibracijas ir daugumas iš jūsų išgirdo kvietimą aktyviau dirbti su tomis energijomis. Visi jūs išbandote gardelės vibracinį poslinkį, nepriklausomai nuo to, suvokiate jūs tai ar ne. Jūsų nuosavas vibracijų lygis prisitaiko prie gardelės lygio ir tokiu būdu planeta kaip vienis įtraukta į pakylėjimo procesą.

Kad sąveikauti su gardele žymiai sąmoningesniame lygyje, jūs turite gauti žymiai pilnesnį jos pritaikymo atvaizdą. Jūs turite duoti nuoširdų pasižadėjimą naudotis gardele tik atitinkamu būdu ir tik visumos labui. Atlantidos laikais, gardelės energija dažnai buvo piktnaudžiaujama. Pamokos praeitos ir gauta vertinga patirtis, pas jus yra būdas pilnai tai suprasti. Žinokite, kad tam daugiau bus neleista atsitikti. Tie, kas gali pabandyti tai padaryti, susitiks su labai greitu energijos grįžimu jiems patiems su jų šešėlinės veiklos karminėmis pasekmėmis.

Daugelį eonų metų, nuo Atlantidos ir Lemūrijos kritimo, eterinė kristalinė gardelė pastoviai tolo nuo planetos atmosferos. Toks veiksmas buvo priimtas tam, kad apsaugoti gardelę nuo tolimesnio piktnaudžiavimo ir jos matricos gadinimo. Planetai ir žmonijai buvo leista ilgą laiką gyventi be jos eterinės įtakos, tai žymiai sumažino jūsų gamtinius dvasinius sugebėjimus, naudojimąsi jūsų vadinamomis dvasinėmis dovanomis. Todėl jūs gyvenote tik su 5 -10 % savo potencialo, o dažnai ir dar mažesniu, palyginus su 100% , kuriais jūs mėgavotės anksčiau ir kurių jūs prašote ir reikalaujate dabar. Tie veiksmai buvo panaudoti todėl, kad Dievo protas suvokė ir perdavė per dvasinę hierarchiją, kad Atlantidos klaidos gali vėl pasikartoti. Aš įsitikinęs, kad jūs žinote, kad šiame įsikūnijime yra žmonių, kurie, jei jiems leidus, su džiaugsmu sukurs panašų scenarijų.  Laimei, jų dabar mažiau, nei anksčiau, labai greitai jiems teks transformuotis ir priimti savo dieviškumą arba išeiti ir pratęsti savo evoliuciją kažkur kitur.

Mes tuo metu nesupratome kritimo. Mums reikėjo suprasti ir išbandyti priežasčių pilnumą, kodėl tai įvyko ir iš to gauti išminties. Mes nenorėjome barti ar bausti ką nors už įvykius Atlantidoje. Tiesą sakant, visi, kas tada ten gyveno, kaip didžiojo eksperimento dalis, padarė tai pagal norus. Mes juos gerbėme už tą vaidmenį, kurį jie suvaidino mūsų visų dvasinių aspektų supratime. Bet per didelis piktnaudžiavimas energijomis, išgąsdinęs planetos „gyvybę", Kūrėją privertė anksčiau laiko užbaigti tos civilizacijos evoliuciją. Pamokoms neleistina virti visa ko pabaiga.

Po Atlantidos kritimo iš kart atitraukė eterinę kristalinę gardelę. Tas atskyrimas žmonijai sukūrė naujų pamokų šaltinį ir ne už ilgo vykusius įvykius jūsų planetoje. Daug patirties, kurios nebūtų tvarkingoje gardelėje, buvo pasirinkta, surinkta ir praeita. Mes palaipsniui atėjome prie Atlantidos kritimo supratimo ir žmogiškosios patirties išraiškos per laisvą valią. Šiandiena mes vėl matome pasaulį nukreiptą į susinaikinimą, nors gal būt, ne taip grubiai ir griaunančiai, kaip praeityje. Bet dabar scenarijus primena daugiau lėtą ir skausmingą imuninę ligą, kai organizmas suėda pats save.

Taigi, mes vėl visi kartu sujungti gardele, kaip jūsų karalystėje, taip ir mūsų. Mes visi įtraukti į procesą, kuris palaipsniui atves prie Lemūrijos širdies atvėrimo. Atsiskyrimo nuo Dievo pamokos praeitos ir išmoktos, ištyrinėtos ir išstudijuotos, iš bet kurios pusės. Mes nuo jų surinkome visas žinias, kiek sugebėjome, atėjo laikas judėti toliau.

Istorijos bėgyje buvo parodyta, kaip dieviškumo kibirkštis įsikūnijusi į formą. Tai gražus ir didingas įvaizdis, nešantis Dieviškumo graciją. Jis įkvepia emocijų švarą į tuos, kas mato jį. Fiziniame pasaulyje neįmanoma kurti be fizinio kristalizacijos proceso. Kristalai ir pats procesas, kuriame formuojasi fiziniai kristalai, apjungia Dieviškumo apatinius ir viršutinius aspektus. Tai vaizduoja informacijos įkrovą, kadangi kiekvienas kristalas yra atitinkamų energijų ir patirčių sandėlys.

Daugelis iš jūsų praleido vieną ar keletą gyvenimų švariose kristalinėse formose. Daugumas iš jūsų įdiegė į kristalus dalį savęs, kad vėliau turėti galimybę apsijungti su jais per kristalinius vamzdynus.

Nors dvasia, esanti kristaluose, jums gali pasirodyti ne tokia aktyvi kaip jūsų, iš tikro ji tokia pat, jei ne didesnė. Atrodantis lėtas kai kurių kristalų vibracijos lygis, iš tikro yra kantrios tarnybos funkcija, kuria vykdo tos dvasios, milijonus metų vienoje fizinėje vietoje. Mes jiems didelėje skoloje, už jų pasiruošimą likti vietoje, išlaikant savo energijas iki tol, kol neateis jų išvadavimo, į didžią kristalinę matricą, laikas.

Todėl, kai planetos tarnavimui, kristalinė gardelė vėl priartėjo arčiau, ji pažadina ir vėl apjungia visus mūsų energijos laidininkus, gyvenančius fizinėje kristalinėje formoje. Dar kartą fizinė kristalinė gardelė buvo aktyvuota Dieviškumo valia. Pilnas pačios Žemės pakylėjimo procesas prasidėjo nuo šios fizinės gardelės ir tęsis kol planetos vibracijos nepasieks išmatavimo poslinkio, vėl susijungsime su Dieviškosios būtybės aukščiausiais aspektais. O žmogiškoji sąmonė pasiekia naują didesnį suvokimą.

Tuo metu, tie, kas nusprendė judėti kartu su Žeme, pradės vėl savyje jausti aukščiausius aspektus ir jungtis su mumis. Iš tikro, mes ir esame jūsų aukščiausieji aspektai. Tikrovėje, dabar daugelis kristalų pakylėja į aukščiausias tarnybos formas.

Nauja žmoniškoji sąmonė augs per aukščiausia informaciją ir supratimą, kurią jums su malonumu perduos kristalai, jei jūs paprašysite. Bet didysis suvokimas ateis per atvirą širdį, kadangi tai vieta, kurt gyvena siela. Tai neskirsto nieko. Tai priima visus savo aspektus, kaip reikšmingus ir būtinus bendračiai.

Svarbus gardelės aspektas yra tai, kad ji apjungia visas energijas į vieną srautą ir sustiprina visko, iš ko ji sudaryta, gyvybines jėgas. Ji sujungia visas širdies mintis ir energijas. Kai jūs ją pasieksite, kaip tai daro jūsų "kristaliniai” vaikai, jūs momentaliai tapsite viso bendro dalimi.

Per gardelę jūs pakliūnate į širdis ir protus visų, kas su ja surištas. Jūs galite gauti atsakymus į visus užduotus klausimus, o taip pat gydomąsias ir pasireiškimo energijas, būtinas bet kuriam sumanimui ar tarnybai, kurią jūs norite pradėti. Jūs paliečiate Aš aukščiausius aspektus ir visa kitą taip pat. Jūs sustiprinate savo dieviškąją esmę, savo ir visose kitose karalystėse taip pat.

Teisingam gardelės panaudojimui reikalingas ir teisingas noras. Mes čia tam, kad su kiekvienu iš jūsų dirbti individualiai, pagal galimybes, kad gauti priėjimą prie abiejų gardelių. Mes jums negalime duoti bendrų technikų. Pas kiekvieną iš jūsų yra gardelėje unikali vieta, vienas metodas visiems nesuveiks, nepadės didžiam suvokimui. Daugumas iš jūsų ankščiau dirbę su gardele supras, kad tai vyksta natūraliai. Kitiems atrodys kad lengviau susijungti su fiziniais kristalais, kurie jau yra pas jus namie, šalia ir laukia kad juos aptiktų.

Kiekvienas iš jūsų dabar jaučia DNR restruktūrizaciją į švarią kristalinę formą. Jūs jaučiate fizinius, mentalinius ir emocinius poslinkius ir išlyginimus. Jie gali atrodyti keistais, skausmingais ir nepatogiais jūsų sistemai. Visa tai tik jūsų pasipriešinimo poslinkiui išraiška. Išsakykite pageidavimą, kad visi poslinkiai vyksta jūsų didžiausiai gerovei ir tuo jūs pašalinsite didžiąją pasipriešinimo dalį. Aktyviai bendradarbiaukite su kristalais buvusių traumų išgydymui ir  išsivadavimui iš toksinių energijų.

Susijunkite su mumis per kristalą ir sąmonėje paprašykite instrukcijos apie kristalinę gardelę. Po to susijunkite su pačia kristaline gardele ir paprašykite instrukcijos. Pasidalinkite su kitais tuo, ką aptiksite, nes kiekvienas iš jūsų saugo naujos sąmonės dalelę.

Mes laiminame jus, mylime ir visada saugojame savo širdyse. Paieškokite mūsų savo sąmonėje, nes  "Mes taip pat esame jumis”.

Žemės paviršiuje pagrindinis akcentas daromas proto kokybei. Širdies vientisa energija buvo užmiršta, o jos vietą greitai užėmė, "intelektas”. Iš pasyvios struktūros ir paprasto įrankio protas virto aktyviu jūsų evoliucijos varikliu. Pradžioje protas buvo širdies tarnyboje, o ne atvirkščiai.

Daugumas iš jūsų evoliucijos procese ignoravo širdies balsą. Todėl jūs praradote širdies, kaip sielos aukščiausio proto funkciją. Jūsų širdis visada viską žino, visada siūlo geriausią ir aukščiausią vadovavimą, visada nurodo patį geriausią jums variantą. Labai ilgą laiko tarpą jūs leidote savo protui būti po ego, o ne širdies kontrole. Žmogiškas protas, ego valdomas, ištino nuo baimių, teisimų ir klaidingų nuomonių. Toks protas kartu su ego apsprendžia jūsų išorinius poelgius.

Todėl, kai tik jūs atidavėte pirmenybę protui, gyvenimas po gyvenimo jūs pradėjote kurti skausmingų pergyvenimų grandinę, skurdumą ir nelaimes. Žmogiškas protas neturi širdies išminties ir negali jums pasiūlyti Dieviškumo Proto išminties. Tik širdis turi magišką priėjimą prie to. Pirminė proto funkcija buvo informacijos surinkimas širdžiai. Būtent širdis žinojo, ką reikia daryti su ta informacija.

Pasyvus protas atiduoda pirmenybę aktyviai širdžiai, kuri pasitiki. Anksčiau žmogiškoji sąmonė išreikšdavo save per ego ar protą, kuris gaudavo informaciją tiesiogiai nuo Logoso arba Dievo Širdies. Pats sau protas yra nuostabus instrumentas, kuris buvo naudojamas didelio kiekio duomenų, ateinančio žmogui, studijavimui ir analizavimui. Bet būtent širdis apspręsdavo veiksmų pasirinkimą ir jų atlikimą. Pabrėžiame: 

Proto vaidmuo susideda iš studijavimo ir analizės. Širdies vaidmuo susideda iš pasirinkimo ir atlikimo. Širdys apjungia, o protai atskiria.

Tai ne proto vaidmens teisimas, o tiesa apie jo paskirtį. Tam kad išanalizuoti, jūs turite atlikti atskyrimą. Tam kad išstudijuoti, gauti žinias, jūs turi susikoncentruoti į kažką tai viena ir įvertinti tai kiekybiškai ir kokybiškai.

Tuo pat, širdis sudaryta tokiu būdu, kad visada likti atvirai ir priimtinai bet kurioms galimybėms. Ji mus sujungia su visu esamu ir šio ryšio neanalizuoja. Širdis pasitiki. Ji priima viską jai prieinama kaip pastovią tėkmę ir palieka tokiame gyvenimo ritme su džiaugsmu ir susižavėjimu. Iš viso šito gimsta priėmimas ir atjauta. Tam, kad suprasti kas mes tokie, mes turi priimti viską ką mes darome. Tam kad suprasti kas yra kiti, mes turime priimti tai, ką daro jie. Jei jūs iš tikro suprantate kitus, tai kas maišo juos pamilti taip pat stipriai, kaip jie myli save? Kaip mes galime nepasitikėti taip pat pilnai, kaip pasitikime patys savimi?

Širdis dirba dažnyje, kuris atviras visoms galimybėms. Tokio fakto negalima pervertinti: širdis pasitiki. Toks dažnis yra pas visus ir kiekvieną, nepriklausomai nuo to, suvokia tai žmogus ar ne. Nėra būtinumo jo studijuoti. Nėra būtinumo ieškoti savo širdyje jam vietos ar plačiau jį atverti. Jis paprasčiausiai YRA.

Tam, kad pakiltų "uždanga”, protas turi atsiverti visoms galimybėms. Kitos pusės paslaptys taps prieinamomis per širdies vibracijas. Reikia paprasčiausiai įsiklausyti į dažnį, egzistuojantį visų jūsų viduje, bendradarbiaujant su kiekvienu Kūrinijos kūriniu. Jūs, mano mylimi broliai, seserys ir esate uždanga. Ir liksite ja iki tol, kol protas nenueis į antrą planą, o širdis nepradės kurti jūsų realybės.

Telose mūsų širdys atviros visoms galimybėms. Mes apie tai primename vienas kitam kas dieną. Kas dieną mes giliname ir tos tiesos supratimą, savo žaidimo dėka. Mes – įspėjančios viena kitą lentelės, kuriose parašyta "Sustok ir tapk dar labiau atviras”.

Jūs paviršiuje turite tokį pat širdies dažnį kaip ir mes. Jūsų protas gali prieštarauti, bet širdis pasitiki tuo. Pasitikėjimas – pagrindinė širdies energija. Kitaip ir būti negali. Jums gali atrodyti kad jūsų širdis izoliavo save nuo tokios vibracijos, kad jūs nejaučiate jos savo gyvenime arba supančiuose žmonėse, bet ne tuo jūsų širdis pasitiki.

Viskame pas jus yra nuosavos pasitikėjimo ribos. Jos formuojasi jūsų įsitikinimų pagrindu, įtakojant šeimai, visuomenei ir nacionaliniai priklausomybei, sukurtai jūsų paviršiuje. Nereikia laužyti tų ribų, nes jos apsprendžia kuo jūs dabar esate. Mes į jas žiūrime su pagarba ir palaipsniui jos bus transformuotos per kontaktą su jūsų širdies pasitikėjimo vibracijomis.

Protas gali būti netgi nepasiruošęs tam, bet jūsų širdis buvo sukurta tokiu būdu. Visi jūs esantys fizinėje formoje tai turite, nes tai yra energija, kurios dėka jūs įsikūnijate. Ji duoda jums galimybę dalyvauti "žaidime gyvenimas”, su atviromis ir priimančiomis širdimis.

Atėjo jums laikas susitikti su mumis "žaidimų lauke” ir atlikti pratimą pasitikėjimui.

Prieš tai jūs turite pasirinkti išorinę realybę, kuri bus jums maloni. Mes prašome kiekvieno iš jūsų sukurti savo širdyje vietovės atvaizdą, turintį viską, kas sukelia jums džiaugsmą. Ten gali būti medžiai ir gėlės, kalnai ir upės, paukščiai ir gyvūnai, gamtos dvasios ir kristalai, debesys ir kiti žmonės. Sudarykite vietovę kur būtų visa tai, su kuo jūs panorėsite bendradarbiauti. Atsiminkite, kad širdies dažniui prieinama viskas, todėl neribokite savęs.

Dabar patalpinkite save ten, kur jums būtų labiausiai patogu, stebėkite aplinkui. Bet ne proto pagalba. Nesudėliokite į lentynėles, nekomentuokite, tai ką jūs matote ir girdite proto pagalba. Klausykite širdimi: įsiklausykite į visų būtybių jus supančių širdies vibracijas. Pajuskite kitų širdžių prisilietimą prie jūsų.

Pradžioje jūs išgirsite, pajausite, sužinosite subtilias energijas, kuriose jums bus komfortiška, kurios palaiko jus. Jūs pasinersite į jų šilumą ir taikumą. Dažnai tai lydima nedideliu dūzgimu, kurį galima fiziškai išgirsti. Tai tarpusavio sąveikavimas visų jūsų širdies energijų su Žemės širdimi. Tai pasitikėjimo energija, kuri priimama Žemės, jūsų ir mūsų, kiekvienos planetos būtybės.

Ilsėkitės toje energijoje tiek, kiek panorėsite. Išstudijuokite ją, kaip savo namų lovą, kaip savo odą. Jei jūs pastoviai susisieksite su ta energija ir padarysite ją savo gyvenimo dalimi, jums bus lengviau išgirsti savo širdies dažnį ir jūs ne už ilgo pradėsite kalbėti jos pasitikėjimo dažnyje.

Bendradarbiaukite su ta energija savo fiziniame ir visuose kituose savo daugiamačio kūno planuose. Dabartiniame planetos vystymosi etape svarbu, kad bet kokia patirtis būtų pernešta jūsų į fizinį planą. Būtina įžeminti šią naują jūsų realybę ląstelių struktūroje. Maža tai žinoti, jūsų aukščiausiojo Aš lygyje. Svarbu, kad jūsų naujas atvaizdas išsisaugotų visuose DNR lygiuose. Tokį tikslą jūs pastatėte sau šiame įsikūnijime.

Dabar, kai jūs save jaučiate komfortiškai, toje energijoje, pradėkite klausytis visų jus supančių būtybių širdžių dažnius. Pas kiekvieną kažkiek skirsis melodija. Kai jūs išmoksite atskirti kiekvienos melodijos ypatumus, jūs galėsite surasti būtent tą širdį, iš kurios ji eina. Tai darykite su pasitikėjimu, švelnumu ir jums atsakys tuo pačiu.

Jūs atsimenate kalbą, kuria kažkada kalbėjote. Tai bendravimo būdas, kuris riša jus su viskuo kas gyva aplink. Jūs vėl greitai galėsite įsisavinti tokią kalbą. Jos dažnis randasi jūsų širdyje. Paprasčiausiai kreipkitės į širdį ir ji jus nukreips.

Būkite ten tiek, kiek norite ir grįžkite ten tiek dažnai, kiek panorėsite. Darykite tai iki tol, kol neįsisavinsite ant tiek, kad galėsite aiškiai pajausti skirtumą po išėjimo iš ten. Grįžkite iki tol, kol nebejausite skirtumo – kai toks, gyvenimo iš širdies, būdas taps jūsų.

Dabar leiskite protui ištirti tą vietovę, tegul jis apsipranta, pasitiki ir atsiveria visoms galimybėms. Pradžioje tai gali būti nelengva, kadangi jis norės išdėlioti po lentynas viską, ką pamatys. Jūsų užduotis – priimti protą ir jo struktūrą, leisti jam prisijungti prie jūsų naujame gyvenimo būde. Duokite jam galimybę žaisti, bet prižiūrėkite jį, kaip vaiką, pirmą kart patekusi į gatvę ir nežinantį ko iš jos laukti. Priminkite jam apie savo širdies dažnį ir atvirumą visoms galimybėms. Pakvieskite jį pažaisti su galimybėmis ir ne tik jam jau pažįstamomis.

Ta vieta, kurioje bendrausime, nėra užsklandos rėmuose. Leiskite savo protui pereiti į širdies kontrolę, tegul ji vykdo pasirinkimą. Mes visada būsime ten ir jus pasitiksime. Mūsų ir jūsų pasaulyje, viskas sukuriama aistringo noro ir ketinimų išreiškimu. Dažnis ir energija sukuria vienas kitą papildantį lauką. Elektromagnetinių energijų laukas, daugelio, tame tarpe ir mūsų, vadinamu „gardelės lauku", yra visatos pagrindinės energijos struktūra. Būtent per šį lauką visos būtybės bendrauja su Visata.

Peržiūrų: 4468 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 461 2 3 4 »
0  
1 akašandrius   (18.09.2012 19:13) [medžiaga]
Ačiū, kad čia rašote.

0  
2 Doremi   (18.09.2012 21:10) [medžiaga]
net apstulbau- pirma straipsnio dalis, tai kaip čia pasakius wacko pamaniau kad mano rašyta biggrin
apie fizinį kristalą
prieš tris metus dirbau darže ir radau didelį kristalą, panašų į druskos gabalą, net palaižiau biggrin biggrin
rodau visokiems juvelyrams, akmens skulptoriams- niekas negali pasakyti koks tai akmuo
panašus į dūminį kvarcą, sunkus, aštriabriaunių kristalų sandara, neseniai vienas skulptorius leptelėjo prielaidą, kad tai ne žemės akmuo,
juvelyras sako kad tai baltas titnagas, nes skelia ugnį, bet titnagas iš kristalų irgi nebūna wacko
žodžiu, mistika
buvau aš jį radusi prieš ketverius metus, bet pamečiau dirvoje, o kitais metais vėl išlindo jis man, tada parsinešiau jį ir turiu,
ką noriu pasakyti jums smile
kai atradau tą akmenį, po susmečio pradėjo aiškėti savaime daugelis dalykų, o jei kuo abejojau- dabar žinau kas yra kas, šiaip ar taip, tas akmuo informacijos nešėjas,
gal sureikšminu, bet linkusi vadovautis širdimi, kaip straipsnyje ir sakoma,

0  
3 xMx   (18.09.2012 22:04) [medžiaga]
Kokios jis spalvos, dyžio, daug maž formos?

0  
4 spurgelis   (18.09.2012 22:27) [medžiaga]
o aš turiu namie himalajų druskos tirpalą,kuris garuodamas ant stiklainio augina keturbriaunes ir šešiabriaunes piramides. O pas mano mamą druskos paprasti gabalėliai vandenyje persiformavo į tikslias kubo struktūras. Tai įrodo,kad kristalinės formos yra gyvos ir sąmoningos struktūros,tik jos formuojasi pagal esančios aplinkos energetiką ir saugo ten esantiems žmonėms tik jiems skirtą informaciją. Aš taip pajaučiau,pastebėjau ir išmąsčiau. Galite pasidaryti ir savo namuose tokį eksperimentą,būtų įdomu,jei pasidalintumėte rezultatais. Tik būkite kantrūs,toks procesas vyksta nuo vieno mėnesio iki belekiek. smile

+1  
5 monntos   (18.09.2012 23:51) [medžiaga]
druska uzpili vandeniu ir lauki? Galima biski smulkiau smile

0  
6 TaiAs   (19.09.2012 00:03) [medžiaga]
Kazkada labai uzsimaniau kristalo ar siaip kokio akmenelio grazaus... Bandziau augint kristala, bet nelabai gavosi tai viena diena dirbdamas taip pat radau labai idomu akmeni. Jis raudonas, o per viduri eina balta juosta, toks jausmas, kad jis sulipdytas is 3 daliu, akmuo begalo idomus tai nusprandziau is jo piramide issipjauti, ja laikau savo geriausiu draugu, mintimis bendrauju, dalinuosi isgyvenimais. Sunkesnem akimirkom labai padeda, ramina.

0  
7 Doremi   (19.09.2012 08:03) [medžiaga]
xMx- dydis akmens kaip.....nežinau wacko nemažas, sunkus, kaip litro talpos stiklainis, briaunotas, sudarytas iš pusės cm skersmens netaisyklingų kristalų, kietas, neatskyla, bet ugnį skelia, todėl juvelyras įtarė titnagu esant, baltas su trupučiu anglies dulkių vietomis, blizgus kaip druskos šlapias gabalas, skaidrios tik kai kurios vietos, internete nuotraukose būtų atitikmuo dūminio kristalo
tai aš, ar kas tu ten
akmuo iš tiesų kartais limpa kaip savas atributas
spurgeli
aga, pasakojai tą fenomeną smile

0  
8 Gėlė   (19.09.2012 09:18) [medžiaga]
Labučiai,

Su akmenimis kristalais ne ką teturiu, vaikystėje žaisdavau su gintaru, nes namie gamino papuošalus (bet sako jaučiams vieninteliams jis netinka, bet kadangi likimas taip dovanojo, tai ką :) o bažnyčiose gi smilkalai iš gintaro dulkių ala piktoms dvasioms vaikyti :)
Prieš porą metų grynai pajutau-pamačiau savo akmenį žiede - baltąjį agatą su juodomis linijomis, nors dabar kuris laikas iš vis nesinori nešioti žiedų, bet tas akmuo taip traukė žvilgsnį, pirmą kartą gyvenime buvo taip stipru.
Na ir Kraklėje (pajūry prie Baltijos) nuostabūs akmenys, bangų taip dailiai nugludinti, tai visa skrynelė namie, - tiesiog malonu imti į delnus, ir apskritai viskas kas iš jūros mane traukia, žavi, ramina, kelia labai daug įvairiausių gerų emocijų, druska gi irgi iš jūros, na ir iš ašarų :)

0  
9 spurgelis   (19.09.2012 12:26) [medžiaga]
to Monntos:
paimi stambios druskos,kad būtų gabalėliais,suberi į užsukamą stiklainį,kad užimtų daugmaž trečdalį talpos,tada užpili vandens,kad bendras kiekis užimtų du trečdalius talpos. Išmaišai gerai,kad vanduo prisisotintų,bet kad dar liktų neištirpusios druskos ant dugno,užsuki indą ir padedi.Jei tai himalajų druska,gali tą koncentratą naudoti įvairiausiom procedūrom,gydymui,maistui,nes tai pati švariausia druska pasauly savyje turinti apie 82 mikroelementus,kurių tarpusavio santykis atitinka žmogaus kraujyje esančių mikroelementų santykį,todėl žmogaus organizmas ypač gerai toleruoja.(Nu čia truputi reklamos gavosi biggrin biggrin biggrin bet manau,kad daug kam įdomi trumpa tokia info). Dabar ruošiuos pabandyti namie su kitokių rūšių druskomis "pažaisti",gal net kokius užkalbėjimus sugalvosiu,pasižiūrėsiu,kaip reaguoja į žodžio nešamą energetiką.Smagių visiems eksperimentų.:)

0  
10 Gėlė   (19.09.2012 12:40) [medžiaga]
dar pridursiu kad tokiems vanduo irgi turi būti atitinkamas (ne iš krano :) geriausiai tekantis vanduo, pvz. švaraus šaltinio, toks pats vanduo ir saulės šviesa gerai išvalo akmenų energetiką nuo užsiteršimo, nuplautą papuošalą padėti pasikrovinėti saulėje
iš kur LT gauti tikros Himalajų druskos va kur klausimas, nes rašo ir sako viena, o parduoda nebūtinai tą, PC įsigudrino nudažyti rausvai ir va prašom Himalajai... aš gal bandysiu su tradicine, rupia, rusiška druska, su ala "produkt natural", - ačiū Spurgeli ir už mintis kai pasisakai - labai rezonuoja su manosiomis :)

rezonúoti [lot. resonare — duoti atgarsį], susižadinti (apie virpesių sistemą), kai išorinės jėgos dažnis lygus sistemos savųjų virpesių dažniui.

0  
11 Gėlė   (19.09.2012 13:24) [medžiaga]
http://www.15min.lt/mokslasit/straipsnis/kosmosas/ar-girdejote-kaip-dainuoja-zeme-651-250890

1-10 11-20 21-30 31-32
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0